کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح حفظ تالاري قرآن
۱۱:۴۹, ۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۰:۴۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
يا حق...

سلام ...

اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته وي‍‍ژ‍ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... .

****************************************************************************************************​**
با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.

تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری)
Angel: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793

اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان
Agha sayyed و این المنتظر

دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق)

1- nina

2- farzaneh s

3-freewish

4- تازه مسلمان

5- عبد

6- یا ثارالله

7- Hadith

8- meshkat

9-anti dajjil

S!lenced -10

11- V-E

12-
merrijiani

13- خودم

در پناه حق موفق باشید
یاعلی (علیه السلام) مدد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Farzaneh ، حسن عزتي ، saloomeh ، sarallah ، azade ، افشین ، تفکر ، یا ثارالله ، Ramin_Ghn ، جویای حقیقت ، AFG Shia ، یاســین ، aboutorab ، Hadith ، بچه شیعه ، abbas313 ، meshkat ، fatemeh ، ساجد ، freewish ، حقیر ، mohammad reza ، fatemeh zahra ، Mohammad Trust ، ساقی ، hesam110 ، netlog36 ، تازه مسلمان ، m.hossein ، somayeh ، 59-11(یامهدی) ، Havbb 110 ، nafas ، amiroooo ، taleb ، mohamad ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، KABOOTAREHARAM ، كارمند پيمانی ، Fatemeee ، مجید املشی ، V-E ، جبریل ، آیات ، بیداری اندیشه ، ترنم ، غفران غ ، میلاد.م ، یا صاحب الزمان ، SARA 2020 ، علی امینی ، صهبا ، sagheb ، أین المنتظر ، اميرمهدي ، السا ، fafa*
۲۱:۵۲, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
احسنت بر شما.پیشنهاد خوبیه ولی باید دید هر فردی چقدر در طول روز فرصت داره و چه مقدار رو میتونه برای حفظ روزانه در نظر بگیره.برای افراد متفاوته این مقادیر و زمانها.بنده هم به امید خدا در این طرح هستم اگر بزرگواری اینجا باشه که بتونه موتور ما رو روشن کنه و در واقع راه رو نشونمون بده
در ضمن اینم بگم که همونطور که خودتون هم میدونید واقعآ حفظ قرآن اراده ای پولادین میخاد که امیدوارم ما این اراده رو داشته باشیم ولی همین جا اعلام میکنم بنده قول نمیدم بتونم تا آخر این برنامه باشم.بهرحال ممکنه بازم خستگی و یا عوامل دیگه باعث بشه نتونم ادامه بدم هرچند امیدوارم اینطور نشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، AFG Shia ، یاســین ، azade ، hesam110 ، amiroooo ، مفقود الاثر
۲۱:۵۹, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام میکنم به شما همسنگر خوب
طرح و پیشنهاد خیلی خوبی دادین من هم چند ماه بود که میخوستم تاپیکی در این مورد ایجاد کنم که بشه پایگاهی برای حفظ قران وراهنمایی مشتاقان حفظ قران.
بنده هم تمام سعیمو میکنم در حد تجربه ی کمی که دارم به دوستان علاقه مند کمک کنم.
البته خودم حافظ نیستم ولی یه تحربه هایی در این زمینه دارم.
از دوستان عزیز میخوام هر کس علاقه به این کار داره ویا افرادی که حافظ و استاد قران هستند اعلام امادگی کنن
موفق باشید

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، Farzaneh ، ضحی ، AFG Shia ، یاســین ، azade ، hesam110 ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، fafa*
۲۳:۰۲, ۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
والا ما که خیلی وقته میخوایم حفظ کنیم،یعنی قبلا بودیم و ول کردیمو یادمون رفت،اما کو وقت و حوصله!Smile
ان شا الله که با کاروان شما راه بیفتمAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، AFG Shia ، افشین ، یاســین ، azade ، أین المنتظر ، hesam110 ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، fafa*
۹:۵۸, ۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
يا حق...

سلام

با تشكر از سه دوست گرامي و دوستاني كه تشكر كردند. يعني هيچ كس ديگه اي نيست كه خواستار حفظ يا حافظ باشه

در ضمن دوستاني كه همراهيتون رو اعلام كرديد براي شروع نظرتون واجبه

يا علي مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، یاســین ، افشین ، hesam110 ، ANTI satan ، مفقود الاثر
۱۰:۵۵, ۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همگی
مرسی بابت تاپیک خوبتون
منم خیلی دوست دارم اما میترسم از نظر اراده کم بیارم
ایشالا که در این حرکت دست جمعی خیر و برکت باشه
من فقط چند تا سوره کوتاه بلدمTongue
به نظرم چند گروه بشه که هر کس متناسب با توان و زمانی که داره تو گروه خودش حفظ کنه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، ضحی ، hesam110 ، ANTI satan ، مفقود الاثر
۱۸:۲۰, ۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۱ ۱۸:۲۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #7
آواتار
يا حق...

سلام

(۹/مهر/۹۱ ۱۰:۵۵)nina نوشته است:  به نظرم چند گروه بشه که هر کس متناسب با توان و زمانی که داره تو گروه خودش حفظ کنه

پيشنهاد خوبيه اما چه طور مي شه مشخص كرد بچه ها چقدر زمان و توانايي دارند مثلا خود من تا بهمن كلا بيكارم ترممون از بهمن شروع مي شه اما خيلي ها فقط در حد نيم تا يك ساعت بعد نماز صبح وقت دارن البته اگه اون هم پر نشده باشه

پس بهتره بچه ها وقتشون رو اعلام كنن

اگه قصد شركت تو طرح و دارين واجب اكيده.
Big Grin

يا علي مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taban ، افشین ، یاســین ، Farzaneh ، hesam110 ، ANTI satan ، مفقود الاثر
۱۸:۲۹, ۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۱ ۱۸:۳۰ توسط taban.)
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام دوستان من مدتی در دبیرستان حفظ میکرد(برا مسابقات قرانی)
الان هم میخوام شروع کنم سوره بقره بود که حفظ کردم یه یک ماه واندی طول کشید روزی چند آیه حفظ میکردم
من حفظم خوبه ولی برا حفظ قران باید یه جایی باشیم که صدا نباشه ذهنت درگیر چیزای دیگه نباشه با معنیش حفظ کنید بهتره زودتر حفظتون میشه چند بار فقط نگاه آیه کنید حتی بدون اینکه بخونیدش....
امیدوارم موفق بشید
تو طرحتون شرکت میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، افشین ، ضحی ، یاســین ، Farzaneh ، hesam110 ، amiroooo ، ANTI satan ، مفقود الاثر
۲۲:۰۱, ۹/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۱ ۲۲:۰۳ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #9
آواتار
خوب خدارو شکر تعداد داره زیاد میشه.
چه خوب بود چند نفر از اساتید هم اعلام امادگی میکردن.
در ضمن اول از همه باید بگم که حفظ قران بدون شرکت در کلاس و برنامه ریزی منظم و پشت کار غیر ممکنه.
همینطور حتما به یه استاد و هماهنگ کننده هم تیاز دارید.
پس لطفا خودتونو گول نزنید.!
در ضمن کسایی هم که پیام خصوصی دادن به زودی جواب میدم.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، ضحی ، یاســین ، Farzaneh ، hesam110 ، amiroooo ، ANTI satan ، مفقود الاثر
۲۲:۰۹, ۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10

با تشکر از شما دوست عزیز
منم می خوام حفظ کنم. دوستان حافظ و با تجربه لطفا کمک کنن بگن با چه برنامه ای باید شروع کنیم. از کدوم سوره ها روزی چقدر جدید چقدر دوره و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: افشین ، ضحی ، یاســین ، Farzaneh ، hesam110 ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، ويانا مبين نژاد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا