کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مهمترین ضعفهای تالار بیداری اندیشه در کجاست؟
این نظرسنجی بسته شده است.
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید
تمام 247 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟
۱۴:۵۹, ۲۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۱ ۱۵:۰۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به اینکه این تالار هدفش بیداری انسانهاست و در نهایت سعی میکنه که قدمی کوچک در راه اسلام و منجی آخرالزمان برداره و تالار رو متعلق به ایشون میدونیم

همیشه سعی کردیم همه جوانب امر رو رعایت کنیم و بستری رو فراهم کنیم که هر کسی در حد و توان خودش در این امر فعالیت کنه
حالا یکی در زمینه دشمن شناسی. یکی در زمینه مسائل مهدوی. یکی در زمینه مسائل تاریخی یا عقلی و ...

البته محدودیتهایی هم گذاشتیم که واقعا هم نیاز بوده، هم اینکه خود ما هم تابع محدودیتهایی هستیم........

به هر حال احساس کردم به جای اینکه انتقادها پراکنده باشه و در پیام خصوصی و ... باشه، یک نظرسنجی عمومی بکنیم و اگر واقعا نیازه، یک بازنگری در مسائل داشته باشیم

1- دوستان حتما در نظرسنجی شرکت کنید. الکی هم همرو تیک نزنید Smile
2- اگر انتقاد مبسوطی دارید بنویسید ولی تا حد امکان اسم کسی رو نبرید که اصل انتقاد شما نادیده گرفته نشه (بهترین انتقاد شما انتقادی است که همراه با راهکار مشخص و عملی باشد)

سعی می کنیم نهایت سعه صدر را به خرج دهیم Dodgy Big Grin
التماس دعا

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، Agha sayyed ، Hadith ، Farzaneh ، rastin ، أین المنتظر ، وحید110 ، سید ابراهیم ، m.hossein ، فاطمه خانم ، EMPERATOR ، حسن.س. ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، جویای حقیقت ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، محمود ، شهرام ، خیبر110 ، yamin ، hesam110 ، Ramin_Ghn ، مفقود الاثر ، حسن عزتي ، mohamad ، فدک زهرا ، blue.blood ، سرباز سید علی ، انتخاب ، soshiant ، erfan rostami ، SARV ، AMINI ، Admirer ، ANTI satan ، Justice Bringer ، ali0077

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۴, ۲۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #61
آواتار
سلام
آقای نقوی ،بنده و امثال بنده مدت ها نسبت به برخورد های نسبتا تند (خصوصا در مسائل اعتقادی) به دوستان ناظر و مدیر انتقاد کرده بودیم ، و خوشبختانه ایشان پذیرفتند ، چه مشکلی داره؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۲:۲۳, ۲۹/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۱ ۲:۲۳ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #62

من نمیدونم چرا در بعضی از تاپیک ها که نویسنده کم آورده((در بحثی که ایجاد کرده یه جورایی توش مونده و حمایت کننده ای از نظرش در بحث نمی بینه))!!Huhبه یک باره ،نظر یک عضو جدیدی را می بینیم که فقط چند دقیقه است در تالار ثبت نام کرده و نظر این کاربر جدید کاملا در راستای حمایت از نظر نویسنده تاپیک است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یه جورایی من فکر می کنم که این کار خیلی زشت باشه !!!
ما نظر خودمون رو دوباره بیایم و با ساخت یک کاربر جدید بگیم!!!
جالب اینه که این نظرات کاربر جدید اولین و آخرین حضور او در تالار می شود...!!!!

آخه این چه کاریه؟!!
Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ANTI satan ، Mitsonary ، black ، فاطمه خانم ، بچه شیعه
۲:۵۰, ۳۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۱ ۳:۰۵ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #63

(۱۶/آبان/۹۱ ۱۱:۳۷)blue.blood نوشته است:  خدمت همه ی دوستام عرض کنم که
این مسیله ی دگر اندیشان و طرز برخورد با دگر اندیشان رو باید از 2جهت نگاه کرد ، چون تقریبا 2 دید ِ غالب وجود داره ...

یکی از دید عموم ِ کاربران ِ تالار ، از معاون و ناظر و کاربر عادی و مدیر و ... یعنی اکثریت ِ کاربران . شما دید و دیدگاه ِ بسیار نزدیکی به هم دارید ، عموم ِ نظرات ، طرز فکر ، نوع بیان ، برخورد با شبه افکن ها در مسایل ِ دینی و مذهبی ، برخورد با کسانی که طرز فکر ِ سیاسی و اجتماعی مخالفی با شما دارن و ... یعنی شما یه قشر غالب هستید که قدرت دستتونه . نمیگم سوء استفاده کردید یا میکنید ، ولی تا جای ِ ممکن با کسایی که با شما تفاوت دارن دوری میکنید و هرچه این تفاوت عمیق تر و آشکار تر باشه، اون دگر اندیش با اندیشه های شما محو میشه ...
یه سری شماها هستید که تحمل ِ مخالفت رو ندارید و تمام ِ تلاشتون رو میکنید که تو زمین ِ خودتون کسی نیاد بازیتون بده . و صد البته با قوانین ِ مزخرف و مغایر با اسم تالار و اون هدفی که در ذهن کاربر القا میشه ، بسیار موفق بودید ...

فاطمه خانم
اون دوستانی که میگن شما چرا می گذارید دگر اندیشان اینجا اینقدر آزاد باشند، از جمله قشر تندرو و کم تحمل تر ِ همین قشری هستن که من گفتم ... خودم هم کم برخورد نداشتم ، ولی خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده تا حالا .

یه گروه دیگه هم هستن که مغلوب هستن از نظر جمعیت ، ولی به دلیل ِ طرز فکر متفاوت و محدودیت ها ، سعی میکنن با راهکارهای متفاوت حضور خودشون رو اعلام کنن و نظراتشون رو بیان .
بهایی به ما داده نمیشه و به خیلی از حرفهای ما هیچ توجهی نمیشه ... چیرهای دیگه ای هم هستن که از حوصله ی بحث خارجه .
فقط میخوام بگم تو قشر مغلوب باشی و بخوای فعالیت کنی ، واقعا کار ِ فرسایشی و خسته کننده ای هست ...

من تو این چند مدتی که اینجا بودم چیزی از بیداری ِ اندیشه ندیدم ... بیشتر بیداری ِ قسمت ِ دینی - مذهبی ِ اندیشه هست اینجا .
من اومدم بیداری ِ اندیشه تا بحث و تبادل نظر داشته باشیم ، ولی اینجا از این خبرا نیست ...

موفق باشید .
افرین دادش افرین. جالبه همینا هم میان زیر پستت تشکر میزارن . خوب یعنی باهات موافقیم . ما نفهمیدیم موافقن اخرش یا مخالفن. جالبه این زرف میاد کلی توهین و جسارت میکنه و خلاصه اذیتت میکنه بعد وقتی اعتراض میکنی و بهش ایراد میگریا میاد تشکرم زیر پستت میزاره. یکی نیس بگه این نفاق به این تابلویی رو چطوری میخواد درش بیاره.؟!!!!!!!!!!!!11 اخه یکی نیس بهش بگه اگر تو زیر این حرفا تشکر گذاشتی پس قبول داری که گند زدی به کار پس چرا عدر خواهی نمیکنی و جبران نمیکنی اگر قبول نداری پس واسه پی تشکر گذاشتی ؟ اخه این دورویی واس چیه من نمیدونم؟!!!!!!!!!!!!

اقای که مهمان هستی الان و با من تو این تاپیک حضور داری میشه انقد بنده را تعقیب نکنی؟ دیگه نمیدونستم چطوری بهت بگم گفتم برات پیام بزارم بخونی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ایرانی
۳:۱۳, ۳۰/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۱ ۸:۴۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #64
آواتار
(۳۰/آبان/۹۱ ۲:۵۰)رنجستان نوشته است:  افرین دادش افرین. جالبه همینا هم میان زیر پستت تشکر میزارن . خوب یعنی باهات موافقیم . ما نفهمیدیم موافقن اخرش یا مخالفن. جالبه این زرف میاد کلی توهین و جسارت میکنه و خلاصه اذیتت میکنه بعد وقتی اعتراض میکنی و بهش ایراد میگریا میاد تشکرم زیر پستت میزاره. یکی نیس بگه این نفاق به این تابلویی رو چطوری میخواد درش بیاره.؟!!!!!!!!!!!!11 اخه یکی نیس بهش بگه اگر تو زیر این حرفا تشکر گذاشتی پس قبول داری که گند زدی به کار پس چرا عدر خواهی نمیکنی و جبران نمیکنی اگر قبول نداری پس واسه پی تشکر گذاشتی ؟ اخه این دورویی واس چیه من نمیدونم؟!!!!!!!!!!!!

سلام به شما رنجستان عزیز
Heart
یه چندتا نکته به نظرم می رسه، دوست دارم نظر شما رو هم بدونم چی هست.
راستش من معتقد هستم که نباید به کسی که از ادبیات خاصی استفاده می کنه انتقاد کرد.
البته اگر توهین و تمسخر نداشته باشه. درست طبق قوانین تالار.
آیا این مسئله رو قبول داری که ما باید در چارچوب قانون عمل کنیم تا سوء تفاهمات و سلیقه ای بودن مباحث پیش نیاد؟

آیا تشکر لزموما یعنی قبول داشتن حرف طرف مقابل؟!!!!!!!!
تشکر می تونه دلایل زیادی داشته باشه. از نیت خیر تا تلاش و به دنبال حقیقت امری بودن هرچند مخالف نظر ما. اینطور نیست؟؟
اینکه الان من بر فرض یه تاپیک زدم و بحثی رو شروع کردم. اگه کسی بخواد نظر بده باید موافق باشه با نظر من.؟؟!!! در غیر این صورت نباید نظرش رو بگه؟؟!!!
قطعا خیر
هرچند که ممکنه حتی ما مطمئن باشیم که حرف خودمون و نیتمون درسته ، کاری که باید بکنیم اینه که دیگران رو با دلیل و برهان مجاب کنیم که نظرمون درست تره.

پس نتیجه اینکه قطعا اگر کسی زیر ارسالی تشکر می زنه یا اعتباری به اون می ده دلیلی هم برای کارش داره، نه اینکه با حرف در اون ارسال کاملا موافق هست.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، درست پسند
۱۳:۲۳, ۳۰/آبان/۹۱
شماره ارسال: #65
آواتار
سلام
بله ، درست می فرمایید
من خودم برای چنین منظورهایی تشکر می کنم:
- اگر کسی حرفی موافق نظر بنده زده باشه ، در جهت تاییدش
- اگر کسی در مبحث باز شده بوسیله من شرکت بکنه ، به جهت احترام به بنده و احترام متقابل بنده به ایشون
- اگر حس کنم کسی نظر مخالف بنده رو می زنه، اما واقعا دنبال حق هست.
- اگر کسی در مخالفت با بنده باشه ، اما نوع برخوردش مناسب و قابل تقدیر باشه و .....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، مجید املشی ، aleerz
۲:۳۶, ۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #66

(۳۰/آبان/۹۱ ۳:۱۳)مجید املشی نوشته است:  
سلام به شما رنجستان عزیز
[b]Heart

یه چندتا نکته به نظرم می رسه، دوست دارم نظر شما رو هم بدونم چی هست.
راستش من معتقد هستم که نباید به کسی که از ادبیات خاصی استفاده می کنه انتقاد کرد.
البته اگر توهین و تمسخر نداشته باشه. درست طبق قوانین تالار.
آیا این مسئله رو قبول داری که ما باید در چارچوب قانون عمل کنیم تا سوء تفاهمات و سلیقه ای بودن مباحث پیش نیاد؟

آیا تشکر لزموما یعنی قبول داشتن حرف طرف مقابل؟!!!!!!!!
تشکر می تونه دلایل زیادی داشته باشه. از نیت خیر تا تلاش و به دنبال حقیقت امری بودن هرچند مخالف نظر ما. اینطور نیست؟؟
اینکه الان من بر فرض یه تاپیک زدم و بحثی رو شروع کردم. اگه کسی بخواد نظر بده باید موافق باشه با نظر من.؟؟!!! در غیر این صورت نباید نظرش رو بگه؟؟!!!
قطعا خیر
هرچند که ممکنه حتی ما مطمئن باشیم که حرف خودمون و نیتمون درسته ، کاری که باید بکنیم اینه که دیگران رو با دلیل و برهان مجاب کنیم که نظرمون درست تره.

پس نتیجه اینکه قطعا اگر کسی زیر ارسالی تشکر می زنه یا اعتباری به اون می ده دلیلی هم برای کارش داره، نه اینکه با حرف در اون ارسال کاملا موافق هست.
[/b]
سلام داش مجید اولا که بچه ی با عشقی هستی. خلاصه عشقتو عشقه

.

اره خوب دادشه من. منم توهین نکردم که. والا خب کسی به منم فش بده منم جلوش در میام . به گیوه های حرضت عباس قسم من به کسی فش ندادم توهین نکردم . مصله اینه که اینا کالا از امثال من خوششون نمیاد. نمیدونم خوب حق دارن دیگه الان این بالا شهریا مثلا مردم متوسط رو ادم حساب نمیکنن متوسطا هم پایین شهری ها رو ادم حساب نمیکنن. اخه پایین شهریا همش بزهکارن به قول روانشناسای ژیگول. والا چی بگم داش مجید خودمم میدونم خیلیا اصلا دارن مارو تحمل میکنن واسه ادبیاتم. ولی من موندم چرا انقد به خودشون سخ میگیرن خب میتونن برن از اینجا. والا داش مجید من قانونو دیدم و رعایتم کردم. اصلا مگه معروف نیس که یکی از این اماما گفتن وقتی راس حکومت فاسد بشه پایین حکومتم فاسد میشه. دادشه من هر چند حس میکنم یکم بهتر شده ولی واقعا این رییسهای رنگارنگ اینجا خودشون مجل دارن. میدونی چیه من تو این زندگیم که انقدر رنج و سختی کشیدم تجربه کردم که نباس درباره افراد تو شرایط عادی و وقتی همه چیز اوکی هست نظر داد چیزی که اینجا به شدت ادیپمی شده. همه از هم تعریف میکنن همه خوب هستن همه یه پارچه خانمن همه یه جوون مردن و آقان. باس افراد رو تو دعوا شناخت یا جای که منافع میاد وسط میدون یا چه میدونم میگن تو سفر یا تویه روابط و دوستیا باید شناخت . ابنجور جاها نامردی های افراد میزنه بیرون و دستشون رو میشه که چیکارن. تبعیضهای اینجا تلخترین چیزها هستش. من هیچ وقت تو تاپیکهای عقاید پا نمیزارم چون میترسم و چون خاطره بد برام از اونجا مونده . اون اخوندی که بهم گفته بود بیا اینجا واسه همین بخش عقاید بود که بهم گفته بیام اما من هیچ وقت نمیرم اونجا. دوس ندارم اونجا رو. حاج اقا هم هروقت میپرسه مطالبو میخونی بهش دروغ میگم اره خیلی مطالبش خوبه. بنده خدا نمیدونه بش دروغ میگم. اصلا میدونی چیه داش مجید اینجا مثل صدا و سیمای مزخرفمون میمونه. کاربرانشم اکثرا بخصوص رنگیا مثل همین بازیگرای لوس و بی مزه و خودبین و مغرر میمونن. دیدی تو این برنامه ها دو سه تا از این بازیگرارو دعوت میکنن تو یه برنامه بعد اینا میشینن دور هم و شروع میکن از هم تعریف میکنن. مثلا بازیگر شما ر1 به شماره دو میگه ( رضا جون تو یه بازیگر توانا هستی من همیشه به کارات ایمان داشتم به نظرم تو تویه حس گرفتم از الفرد دیچکاکم بهتر عمل میکنی و مخاطبیتو میخوکوب میکنیو من همیشه با کار کردن با تو به خودم افتخار میکنم تو همیشه با معرفت بودی و تو سختیا میبینمت که چقد صبوری و برخی بازیگرها رو تحمل میکنی من همیشه تو رو تحسین میکنم و...... بعد بازیگر 2 به 1 میگه پژمان جان خوبی از خودته به نظر من تو چشمهای با حسی داری که میتونی رول ها رو خب ببینی میتونی با تمام وجودت بازیگرو احساس کنی. به نظر من تو میتونی کارهای بزرگتری بگیری و من میدونم که در حقت ظلم شده و تو از حقت محرومی من از طرفدارهای پرو پا قرص دیالوگات هستم .به نظرم صدای تو میتونه حتی به یه تابلوی نقاشی هم زندگی ببخشه و تو همیشه کارتو با جدیت دنبال میکنی و من میدونم که تو شایسته دریافت اسکار هستی و میتونی برای مملکتت افتخار افریبنی کنی و....... ) اره داش مجید جیگر نقره ای وضعیت اینجا دقیقا همینطوریه. چرا افراد اینجا فجایعی رو که به بار میارن رو نمیکنن و نمیان تو همین نیمکت سرد بگن که چیکار کردن؟ چرا این همه مطاب اخلاقی میزارن تو بخش عقاید اما خودشون سوتی های عجیب غریب میدن. واقعا من باید بیام از اینا عقایدمو یاد بگیرم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 اگر واقعا این چیزا حقیقت داشت اینا خودشون بهش عمل میکردن. جالبه همه هم پشت همو دارن و این خیلی خطرناکه اتفاقا. من خطرناک بودنشو از همین کربلا متوجه شدم البته تو مسجد حاج اقا گف منم فهمیدم. قصد ندارم کلاس بزارم و بگم منم حالیمه و چیز بلدم نه بابا از تو مسجد یاد گرفتم.
[b]تشکر حتما معنیش این نیس که ادم حرف کسی رو قبول داره ولی من میبینم طرف اومده خودشو ادم حساب کرده و با پرویی دس برده تو نوشته های من

