کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح حفظ تالاري قرآن
۱۱:۴۹, ۸/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۰:۴۲ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
يا حق...

سلام ...

اين يه دعوته برا اونايي كه مثل من چند بار سعي كردن قرآن حفظ كنند اما نتونستن... اين يه دعوته وي‍‍ژ‍ ست برا اونايي كه بعد از چند بار سعي تونستن و حالا استادايين برا خودشون... من دست همراهي مي خوام از اونايي كه مثل منن... و دست ياري از اونايي كه از ما جلو زدن... دوستايي كه به اين افتخار نايل شدين لطفا تجربه هاتون رو باما در ميون بذارين ... لطفا روش هاي حفظ رو يادمون بدين... پيشاپيش ممنون از لطفتون. دوستايي كه مثه خودمين بياين يه گروه درست كنيم به همراه برنامه ريزي براي حفظ... منتظرم... .

****************************************************************************************************​**
با تشکر از همه ی عزیزانی که به این طرح کمک کردند و کمک می کنند.

تاپیک تدبر در قرآن (مخصوص طرح حفظ تالاری)
Angel: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...#pid166793

اساتید گرامی طرح : خانم غفران غ و آقایان
Agha sayyed و این المنتظر

دوستانی که در طرح اعلام همکاری کردند: ( اعضای فعال طرح , اعضای معلق)

1- nina

2- farzaneh s

3-freewish

4- تازه مسلمان

5- عبد

6- یا ثارالله

7- Hadith

8- meshkat

9-anti dajjil

S!lenced -10

11- V-E

12-
merrijiani

13- خودم

در پناه حق موفق باشید
یاعلی (علیه السلام) مدد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Farzaneh ، حسن عزتي ، saloomeh ، sarallah ، azade ، افشین ، تفکر ، یا ثارالله ، Ramin_Ghn ، جویای حقیقت ، AFG Shia ، یاســین ، aboutorab ، Hadith ، بچه شیعه ، abbas313 ، meshkat ، fatemeh ، ساجد ، freewish ، حقیر ، mohammad reza ، fatemeh zahra ، Mohammad Trust ، ساقی ، hesam110 ، netlog36 ، تازه مسلمان ، m.hossein ، somayeh ، 59-11(یامهدی) ، Havbb 110 ، nafas ، amiroooo ، taleb ، mohamad ، ANTI satan ، مفقود الاثر ، KABOOTAREHARAM ، كارمند پيمانی ، Fatemeee ، مجید املشی ، V-E ، جبریل ، آیات ، بیداری اندیشه ، ترنم ، غفران غ ، میلاد.م ، یا صاحب الزمان ، SARA 2020 ، علی امینی ، صهبا ، sagheb ، أین المنتظر ، اميرمهدي ، السا ، fafa*

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۳:۲۶, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #111
آواتار
یا حق...

سلام همکلاسی های خودم

تسلیت بواسطه ی شروع محرم
برنامه ی پیشنهادی :
از شنبه 27آبان لغایت جمعه 3 آذر

شنبه : حفظ آیات 16-22 سوره ی فجر و مرور آیات 1-10 سوره ی فجر و 1- 7 سوره ی بلد و سوره ی همزه

یکشنبه : حفظ آیات 23-30 سوره ی فجر و مرور آیات 11-22 سوره ی فجر و آیات 15-8 سوره بلد

دوشنبه : مرور و بازخوانی سوره فجر و آیات 16-20 سوره بلد و سوره ی عصر ( اگه وقت داشتید از بقیه غافل نشید)

سه شنبه : حفظ آیات1 - 8 سوره ی غاشیه مرور آیات 16-22 سوره ی فجر و سوره ی تکاثر

چهار شنبه : حفظ آیات 9-17 سوره ی غاشیه مرور آیات1-8 سوره ی غاشیه و آیات1-10 و 23-30 سوره ی فجر و سوره ی قارعه

پنج شنبه : حفظ آیات18-26 غاشیه و مرور آیات9-17 سوره ی غاشیه و آیات 11-15سوره ی فجر و سوره ی عادیات

جمعه : مرور کلی ( غاشیه و زلزله واجب اکید است مابقی احتیاطا واجب ) و فرصتی برای جامونده ها [تصویر: biggrin.png]

پیشنهاد به دوستان : چون سوره ها از این به بعد طولانی تر و نا آشنا می شنSad لطفا از الان چند سوره ی مانده رو از رو خوانی کنید برای مثال سوره های اعلی و طارق که برنامه ی هفته ی بعدن رو هر روز یا یک روز در میان بخونید.

اگه مشکلی درمورد برنامه حس می کنید حقیر رو قابل بدونید و در همین تاپیک اطلاع بدید.

ضمنا از دوستان کسی هست که از برنامه ی هفته ی قبل عقب افتاده باشه[تصویر: huh.png]
خبری از کسی نیست ما دلمون خوشه ها خبر بدید[تصویر: huh.png]
اطلاع بدید که کسی رو جا نذاریم

درپناه حق موفق باشید

یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Agha sayyed ، یاســین ، یا ثارالله ، freewish ، تازه مسلمان ، Farzaneh
۲۲:۵۰, ۲۶/آبان/۹۱
شماره ارسال: #112
آواتار
سلام
با ارزوی موفقیت از این هفته به بعد وارد سوره های سخت میشویم امید وارم که با دقت انها را حفظ کرده تا بعدا در مرور کردن ان مشکلی ایجاد نشود
برایتان ارزوی موفقیت دارم
التماس دعا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، یاســین ، یا ثارالله ، أین المنتظر ، freewish ، مفقود الاثر
۱۸:۵۲, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #113
آواتار
با سلامSmile
در زمینه ی حفظ قرآن رادیو ی خراسان رضوی (مشهد) برنامه ای برای حفظ قرآن از اول مهرماه شروع کرده است که مادرم همراه با آن برنامه شروع به حفظ کرده اند
برنامه ی خوب و جالبی است ونکات آموزنده ای برای حفظ ارائه میدهد
در حال حاضر به سوره ی نبا از جزو سی رسیده اند
ساعت:10 .30 صبح الی 11
تکرار ساعت:15بعدازظهرRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مفقود الاثر ، ضحی ، منتظر72 ، یا ثارالله
۱۴:۳۴, ۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #114
آواتار
یا حق...

سلام همکلاسی های خودم

تسلیت بواسطه ی ایام تاسوعا و عاشورا
برنامه ی پیشنهادی :
از شنبه 4 آذرلغایت جمعه 10 آذر

شنبه : حفظ آیات 1-7 سوره ی اعلی و مرور آیات 22-16 سوره ی فجر و 9-17 سوره ی غاشیه و سوره ی قدر

یکشنبه : حفظ آیات 8-13 سوره ی اعلی و مرور آیات 1-7 سوره ی اعلی و 23-30 سوره ی فجر و 18-26 سوره ی غاشیه

دوشنبه : حفظ آیات 14-19 سوره ی اعلی و مرور آیات 8-13 سوره ی اعلی و 1-5 سوره ی بینه

سه شنبه : مرور و بازخوانی سوره اعلی و آیات 1-8 سوره غاشیه و 6 تا پایان بینه ( اگه وقت داشتید از بقیه غافل نشید)

چهار شنبه : حفظ آیات 1-7 سوره ی طارق و مرور آیات 9-17 سوره ی غاشیه و آیات 8-13 سوره ی اعلی و 1-9 سوره ی علق

پنج شنبه : حفظ آیات 8-18 سوره ی طارق و مرور آیات18-26 سوره ی غاشیه و آیات 1-7 سوره ی طارق و 14-19 سوره ی اعلی و 10- علق

جمعه : مرور کلی ( طارق و تین واجب اکید است مابقی احتیاطا واجب ) و فرصتی برای جامونده ها [تصویر: biggrin.png]

پیشنهاد به دوستان : چون سوره ها از این به بعد طولانی تر و نا آشنا می شن[تصویر: sad.png] لطفا از الان چند سوره ی مانده رو از رو خوانی کنید برای مثال سوره های بروج و انشقاق که برنامه ی هفته ی بعدن رو هر روز یا یک روز در میان بخونید.

اگه مشکلی درمورد برنامه حس می کنید حقیر رو قابل بدونید و در همین تاپیک اطلاع بدید.

ضمنا از دوستان کسی هست که از برنامه ی هفته ی قبل عقب افتاده باشه[تصویر: huh.png]
خبری از کسی نیست ما دلمون خوشه ها خبر بدید[تصویر: huh.png]
اطلاع بدید که کسی رو جا نذاریم

درپناه حق موفق باشید

یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، یاســین ، حسن عزتي ، حقیر ، تازه مسلمان ، m.hossein ، یا ثارالله ، Farzaneh
۱۲:۵۱, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #115
آواتار
یا حق...

سلام

گفتم خودم شروع می کنم ....

اما دیرمه باید سریع برم یه توضیح اجمالی می دم...

من تا به اینجا رو حفظ بودم و خدا رو شکر مشکلی نبود جز اینکه چند تا سوره (شاید بعدا اسمشون رو گفتم) رو کمی گیر دارم.

دعام کنید طرح حفظ واقعی تازه داره برام شروع می شه.

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Agha sayyed ، یا ثارالله
۱۵:۰۲, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #116
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به دوستان
خدا رو شکر من هم تا الان مشکل خاصی نداشتم اما دارم حس میکنم که کم کم داریم به جاهای سخت میرسیم
ان شاء الله خدا به همه مون کمک کنه که از پسش بربیایم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، یا ثارالله ، ضحی
۱۶:۱۴, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #117
آواتار
البته بنده برای هفته های آينده کمی کارم آسان است زیرا سوره ی بزرگی چون نازعات را حفظم قسمت اعظمی از سوره ی نبا و عبس و تکویر را نیز حفظم پس کمی بار از دوش من برداشته میشود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، ضحی
۲۰:۰۳, ۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #118
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام علیکم...الحمدلله تا اینجا رو رسوندم.
همین روش خیلی خوبه از همه ممنونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، ضحی ، یاســین ، m.hossein
۱۷:۲۴, ۷/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۱ ۲۲:۴۳ توسط ضحی.)
شماره ارسال: #119
آواتار
یا حق...

سلام همکلاسی های خودم

تسلیت بابت شهادت امام سجاد (علیه السلام)
برنامه ی پیشنهادی :
از شنبه 11 آذرلغایت جمعه 17 آذر

شنبه : حفظ آیات 1-9 سوره ی بروج و مرور آیات 1-7 سوره ی طارق و آیات 1-7 سوره ی اعلی

یکشنبه : حفظ آیات 10-12 سوره ی بروج و مرور آیات 1-9 سوره ی بروج و آیات 8-17 سوره ی طارق و آیات 8-13 سوره ی اعلی

دوشنبه : حفظ آیات 13-22 سوره ی بروج و مرور آیات 10-12 سوره ی بروج و آیات 14-19 سوره ی اعلی و سوره ی انشراح

سه شنبه : مرور و بازخوانی سوره ی بروج و سوره ی ضحی ( اگه وقت داشتید از بقیه غافل نشید)

چهار شنبه : حفظ آیات 1-9 سوره ی انشقاق و مرور آیات 10-12 سوره ی بروج و آیات 1-7 سوره ی طارق و آیات 1-11 سوره ی لیل

پنج شنبه : حفظ آیات 10-16 سوره ی انشقاق و مرور آیات 1-9 سوره ی انشقاق و آیات 13-22 سوره ی بروج و آیات 8-17 سوره ی طارق و آیات 12-21 سوره ی لیل

جمعه : حفظ آیات 17-25 سوره ی انشقاق و مرور آیات 10-16 سوره ی انشقاق و آیات 1-8 سوره ی شمس

پیشنهاد به دوستان : چون سوره ها از این به بعد طولانی تر و نا آشنا می شن[تصویر: sad.png] لطفا از الان چند سوره ی مانده رو از رو خوانی کنید برای مثال سوره های مطففین و انفطار که برنامه ی هفته ی بعدن رو هر روز یا یک روز در میان بخونید.

*********************************************************************************
توجه مهم توجه
اخیرا متوجه شدم یکی از دوستان متاسفانه از برنامه عقبند و تا سوره بینه رسیدند از بزرگان درخواست پیشنهاد برای کمک به ایشان دارم. ضمنا ببخشید که برنامه را زودتر گذاشتم چند روزی نیستم ان شا الله عازم مشهدم.

********************************************************************************

درپناه حق موفق باشید

یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، freewish ، تازه مسلمان ، Agha sayyed ، m.hossein ، یا ثارالله ، Farzaneh
۲۲:۵۲, ۱۰/آذر/۹۱
شماره ارسال: #120
آواتار
یا حق...

سلام

دوستان زیارتم قبول برگشتم همتون رو دعا کردم که موفق باشید و از خدا غافل نشید

اما نکته مهم اصلاحیه ی برنامه ی حفظه چون عجله داشتم و گفتم شاید نرسم نتونستم منتظر جواب آقا سید باشم با عرض پوزش از ایشون
برنامه بالا اصلاح شد

اما درمورد دوستی که عقب موندند کمک نکردید پس چی شد اگه موافقید چند هفته فقط برنامه مرور بذاریم تا ایشون برسند؟؟؟

قرار نیست کسی از قافله عقب بمونه

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، یاســین ، m.hossein ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا