|
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
|
|
۲۳:۳۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان گرامی. امروز صبح برخلاف همیشه کمی زودتر به کلاس زبانم رسیدم و دیدم بچه ها گرم گفتگو هستند.تا من وارد شدم یکی از دوستانم گفت بچه ها صاحبش اومد!حواستونو جمع کنید.برام عجیب نبود این رفتار .گفتم بحث یا سر حجابه یا سر ولایت فقیه که دوباره با حالت تمسخر میگن صاحبش اومد;) گفتم چه خبره؟ دوستان عزیز فرمودن که بحث سر بچه است!!!!!!!! دوستان عزیز وشفیق بنده که سه تاشون صاحب فرزند هستند داشتند همدیگه و سایر بچه ها رو از معایب بچه داشتن مطلع میکردن و برای همدیگه توضیح میدادن که چقدر وحشتناکه که یک زن صاحب بچه بشه! از اونجایی که بنده به شدت عاشق بچه بودم و هستم منتظر بودن که همگی طی یک عملیات غافلگیرکننده بنده رو منهدم کنن. دلایل متعددی داشتن برای اینکه توجیه کنن خودشون رو که فرزند دار شدن برای یک زن اشتباه محضه.از جمله: 1-بچه آزادی های آدم رو ازش میگیره. 2-بچه دیگه نمیذاره درس بخونی. 3-بچه دار شدن زن رو پیر میکنه. 4-بچه نمیذاره بری سر کار. 5-اگر بیش از یه بچه داشته باشی همه بچه ها دچار عقده های روانی خواهند شد!!!!!!!!!!!!!!! 6-بچه رابطه آدم با همسرش رو خراب میکنه. 7-بچه همه ش درد سره. 8-بچه دار که شدی باید با تمام تفریحاتت خداحافظی کنی. و و و . . . برای خودشون صدتا دلیل میتراشیدن. این نظر خیلی از خانوم های اطرافمونه در مورد فرزند دار شدن.در مورد حس مادری که دیگه داره گم میشه یا شاید هم شده. نه تنها حس مادری بلکه زن بودن داره در عصر ما گم میشه. این افکار و اعتقادات تنها در مورد فرزند دار شدن نیست در اصول همسر داری هم خیلی فاصله گرفته ایم از آنچه که باید باشیم. در بیشتر زوایای زندگیمون از خدا و دین فاصله گرفتیم و این بزرگترین مشکل ماست. دوست دارم در این تاپیک در مورد زن صحبت کنیم،زن واقعی،زن مورد نظر اسلام،زن فاطمی. در مورد اینکه به نظر شما یک زن منهای حس مادری،منهای حس همسری،منهای عاطفه معنا داره یا نه؟ از عزیزان خواهش میکنم به شدت از کپی -پیست پرهیز کنن و پیت هاشون رو مزین کنن به آیات و روایات و سیره بزرگان عرصه ی زنانگی. و در آخر کلامم رو مزین میکنم به چند روایت از پیامبر مهربانی ها: پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): بهترین زنان شما،زنان زایا و مهربان اند. (کافی.ج5.ص324) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ای حولاء!حق مرد بر زن،این است که در خانه اش بنشیند و به او اظهار عشق و محبت کند و دلسوز او باشد. (کنزالاعمال.ج16ص276) پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): جهاد زن خوب همسر داری کردن است. (الخصال.ص56) گاهی به خودم یادآوری میکنم: حواست باشه.خدا تو رو زن آفریده.رکن اساسی محبت و تربیت در خانواده.پس از زنانگی ات فاصله نگیر.خودت باش.زن باش.زن یعنی مادر،یعنی همسر،یعنی آرامش،یعنی آیینه ی جمال الهی، زن یعنی فاطمه(سلام الله علیها) |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۹, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اصلا نگران نباشید ، با این اوضاع اقتصادی دیگه کسی ازدواج نمیکنه ، که بخواد بچه دار بشه.
|
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
رسول اكرم صلى الله عليه و آله :
وَنِساءٌ كاسياتٌ عارياتٌ مُميلاتٌ مائِلاتٌ رُؤُوسُهُنَّ كَأَسنِمَةِ البُختِ المائِلَةِ لايَدخُلنَ الجَنَّةَ وَلايَجِدنَ ريحَها وَإنَّ رِيحَها لَيُوجَدُ مِن مَسيرَةِ كَذا وَكَذا؛ (در آينده) زنانى پيدا مى شوند كه در عين پوشيدگى برهنه اند (لباس هاى بدن نما و جوراب هاى نازك مى پوشند) هوسباز و دلفريب مى باشند، موهاى خود را طورى آرايش مى كنند كه مانند كوهان شتر جلوه مى كند. اينان داخل بهشت نمى شوند و حتى بوى آن را استشمام نمى كنند، با اين كه بوى بهشت از راه بسيار دور شنيده مى شود. صحيح مسلم، ج3، ص1680، ح2128 چرا الان این طوری شده آیادلیلش این نیست که مردان هم چین دختران وزنانی را برای ازدواج انتخاب می کنند؟آیا دلیلش این نیست که مردان دنبال هم چین زنان ودخترانی راه می افتند ؟آیا دلیلش این نیست که دختران پاک دامن در خانه مانده اندو دختران فکرمیکنند برای ازدواج باید خود را نشان بدهند؟آیا ...................................................................... |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۱۵:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از خانم مشکات بابت ایجاد این تاپیک بسیار مهم.
باید عرض کنم این مسئله جایگاه حقیقی زن در جامعه مهدوی و نقش مادری زن در قبال فرزندش، مدتهاست که شده از مهمترین دغدغه های فکری بنده. اینقدر روی این قضیه حساسیت دارم که هر جا ببینم در این زمینه داره اشتباهاتی صورت می گیره نمی تونم سکوت کنم و بگذرم و شروع میکنم به حرف زدن اگرچه میدونم ممکنه این صحبتهای من باعث بشه اونها دیگه از من خوششون نیاد اما مسئله خوش اومدن یا نیومدن نیست مسئله رقم زدن آینده حکومت اسلامیه. مسئله تربیت سربازان جامعه مهدویه. ما در آینده نزدیک با جنگی همه جانبه مواجهیم با لشکر شیطان که فقط نیروهای با ایمان محکم به درد می خوره. همین یکماه پیش بود یکی از همکاران که تازه با هم همصحبت شدیم متوجه شدم کمبودهایی روحی در زندگی داره و علیرغم ظاهر آرام و منطقیش درونی مشوش داره. صحبت از این شد که خانم بنده که همکار بنده بود دیگه نمیاد سر کار. قضیه استعفای ایشون رو مطرح کردم. با تعجب پرسید چرا استعفا؟ یکساعتی کلیاتی همه جانبه از دین و هدف از خلقت و بحث عبودیت و توحید و شرح حال عرفا به عنوان نمونه های موفق و .... به صورت مقدمه و بعد دلایل مذهبی و مادی استعفای خانمم رو براش گفتم. همین امر باعث شد ایشون هم پرده از راز زندگیش برداره و بگه که چطور با وجود اینکه دو بچه دوقلو داره همسرش به خاطر داشتن فوق لیسانس ریاضی دائم داره به این شهرستان و اون شهرستان میره برای اینکه میخواد اینهمه درس خونده هدر نره و از تحصیلات خودش کار بکشه و تدریس ریاضیات کنه به صورت استاد پروازی!! حالا چی؟ متاسفانه یکی از بچه ها خونه پدر خانم و دیگری خونه پدر آقا هست. خودش هم از صبح تا عصر به اضافه اضافه کاری مشغول کار. خانم ایشون ماهی 150 تومن دستش رو می گیره بنابراین انگیزه مادی نداشت. چه انگیزه ای باعث شده ایشون چنین جنایتی در حق فرزندانش مرتکب بشه میشه موضوع این تاپیک. بنده خدا گفت یه روز بچه دختر دو ساله از اینکه از برادرش جدا میشه اینقدر گریه کرده که دل سنگ... اما باز همون کاری شد که نباید میشد. آخه چرا؟ از خدا نمی ترسن دل بچه معصوم رو اینطور می شکنن... جالب اینجاست که خود ایشون فرزند مادری فرهنگی و معلم بوده که بخشی از کمبودهاش به دلیل حضور کمرنگ مادرش در بچگی خودش بود و بخشی دیگر هم قطعا کمرنگ بودن خدا در زندگی....خودش می گفت هنوز که هنوزه به مادرم اعتراض میکنم چرا بچگی منو رها کردی رفتی مدرسه. چرا برای نیازهای روحی من کم گذاشتی و ... حالا همین لحن صحبت کردن با مادرش هم اشتباهه....بگذریم. اما علت چیه؟ بنده یقین دارم علت اصلی اینکه زن جایگاه اصلی خودش رو فراموش کرده ضعف اعتقادات توحیدی است. علتهای دیگری هم در کار هست که مهمترین اونها برنامه ریزی دشمن در جهت تخریب فرهنگ این مملکت از طریق رسانه ها است اما ضعف اعتقادات توحیدی و در نتیجه کمرنگ شدن خداوند و اهل بیت علیهم السلام و دین در زندگی، علت اصلی این معضل اجتماعی هست. اکثر کسانیکه که به دین اعتقاد محکمی ندارن طبعا چون دنبال بهشت نقد و زمینی هستن طبیعی هست که طرفدار پر و پا قرص اشتغال زنان و درآمد و تجمل گرایی و مصرف گرایی و ... هستن چون بالاترین هدف اونها در زندگی لذتهای مادی است که در همینها پیدا میشه. از اونطرف در چنین جهانبینی قطعا بچه و بچه دار شدن عامل مانع به حساب میاد. در نتیجه باهاش دشمنی می کنن. حالا خوبه خداوند محبت شدیدی نسبت به بچه در دل مادر میگذاره وگرنه.... اما جای تاسف اینجاست که در قشر خانمها و آقایون مذهبی هم می بینیم کسانی رو که از اشتغال بدون هیچ محدودیت خانمها دفاع می کنن و به خیال خودشون به عنوان یه مذهبی این افکار خیلی هم روشنفکرانه و غیر متحجرانه هم هست. علت این تفکر بین مذهبی ها چیه؟ در جواب باید بگیم آیا صرف مذهبی بودن و رعایت ظواهر و اسما مسلمان و شیعه بودن دلیل میشه همه زندگی یه فرد درست و اسلامی باشه؟ قطعا اینطور نیست. در واقع میشه کفت بعضی از ما مذهبی ها نادانسته همچنان تفکرات سکولار در زندگیمون جاریه و خیلی مادی به زندگی نگاه می کنیم و دین به عمق دلمون نفوذ نکرده. آخه اگر ما مذهبی ها هم بیایم به داشتن بچه و به دنیا آوردن بچه و مشکلاتش اعتراض کنیم به خداوند که چرا اینطوری؟ چرا اینقدر سخت و چرا من و چرا.... این تفکرات رو چطور میشه با مسلمانی و اعتقاد به توحید خداوند جمع کرد؟ نباید از خودمون بپرسیم چرا خداوند سبحان چنین دستگاه عظیمی در خلقت زن قرار داده؟ چرا خداوند سبحان بهشت رو زیر پای مادران میدونه؟ یعنی نعوذ بالله خود خداوند سبحان از دردسر فرزند و زایمان و حاملگی و ... خبر نداشته که ما اعتراض می کنیم؟ بله همین نفوذ نکردن معارف توحیدی و دینی در دل ما باعث میشه اعتراض داشته باشیم به خلقت خداوند. همینها باعث میشه تحت تاثیر تبلیغات رسانه های دشمن قرار بگیریم. البته این تحت تاثیر قرار گرفتن و در دام دشمن افتادن در خیلی زمینه های فرهنگی و سیاسی دیگه هم هست که علت ریشه ای همه اونها ضعف اعتقادات توحیدی است که هممون از توحید همین رو می دونیم که خداوند یکی هست و دو تا نیست. همین. وقتی توحید ما همین باشه معلومه چرا توی زندگی های خودمون چرا اینقدر خطا داریم.... اما چه میشه کرد؟ دیدین توی ورزش مثلا فوتبال دیدن دیگه سرمایه گذاری روی بزرگسالان به هیچ وجه جواب نمیده و باید برن روی نسل کودک و نوجوان کار کنن و تربیت فوتبالی رو از اونجا شروع کنن؟ خوب دقیقا مسئله همینجاست. اگر قراره جامعه مهدوی ساخته بشه که ظرفیت ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو داشته باشه بهترین سرمایه گذاری روی نسل آینده و نوزادان و کودکان خردسال هست اگرچه نمیشه دست روی دست گذاشت و نسل فعلی رو به حال خودش وا گذاشت.... بنابراین بهترین کار اینه که ما نسل جوان که والدین فردا هستیم اینقدر روی خودمون و روی اعتقادات توحیدی خودمون کار کنیم تا بتونیم مربی های خوبی برای نسل آینده باشیم. خوب والدین ما خیلی از معارف سر در نمی آوردن. توقعی هم ازشون نبود. به دلیل وجود حکومتهای فاسد قبل از انقلاب خیلی زمینه رشد جایگاه تعالیم دین در جامعه فراهم نبوده و عالمان دینی ما بیشتر فقه به والدین ما آموختن و احکام و نماز و شکیات و نجاست و خون و غسل و .... البته اون زمان اینها نیاز بود و از اونطرف دشمن وارد حوزه جنگ نرم و فرهنگی نشده بود. برای همین بعضی از جوانهای امروز ما همچنان سالم موندن چون والدین اونها اول رزق حلال داشتن و بعد محبت اهل بیت علیهم السلام و اخلاق خوب و بعد هم اطاعت می کردن در عمل به فقه. در همین اندازه که محبت خداوند و اهل بیت رو به ما منتقل کردن و رزق حلال دادن خوردیم و واسطه فیض الهی شدن که از عدم به وجود و هستی پا بگذاریم از سرمون زیاده و تا ابد نمی تونیم جبران محبتشون رو بکنیم... اما با این وضعی که الان در دنیا داریم و این جنگ فرهنگی که الان داریم و با توسعه روشهای ارتباطی اینترنت و ... الان دیگه عصری نیست که والدین فقط به فقه و احکام بسنده کنن و امیدوار باشن فرزندانشون در آینده خوب از آب در بیان. همت مضاعف می طلبه که از یک طرف تا میشه والدین آینده یعنی جوانان امروز رو جذب دین کرد تا همونها در آینده تربیت کننده نسل پاک باشن و از طرف دیگه خود ما مذهبی ها که تعداد زیادیمون اینجا جمع هستیم خیلی بیشتر از قبل روی اعتقادات توحیدی و اصول عقاید و خصوصا مسائل اخلاقی کار کنیم. آخه بحث جذب غیر مذهبی ها به دین کار دشواریه چون دشمن خیلی قوی داره کار میکنه و از اونطرف کارشکنی های داخلی هم کم نیست. در چنین محیطی سخت میشه دیگران رو به دین گرایش داد اگرچه غیر ممکن نیست و باید حداکثر تلاش در این زمینه انجام بشه اما شاید از اون مهمتر اینه که ما مذهبی ها خودمون رو تکمیل کنیم یعنی بهتر و بیشتر به وظایف الهی خودمون آشنا بشییم که لااقل به نسل آینده امیدوارتر باشیم. یه چند تا صحبت دوستانه با خانمهای تالار: اگر دارین به این قصد در دانشگاه درس می خونین که در آینده حتما اشتغال پیدا کنین لطفا تجدید تفکر کنین. اشتغال زن در حالتهای خاص نیازه و برای عموم زنان 100 درصد درست نیست. تحصیل زنان در سطوح علمی دانشگاهی الزاما نباید به معنای شاغل شدنش در آینده باشه بلکه نیازی است برای تعالی علمی و اجتماعی یافتن که همون هم میتونه در تربیت فرزند بهشون کمک زیادی کنه... فقط هم علوم فنی و ... نیست میتونه در مسائل دینی و مذهبی هم باشه. اون خانمهای شجاعی که نمی خوان کارمند خدا بودن رو با کارمند جامعه بودن عوض کنن و الان شغل مقدس و با ارزش خانه داری رو دارن با افتخار سرشون رو بالا بگیرن و خانه دار بودن خودشون رو همه جا مطرح کنن تا قوت قلب باشه برای اونهایی که شجاعت کافی رو ندارن و برای فرهنگ سازی علیه دشمن که عنوان :خانه دار" بودن رو برای جامعه ما بی کلاس و بی ارزش جلوه داد. روی اعتقادات توحیدی و وظیفه ای که خداوند برای زن تعریف کرده دقیق تر مطالعه داشته باشین که بتونین در جمع دوستان درست از راه درست دفاع کنین. وقتی گفته میشه جهاد زن خوب شوهرداری است مطالعه کنیم چرا؟ روایاتی برای تشویق زنان جامعه امروز که دنبال رضایت خداوند هستن: راجع به کارهای منزل: «هر زنی که در خانه شوهرش چیزی را از جایی به جای دیگری بگذارد به قصد اصلاح امور خانه، خداوند به او نظر می کند و کسی که خدا به او نظر کند عذاب نمی شود.» - صدوق امالی، ص 411 راجع به آشپزی: زنی که همسرش را سیراب کند به جرعه آبی ثواب عبادت یک سال نماز و روزه و شب زنده داری برایش باشد و برای هر شربتی که به شوهرش داده خدا شهری در بهشت برای او بنا کند و شصت گناه او را بیامرزد. - ارشاد القلوب الی الصواب، ج 1، ص 175 راجع به شوهرداری: هر زنی که هفت روز همسرش را خدمت کند خدا هفت در جهنم را به رویش ببندد و هشت در بهشت را برایش بگشاید از هر دری که بخواهد وارد بهشت شود. - همان البته باید در چنین شرایطی آقایون به وظیفه خودشون در قبال محبت با همسر و کمک کردن به او در امور منزل و برآورده کردن نیازهای اقتصادی زن بدون منت و حتی بدون اینکه زن ابراز نیاز کنه و ... عمل کنن تا دغدغه ای برای زنان در عمل به وظایف الهی خودشون پیدا نشه. |
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۱ ۲۳:۳۵)meshkat نوشته است: گفتم چه خبره؟سلام بحث خوبیه ولی گفتم شاید آقایون وارد نشوند و بنده هم اولش چیزی نگفتم ![]() من با شما یک اختلاف نظری دارم. اینها دلیل تراشی نیست. اینها واقعیتهایی است که باید قبل از رسیدن به بحث فرزند دار شدن بهش برسند البته همه شاید نیاز نداشته باشن. یک شخصی ممکنه انقدر از لحاظ اعتقادی قوی باشه که بگه هر سختی را میکشم تا دستورات دینی را بدون اما و اگر انجام بدهم و اصلا به بعدش کاری ندارم اما همه اینطور نیستند. خدا همه را یکسان خلق نکرده و هر کسی ظرفیت خاص خود را دارد. پس بهتر است: هم با واقعیتها آشنا شوند و آن را بپذیرند هم برای رفع مشکلات برنامه ریزی دقیق کنند هم با آثار و اهداف مهم تربیت فرزند صالح آشنا شوند به نظر بنده 3 دلیل اصلی باعث شده که زوجهای جوان در جامعه امروزی به سختی سمت بچه دار شدن بروند: 1- تغییر جایگاه زنان و آزادی بیشتر آنان 2- صنعتی شدن جامعه و گرایش شدید به مادیات و تجملات 3-نشر گسترده فرهنگ غربی در جامعه 1- تغییر جایگاه زنان و آزادی بیشتر آنان زن در جامعه ایران تا همین حدود 60 سال قبل در اغلب شهرها و روستاها نقشی جز خانه داری نداشت. نهایتا هم به کار کشاورزی و دامپروری در روستاها مشغول بود. اصلا قابل پذیرش نبود که یک دختر خانم سالم و عادی، از سن 16 و 17 بگذرد و ازدواج نکند!!! من یادمه مادربزرگم خدا رحمتش کنه، حدود 10-15 سال قبل هنوز عقیده داشت که دختر نباید دیرتر از 20 ازدواج کند ![]() اما الان به طور نرمال بسیاری از دختران قدرت تصمیم گیری زیادی دارند مثلا اغلب به دنبال درس و دانشگاه هستند که خود این حداقل تا 22 یا 24 سالگی طول می کشد می خواهند حتما قبل از ازدواج، شغل داشته باشند و از شوهر مستقل باشند و........... در کل اگر دختری 25 سالش هم بشود و ازدواج نکند، کسی نمی تواند در بسیاری از شهرهای ایران امروز به او بگوید بالای چشمت ابروست ![]() 2- صنعتی شدن جامعه و گرایش شدید به مادیات و تجملات بی تعارف امروز همه مادی شدیم. نباید انکارش کنیم شما تعداد وسائل یک منزل متوسط 30 سال پیش را با الان مقایسه کنید... اصلا قابل مقایسه نیست حجم هزینه ها و تجملات و .... اصلا از شماره خارج است معلوم است که در این جامعه خانم به فکر چهره و ظاهر و آسایش خود است و آمار سزارین ها در مقایسه با متوسط جهانی گویای همه چیز است برای یک بارداری ایمن یک زن حداقل حداقل باید یکسال خودش را از بسیاری از کارها محروم کند. از نظر تغذیه. از نظر روابط اجتماعی. از نظر شغلی فشاری که بارداری به یک زن می آورد اصلا قابل جبران نیست!!! بعد هم تربیت چیزی نیست که وقفه داشته باشد و باید سالها در تربیت یک یا چند فرزند خود وقت صرف کند بحث اقتصادی در مورد ازدواج و بچه دار شدن بهانه ای بیش نیست. بحث امروز ما اینست: یا زندگی مجردی یا زندگی تجملی به همین دلیل است که افراد واقع بین هیچگاه بحث اقتصادی را خیلی موثر نمی دانند. گذشتگان ما با هیچ هم ازدواج کردند و کمی در اقوام خود بگردید، از این موارد حتما هست 3-نشر گسترده فرهنگ غربی در جامعه چون 2 مورد قبلی رو خیلی توضیح دادم، این یکی رو فقط یک نمونه کوتاه میگم چند روز پیش داشتم قسمتی از یکی از سریالهای معروف غربی را میدیدم. وسط یک حادثه ای تنها بچه خانواده گم می شود(یک دختر 3 ساله) مادر در فیلم شغلش و کمک به دیگران را از پیدا کردن دختر خود بسیار مهمتر می داند و آن را رها می کند. من یک زن نیستم ولی اون تصاویر و دیالگوها روی من این القا رو داشت که مسائل مهمتری از مادر بودن هم هست و نجات دنیا و از این تخیلات آمریکایی باید همیشه اولویت باشد اینها فعلا آسیب شناسی من بود امیدوارم مفید باشد
|
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام چون اکثر ماها هیچی از زن و ارزشهای زن که در دینمون بهش اشاره شده نمیدونیم خیلی زود ممکنه تحت تاثیر افکار غرب قرار بگیریم یعنی فکر میکنم یکی از دلایلش عدم اطلاع رسانی خوب و دقیقه، شاید دستورات اسلام به ظاهر برای زن سخت به نظر بیاد اما وقتی توسط عالمان واقعی و به زبان شیوای آن بزرگواران شفاف سازی بشه دوست داشتنی هم میشه در مورد اینکه اکثرا زنان شاغل هستن چشم و هم چشمی و توقعات بالا هم خیلی نقش داره و خوب چون طبیعت و سرشت زن خیلی سازگار با محیطهای خشن نیست خیلی زود تاثیر میپذیره و لطافت خودش رو از دست میده سنتها و تفکرات اشتباه قدیم هم در افکار زنان امروز بی تاثیر نیست اگه یه زن بدونه چه وظیفه مهمی بر عهده اشه، نگاهش به بچه دار شدن عوض میشه خیلی عذر میخوام ولی تولید مثل که تو حیوانات هم هست، از دامن زن قراره یه انسان پا به این دنیا بذاره که اگه از همون اول والدین دستورات پیامبر را انجام بدن انشاءالله فرزند به کمال واقعی خودش میرسه وقتی بزرگی میفرمایند که من محبت اهل بیت را از شیر مادرم گرفتم دیگه چه حرفی میشه زد؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۱۷:۳۲ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۱ ۱۴:۴۹)Mohammad Trust نوشته است: اصلا نگران نباشید ، با این اوضاع اقتصادی دیگه کسی ازدواج نمیکنه ، که بخواد بچه دار بشه. وَ أَنکِحُواْ الْأَیَامَى مِنکمُْ وَ الصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکمُْ وَ إِمَائکُمْ إِن یَکُونُواْ فُقَرَاءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَ اللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ(نور32) و البته باید مردان بىزن و زنان بىشوهر و کنیزان و بندگان شایسته خود را به نکاح یکدیگر درآورید، اگر آن مردان و زنان فقیرند خدا به لطف و فضل خود آنان را بىنیاز و مستغنى خواهد فرمود و خدا رحمتش وسیع و نامتناهى و (به احوال بندگان) آگاه است. پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): هرکس از ترس فقیر شدن ازدواج نکند،به خداوند گمان بد برده است.(کافی.ج5.ص 331.) و همچنین می فرمایند: هرکه از بیم فقیر شدن ازدواج نکند،از ما نیست.(کنزالاعمال ج16.ص279) (۲۷/مهر/۹۱ ۱۶:۰۴)علائم ظهور نوشته است: سلامدر مورد فرمایشات شما باید عرض کنم خدمتتون که بله خیلی هاش صحیحه و این مشکلات هست ولی مشکل اصلی اینه که جهان بینی ما به سمت سکولاریسم رفته و جای ارزش ها و ضد ارزش ها برای ما عوض شده. ولی قرار نیست ما به این وضعیت تن بدیم.اگه مسلمانیم و جهان بینیمون توحیدیه باید خودمون رو عوض کنیم. حرف من این نیست که برگردیم به گذشته که این امر غیر قابل تصوره و منطقی هم نیست ولی این موضوع دلیل نمیشه که ما هم تن بدیم به فرهنگ مدرنیته.باید با شرایط جدید دین داری کنیم. باید الگو ارائه بدیم و نشون بدیم که تو این شرایط هم میشه اسلامی زندگی کرد اگر دغدغه ی دین و داعیه ی انتظار داریم و اگر میخواهیم زندگی خدا پسندی داشته باشیم اما مشکل ما اینه که مذهبی هامون هم دارن غرق میشن در این وادی تجمل و مصرف گرایی. مشکل من گم شدن هویت زنه نه صرفا مادر نشدنش.فعلا مشکل اصلی اینه که زن های ما دارن به سمت مردانگی پیش میرن و ارزش هاشون شده ضد ارزش. |
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۲۰:۰۲ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
تا اینجا یه جمع بندی داشته باشیم،
بنده یک سوال پرسیدم از خدمتتون: (۲۷/مهر/۹۱ ۹:۴۴)meshkat نوشته است: به نظرتون چی باعث شد ما زن ها از زنانگی خودمون فاصله بگیریم؟ دوستان هم لطف فرمودن و پاسخ دادن به این شرح: (۲۷/مهر/۹۱ ۱۰:۱۶)saloomeh نوشته است: (۲۷/مهر/۹۱ ۱۰:۳۷)nina نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم (۲۷/مهر/۹۱ ۱۱:۲۲)mahdy_mir نوشته است: به نام خدا (۲۷/مهر/۹۱ ۱۲:۰۰)meshkat نوشته است: (۲۷/مهر/۹۱ ۱۴:۴۴)نرجس نوشته است: (۲۷/مهر/۹۱ ۱۵:۰۵)نرجس نوشته است: (۲۷/مهر/۹۱ ۱۵:۳۳)بیداری اندیشه نوشته است: اما علت چیه؟ (۲۷/مهر/۹۱ ۱۶:۰۴)علائم ظهور نوشته است: سلام (۲۷/مهر/۹۱ ۱۶:۴۳)شیدا نوشته است: به نام خدا اینم یه جمع بندی مختصر و مفید برای دوستانی که حوصله خوندن متون طولانی رو ندارند: به نظرتون چی باعث شد ما زن ها از زنانگی خودمون فاصله بگیریم؟ 1-عدم درک مقام و موقعیت زن. 2-تبدیل شدن ارزش ها به ضد ارزش. 3-عوض شدن جایگاه و نقش زن و مرد. 4-تهاجم فرهنگی. 5-جایگزین شدن جهان بینی سکولار به جای جهان بینی توحیدی. 6-آلوده شدن زن به اقتصاد. 7-فراموش شدن هدف اصلی خلقت زن. 8-تورم و وضع بد اقتصادی. 9-برخورد بد جامعه با زنان. 10-کمرنگ شدن معنویت در زندگی های مدرن. 11-تربیت غلط خانواده ها. 12-نفوذ نکردن معارف دینی و توحیدی در دل. 13-تغییر جایگاه زنان و آزادی بیشتر آنان. 14-صنعتی شدن جوامع و گرایش شدید به مادیات و تجملات. 15-عدم شناخت ما از یک الگوی مناسب دینی برای زن. 16-سنت ها و تفکرات اشتباه قدیم. |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
شما فکر می کنید چرا زنی بدون نیاز مالی ودر قبال مقدار اندکی پول حاضر میشه به شهرهای دور بره ساعت ها کار کنه از شوهر بچه ووظایف خانه داریش بگذره؟
![]() چون شوهر ناتوان است: 1.منظورم اینکه شوهر از همسرش خوب قدر دانی نمی کنه. 2.نمی تونه به همسرش حس مفید بودن القا کنه. درنتیجه: زن مجبور برای اینکه حس مفید بودن داشته باشه .برای این که احساس رضایت کنه به کار بیرون از خانه پناه ببره.باور کنید حس مفید بودن خیلی قوی است ویه زن برای بدست آوردنش هر کاری می کنه. در ضمن بعضی مردان با زنان خانه دار تحقیر آمیز رفتار می کنند وزن مدام باید برای هر چیز کوچکی که می خواهد هزار بار خواهش کنه این دلایل وهزار دلیل دیگر سبب میشه تا زن به کار بیرون خانه پناه ببره............... |
|||
|
|
۱۹:۴۳, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۲۰:۰۱ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۱ ۱۹:۳۶)نرجس نوشته است: شما فکر می کنید چرا زنی بدون نیاز مالی ودر قبال مقدار اندکی پول حاضر میشه به شهرهای دور بره ساعت ها کار کنه از شوهر بچه ووظایف خانه داریش بگذره؟ ولی من این دلیل رو قبول ندارم شاید برای موارد معدودی این دلیل درست باشه اما مشکل اصلی جای دیگه ایه. تو یه زندگی سالم اسلامی طبق آیات و روایات تمنا از طرف مرد و پذیرش تمنا از طرف زن مطرحه. مدرنیته چه کار کرد؟ "من" زن رو فربه کرد و نفس رو محور قرار داد.وقتی پای "من" اومد وسط،زن جلوهی رحمت الهی بودنش رو از یاد برد.پس دیگه تمنای مرد رو نپذیرفت.اینجا بود که عرضه و تقاضا به هم خورد.یعنی چی؟ یعنی دو تمنا در مقابل هم قرار گرفت.زن و شوهری که تا امروز در کنار هم بودن،حالا در مقابل هم قرار گرفتن و این شروع داستان غم انگیز از هم پاشیدن خانواده ها بود. حالا دیگه نه نیاز مالی مطرحه و نه نیاز عاطفی تنها چیزی که مطرحه فربه تر کردن "من" زن هست. |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۱ ۱۹:۴۳)meshkat نوشته است: ولی من این دلیل رو قبول ندارم شاید برای موارد معدودی این دلیل درست باشه اما مشکل اصلی جای دیگه ایه. یعنی به نظر شما اگر مرد حس مفید بودن را به زن می داد باز زن به کار بیرون پناه می برد برای ارضای میل مفید بودن؟ |
|||
|
|
|
|
|