کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما اهل سنـــــــــــــــــــــت هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۱:۲۵, ۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۱ ۱۱:۴۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

برای ورود به بحث خواشها ابتدا صلواتی جهت تعجیل در فرج مولایمان امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف

خیلی سریع می رم سر اصل مطلب:

1- پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم: هر کس دوست دارد زندگی و مرگش شبیه من و نصیبش بهشت خداوند باشد، باید که پس از من، علی­بن ابی­طالب و امامان پس از او را دوست داشته باشد

[/b]حلیه­الاولیا، جلد ۱، صفحه ۸۴- نوشته اندیشمند نامیِ اهل سنت: ابی­نعیم حافظ احمدبن­عبدالله اصفهانی
پس ما به سنت رسول خدا عمل کرده و امام علی علیه السلام و اولاد پاکش را پذیرفتیم

2-پیامبراکرم صلی الله علیه وآله موقع مراجعت از حجةالوداع در غدیرخم توقف نموده و بعد از ایرادخطبه به مردم فرمود آیامن نسبت به شما اولى بتصرف نیستم؟ عرض کردند چرا. فرمود من کنت مولاه فهذا على مولاه. یعنى هرکس که من مولا و
صاحب اختیار او هستم این عل ىمولاى اوخواهدبودوبدین ترتیب اورا بولایت و پیشوائ مردم منصوب گردانید[sup] [/sup][sup]ذخائر العقبى ص 67ـمناقب ابن مغازلى ص 16ـ 26[/sup]
این ما بودیم که به فرمایش نبی اکرم گوش فرا دادیم و و ولایت علی علیه الاسلام را پذیرفتیم.

3- رسول اکرم صلى الله علیه و آله در اوائل بعثت به فرمان خداى تعالى اقوام نزدیک خود را جمع نموده و رسالت خویش را به آنان ابلاغ فرمود و در همان مجلس اعلام نمودکه هر کس از شما در پذیرفتن دعوت من سبقت جوید او پس از من جانشین من خواهد بود،از میان تمام آنان فقط على علیه السلام دعوت آنحضرت را پذیرفت و رسول اکرم صلى الله علیه و آله فرمود:انت اخى و وزیرى و وارثى و خلیفتى من بعدى یعنی توبرادر و وزیر و وارث من و جانشین من پس از من هستى. تاریخ ابى الفداء جلد 1 ص216ـکفایة الطالب ص 205ـتاریخ طبرى ج 2 ص .217

باز این شیعه بود که به امر رسول خدا جانشینی آن کسی را که خودش امر کرده بود را پذیرفت.

4- هنگامیکه رحلت رسول اکرم نزدیک شد فرمود:انى تارک فیکم الثقلین کتاب الله وعترتى اهل بیتى و انهما لمن یفترقا حتى یردا على الحوض یعنی من در میان شما دوچیز بزرگ و وزین میگذارم کتاب خدا و عترتم را و آندو هرگز از یکدیگر جدا نشوند تا درکنار حوض بر من وارد گردندمناقب ابن مغازلى ص 234ـمستدرک صحیحین جلد 3 ص 109

این شیعه بود که گوش جان سپرد به سخن مولایش و دست نیاز به هر دو سفارش شده رسول خدا دراز کرد.

5- از ابن عباس و دیگران نقل شده است کهپیغمبراکرم صلى الله علیه و آلهفرمود:مثل اهل بیتى مثل سفینة نوح من رکبها نجا و من تخلف عنها غرق
.یعنى مثل خاندان من داستان کشتى نوح است هر که سوار آن شد نجات یافت و هر که تخلف نمود غرق گردید
.حلیة الاولیاء جلد 4 ص 306ـذخائر العقبى ص .20

این ما بودیم که به سنت رسول خدا سوار بر این کشتی مقدس شده تا از طوفان های گمراهی رهایی یابیم.
6- این سخن گرانبها از رسول خدا را چه کسی فرمانبرداری کرد؟؟؟؟: من اطاعنى فقداطاع الله و من عصانى فقد عصى الله،و من اطاع علیا فقد اطاعنى و من عصى علیا فقدعصانى هر کس مرا اطاعت کند خدا را اطاعت کرده است و هر که مرا نافرمانى کندخدا رانافرمانى کرده است،و کسیکه على را اطاعت کند مرا اطاعت کرده و هر که على را نافرمانى کند مرا نافرمانى کرده استمستدرک صحیحین جلد 3 ص .126

7- پیامبراکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند: من احب فاطمة ابنتی فهو فی الجنة معی ومن ابغضها فهو فی النار هر کس فاطمه علیها السلام دخترم را دوست بدارد،

دربهشت با من است، و هر کس با او دشمنی ورزد،درآتش [دوزخ] است.

و این ما هستیم که حب مادرمان زهرای مرضیه سلام علیها در قلبمان رسوخ کرده و نه آنهایی که دستشان همچنان دستشان در خون...... و مورد غضب حضرت هستند.

احادیث و روایات بسیار بسیار زیاد است نمی خواهم زیاد خسته تان بکنم. پس تا الان دیدید که چه دسته و گروهی به سنت رسول خدا عمل کرده و چه کسانی پشت کردند. حالا مواردی را از آن ور هم می آوریم.....

