|
طرح حفظ تالاري قرآن
|
|
۱۱:۴۹, ۸/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۰:۴۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
يا حق...
سلام ... اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته ويژ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... . ****************************************************************************************************** با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری) : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان Agha sayyed و این المنتظر دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق) 1- nina
2- farzaneh s 3-freewish 4- تازه مسلمان 5- عبد 6- یا ثارالله 7- Hadith 8- meshkat 9-anti dajjil S!lenced -10 11- V-E 12- merrijiani 13- خودم در پناه حق موفق باشید یاعلی (علیه السلام) مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۲۷, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۱ ۱۳:۰۸)جویای... نوشته است: يا حق... بسم الله الرحمن الرحیم سلام...به نظرتون اگر دو روز در هفته برای کسایی که عقب موندند قرار بدید بهتر نیست؟مثلا سه شنبه و جمعه بخصوص زمانی که از جزء سی بیرون اومدیم فکر کنم اهمیت این موضوع بیشتر بشه... |
|||
|
|
۸:۳۸, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
يا حق...
سلام دوستان گرامی اصلاحیه ی برنامه هفته ی دوم
برنامه ی روز پنج شنبه : حفظ سوره ی قدر + برنامه ی مرور ضمنا خانم غفران غ و آقا سید بر برنامه ها نظارت دارند. یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۲۰:۴۳, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
با تشکر از جویای... عزیز
من از برنامه عقبم، روزی یک سوره زیاد نیست؟ فراموش نمیکنیم؟ |
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
به نام او...
پدر و مادر بنده هم به طرح پیوستند ولی به دلیل سرعت بالا و دیرتر اومدن به جمع ، تقریبا دلسرد شدند... |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۲۹/مهر/۹۱
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم (۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۴۳)freewish نوشته است: با تشکر از جویای... عزیز دوست عزیز ، سوره ها کوتاهند و نمیشود سوره ای با 7 و یا 8 آیه را که 3 یا 4 خط هستند را بدو نیم کرد . به مفهوم آیات و روند فراگیری لطمه میزند . برنامه مرور برای همین است . از 18 سوره ای که برای این دوهفته درنظر گرفته شده است تقریبا 8 سوره را همگان حفظند .(سوره های ناس ،فلق ،توحید ،کافرون ،نصر،کوثر ،عصر،قدر) (۲۹/مهر/۹۱ ۲۲:۲۱)یا ثارالله نوشته است: به نام او... خواهر عزیز ، سرعت خیلی بالا نیست . بخصوص که ما برنامه مرور را قرار دادیم که دوستان کمتر مشکل برنامه ریزی داشته باشند . از طرف بنده به ایشان سلام مرا ابلاغ بفرمایید وبگویید دلسردی در حفظ آیات قران کریم از همزات ابلیس است . کمی یواشتر حرکت نمایند بهتر از آنست که کلا متوقف گردند . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
یا حق....
