کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مهمترین ضعفهای تالار بیداری اندیشه در کجاست؟
این نظرسنجی بسته شده است.
نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید
تمام 247 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟
۱۴:۵۹, ۲۰/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۱ ۱۵:۰۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با توجه به اینکه این تالار هدفش بیداری انسانهاست و در نهایت سعی میکنه که قدمی کوچک در راه اسلام و منجی آخرالزمان برداره و تالار رو متعلق به ایشون میدونیم

همیشه سعی کردیم همه جوانب امر رو رعایت کنیم و بستری رو فراهم کنیم که هر کسی در حد و توان خودش در این امر فعالیت کنه
حالا یکی در زمینه دشمن شناسی. یکی در زمینه مسائل مهدوی. یکی در زمینه مسائل تاریخی یا عقلی و ...

البته محدودیتهایی هم گذاشتیم که واقعا هم نیاز بوده، هم اینکه خود ما هم تابع محدودیتهایی هستیم........

به هر حال احساس کردم به جای اینکه انتقادها پراکنده باشه و در پیام خصوصی و ... باشه، یک نظرسنجی عمومی بکنیم و اگر واقعا نیازه، یک بازنگری در مسائل داشته باشیم

1- دوستان حتما در نظرسنجی شرکت کنید. الکی هم همرو تیک نزنید Smile
2- اگر انتقاد مبسوطی دارید بنویسید ولی تا حد امکان اسم کسی رو نبرید که اصل انتقاد شما نادیده گرفته نشه (بهترین انتقاد شما انتقادی است که همراه با راهکار مشخص و عملی باشد)

سعی می کنیم نهایت سعه صدر را به خرج دهیم Dodgy Big Grin
التماس دعا

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، Agha sayyed ، Hadith ، Farzaneh ، rastin ، أین المنتظر ، وحید110 ، سید ابراهیم ، m.hossein ، فاطمه خانم ، EMPERATOR ، حسن.س. ، میلاد.م ، بیداری اندیشه ، جویای حقیقت ، MohammadMeraj ، مجید املشی ، محمود ، شهرام ، خیبر110 ، yamin ، hesam110 ، Ramin_Ghn ، مفقود الاثر ، حسن عزتي ، mohamad ، فدک زهرا ، blue.blood ، سرباز سید علی ، انتخاب ، soshiant ، erfan rostami ، SARV ، AMINI ، Admirer ، ANTI satan ، Justice Bringer ، ali0077

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۸, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #111
آواتار
بسم الله القاسم الجبارین

جناب مرد تنهای شب،
یکمی به خودتان استراحت بدید بد نیست ،
عادت به پوچ نویسی عقل را زایل میکند .
و مجبور به اشتباهاتی عجیب میشود :
(۳/دی/۹۱ ۲۲:۰۶)مردتنهای شب نوشته است:  تایید می شود چندتا از پستهای من هم پاک شد با اینکه هیچ چیز خاصی هم نبود ، باید به این نوع نگرش عادت کنیم

که کسانی که به به و چهچه نکنند پستهایشان محکوم به پاک شدن است .
واینهم عکس العمل یک کاربر باهوش :
(۳/دی/۹۱ ۲۲:۳۲)black نوشته است:  جناب شما یک دی ثبت نام کردی بعد اومدی فرتی اینجا انتقاد زدی اونم تو دو سه روز این همه چیز فهمیدی.
نشانه این است که همون همت مضاعف محترم هستی. واقعا به بیکار بودنت ایمان اوردم.

حداقل به جای تکرار مکررات و عیبجویی و گرفتن غلط املایی از کاربران ،
یکم از خودتان بگویید ، از عقایدتان که به کدامین سویند ، به کجا میخواهید برسید ، و چه چیز شما را اینقدر مُصر به حضور مداومتان در این تالار کرده است .
واقعا این تالار را تا این حد دوست دارید که هر بار با یک شمایل جدید وارد میشوید ، بدون آنکه حتی زحمت تغییر طرز نوشتاری خود را دهید .

خداوند هادی انسانهای پاک نهاد است .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، ELENOR ، در جستجوی سختی ، Havbb 110 ، خیبر110
۲۲:۵۱, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #112
آواتار
eeeeeeeee
مهر آریا محروم شده؟!
دستتون درد نکنه بابا
الان دیدم!میگم چرا جواب شبهات مارو نمیده نگو محروم شده!(دوباره!!!)
البته من شک دارم که جناب تنهای شب همون دوست عزیزمون :سنت،کام دیرینک ویت می،و غیره! باشند!
بیایید زود قضاوت نکنیم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، Havbb 110
۲۲:۵۲, ۳/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۱ ۲۲:۵۵ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #113
آواتار
(۳/دی/۹۱ ۲۲:۰۶)مردتنهای شب نوشته است:  Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grinباید به این نوع نگرش عادت کنیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

به به جناب پوپر، الحادی، سنت، داشناک چلیپا، آریامهر!!!!، آسیموف و ... آی دی جدید مبارکRose
بگو اگه موردی رو از قلم انداختم اضافه کنم. از این به بعد باید کمی وقت بزارم و یه کلکسیون از آی دی هایی که تا الان ساختید درست کنم.

شما بفرمایید مگه چند وقته توی این تالار فعالیت می کنید که تازه به این فکر افتادید که باید عادت کرد ؟!!!Big Grin
یا به همین سرعت!!! به این نتیجه رسیدید ؟

این سری بد جوری سوتی دادی رفیق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، ELENOR ، black ، دل خسته ، Havbb 110 ، خیبر110
۲۳:۴۰, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #114
آواتار
(۳/دی/۹۱ ۲۲:۰۶)مردتنهای شب نوشته است:  تایید می شود چندتا از پستهای من هم پاک شد با اینکه هیچ چیز خاصی هم نبود ، باید به این نوع نگرش عادت کنیم

که کسانی که به به و چهچه نکنند پستهایشان محکوم به پاک شدن است .
سلام
بابا حداقل می خوای آی دی جدید بسازی ، این قدر تابلو نه دیگه ، از اسم آی دیت ، و شکل آواتارت همون نگاه اول بدون دیدن نوشته هات میشه فهمید که کی هستی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، در جستجوی سختی
۲۳:۴۵, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #115

نقل قول:به به جناب پوپر، الحادی، سنت، داشناک چلیپا، آریامهر!!!!، آسیموف و ... آی دی جدید مبارک

شاهین نقوی رو از قلم انداختید Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، دل خسته ، ELENOR ، در جستجوی سختی ، خیبر110
۲۳:۴۷, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #116
آواتار
البته حامد جان من فکر می کنم دو نفر هستند ، یعنی دو جور ادبیات رو با چندین نوع آی دی می بینم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی
۱۵:۴۶, ۴/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۱ ۱۶:۵۶ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #117

(۳/دی/۹۱ ۲۲:۲۶)soshiant نوشته است:  نکته بعدی اینکه گاها پیش میاد ناظرین و مدیران از روی اشتباه یا هر مشکل دیگه ای سهوا پستی رو پاک میکنن .

در این صورت هم اگر پست شما موردی نداشته باشه میتونید از طریق پیام خصوصی به اطلاع ناظر بخش یا مدیر بخش برسونید تا در اصرع وقت پیگیری کنن .

سلام برادر خارج ( اسمتون خارجیه بلد نیسم چی نوشتی دادشه) میگم جون دایی من همین کارو کردم اما بی فایدس. ما یه حرفی زدیم به نفع مردا بعد این آبجی ما که از بچه های 88 هستن زود بهشون بر خورد و اومدن پست مرا رو پاکیدن. حالا ما گفتیم مرد سرور زنه خب این کجاش توهین؟!!!!!! من معتقد مرد برتر از زن هستش حالا اگر تو خیر سرت دانشجو هستی و درس خونده هستی اونوق این چه طرز برخورد هست؟ خب اگر حالیته باس بیای به قول خودتون علمی جواب بدی پس معلوم این ابجی ما دچار احساستش شده و از قدرتش استفاده بد کرده و چون دل خودش خوشش نیموده از این حرف اومده دس برد تو پستم. واقعا کجاش توهینه این؟!!! جالب اینه که بعدش میاد جواب علمی هم میده تو پیام خصوصی اصلا من سوالم اینه توهین جواب علمی داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس حکماً توهین بنوده که جواب داده با قران و حرف اقا پیامبر. پس نتیجه میگیریم که بی فایدس چون من حتی به اق بیدارم که گفتم باز فایده ن داش اصلا به رو خودش نیاورد بنده خدا.!!!!!!!!!!!!!!

خب برو بچ های بسیج توجه داشته باشن که تو درس امروز میخوایم مشکلات قوانین رو زیر رو کنیمCool البته بین و بی نالله ظرفیت داشته باشید دس توش نبرید یک مقدار نمک دارش کردم که بچه ها خسته نشن موقع خوندن. اخه معلمی که خشک باشه و تو درس نشاط دوروس نکنه درس تو مخ بچه نمیره. خدایش راس نمیگم؟WinkCool

قانون اول تالار عرو اخ ببخشی میخواسم بگم عروسی Big Grinولی اینجا تالار گفتگو هس. با عرض عزرررررررررر

نقل قول: - گروه «بیداری اندیشه» هیچ وابستگی به حزب و جناح خاصی ندارد، متشکل از جوانان پژوهشگري است که به دور از جهل و تعصب کورکورانه و با تحقیقات گسترده اما عمیق، پی به حقانیت اسلام و تشیع برده و دریافته که به حقیقت، سعادت و آرامش دنیا و آخرت، در دستورات و رهنمودهاي این دین گنجانده شده است.

آخه داش مِتی این همه توش ادم متعصب هس که دارن نظر میدن همین حاج خانم ( معاون) منو با تعصب و احساساتش یک ماه محروم کرد یا همین آبجی مشکلات اومد ما رو واسه این که گفتیم مرد سررور زنه پستمونو ویرایش کرد چون احساسی شد و بهش برخورد. پس تعصب و جهل تو تالار هس داش مِتی

قانون دویوم
نقل قول: -با احترام به آرا و نظرات همه کاربران، تالار محیطی برای تبلیغ عقاید شما یا ابراز مسائل غیر مرتبط با تالار نیست

اخه مگه میشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از اون حرفا زدیا؟!!!1
اصن اینجا همه دارن عقاید خودشون تبلیغ میکنن. اصن محال دادش این حرفت. چون اصلا شدنی نیس جون دایی

قانون 5 که کلا تمام گرد و خاک کردنا سر همینه
نقل قول: احترام، انصاف و ادب، لازمه حضور در این محیط فرهنگی است. لطفا از هرگونه توهین، ایراد اتهام بی پایه و فحاشی به اشخاص، گروه ها، قومها و مذاهب جدا خودداری کنید.
احترام که خب بالاغیرتن خوبه اینجا بد نیس. هرچند ....حالا.Wink اما انصاف ، به جونه شهید چمران اینو دیگه تو کَتم نمیره. اخه دادش کجا انصاف هس برخی ناظرا و این اق بیدرا اصلا انصاف ندارن. یعنی دارن ولی کم دارن. یعنی نیس که گرونیه الان تو بازار بال همینم انصاف کم پیدا میشه . تحریمیم دیگه جونه دایی. به هر حال دسه امریکا تو کارهBig GrinDodgy اره دادش چون کم یابه این اق بیدارم صرف جویی میکنه و در حق همه انصاف به خرج نمیده در حق همه خرجش نمیکنه فقط واس خودشو ناظرا و مدیران و معوناس. خب حق داره بنده خدا این همه کاربر به همه که نمیرسه همش یه زره هس؟ به کی برسه اخه؟ پس همکون بهتر که فقط یک عده خاص ازش استفاده کن بقیه هم صبر کنن تا گروه 5 +1 ببینیم چیکار میکنه اگ تحریما کم شد شاید فرجی حاصل بشه. Wink توهینم که تا دلتون بخواد توسط ناظرا به قومیت و لحن قوم بنده شد . حتی همین اق بیدار ، که شبا که میخوابیم اق بیداری بیداره. با روباتاش البتهWinkBig Grin

قانون 6
نقل قول: این تالار محل پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی نیست و مدیران چنین ادعا و توانایی را ندارند. برای رفع شبهات دینی خود از طریق شماره 09640 با (مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني) تماس حاصل نمایید.