ای کسانی که خود را اهل سنت معرفی می کنید:

1- آیا در سنت رسول خدا بود که دخترش و اهل بیتش را بیازارید؟؟؟؟؟؟؟ آیا رسول خدا از شما خواسته بود که اینچنین به خانه وحی یورش برید؟؟؟ در سنت رسول خدا بود که آن دری که هر روز ایشان با ادب به اهلش سلام می کردند را بسوزانید؟؟؟؟

2-آیا در سنت رسول خدا این بود که اسلام را با جنگ و خونریزی و کشتار گسترش دهد که دوستان شما اینگونه کردند؟؟؟؟

3- آیا سنت رسول خدا این بود که کسی را به علت خراج ندادن سر ببرد و همان شب با زنش همبستری کند؟؟؟؟ نعوذ بالله.

4- آیا سنت رسول خدا این بود که در نماز دست بسته بیاستد؟؟این را ازکجا درآوردید؟؟؟

5- آیا سنت رسول اعظم این بود که عمره و متعه را حرام بداند همانطور که دومی این کار را کرد؟؟؟؟؟

6- آیا سنت رسول خدا این بود که به صورت جماعت نماز مستحبی بخواند، حال آنکه در روایات هست که اتفاقا ایشان مسلمین را از این عمل نهی کردند!!!!!!

7- آیا سنت رسول خدا این بود که در جامعه اسلامی و مدینه فاضله ای که هیچ کس جز بر تقوا بر دیگران پیشی ندارد، فاصله طبقاتی درست کند و به برخی بیشتر از دیگران بپردازد؟؟؟؟؟؟ که نتیجه اش ثروت های باد آورده و انباشت پول حرام شود، پولی حرامی که در راه ساختن شمشیر ها و نیزه هایی در سال 61 هجری خرج شد....

8- آیا سنت رسول خدا این بود که جانشین و خلیفه بعد از خودش را به یک شورا منتقل کند؟؟؟؟شورایی که از ابتدا معلوم است باید سومی خلیفه شود!!!!!!!

9-آیا سنت رسول خدا این بود که افراد و خانواده خویش را دور خود جمع کند و تمام قدرت و ثروت را برای خود و افراد قبیله اش بخواهد همانطور که رفیق سوم شما اینگونه کرد؟؟؟؟؟؟ و نتیجه این کار این شد که طلقاء و فرزند طلقاء امیران جدید شوند؟؟؟؟

10- آیا سنت رسول خدا این بود که سلطنتی برای خودش دست و پا کند؟ آنگونه که در شام رخ داد، چه فاصله ای بعیدی است از مسجد نبوی تا مسجد اموی....

11- آیا سنت رسول خدا این بود که با حبیبانش و کسانی که پیامبر آن دو را سید جوانان بهشت می دانست، اینگونه برخورد شود!!!!!!!!!! و خاندان مطهر و پاکش را به آن وضع فجیه شهر به شهر بگردانند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از این سوی هم مطالب بسیار بسیار زیاد است.... بدعتهایی که اولی و دومی و سومی وارد دین مبین اسلام کردند بی شمار است....

و الان برای من خیلی زور دارد که این ها را اهل سنت بدانیم. نه خیر...!!!!

برادر و خواهر شیعه من، اهل سنت حقیقی و واقعی تو هستی که به فرمایشات مولایت پیامبر اعظم گوش جان سپردی و به تاکیداتش عمل نمودی.... اهل سنت تو هستی که اهل بیت پیامبر را از جان و دل دوست می داری و در راه همان هایی قدم بر میداری که پیامبر دستور داده است.

حداکثر اسمی که می توان برای آن طرفی ها انتخاب کرد، اهل عامه است.... لذا خواهش حقیر این است که حداقل در این تالار این سنت غلط را فراموش کنیم و به این برادران نگوییم اهل سنت.... همین اهل عامه برایشان کفایت می کند....

بازهم تاکید می کنم اهل سنت حقیقی ما هستیم که بر سنت رسول خدا باقی ماندیم.
در پناه حق.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، sadegh-a ، مجید املشی ، mohamad ، خیبر110 ، میثاق ، جویای حقیقت ، hooman-za ، عدالت ، rastin ، ZaHrA110M ، AMINI ، jafarpour ، ELENOR ، یا ثارالله ، یوسف خان ، Tolou ، جانثار مهدی ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، علمدار133 ، Braveheart ، MAHDI59 ، عـلـی ، عباس محمدی ، aleerz ، مسافر ، فدک زهرا ، yamin ، بیداری اندیشه ، sarallah ، azade ، meshkat ، paradise ، تفکر ، شیدا ، M912 ، taleb ، vahrakan ، ANTI satan ، ats ، مجید121 ، AFG Shia ، netlog36 ، Asma ، یاســین ، aboutorab ، دل خسته ، فانوس *7* ، حسنیه ، Havbb 110 ، SARV ، محب الزهرا ، fatemeh ، Dragonborn ، آشفته ، gomnam ، faateme-313 ، عبدالرحمن ، یاوران مهدی ، MohammadMeraj ، Ali#59 ، انتصـار

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۴, ۱۱/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۱ ۱۶:۴۴ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۸/مهر/۹۱ ۲۳:۰۲)M912 نوشته است:  
نقل قول:آیا سنت رسول خدا این بود که در جامعه اسلامی و مدینه فاضله ای که هیچ کس جز بر تقوا بر دیگران پیشی ندارد، فاصله طبقاتی درست کند و به برخی بیشتر از دیگران بپردازد؟؟؟؟؟؟ که نتیجه اش ثروت های باد آورده و انباشت پول حرام شود،
این جمله رو باید با طلا نوشت و هزار بار خوند و آخرش بگیم به درستی که نه ما اهل سنت هستیم و نه آنها
مهم اینه که همه مون در زبون میگیم ما حقیم و طرف مقابل نا حق
با دلیل های زیادی که آوردین اعتقاد شیعه رو تثبیت کردین و بسیار زیبا بود و اگه کسی بخواد بدونه بهانه جویی بخونه 100 در صد میگه سنت پیامبر همون امامت علی علیه السلام بوده
اما میخوام شما جناب سید ابراهیم یا هر کسی که این مطلب رو میخونه به من ثابت کنه که چقدر ما روی اعتقاداتمون موندیم و از این چیزهایی که شما برای یک شیعه یا اهل سنت واقعی شمردین جز محبت قلبی چه چیز دیگری مونده؟
آیا فقط هدف محبت بود؟ فکر نمیکنید دیگه اثبات حقیقت بعد از این همه سال کافیه و بهتره روی این کار کنیم چه شیعه و چه به قول شما اهل عامه ما مسلمان ها چکار کردیم در حق محمد صلی الله و خاندانش

البته منکر زیبایی و به حق بودن متن شما نمیشم و تشکر میکنم که یادآوری کردین.

یک نکته بی ربط:
من الان دارم سریال تئودرز رو میبینم که مربوط به هنری هشتم پادشاه انگلیسه با خوب و بدش راست و دروغش کار ندارم اما چیزی که من میبینم در مورد مسیحیت اون موقع یه چیزی مثل ارزش دین اسلام حدود 30 سال پیش برای ما بود
همین دین مسیحیتی که 500 سال پیش نمیگذاشت شاه انگلستان بدون اجازه پاپ که تو ایتالیا بود حتی زنش رو طلاق بده الان به همچین چیزی رسیده که انگار دین در غرب وجود نداره و بسیار کمرنگ شده اما این موضوع در اسلام چندین برابر سرعت داره و من حتی به شخصه تاثیر دین رو تو همین چند سال محدود زندگیم میبینم که چقدر تغییر کرده آیا ما به قول شما اهل سنت های واقعی یا بهتر از اون شیعه ای که باید دنباله رو حضرت محمد و خاندانش باشیم واقعا داریم وظایف خودمون رو درست انجام میدیم؟؟؟ نه فقط من به عنوان یک فرد عادی بالاتر از من و با ایمان تر از من چه گلی بر سر این دین زدن جز بدنام کردنش؟؟

بسم الله
مدتی که نبودم دوستان ارسال هایی داشتند و الطافی و از همه سپاسگذارم و به شدت عذرخواهی می کنم که نبودم و نتوانستم پاسخ بدهم. با اینکه کمی دیر شده ولی باز برخود واجب می دانم که با توضیحاتی حق مطلب را ادا کنم.

لذا دونه به دونه به ارسال های دوستان پاسخ می دهم.
سلام خدمت شما و با تشکر از دقت و وقتی که گذاشتید. ولی باید به این امر مهم هم توجه می کردید که من اصلا در رابطه با نوع عملکرد صحبت نکردم، در آن مورد باید یه تاپیک دیگه زده بشه که در آن بحث کنیم که آیا واقعا ما شیعه مرتضی علی علیه السلام هستیم،
بحث بحث عملکرد نیست، صحبت من در این جا سر اعتقاد و باور دینی است. سر این است که من به یک چیز خلاف واقعی اعتقاد پیدا کردم که اصلا مسیر زندگی من را به سمت باطل میبرد....
انسان اگر نیت و اعتقاد و باورش بر خطا باشد تا زمانی که اینگونه است هیچ راه برگشتی ندارد، ولی خب انسان هایی هستند که با اینکه اعتقاد صحیح و باور درست دارند زمانهایی بر اثر غفلت و فریب شیاطین جن و انس از مسیر حق به دور شده.
ولی قبول کنید داشتن اعتقاد باطل نسبت به مبانی دینی بسیار بسیار خطرناکتر است. و هم اکنون می بینیم که وهابیون اینگونه دارند می آیند جلو. ما با یک مشت آدم بی اعتقاد و مادی و... طرف نیستیم، ما امروز با انسان هایی روبرو هستیم که دارند تعریف جدیدی از اسلام می دهند که کاملا مخالف اسلام ناب محمدی است.

(۱۰/مهر/۹۱ ۰:۲۶)جویای... نوشته است:  يا حق ...

دوست گرامي سلام

نطق آتشيني بود اما جاي تامل بسياره...

شما خيلي آسون درباره افراد قضاوت كرديد اشتباه نكنيد دوستان سني يا مسيحي ، ارمني، يهودي، بودايي يا اهل هر دين و مذهبي فقط اسير يك توطئه ي جهاني شدند.

يك بار از دوستي پرسيدم كه چرا مسيحيان يا يهوديان به دينشان شك نمي كنند؟

جواب داد به همان دليل كه تو شك نمي كني.

شما دوست گرامي و همه ي شما تالاري هاي عزيز زماني بوده كه به اسلام يا تشيع شك كنيد؟

من بارها و بارها به اسلام، تشيع، بهشت، جهنم و همه چيز شك كردم اما هميشه قانع شدم نه با تحقيق با منطق ساخته شده ي خودم در سال هاي عمرم.

فكر مي كنيد منطق شما چيست؟
همان چيزي كه در طول عمرتان ساختيد نه چيز ديگر. شما جهان را همانگونه كه مي خواهيد مي بينيد نه طوري كه وجود دارد.