سلام همسنگران عزیز یکی از دوستان پرسیدند نرم افزاری که نام بردم چیه ![]() برای اطلاعات بیشتر در این رابطه و نحوه ی دریافتش به این سایت سر بزنید ![]() (تبلیغات در جهت قرب الهی بلامانع است )http://www.amingostar110.com/soroush-iman2.html (۲۹/مهر/۹۱ ۲۲:۲۱)یا ثارالله نوشته است: به نام او... از طرف من سلام برسونید و به ایشان تبریک بگید ![]() ![]() این مسئله دو راه حل داره ![]() اول اینکه یک هفته عقب تر حرکت کنند یعنی هفته ی 2ام برنامه ی هفته ی اول را اجرا کنند ![]() راه دوم هم اینکه خودشان برنامه را طوری مرتب کنند که در طول مدت زمانی به جمع برسند ![]() همونطور که آقا سید فرمودند اکثر سوره ها کوتاه هستند و افراد اونها رو حفظند بنابراین فکر می کنم این بزرگواران بتونند از فرصت های مرور و جمعه ها استفاده کنند برای این که به جمع برسند یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۸:۰۰, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
ببخشید که دیر به دیر میام.سلام
حدود دو صفحه پیش،جناب "عبد" گفتن که نرم افزار قرآنی برای گوشیشون میخوان که قابلیت قرائت هم داشته باشه.تا اونجایی که فهمیدم،سیستم عامل گوشی ایشون جاوا هستش و تا اونجایی که من توکار هستم،تاحالا نرم افزار قرآنی برای جاوا ندیدم که قرائت هم داشته باشه.اما میشه یه نرم افزار متنی قرآن رو نصب کرد و فایل صوتیش رو جدا گوش داد گشتن دنبال قرآن برای سیمبین هم که خیلی آسونه و اما برای اندروید:دوستان تازه کار اندرویدی که با یه گشت و گذار ساده میتونن نرم افزار های قرآن خوبی پیدا کنن.مثلا دوستی، iquran pro رو معرفی کردن که این نرم افزار،میشه گفت از بهترین ها برای اندرویده.چون هم چندین قرائت داره،هم به چندین ترجمه و زبان ترجمه میشه دسترسی داشت و هم به چندین تفسیر و زبان تفسیر.البته اگه کسی همه ی اینها رو باهم بخواد،چند گیگ ترافیک ناقابل برای دانلود و همچنین گوشی اندرویدی ای با حافظه داخلی یا خارجی بالا میخواد ![]() البته نرم افزار جدید سروش ایمان(نسخه3) که برای اندروید هم عرضه شده،قابلیت تحویل گرفتن حفظ از طریق میکروفون رو هم داره (نظیر همون قابلیت تو نسخه مشابه کامپیوتر) درکل،بهترین و حرفه ای ترین نرم افزار های قرآنی اندروید،این دو و مخصوصا همون آی قرآن هستش برای آی او اس هم تا حد اطلات بنده،بهترین نرم افزار همون آی قرآنی هست که برای خودش عرضه شده برای کامپیوتر هم که دیگه اونقدر زیاده که دیگه نیاز به معرفی نیست.اما بهترین هاش المائده 2 و سروش ایمان 3 هست.البته شاید شما بهتر از اینهارو هم سراغ داشته باشید برای سیستم عامل بادا هم هنوز چیزی پیدا نکردم،احتمالا هنوز هم باید منتظر توسعه دهندگان باشیم! نوبتی هم که باشه،نوبت ویندوز فونه.برای این سیستم عامل هم نرم افزار هایی وجود داره که میشه روشون حساب کرد خلاصه،اگه حوصله ی گشت و گذار رو نداشتید،فقط کافیه به من اعلام کنید تا لینک دانلود برای هر کدوم از سیستم عامل های بالا رو بدم یا علی |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۲۰:۱۵ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۸:۰۰)فدايي ولايت نوشته است: ببخشید که دیر به دیر میام.سلام اتفاقا یک سال پیش چنین نرم افزار توسط موسسه تبیان برای جاوا ساخته شد. میتونید با مراجعه به سایت تبیان وجستجو در قسمت دانلود ها پیداش کنید اگر کسی میخواد بگه تا لینکشو پیدا کنم وبگذارم با توجه به درخواست ها ادرس دانلود را قرار میدم: در ضمن تمام نسخه های زیر در اکثر گوشی ها قابل اجراست(جاوا) اگر با نصب نرم افزار زیاد اشنایی ندارید حتما توضیحات هرکدام را دقیق بخوانید اگر هم مشکلی داشتید همینجا بپرسید.ان شاالله جواب میدم
اين نرم افزار با فرمتJAR و قابل استفاده بر روي اکثر گوشي هاي تلفن همراه است.و تا پيش از اين نرم افزار هاي مبلغ دار در بازار به اين صورت عرضه نمي شد. حجم اين نرم افزار با توجه به صداي با کيفيت و تصويري بودن اين قرآن ( نرم افزار قرآن موبايل عثمان طه نسخه2 بدون صوت حجمي برابر 17 مگ دارد ) 80 مگابايت مي باشد که در مقابل نرم افزار هاي مبلغ دار موجود در بازار از حجم بهينه اي برخوردار است. امکانات قابل استفاده در اين نرم افزار: تلاوت کل قرآن به صورت ترتيل با صداي استاد مشاري العفاسي نمايش تصويري قرآن با خط عثمان طه با سايز مناسب (تغيير سايز با توجه به صفحه نمايشگر گوشي تلفن همراه) نمايش ترجمه آيات با ترجمه سليس و روان مرحوم آيت الله مشکيني دسترسي به آيات بر اساس شماره آيه و سوره نمايش ليست سوره ها جهت انتخاب امکان جستجودر نام سوره ها دسترسي به آيات بر اساس شماره صفحه و يا جزء جستجوي کلمه در قرآن دسترسي به آخرين صفحه مطالعه شده ادامه ودانلود
حجم این نرم افزار با توجه به صدای با کیفیت و تصویری بودن این قرآن 80 مگابایت می باشد که در مقابل دیگر نرم افزار های موجود در بازار از حجم بهینه ای برخوردار است. امکانات قابل استفاده در این نرم افزار: تلاوت کل قرآن به صورت ترتیل با صدای استاد مشاری العفاسی نمایش تصویری قرآن با خط عثمان طه با سایز مناسب (تغییر سایز با توجه به صفحه نمایشگر گوشی تلفن همراه) نمایش ترجمه آیات با ترجمه سلیس و روان مرحوم آیت الله مشکینی دسترسی به آیات بر اساس شماره آیه و سوره نمایش لیست سوره ها جهت انتخاب امکان جستجودر نام سوره ها دسترسی به آیات بر اساس شماره صفحه و یا جزء جستجوی کلمه در قرآن دسترسی به آخرین صفحه مطالعه شده ادامه و دانلود
این هم نسخه جدید البته حجمش زیاده
ادامه ودانلود |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام دوستان گرامی محض اینکه حق الناس گردنم نباشه اطلاع می دم یکی از دوستان ادرس سایتی رو داده بودند که سایت ملی طرح حفظ فکر می کنم قابلیت مشترک شدن و حفظ از این طریق رو داره گفتم نگفته نمونه یه سری بهش بزنید بد نیست راستی نظرتون درمورد حفظ از این طریق چیه ![]() ![]() ![]() یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۴/آبان/۹۱
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
|
یا حق...
سلام برنامه ی پیشنهادی : از شنبه 6 آبان لغایت جمعه 12 آبان
ش : 5 آیه ابتدایی سوره ی 98 و مرور سوره های 103،99 1ش : آیات 6 تا آخر سوره ی 98 و مرور دیروز و 102،97 2 ش : 9 آیه ابتدایی سوره ی 96 و مرور دیروز و 101 3 ش : آیات 10 تا آخر سوره ی 96 و مرور دیروز و 100، 5 آیه اول 98 4 ش : سوره ی 95 و مرور دیروز و 99، آیات 6 تا آخر سوره ی 98 5 ش : مرور کلیه محفوظات ![]() جمعه : مرور کلیه محفوظات ![]() خوشحال می شم از ایراداتش مطلع بشم ضمنا جواب سوال قبلی رو نگرفتم: [quote] محض اینکه حق الناس گردنم نباشه اطلاع می دم یکی از دوستان ادرس سایتی رو داده بودند که سایت ملی طرح حفظ فکر می کنم قابلیت مشترک شدن و حفظ از این طریق رو داره گفتم نگفته نمونه یه سری بهش بزنید بد نیست راستی نظرتون درمورد حفظ از این طریق چیه ![]() ![]() ![]() [][/quote ممنون یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)