که تو بد حرف زدی بعد خیلی محترمانه و قشنگ جهت خر کردن طرف و خوب نشون دادن خودش پیام میده که نوشته هاتو اصلاح کردم و کلی باهات قشنگ و با ادب حرف میزنه. مفهومش برای من اینه که دهنتو صاف کردم چون کج بود نمیتونستی درست حرف بزنی. بعد میبینه من چقد عصبانیم و کارد بهم بزنی خونم در نمیادا باز میاد زیر پستم تشکر میزاره. اینبرای من مفهمومی جز تمسخر نداره معنیش اینه که حرفات مهم نیس . اصلا این تشکر یه توهین بزرگ به طرف حساب میشه. اقا من از همتون عرض عزر دارم ولی یه چیزی میگم شما خودتونو کنترل کنید ناراحت نشید. اونم این که اکثر افراد اینجا منافق هستن رفتارشون اینطوریه. حالا واس چی این حرفو میزنم؟ دلیلش اینه که یه نفر مثل من اگر خواست یه حرفی بزنه و توهین بکنه به کسی خب روک بهش میگه و گناهش یه دونه هس اما ادمای اینجا رو میبینی که منافقانه وبا دو رویی به طرف مقابل توهین میکنن . یعنی در قالب حرف مودبانه زدن اون قصدشونو خالی میکنن. حرفاشونو نیشاشونو میزنن ولی خیلی محترمانه و با گذاشتن یه شکلیک لبخند و چشمک زن. اینطوری گناهش دوبرابر که هم توهین میکنن هم نفاق کردن دیگه یعنی دو رویی میکنن.
داش مجید عزیز تشکر گذاشتن با نظر دادن فرق میکنه . نطر دادن که اتشکال نداره بحس سر تشکر هستش. من خودم اصلا زیر خیلی چیزا تشکر نمیزارم چون تشکر معناش بیشتر اینه که من این حرفو قبول دارم. تو الان برو تو یکی از همین کاربرا که بهش توهین شده را ببین هرکی رسیده تشکر گذاشته خب معنیش چیه یعنی دمت گرم که بهش فش دادی. والا من که بی سواتم اینجوری میقهمم شاید شماها باسوات هستید بهتر میفهمید.[/b]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، ایرانی
۲:۴۷, ۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
(۱/آذر/۹۱ ۲:۳۶)رنجستان نوشته است:  
سلام داش مجید اولا که بچه ی با عشقی هستی. خلاصه عشقتو عشقه
.
.
.
اره خوب دادشه من. منم توهین نکردم که. والا خب کسی به منم فش بده منم جلوش در میام . به گیوه های حرضت عباس قسم من به کسی فش ندادم توهین نکردم ممن خودم اصلا زیر خیلی چیزا تشکر نمیزارم چون تشکر معناش بیشتر اینه که من این حرفو قبول دارم. تو الان برو تو یکی از همین کاربرا که بهش توهین شده را ببین هرکی رسیده تشکر گذاشته خب معنیش چیه یعنی دمت گرم که بهش فش دادی. والا من که بی سواتم اینجوری میقهمم شاید شماها باسوات هستید بهتر میفهمید.

به خدای احد و واحد کاملا واضح است که این لحن تو کاملا نمایشی و ادا در آوردن یک نوجوان است.
۳:۰۵, ۱/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۱ ۲۱:۱۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #68

(۱/آذر/۹۱ ۲:۴۷)شاهین نقوی نوشته است:  به خدای احد و واحد کاملا واضح است که این لحن تو کاملا نمایشی و ادا در آوردن یک نوجوان است.
لا الله الا الله . بچه یا بار تو پیام خصوصی هرچی فش دلت خواست بارمون کردی چیزی بت نگفتم چون میدونم کم سنو سالی و احساسی میشی حرف میزنی . برو با بزرگترت بیا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهین نقوی
۲۱:۲۹, ۳/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۱ ۳:۰۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #69
آواتار
سلام علیکم

بزرگترین نقص این انجمن اینست که اسم مضحک و بی مسمایی دارد , یعنی بیداری اندیشه , به قول معروف

برعکس نهند نام زنگی کافور( شرط می بندم خیلی هایتان معنای این ضرب المثل ساده را هم نمی دانید)

کافیست شخصی , ایده های اصنامتان را به چالش بکشد به حای اینکه بیداری اندیشه سرلوحه قرار گیرد

و آن ایده و آنتی تز شخص چالشگر مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد , نوشته شخص چالشگر به سرعت برق

و باد پاک می شود , که نشان از نارواداری و در عین حال بی پاسخی و درست بودن حرف چالشگر است , مثلا:

(به دلیل اهانت ویرایش شد )
اسم این انجمن را بگذارید میعادگاه ذوب شدگان در روحانیت نظ ا م , که به نظر من دقیق تر ین و بهترین توصیف

مدیران و اکثر کاربران است !
البته نام ستایش پیشگان سرسپرده نیز گویا و دقیق است !
۲۱:۳۵, ۳/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۱ ۲۱:۳۵ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #70
آواتار
نقل قول:بزرگترین نقص این انجمن اینست که اسم مضحک و بی مسمایی دارد , یعنی بیداری اندیشه , به قول معروف

این تالار نه تالار جوک نه لطیفه نه سرگرمی ، برای شما که اشتباه وارد شدی ، مضحک و بی مسماست ، ضمنا تالار محل انتشار نظریات شخصی نیست!Angry

حرف حق تلخه ، و تلخ هم بی جواب.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، فاطمه خانم ، شیدا ، بیداری اندیشه ، درست پسند ، ترنم ، حوریه سادات
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]