من مطمئنم منطقم در رابطه با اسلام به من دروغ نمي گويد چون جهان واقعي در تشيع برايم ساخته شده است.

اما مسئله ي اصلي اينست كه اگر قرار باشد اهالي مذهب هاي ديگر هم طبق منطق ساخته شده شان به شكياتشان پاسخ دهند آب از آب تكان نمي خورد.

دوست سني اي دارم كه در كنار ما دين و زندگي سوم با درس هايي در رابطه با غديرخواند اما تغييري درذهنياتش ايجاد نشد. وقتي به او گفتيم كه چرا اين سخنان برپايه ي مدرك را قبول نمي كند در پاسخ گفت:«پدرم مي تواند همه ي اينها را با دليل رد كند!!!» ما هم به دليل اطلاعات كم از ترس به بيراهه كشيده شدن انصراف داديم.

اما نكته ي اصلي اينست كه پدر اين دوستم و امثال او دلايلي دارند كه گذشتگانشان ساختند.

پس دو نكته مهم است:

1)
ما كه خود هيچگاه بر طبق اصول به دين خود شك نكرده و آن را اثبات نكرديم حق ايراد گرفتن به ديگران را نداريم ؛
2)
هرانساني منطقي براي خود ساخته و منطق هاي اشتباه بايد مورد هدف قرار بگيرند البته نه اينطور تند و آتشي.

من قصد دفاع از دوستان سني را نداشتم فقط مي خواستم براي خود و دوستان يادآوري كنم نقد مراتب خود را دارد.

يا علي مدد

با تشکر فراوان از شما. به خاطر مطالب ارزشمندتان.

من از جانب خودم پاسخ می دهم اتفاقا حقیر در همان سنین نوجوانی شک کرده ام و اتفاقا مذهب حقه تشیع هم این دستور را به ما داده است. اگر شما به رساله های حضرات مراجع مراجعه فرمایید در می یابید که در بیشتر رساله ها در اولین موضوع این آمده است که تقلید در اصول دین جایز نیست.

اصول دین چی ها بود؟ یادمونه؟ یعنی آقاجان در اینکه خداوند متعال وجود دارد و یکتاست در اینکه خداوند متعال برای نجات و سعادت ما بشری پاک و معصوم را فرستاده است، در اینکه بعد از این جهان عالم دیگری است که همگی به جزا و عقاب خواهند رسید و.... در این ها باید تو بروی تحقیق کنی.... اصلا نباید همینطوری قبول کنی؟ تقلید در این امور جایز نیست. و اسلام راه تحقیق و تفحص در این امور را نه تنها برایت باز نگه داشته بلکه به تو امر کرده است.

منصفانه بگویید کدام دین و مذهب دیگری را سراغ دارید که اینگونه انسان را به تفکر و تعقل در مورد مبانی اش دعوت کند جز مذهب حقه شیعه.؟؟؟؟؟؟؟

لذا بود من که به دنبال انتخاب مرجع بودم و در مورد مراجع تحقیق می کردم با خوندن این مطلب اصلا رفتم سراغ تحقیق در مورد ادیان. چندین سال را وقف این کار کردم که جای گفتنش این جا نیست.

پس حالا کسانی که ابتدا در دین خود و اعتقاد خود تشکیک کرده اند و رفته اند دنبالش و زحمت کشیده اند(اصلا خودم را نمی گویم، حقیر اصلا در این حد و اندازه ها نیستم. این جا منظور از اساتید و حکما و علما هست) و دود چراغ خورده اند، این ها می توانند انتقاد کنند.

حقیقت یکی بیشتر نیست. و دو تا امر متناقض با هم جمع نمی شود. زمانی که یکی می گوید پیامبر قصد خودکشی هم داشته و دیگری می گوید پیامبر کاملا معصوم از خطا و اشتباه است، مسلما نمی توان گفت که هردوی این ها راستگویند، قطعا یکی از این دو اشتباه می گوید.
از خداوند متعال میخواهم که همه را هدایت کند.
یا علی علیه السلام مدد.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، خیبر110 ، أین المنتظر ، meshkat ، مجید املشی ، شیدا ، محب الزهرا ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، M912 ، ضحی ، gomnam
۱۷:۱۰, ۱۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
با تشکر از همه دوستانی که در مباحث این تاپیک شرکت نموده اند.واقعا ارسال های فوق العاده ای در این تاپیک وجود داره.
از نظر حقیر هم ما به عنوان شیعیان وظیفه داریم که با مطرح کردن مباحث اعتقادی خود اسلام ناب محمدی را به جهانیان بشناسونیم و از طرفی حفظ وحدت هم مهمه اما معنای حفظ وحدت همونطور که دوستان فرمودن مسلما سکوت شیعیان نیست.
این وظیفه ماست که در مقابل چهره پرهراسی که وهابیت از دین ما و پیامبر ما در جهان ساخته،اسلام راستین که همان اسلام پیروان راه علی ابن ابیطالب (علیه السلام)هست را به نمایش بگذاریم و حقانیت مکتبمان را ثابت کنیم،تا راه برای افرادی که واقعا جویای حقیقت هستند باز باشه.
پس از آنجایی که این حرف که ما اهل سنتیم کاملا صحیحه آخر کلامم را مزین میکنم به فرمایشی از پیامبر رحمت(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
رسول خدا صلی الله و علیه و آله فرمود:جایگاه علی بن ابی طالب علیه السلام در میان شما همانند جایگاه کعبه است که با پرده ای پوشیده شده_یا همانند کعبه است که همگان آن را می شناسند_نگاه آن عبادت است و حج گذاردن به سوی آن واجب.(همان گونه که بر همگان واجب است تا برای انجام مراسم حج،از شهر و دیار خویش خارج شوند و دور کعبه طواف نمایند و حج بگذارند،واجب است تا برای پذیرش شناخت علی بن ابی طالب علیه السلام به سوی او بشتابند.اینچنین است که،نگاه به چهره ی علی علیه السلام ارزش عبادتی همچون زیارت خانه ی خدا را دارد و پذیرش ولایت او همچون انجام مناسک حج خانه ی خدا بر همگان واجب می باشد.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، محب الزهرا ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، fatemeh ، saloomeh ، سید ابراهیم
۲:۵۸, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام

تاپیک جالبی هست و من باز مدرسه ام دیر شد

بگذریم

مطالب جالب و پست ها و جوابهای زیبا

یه مطلب بود که گفتم جواب داده بشه، جالب میشه

نقل قول:سلام
ما اهل سنت نبوی هستیم ، آن ها اهل سنت خلفای سه گانه شان.نوع برخورد هر گروه با غیر خود مبین نوع سنت او است.

خیر دوست عزیز، آنها اهل سنت خلفا نیستند، آنها اهل سنت معاویه بن ابوسفیان هستند

شاهد بر صحبتم هم، به عمر بن عبدالعزیز، لقب رافضی دادند (یعنی بر گشته از سنت معاویه)، زیرا بعد از 60 سال لعن بر حضرت امام امیر المومنین علی علیه السلام رو ممنوع کرد،

داستانش هم این گونه هست که،
مردی یهودی، دختر عمر بن عبدالعزیز را از او خواستگاری می کند، و عمر در جواب به او می گوید که ما مسلمانیم و در آیین ما ازدواج با غیر مسلمان حرام است.

فرد یهودی در جواب به او می گوید، آیا داماد پیامیر شما مگر کافر نبود؟

- نه او کافر نبود.

- اگر کافر نیست چرا بر روی منبر او را لعن می کنید ؟؟؟

این گونه بود که عمر بن عبدالعزیز، لعن بر حضرت امام امیرالمومنین علی علیه السلام رو ممنوع کرد، ( بخاطر عدم ازدواج دخترش با یهودی)
با اینکه خود عمر بن عبدالعزیز از امویان بود، اما طوطئه ی قتل او را کشیدند

سالی که معاویه بر حکومت سلطه یافت را «عام الجماعه» خواندند، زیرا پیش از آن امّت به دو گروه تقسیم شده بودند: پیروان علی و پیروان معاویه، و واژۀ «اهل سنت و جماعت» در حقیقت به پیروان سنّت معاویه و مجتمعان بر خلافت او اطلاق می گردد، و نه پیروان سنّت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم

ذهبی که از علمای بزرگ اهل سنت است در سِیَرُالاعلام النبلاء می نویسد: «اگر کسی علی را تفضیل دهد، او را رافضی نخوانید. رافضی لقبی است که برخی از اهل سنت به شیعیان نسبت می دهند، و یعنی کسی که سنت پیامبر را رفض کرده و دور انداخته است.

اسناد:
آنگاه... هدایت شدم؛ دکتر تیجانیِ سماوی(از علماي مستبصر اهل سنت كه به مذهب شيعه تشرّف يافت).

الدرالمنثور سیوطی؛ ج3، ص60- اسدالغابه؛ ج3، ص137- الصواعق المحرقه؛ ص148و226- ینابیع الموده؛ ص41و355-کنزالعمال؛ ج1، ص168- مجمع الزواید؛ ج9، ص163.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، fatemeh ، saloomeh ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، gomnam
۴:۰۴, ۱۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۱ ۴:۰۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #34

دوستان،

مدتی است که می خواهم مطالبی را مطرح کنم، اما ترسیدم شاید احساساتی عمل کنید. اما الآن که می بینم اینقدر طالب منطق و حرف حقید، فکر می کنم اگر چیزی که (حداقل خودم فکر می کنم) می دانم را ارائه نکنم لعنت خدا بر من خواهدبود.

سوره بقره : وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ (186)
و هرگاه بندگان من از تو درباره من بپرسند بگو من نزدیکم، دعای دعا کننده را به هنگامی که مرا بخواند اجابت می کنم، پس آنان باید فرمان مرا گردن نهند و به من ایمان آورند باشد که راه یابند(186)

پس حالتی وجود ندارد که خداوند را بخوانیم و اجابت نکند، پس توسل اشتباه است.

فکر می کنم بیشترتان به توسل معتقدید، پس منتظر جواب دوستان هستم.

این به این خاطر است که دوست دارم مطمئن شوم اصلاً مطلب را دیده اید. زیرا احساسم درباره ارسال قبلی ام این است.

فکر می کنم وقتی خانم محترمی از امام صادق (علیه السلام) نقل می کنند که "امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) صراط مستقیم هستند و لا غیر" و باقی چیزی نمی گویید، فکر کنم یعنی باور دارید ایشان واقعاً چنین حرفی زده اند. پس منتظر جواب شما درباره ارسال شماره 30 هم هستم.

