کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاثیر تالار در زندگی من (ویژه تولد تالار)
۱۰:۱۳, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

[تصویر: tavallod.jpg]

سلام علیکم

تالار در زندگی ما چه تاثیری داشته است ؟؟
آیا تنها برای وقت گذرانی به اینجا می آییم و یا برای بالا بردن سطح فهم دینی؟؟
آیا این حضور به دیگر شاخه های زندگی مانند تحصیل ، رابطه با والدین و.. کمک نموده است و یا خیر ؟؟
چه مثبت و چه منفی !!
تاثیرات حضور در تالار به ما در راه ارتقاء کیفیت زندگی خود و دیگران قطعا کمک خواهد نمود .

منتظر گفته ها و ناگفته ها یتان هستیم .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، أین المنتظر ، N.Mahdavian ، MiladYLH ، Farzaneh ، saloomeh ، mohamad ، Mahdy2021 ، یا ثارالله ، m.hossein ، meshkat ، میثاق ، بیداری اندیشه ، parisan ، مجید املشی ، hesam110 ، ترنم ، در جستجوی سختی ، مفقود الاثر ، sarallah ، rastin ، ZaHrA110M ، Ramin_Ghn ، ضحی ، علائم ظهور ، Hadith ، yamin ، fazel ، taleb ، حقیر ، امیریان ، mahdy30na ، وحید110 ، zahra.shakiba ، Justice Bringer ، help me ، حسن عزتي
۱۲:۳۶, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بینی و بین الله...
بماند...
هر چه بوده مفید و سازنده بوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، سید ابراهیم ، mohamad ، یا ثارالله ، m.hossein ، فاطمه خانم ، saloomeh ، meshkat ، Farzaneh ، میثاق ، مجید املشی ، hesam110 ، أین المنتظر ، ترنم ، در جستجوی سختی ، مفقود الاثر ، علمدار133 ، بیداری اندیشه ، شیدا ، علائم ظهور ، نـور ، Hadith ، مسافر ، yamin ، سدرة المنتهی ، help me
۱۶:۵۱, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۷:۲۸ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #3
آواتار
الآن نمودار رسم میکنم که چقدر پیشرفت داشتم

[تصویر: 7Am3XZFBVOgAAAABJRU5ErkJggg==]
ایناها خیلی مفید بود این تالار برای من
البته نمودارم مشخص نیست اما من اگر اطلاعاتم10/2563572% هم اکنون به 69/99941698479992399% رسیده است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، saloomeh ، میثاق ، Agha sayyed ، hesam110 ، AMINI ، أین المنتظر ، ترنم ، در جستجوی سختی ، علمدار133 ، meshkat ، بیداری اندیشه ، شیدا ، علائم ظهور ، یا ثارالله ، Hadith ، yamin ، fazel ، MESSENGER ، سدرة المنتهی
۱۴:۳۷, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۴:۴۲ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۲/مهر/۹۱ ۱۰:۱۳)Agha sayyed نوشته است:  بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ

سلام علیکم
تالار در زندگی ما چه تاثیری داشته است ؟؟
آیا تنها برای وقت گذرانی به اینجا می آییم و یا برای بالا بردن سطح فهم دینی؟؟
آیا این حضور به دیگر شاخه های زندگی مانند تحصیل ، رابطه با والدین و.. کمک نموده است و یا خیر ؟؟
چه مثبت و چه منفی !!
تاثیرات حضور در تالار به ما در راه ارتقاء کیفیت زندگی خود و دیگران قطعا کمک خواهد نمود .

منتظر گفته ها و ناگفته ها یتان هستیم .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی

از یه جرقه شروع شد
قبلاً فکر می کردم کارم خیلی درسته و خیلی بچه باحال هستم
زندگی (بووووووووووووق) قبلی بنده رو آتش زدBig Grin یعنی فهمیدم که اصلاً هم بچه باحال که نیستم هیچ تازه کلی هم ضد حالم
با اومدن توی تالار 180 درجه زندگیم عوض شد
فکر کنم کمی از زندگی قبلی بهتر باشه
حداقل الان فهمیدم که هیچی نمی فهممWink

البته خودم نیومدم توی تالار
به زور کتک آوردنم اینجا
حالا کی آورد خدا می داند ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، hesam110 ، مفقود الاثر ، علمدار133 ، ترنم ، meshkat ، rastin ، فاطمه خانم ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، Farzaneh ، شیدا ، ضحی ، علائم ظهور ، یا ثارالله ، Hadith ، مجید املشی ، mohamad ، مسافر ، yamin ، fazel ، امیریان ، سدرة المنتهی ، حقیر ، Havbb 110 ، وحید110 ، help me ، Just God
۱۵:۰۳, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
با سلام به همه عزیزان
بزرگ ترین تاثیرش آشتی با قرآن بود.
این تالار پر از آیه های قرآن ، تذکرات قرآنی ، نکته های قرآنیست.
حمد و سپاس خدا که اینجا قرآن رو از سر طاقچه های خونه هامون روی چشمانمون آورد.
یا علی
التماس2آ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، در جستجوی سختی ، أین المنتظر ، saloomeh ، علمدار133 ، ترنم ، meshkat ، فاطمه خانم ، بیداری12 ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، Farzaneh ، شیدا ، ضحی ، علائم ظهور ، یا ثارالله ، Hadith ، مجید املشی ، mohamad ، مسافر ، yamin ، fazel ، امیریان ، سدرة المنتهی ، حقیر ، Havbb 110 ، help me
۱۵:۴۳, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
خدایا شکرت
همیشه اون دوستم که تالار روبه من معرفی کرد دعامیکنم(اول داشتم مینوشتم منو به تالار معرفی کرد)[تصویر: smile.gif]
بازهم خدایا شکرت باورکنید خیلی روی من تاثیرگذاشت شناختم حتی نسبت به تحرکات پیرامونم عوض شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مفقود الاثر ، در جستجوی سختی ، أین المنتظر ، hesam110 ، meshkat ، فاطمه خانم ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، Farzaneh ، شیدا ، ضحی ، علائم ظهور ، یا ثارالله ، Hadith ، مجید املشی ، mohamad ، مسافر ، yamin ، fazel ، امیریان ، سدرة المنتهی ، Havbb 110 ، مهسا110 ، help me ، Just God
۱۶:۱۷, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام......

دیدم رو نسبت به حقایق و حرف ها و کلی چیز های دیگه واقعا تغییر داد و بازتر کرد......

واقعا دارم میگم.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، علمدار133 ، أین المنتظر ، hesam110 ، meshkat ، فاطمه خانم ، مفقود الاثر ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، Farzaneh ، شیدا ، علائم ظهور ، ترنم ، یا ثارالله ، Hadith ، mohamad ، مسافر ، yamin ، fazel ، امیریان ، سدرة المنتهی
۱۶:۲۲, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
تقزیبا روزی نیم ساعت از وقتمو اینجا هستمWink

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، علمدار133 ، hesam110 ، meshkat ، مفقود الاثر ، m.hossein ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، Farzaneh ، شیدا ، ضحی ، علائم ظهور ، ترنم ، یا ثارالله ، Hadith ، mohamad ، مسافر ، yamin ، fazel ، امیریان ، سدرة المنتهی
۱۶:۳۴, ۲۳/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۱۶:۳۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

خیلی چیز ها از خیلی ها یاد گرفتم. ولی نتونستم زکات چیز هایی رو که یاد گرفتم، بپردازم.

حرف زیاد دارم. و چون نمیدونم باید از کجا شروع کنم و حوصلش رو هم ندارم،[تصویر: cool.gif] پس بیخیال میشم [تصویر: biggrin.gif].

فقط در همین حد بگم که اهداف گمشده ای داشتم که به لطف بعضی دوستان پیداشون کردم.

التماس دعا.

یه نکته ی دیگه اینکه:

وقتی اسم بیداری اندیشه رو پیش خیلی از رفقام میارم، مسخرم میکنن.
چون فکر میکنن اینجا فقط نماد های فراماسونری پیدا میکنه [تصویر: confused.gif].
بهم میگن، «اندیشت بیدای شد؟؟؟» یا «هر وقت اندیشت بیداری شد، بیا پیشم کارت دارم» [تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif]

امّا خودم میدونم که اینجا اهداف دیگه ای دارم و خودم میدونم که برای چی میام اینجا.

اینجا اون چیزی که بیرون فکر میکنن، نیست.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، meshkat ، علمدار133 ، saloomeh ، سید ابراهیم ، مفقود الاثر ، sarallah ، hesam110 ، m.hossein ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، Agha sayyed ، Farzaneh ، شیدا ، ضحی ، علائم ظهور ، یا ثارالله ، ترنم ، Hadith ، مجید املشی ، mohamad ، مسافر ، yamin ، fazel ، امیریان ، سدرة المنتهی ، حقیر ، Havbb 110 ، help me ، Just God
۱۷:۵۹, ۲۳/مهر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

این سایت یک نعمت بزرگ است. من از مطالب آقای علی 110 خیلی استفاده کردم و بر من تاثیر داشت. همین طور از سایر کاربران باسواد و باایمان این سایت.

تشکر از همه ی شما خوبان

به امید ظهور مولایمان اباصالح المهدی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، سید ابراهیم ، hesam110 ، علمدار133 ، m.hossein ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، Farzaneh ، meshkat ، أین المنتظر ، شیدا ، ضحی ، علائم ظهور ، یا ثارالله ، ترنم ، Hadith ، مجید املشی ، mohamad ، مسافر ، yamin ، fazel ، امیریان ، سدرة المنتهی ، help me ، Just God
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]