جواب بخش قرمز : چیییییی میگییی؟!!!!!! جون من راس میگی؟!!!!!!!!!! آخه دادش من اینجا که همش از همین چیزاس پس چطور چنین حرفی میزنی. بچه ها پایگاه توجه کنن که مدام داره قوانین تالار به وسیله همین مدیران و ناظران نقض میشه . اصلا داشه من فرضا نیس اینطوری ، اونوق این تالار بال چی چی دوروس شده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HuhDodgy

جواب بخش ابی : نه جون دایی بیا ادعا هم داشته باشید.!!!!!! حالا کی گفته شما مدیرا باس جواب بدید؟!! 7 هزار تا ادم اینجا عضون دادشه. همه با هم سرشو هم میاریم خلاصه . رو زمین نمیمونه غصشو نخور بچه ها بسیج کارشونو بلدن.

جواب بخش قهوه ای : دادش هزینش زیاد میشه تو این اوضاع احوال اقتصادی صرف نداره.

قانون 7
نقل قول:نظرات و عقاید سایر مدیران و کاربران کاملا مستقل از آراء و نظرات گروه بوده و الزاما مورد تایید نیست

اگ منظورت از مدیران همون ناضران هستن یا اصلا همون استقلالیا منظورته با س بگم که اصلا اینطور نیس چون همیشه ی خدا این اق بیدار با اینا موافق بوده و یه بارم نشده به ما حق بده. نظراتشون همش با هم یکیه . یعنی جونه دایی نمیشه یه بار من یا یه کاربر عادی راس بگه و حق با اون باشه؟ و ناظر تنبیه بشه؟!!!!!!!1 نمیشه؟ یعنی اصلا راه نداره؟!!!!!! حالا یه کاریش بکنید ثواب داره به خدا خیر ببینی ننه از راه دور اومد. پاهام در میکنه پیرشی جوون یه کار بکن واسمون حالا خدا اخر عاقبتو بخیر کن ایالا زن بگیری خوشبخی ننهWinkBig Grin راستی کارشناسم که ندیدم من اصلا؟Huh!!!1

اخرین بند که خیلیم گردو خاک داره همینه :
نقل قول: در صورت رعایت نشدن قوانین مصوب کشور و قوانین داخلی تالار توسط هر کاربری، مسئولان تالار حق تشخیص مطالب نادرست و خلاف قانون را دارند و می توانند نظرات و مطالب شما را ویرایش یا حذف نمایند. همچنین نخست به فرد خاطی تذکر داده خواهد شد و راهنمایی های لازم صورت می گیرد و در صورت اصرار بر عدم رعایت قوانین، برخورد مقتضی در دستور کار قرار می گیرد.
خوب به قسمت ابی توجه کنن بچه ها پایگاه. دوستان همونطور که میبیند اینجا فقط کاربر عادی بدبخت هسش که باس چوبکاری بشه و از ناظر و مدیر و معاون خبری نیس تو این قانون اخر. چون بعدش اومد (مسولان ) پس مسولا در امانن از بچه های 88 و استقلالی و این بچه های شهرداری که خدا خیرشون بده همیشه تمیز میکنن کوچه ها رو. (توهین نیستا اگر توهین بدونی پس معلومه که رفتگرهای زحمت کش شهرداری رو ادمها یحقیر و بد بخت میدونی .)Wink این یعنی کاپیتانیسیوم. میدونید که چی رو میگم همین که این امریکا میخواس تو ایران دوروس کنه و مردم خودشون امنیت داشته باشن از محاکمه تو ایران. که بنده خدا امام خمینی زد تو زکشون و نزاش که این قانونو اجرا کنن. حالا ملتفت شدید چقدر تبعیض در این جا اشکار هستش. بعد اق بیدار مثل یه مرد سینشو میده جلو و به من میگه من اینجا عدالتو رعایت میکنم و ظلمم نمیکنم. حالا خوبه تو قانونش ظلم داره داد میزنه خودشوDodgy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! داش متی دس شما مرس اق بیدار دس شما هم مرسی خسه نباشید برادرا. نتیجه اینا قانون ظالمان شد همون حادثه تلخی که واسه بهترین دوست زندگیم یعنی (دوست خدا) ایجاد شد. البته دوست خوب دیگری هم پیدا کردم که داش مجید املشی هستنCool و داش ( حسن س ) و البته آبجی (m912 ) دشمنم که تا دلت بخواد زیاده وفور نعمته خلاصهWink

جواب قسمت قهوه ای : والا به ما تذکر که عمراً داده باشن. اول حذف میکنن بعد اگر یادشون نرفته باش خبر میدن. یا مثلا یه بار میکن حرف زش نزن. ( منظورشون اینه که به ما انتقاد تند نکن مارو نوازش کن ) بعد که انتقاد تند کردی و چنان مزننت زمین که تا یه ماه نتونی از جات بلند بش؟ جل الخاق زنم انقد زورش زیاد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه حاج خانم بخواد اینطوری ادمو ناک اوت کنه خیلی ها . کلی ارضای روانی واسه طرف میتونه همراه بیاره.WinkDodgy
راستی برخورد مقتضی یعنی چی؟ یعنی دیمی دیگه اره؟ هیچ معیاری وجود نداره اره؟

خلاصه قانون اول و دوم و سوم و ششم دایمن به وسیله مدیران و معاونان و ناظران داره نقضص میشه . البته توسط همه داره دایم نقض میشهو به به چه قانونی چقد اجرایی هس.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مردتنهای شب ، Mohammad ، ایرانی
۱۸:۱۶, ۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #118
آواتار
(۴/دی/۹۱ ۱۵:۴۶)رنجستان نوشته است:  اخرین بند که خیلیم گردو خاک داره همینه :
خوب به قسمت ابی توجه کنن بچه ها پایگاه. دوستان همونطور که میبیند اینجا فقط کاربر عادی بدبخت هسش که باس چوبکاری بشه و از ناظر و مدیر و معاون خبری نیس تو این قانون اخر.

این یعنی اینکه حتی در این تالار هم به کاربرا ظلم میشه و این همون چیزیه که انسان قرن ها تلاش کرده تا اون رو ریشه کن کنه و هنوز موفق به این کار نشده.

داداش گلم رنجستان حرفات خیلی به دل میشینه. علارغم اینکه داری ادا در میاری ولی از صدتا ناظر و مدیر فهیم تر و باهوش تری

یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مردتنهای شب ، رنجستان ، ایرانی
۲۲:۳۹, ۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #119
آواتار
سلام
از قوانین این سایت عدم ارسال پست سیاسی هست ، کار سختی هم نیست ، فقط اگر انتقادی به وضع موجود (کشور) دارید بر پایه عقل و دین و ... باشه.همین الآن این همه مبحث و پست ضد حکومت توی انجمن هست ،کسی هم کاریشون نداره.
۲۳:۱۶, ۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #120
آواتار
سلام علیکم
بیشتر انسانها فکر می کنند ، ،یکی از معنای آزادی این هست که هر حرفی خواستی می توانی بزنی ،
که این یک برداشت نادرست هست .
فکر هم نکنید توهینهای که به ناظران و مدیران می شود اگر چه ما سخنی نگوییم ، از دید خداوند متعال نادیده گرفته می شود ، که عالم محضر اوست .
اگر هم کسی فکر کند که اینجا اجازه توهین به ائمه اطهار را می دهیم ، اشتباه اندیشیده است .
پست های پاک شده و نشده هم موجود است ، شما به ائمه اطهار توهین کردید که این خط قرمز ماست و حرفهایی نوشتی . از بیان آن قاصرم ، ولی هر کس بخواهد ، لینک نوشته های شما را به او خواهم داد تا خودش قضاوت کند .
ما به اسلام پایبند هستیم و این ملاک اولیه ما برای حضور در این تالار هست .
دگر اندیشان هم اجازه حضور و ابراز نظر در تالار را ادارند به شرطی که به عقاید و مقدسات ما توهینی نشود .
والسلام

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، faateme-313 ، ترنم ، black ، دل خسته ، shafagh_mah ، ELENOR ، در جستجوی سختی ، Havbb 110 ، درست پسند ، خیبر110 ، soshiant ، Agha sayyed ، N.Mahdavian
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]