فکر می کنم می توانیم نمونه هایی عالی از درک وحدت و ولایت را در تبعیت سنّی های ایران و بعضی جاهای دیگر از رهبر ببینیم، و همچنین در دید رهبر به ایشان که در خط مشی جمهوری اسلامی بروز پیدا کرده است. نمونه ای از

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۶:۳۵, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۲/مهر/۹۱ ۴:۰۴)درست پسند نوشته است:  دوستان،

مدتی است که می خواهم مطالبی را مطرح کنم، اما ترسیدم شاید احساساتی عمل کنید. اما الآن که می بینم اینقدر طالب منطق و حرف حقید، فکر می کنم اگر چیزی که (حداقل خودم فکر می کنم) می دانم را ارائه نکنم لعنت خدا بر من خواهدبود.

سوره بقره : وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ۖ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ (186)
و هرگاه بندگان من از تو درباره من بپرسند بگو من نزدیکم، دعای دعا کننده را به هنگامی که مرا بخواند اجابت می کنم، پس آنان باید فرمان مرا گردن نهند و به من ایمان آورند باشد که راه یابند(186)

فکر می کنم بیشترتان به توسل معتقدید، پس منتظر جواب دوستان هستم.

جواز توسل در قرآن:

قالوا يا ابانا استغفر لنا ذنوبنا انا کنا خاطئين (يوسف /97) قال ساستغفر لکم ربي انه هو الغفور الرحيم (يوسف/98) ؛ برادران يوسف گفتند : اي پدر براي گناهان ما از خدا طلب بخشش کن. يعقوب گفت : بزودي براي شما طلب آمرزش مي کنم از خداي خود که او بخشنده مهربان است.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَيْهِ
الْوَسِيلَةَ
. المائدة / 35 .

اي كساني كه ايمان آورده‌ايد ، از خدا بترسيد و براي تقرب به او وسيله‌اي بجوييد .

وَ ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ لِيُطاعَ بِإِذْنِ اللَّهِ وَ لَوْ أَنَّهُمْ إِذْ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ جاؤُکَ فَاسْتَغْفَرُوا اللَّهَ وَ اسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللَّهَ تَوَّاباً رَحيماً.نسا64

ما هیچ پیامبری را نفرستادیم مگر برای این که به فرمان خدا ، از وی اطاعت شود. و اگر این مخالفان ، هنگامی که به خود ستم می کردند ( و فرمانهای خدا را زیر پا می گذاردند ) ، به نزد تو می آمدند و از خدا طلب آمرزش می کردند و پیامبر هم برای آنها استغفار می کرد خدا را توبه پذیر و مهربان می یافتند.

«أَفَتُۆْمِنُونَ به بعضِ الْکِتَبِ وَ تَکْفُرُونَ به بعضٍ فَمَا جَزَاءُ مَن یَفْعَلُ ذَلِک مِنکمْ إِلا خِزْیٌ فی الْحَیَوةِ الدُّنْیَا وَ یَوْمَ الْقِیَمَةِ یُرَدُّونَ إِلی أَشدِّ الْعَذَابِ وَ مَا اللَّهُ بِغَفِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ»
آیا به بعضی از دستورات کتاب آسمانی ایمان می‌آورید، و به بعضی کافر می‌شوید!؟ برای کسی از شما که این عمل [تبعیض در میان احکام و قوانین الهی] را انجام دهد، جز رسوایی در این جهان، چیزی نخواهد بود، و روز رستاخیز به شدیدترین عذاب‌ها گرفتار می‌شوند؛ و خداوند از آنچه انجام می‌دهید غافل نیست. (بقره 85)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، بیداری اندیشه ، fatemeh ، saloomeh ، M912 ، درست پسند ، ضحی ، gomnam
۶:۵۳, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
البته فکر کنم بحث رو کمی منحرف میکنم اما در جواب دوستمون درست پسند ما در مورد شبهه توسل خیلی صحبت کردیم. چندتایی تاپیک در این مورد داشتیم. این تاپیک از آخرین تاپیکها پیرامون همین مسئله توسل هست:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20164.html

لطفا تا آخر تاپیک مطالعه بفرمایین.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، fatemeh ، meshkat ، saloomeh ، سید ابراهیم ، درست پسند
۶:۵۳, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
سلام

در تکمیل صحبت های خانم مشکات

(۱۲/مهر/۹۱ ۴:۰۴)درست پسند نوشته است:  دوستان،

سلام دوست عزیز

متوجه چگونگی این نتیجه گیریتون نشدم HuhHuh

اینکه حالتی وجود ندارد که خدا را بخوانیم و اجابت نکند و ربط آن به اشتباه بودن توسل

أَوْفُواْ بِعَهْدِی أُوفِ بِعَهْدِکُمْ (بقره /40)

به عهد من وفا کنید تا به عهد شما وفا کنم

قسمت اول جمله تان که اشتباه شد،

تاپیک زیر هم برای قسمت دوم جمله تان
رویگردانان از توسل به گواه قرآن مستکبرند!!!! (مهم)

(۱۲/مهر/۹۱ ۴:۰۴)درست پسند نوشته است:  فکر می کنم می توانیم نمونه هایی عالی از درک وحدت و ولایت را در تبعیت سنّی های ایران و بعضی جاهای دیگر از رهبر ببینیم، و همچنین در دید رهبر به ایشان که در خط مشی جمهوری اسلامی بروز پیدا کرده است. نمونه ای از

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا

خود ما هم حبل الله را قبول داریم، اما، حبل الله کیست، چیست، آلان و در این زمان هست، حجت شرعی است، خفی است ؟؟؟؟؟؟؟

حداقل مذهب خود را عنوان می کردید تا با منابع مذهب خودتان جواب بدهیم
چون یه قانون کلی داریم

اقرار العقلا علی انفسهم جایز

و باز همان جمله ی معروف که از دین خدا تعریف شخصی نکنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh ، meshkat ، saloomeh ، درست پسند
۱۰:۳۴, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
نقل قول:سلام خدمت شما و با تشکر از دقت و وقتی که گذاشتید. ولی باید به این امر مهم هم توجه می کردید که من اصلا در رابطه با نوع عملکرد صحبت نکردم، در آن مورد باید یه تاپیک دیگه زده بشه که در آن بحث کنیم که آیا واقعا ما شیعه مرتضی علی علیه السلام هستیم،
بحث بحث عملکرد نیست، صحبت من در این جا سر اعتقاد و باور دینی است. سر این است که من به یک چیز خلاف واقعی اعتقاد پیدا کردم که اصلا مسیر زندگی من را به سمت باطل میبرد....
انسان اگر نیت و اعتقاد و باورش بر خطا باشد تا زمانی که اینگونه است هیچ راه برگشتی ندارد، ولی خب انسان هایی هستند که با اینکه اعتقاد صحیح و باور درست دارند زمانهایی بر اثر غفلت و فریب شیاطین جن و انس از مسیر حق به دور شده.
ولی قبول کنید داشتن اعتقاد باطل نسبت به مبانی دینی بسیار بسیار خطرناکتر است. و هم اکنون می بینیم که وهابیون اینگونه دارند می آیند جلو. ما با یک مشت آدم بی اعتقاد و مادی و... طرف نیستیم، ما امروز با انسان هایی روبرو هستیم که دارند تعریف جدیدی از اسلام می دهند که کاملا مخالف اسلام ناب محمدی است.
دقیقا حرف شما درسته و اگه دقت کرده باشین میبینید که من چند بار هم گفتم کلیت حرف شما صحیحه اما حقیقتیست که عمل از باور و ایمانه یعنی شاید خیلی از ما همین باور و ایمانمون به این مسئله رو مدیون پدر و مادرمون هستیم و همونطور که میبینید هر روز داره به تعداد جوون هایی که دیگه باور ندارن و حتی محبت هم ندارن و همه چیز رو مسخره میدونن اضافه میشه
حرف من این بود که درسته شهادت زبانی مقدمه ایمان قلبیه اما اگر قرار باشه فقط در مرحله زبان باقی بمونه و به قلب و اعمال نرسه هیچ برتری نه تنها نسبت به اهل تسنن بلکه حتی نسبت به کفار هم نخواهیم داشت.
من که میگم شیعه علی هستم کجا بی عدالتی میکنم کجا مال مردم رو میخورم و کی تو سیاست مردم رو بازیچه خودم قرار میدم؟

من که میگم محب فاطمه زهرا هستم کی به شوهرم دروغ میگم و تو تخت یه مرد دیگه میرم؟؟؟

منی که امام حسین رو امام خودم میدونم انقدر لیاقت ندارم که به گفته خودشون اگه دین ندارم حداقل آزاده باشم چون دین دار که هستم آخرش هم بهشت برای شیعه است بیام و هر کاری خواستم بکنم آزادگی کیلویی چنده؟؟؟

در واقع خواستم بگم ما شیعه ها هم هیچ گلی به سر دین خدا نزدیم که انقدر هم ادعا میکنیم
شاید اگه ما به جای ایران تو عربستان به دنیا میومدیم الان یه سنی متعصب بودیم یا اگه تو اروپا بودیم یه مسیحیه متعصب
و صحبت حرفم اینه هر جا انسانیت ببینم هر جا نشانی از خدا ببینم هر جا آزادگی ببینم من اون فرد رو ستایش میکنم نه اعتقادات اون رو!!!
حرف من اینه که میتونی اسما سنی باشی اما وقتی انسان بودی و خواه یا ناخواه مثل علی زندگی کردی انسان درستی بودی تو تو راه مستقیم قرار گرفتی خدا از تو خوشنوده و من کی باشم که بگم تو هیچی نیستیSmile

البته الان وضع همه مون همینه سنی و شیعه نداره همه مسلحت اندیش شدیم ولی با این وجود خدا رو شکر میکنم که جایی بدنیا اومدم که راحت تونستم علی رو بشناسم ولی همونطور که میگویید باور درست انسان رو نجات میده ( و من منکرش نیستم) عمل درست هم انسان رو به سعادت میرسونه و این دو سر یه طنابن و اصل واقعی انسانیته

پس در دو جمله خلاصه میکنم که خورده نگیرید باز عمل رو با اعتقاد آوردین
تو انسان باش آزاده باش درست زندگی کن میشی شیعه علی علیه اسلام
تو دروغ بگو خیانت کن مرد نباش علی را هم که دوست داشته باشی هیچی نیستی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۳۲, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم.

با تشکر فراوان از همه دوستان و ارسال های عالی که داشتن.

دوست عزیزمون درست پسند، پاسخ ارسال شما اصلا به این تاپیک باز نمیگردد هرچند که دوستان بسیار خوب پاسخ را دادند و به قول برادر عزیزم بیداری اندیشه در همین تالار سر مسئله توسل بسیار بحث شده است. لذا در این باره چیزی نمی گویم.

در مورد حرف های خواهر گرامی ام m912 هم خوب بلاخره حرفهایی بود که حق است و باید بگویم خود ما هم بسیار در این راه پیروی از ائمه اطهار سربلند و پیروز نبوده ایم که اگر بودیم، آخرین کشتی نجات و ستاره روشنایی هستی غریب و منتظر نمی ماند. ولی باز می گویم که در این تاپیک حرف حقیر درمورد اعتقادات صد در صد خطرناک وهابیان است.

و اما سخن آخر:

من چند روزی در یکی از مهمترین سایت های وهابیت عضو شده بودم و باطرح سوالات فراوانی آنها را به چالش کشیدم و در نهایت هم مرا اخراج کردند. ولی کاری که آنجا توانستم بکنم این بود که با آوردن احادیث و روایاتی به خود آنها ثابت کردم که محمد آنها با پیامبر عظیم الشان اسلام بسیار بسیار متفاوت است.در آن جا نظر شیعه را در مورد سیره پیامبر اکرم بیان کردم.
تا جاییکه یکی از کابرهایشان به من پیام داد که شما دیگر خیلی حزب اللهی هستی و محمد آنقدر ها هم که میگویید اینگونه نبوده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در آنجا خیلــــــــــــــــــــــــــی برای غربت جدم سوختم. دیدم دقیقا همان تحریفاتی که صهیونیسم در دین یهودیت و مسیحیت به وجود آورد در اسلام هم حقیقتا موفق شدند.... البته در شاخه وهابیتش.

یه چیز خیلی خنده دار: در آنجا یکی از مدیران را دربحث مجبور کردم که این جمله را بگوید:
معاویه رضی الله عنه علی رضی الله عنه را لعن و نفرین می کرد!!!!!!!!!!!!!!!
من حقیقتا نمی دانم. این را نمی فهمم. خودتان اذعان دارید که چقدر این از منطق به دور است....

تنها دلیلی هم که باعث شد حقیر این تاپیک را بزنم این بود که در همین تالار خودمان فردی میآمد و با ارائه شبهات کاملا آبکی موضوعی را ایجاد میکرد، جواب را می گرفت و بعد انگار نه انگار باز موضوع دیگری ایجاد میکرد و در کمال وقاحت هم نام خودش را گذاشته سنت!!!!!!!
واین دقیقا در زمانی رخ می دهد که فیلم بسیار بسیار توهین آمیزی در سراسر فضای مجازی نشر پیدا میکند که خداوند متعال را قسم میخورم که همه اش را خود من در کتب این افراد دیده ام.

یعنی اصلا این فکر را نکنید که آن فردغربی یا آن کاریکاتوریست فرانسوی و هلندی و دانمارکی و.... از روی هوا این آثار را از خودشان در کردند، نه به هیچ وجه.

همه آن فیلم ها و کتاب ها و کاریکاتورها، همگی از روی کتب صحیح!!!!!!! دوستان هست.

من فقط خواستم این را متذکر بشوم...... ببخشید اگر سرتان را درد آوردم. Blush
یا علی علیه السلام مددی.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، علمدار133 ، meshkat ، مجید املشی ، gomnam
۱۲:۴۳, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #40
آواتار
متاسفانه در این تاپیک ارسالها و اظهار نظرهای بسیاری وجود دارد که مخالف صریح آیات قرآن و روایات معتبر است و از آنجا که همه میدانید بخش اصول عقاید شیعه جایی نیست که به هیچ وجه من الوجوه جای اظهارات شخصی باشد
به زودی سر فرصت إن شاء الله بر اساس آیات قرآن و روایات معتبر نقد برخی از ارسالها را تقدیم خواهم کرد
و با توجه به اینکه دوستان این شرط مسلم برای اعمال نظر در بخش اصول عقاید شیعه را رعایت نمیکنند و عقاید مخالف آیات قرآن و روایات را مطرح میکنند این تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته خواهد شد
یکی از غلط ترین اظهار نظرهای این تاپیک که مخالف صریح محکمات قرآن و روایات معتبر است این اظهار نظر است:
(۱۲/مهر/۹۱ ۱۰:۳۴) نوشته است:  شاید اگه ما به جای ایران تو عربستان به دنیا میومدیم الان یه سنی متعصب بودیم یا اگه تو اروپا بودیم یه مسیحیه متعصب
و صحبت حرفم اینه هر جا انسانیت ببینم هر جا نشانی از خدا ببینم هر جا آزادگی ببینم من اون فرد رو ستایش میکنم نه اعتقادات اون رو!!!
حرف من اینه که میتونی اسما سنی باشی اما وقتی انسان بودی و خواه یا ناخواه مثل علی زندگی کردی انسان درستی بودی تو تو راه مستقیم قرار گرفتی خدا از تو خوشنوده
اینها مجموعه اظهاراتی تماماً باطل و مخالف صریح آیات قرآن است

اجالتاً به این تاپیک ها مراجعه فرماید:

آیا حقیقت اسلام انسانیت است؟

[/url]

[url=http://forum.bidari-andishe.ir/thread-18205.html]پذیرش ولایت علی علیه السلام شرط ایمان در ادیان پیش از اسلام!!

(A)حقیقت ایمان و کفر چیست؟!!#

ایاک نعبد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مقاله ی ویژه!)#$

(A)رابطه حب اهل بیت و ایمان!#

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، rastin ، M912 ، علمدار133 ، جویای حقیقت ، أین المنتظر ، ضحی ، ZaHrA110M ، ایمانی ، عبدالرحمن
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا