کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من یک زن هستم!(بیایید گفتگو کنیم)
۲۳:۳۵, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله النور

عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان گرامی.

امروز صبح برخلاف همیشه کمی زودتر به کلاس زبانم رسیدم و دیدم بچه ها گرم گفتگو هستند.تا من وارد شدم یکی از دوستانم گفت بچه ها صاحبش اومد!حواستونو جمع کنید.برام عجیب نبود این رفتار .گفتم بحث یا سر حجابه یا سر ولایت فقیه که دوباره با حالت تمسخر میگن صاحبش اومد;)

گفتم چه خبره؟

دوستان عزیز فرمودن که بحث سر بچه است!!!!!!!!

دوستان عزیز وشفیق بنده که سه تاشون صاحب فرزند هستند داشتند همدیگه و سایر بچه ها رو از معایب بچه داشتن مطلع میکردن و برای همدیگه توضیح میدادن که چقدر وحشتناکه که یک زن صاحب بچه بشه!

از اونجایی که بنده به شدت عاشق بچه بودم و هستم منتظر بودن که همگی طی یک عملیات غافلگیرکننده بنده رو منهدم کنن.
دلایل متعددی داشتن برای اینکه توجیه کنن خودشون رو که فرزند دار شدن برای یک زن اشتباه محضه.از جمله:
1-بچه آزادی های آدم رو ازش میگیره.
2-بچه دیگه نمیذاره درس بخونی.
3-بچه دار شدن زن رو پیر میکنه.
4-بچه نمیذاره بری سر کار.
5-اگر بیش از یه بچه داشته باشی همه بچه ها دچار عقده های روانی خواهند شد!!!!!!!!!!!!!!!
6-بچه رابطه آدم با همسرش رو خراب میکنه.
7-بچه همه ش درد سره.
8-بچه دار که شدی باید با تمام تفریحاتت خداحافظی کنی.
و
و
و
.
.
.
برای خودشون صدتا دلیل میتراشیدن.
این نظر خیلی از خانوم های اطرافمونه در مورد فرزند دار شدن.در مورد حس مادری که دیگه داره گم میشه یا شاید هم شده.
نه تنها حس مادری بلکه زن بودن داره در عصر ما گم میشه.
این افکار و اعتقادات تنها در مورد فرزند دار شدن نیست در اصول همسر داری هم خیلی فاصله گرفته ایم از آنچه که باید باشیم.
در بیشتر زوایای زندگیمون از خدا و دین فاصله گرفتیم و این بزرگترین مشکل ماست.

دوست دارم در این تاپیک در مورد زن صحبت کنیم،زن واقعی،زن مورد نظر اسلام،زن فاطمی.
در مورد اینکه به نظر شما یک زن منهای حس مادری،منهای حس همسری،منهای عاطفه معنا داره یا نه؟
از عزیزان خواهش میکنم به شدت از کپی -پیست پرهیز کنن و پیت هاشون رو مزین کنن به آیات و روایات و سیره بزرگان عرصه ی زنانگی.
و در آخر کلامم رو مزین میکنم به چند روایت از پیامبر مهربانی ها:

پیامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
بهترین زنان شما،زنان زایا و مهربان اند.

(کافی.ج5.ص324)

ای حولاء!حق مرد بر زن،این است که در خانه اش بنشیند و به او اظهار عشق و محبت کند و دلسوز او باشد.
(کنزالاعمال.ج16ص276)

جهاد زن خوب همسر داری کردن است.
(الخصال.ص56)

گاهی به خودم یادآوری میکنم:

حواست باشه.خدا تو رو زن آفریده.رکن اساسی محبت و تربیت در خانواده.پس از زنانگی ات فاصله نگیر.خودت باش.زن باش.زن یعنی مادر،یعنی همسر،یعنی آرامش،یعنی آیینه ی جمال الهی،

زن یعنی فاطمه(سلام الله علیها)

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، saloomeh ، sarallah ، Ramin_Ghn ، ترنم ، TINCHY ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، شیدا ، heaven ، Hadith ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، فدايي ولايت ، نگار ، میلاد.م ، یاســین ، mahdy_mir ، شهیدطیبه واعظی ، بیداری اندیشه ، حقیر ، MohammadSadra ، علائم ظهور ، فدک زهرا ، mhvvhm ، احیاء ، N.Mahdavian ، amiroooo ، abbas313 ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، مرغ باغ ملکوت ، Mitsonary ، جویای حقیقت ، ali.khm ، Braveheart ، somayeh ، parisan ، Agha sayyed ، امیریان ، راحیل ، Farzaneh ، ساقی ، hesam110 ، zahra.shakiba ، hsnberjis ، بیداری12 ، shiri6469 ، حفیظ ، mofa ، sayed reza ، یا صاحب الزمان ، clubb0y ، fatemeh ، بچه شیعه ، خادمة الزهرا ، zryy ، كارمند پيمانی ، soshiant ، R3Z4 ، salman313 ، ELENOR ، سرباز سید علی ، آرین (الهه.ع) ، yamin ، mamy007 ، shia12 ، amir72 ، farzad313 ، *مهاجر* ، rahgozar.f ، آوای انتظار ، ANTI satan ، یا زهرا(س) ، nafas ، ويانا مبين نژاد ، faraz_223 ، joseffist ، mohaddese ، *ریحانه* ، Aram ، enan ilghon ، Aryha ، سید محمد حسین ، mahdis ، حسن.س. ، fiftynine ، نسیم ، اولولالباب ، fatemeh-55 ، nasimesaba ، azade ، 313flowers ، گل مرداب ، مرتاح ، fafa* ، شاهد ، لبخند خدا ، Sakineh ، عبدالرحمن ، faateme-313 ، Hadiss313

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۵۷, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۷/مهر/۹۱ ۱۹:۵۴)نرجس نوشته است:  یعنی به نظر شما اگر مرد حس مفید بودن را به زن می داد باز زن به کار بیرون پناه می برد برای ارضای میل مفید بودن؟

بله.در موارد زیادی که من اطرافم دیدم این اتفاق افتاده و زن صرفا کار میکنه که نفسش رو ارضاع کنه.وقتی پای نفس بیاد وسط دیگه همه چیز از ارزش میفته.
البته هستند خانم های سرپرست خانواری که به هر دلیلی مجبورن کار کنن تا زنده بمونن.
اما اصولا کسانی که اطرافمون میبینیم صرفا کار میکنن که خودشون رو ابراز کنن.چرا؟چون هویتشون رو گم کردن و فقط میخوان از مرد ها کم نیارن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، مجید املشی ، احیاء ، ساقی ، *مهاجر* ، faraz_223 ، *ریحانه*
۲۰:۰۱, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۷/مهر/۹۱ ۱۹:۵۷)meshkat نوشته است:  بله.در موارد زیادی که من اطرافم دیدم این اتفاق افتاده و زن صرفا کار میکنه که نفسش رو ارضاع کنه.وقتی پای نفس بیاد وسط دیگه همه چیز از ارزش میفته.
البته هستند خانم های سرپرست خانواری که به هر دلیلی مجبورن کار کنن تا زنده بمونن.
اما اصولا کسانی که اطرافمون میبینیم صرفا کار میکنن که خودشون رو ابراز کنن.چرا؟چون هویتشون رو گم کردن و فقط میخوان از مرد ها کم نیارن.

خب ابتدا که باید شدیدا تبریک بگم.... تاپیک فوق العاده ای است.
فقط یه سوال اینکه می فرمایید نفـــــــــــــــــــــس و برای ارضای نفس، یعنی داری به نحوی تقبیح میکنید؟ این ارضای نفس رو میتنید بیان کنید که یعنی چی؟

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، meshkat ، saloomeh ، ساقی ، *مهاجر* ، faraz_223 ، *ریحانه*
۲۰:۰۱, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۷/مهر/۹۱ ۱۹:۵۷)meshkat نوشته است:  بله.در موارد زیادی که من اطرافم دیدم این اتفاق افتاده و زن صرفا کار میکنه که نفسش رو ارضاع کنه.وقتی پای نفس بیاد وسط دیگه همه چیز از ارزش میفته.

خیر منم موارد زیادی دیده ام که زن کار می کند برای اینکه شوهرش بهش توجه نمی کنه واون می خواد درآمد کسب کنه برای اینکه به شوهرش بگه مفید است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، ساقی ، faraz_223 ، *ریحانه* ، fafa*
۲۰:۱۰, ۲۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۲۰:۳۴ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۷/مهر/۹۱ ۲۰:۰۱)نرجس نوشته است:  خیر منم موارد زیادی دیده ام که زن کار می کند برای اینکه شوهرش بهش توجه نمی کنه واون می خواد درآمد کسب کنه برای اینکه به شوهرش بگه مفید است.

خوب همین هم ارضای نفسه دیگه.وقتی جهان بینی توحیدی نبود،وقتی مهم ارضای نفس بود به جای رضای خدا،اونوقت به هر قیمتی ولو سست شدن بنیان خانواده خانوم کار میکنه که بهش بگن مفید.
گفتم که سکولاریسم جهان بینی حاکم بر زندگی خیلی از حتی مذهبی های ماست.
و این که زن مورد نظر اسلام بسیار متفاوته با زن مورد نظر جامعه امروز ما.

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا

(۲۷/مهر/۹۱ ۲۰:۰۱)سید ابراهیم نوشته است:  خب ابتدا که باید شدیدا تبریک بگم.... تاپیک فوق العاده ای است.
فقط یه سوال اینکه می فرمایید نفـــــــــــــــــــــس و برای ارضای نفس، یعنی داری به نحوی تقبیح میکنید؟ این ارضای نفس رو میتنید بیان کنید که یعنی چی؟

بله تقبیح میکنم در جایی که رضای نفس در برابر رضای خدا قرار بگیره و باعث بشه عمل مکروه و یا حرام انجام بدیم.
در جایی که زن صرفا برای ارضای نفس خودش با کار کردن بنیان خانواده شو سست کنه و نتونه بچه هاشو تربیت کنه و خانواده شو ساپورت کنه بنده تقبیح میکنم این کار رو که در هیچ کجای دین بهش سفارش نشده.
اگر جهان بینی توحیدیه و مهم رضای خدا،کار کردن زن اون چیزی نیست که موجب رضای خداست.همسر و مادر خوب بودن رضای خدا رو در پی داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، شیدا ، احیاء ، ساقی ، faraz_223 ، fafa*
۲۱:۱۳, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
من هم یک سوال دارم:
چرا شما وقتی اسم زن میاد اول سراغ پرستش خدا از دید زن نمی رید ، در واقع منظورم اینه که یه راست می رید سر مسائل جنسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (حجاب یا پوشش جسم، بچه یا بودن ، شوهر داری یا کلفت بودن و ... )
بع از هزار سال هنوز وقتی مردها می رن خواستگاری(البته از نوع سنتی) می گن وقتی میامن خونه باید چاییم حاضر باشه!!!!!!!!!Huh(مسخره نیست)
زن با این جسم که چند برابر مرد هم ازش کار می کشه فقط چایی و ... !!!!!!!!!!!!!!!Huh
زن چرا نباید برای یک بار هم که شده بعد از این چند هزار سال از زندگیش در برابر خدا برای حقی که خدا به گردنش داره جواب پس نده!!!!!!!!!!!!!!!!
پس خدا توی زندگی ما زن ها کجاست!!!!!!!!!!!
من از وقتی دنبال خدا رفتم احساس کردم وجود دارم ، می تونم نفس بکشم !!!!!!!!!!

(حالا هنوز ما زن ها داریم سر مسائل پیش پا افتاده بحث می کنیم)
(فقط عمرمون رو تباه می کنیم و بس)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، حقیر ، ساقی ، faraz_223 ، *ریحانه* ، fafa*
۲۱:۲۱, ۲۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۲۱:۲۶ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۷/مهر/۹۱ ۲۱:۱۳)minoo نوشته است:  من هم یک سوال دارم:
چرا شما وقتی اسم زن میاد اول سراغ پرستش خدا از دید زن نمی رید ، در واقع منظورم اینه که یه راست می رید سر مسائل جنسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (حجاب یا پوشش جسم، بچه یا بودن ، شوهر داری یا کلفت بودن و ... )
بع از هزار سال هنوز وقتی مردها می رن خواستگاری(البته از نوع سنتی) می گن وقتی میامن خونه باید چاییم حاضر باشه!!!!!!!!!Huh(مسخره نیست)
زن با این جسم که چند برابر مرد هم ازش کار می کشه فقط چایی و ... !!!!!!!!!!!!!!!Huh
زن چرا نباید برای یک بار هم که شده بعد از این چند هزار سال از زندگیش در برابر خدا برای حقی که خدا به گردنش داره جواب پس نده!!!!!!!!!!!!!!!!
پس خدا توی زندگی ما زن ها کجاست!!!!!!!!!!!
من از وقتی دنبال خدا رفتم احساس کردم وجود دارم ، می تونم نفس بکشم !!!!!!!!!!

(حالا هنوز ما زن ها داریم سر مسائل پیش پا افتاده بحث می کنیم)
(فقط عمرمون رو تباه می کنیم و بس)
اتفاقا دقیقا رفتیم سراغ پرستش خدا.
سراغ بندگی کردن.
شوهرداری یا کلفت بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
متوجه نمیشم.
رسول الله میفرمایند:
جهاد زن نیکو همسر داری کردن است.
اونوقت شما میگید کلفتی؟
همین دیدگاه زن ها رو از زن بودنشون جدا کرد.
حضرت فاطمه علیهاالسلام فرمودند: «اگر به آن چه ما دستور داده ایم، عمل کنید و از آن چه شما را منع کرده ایم، دوری کنید، از شیعیان ما خواهید بود.»
از حضرت على علیه السلام روایت شده كه فرمود: ما روزى خدمت پیامبر صلى الله علیه و آله نشسته بودیم ، ایشان فرمود: به من خبر دهید چه چیز براى زنان بهتر است؟ هیچ کس نتوانست جواب حضرت را بگویند و برخواسته پراكنده شدند. من به نزد فاطمه علیهاالسلام آمدم و سؤال را براى او نقل كردم و در ضمن گفتم كه هیچیك از ما جواب رسول خدا را نمى دانستیم ، حضرت زهرا علیهاالسلام فرمود: من جواب سؤال را مى دانم، سپس فرمود: بهترین ویژگی براى زن این است كه هیچ مردى او را نبیند و او هم هیچ مردى را نبیند.

خواهرم مادر شدن مساله جنسی نیست،همسر بودن مساله جنسی نیست.این خیلی سطحی نگریه.
خدا چه تو زندگی مرد و چه تو زندگی مرد همونجائیه که ازش اطاعت میکنیم.[/b]

اگر میخواید در مورد زن در اسلام صحبت کنید خواهش میکنم برای رد حرف های بنده کلامتون مزین باشه به آیات و روایات.این تاپیک در مورد زن مسلمان صحبت میکنه و اگر نظر شخصیه در این تاپیک به شبهات پاسخ نخواهیم داد یه تاپیک جدید بزنید تا در خدمتتون باشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، مجید املشی ، شیدا ، احیاء ، شهیدطیبه واعظی ، حقیر ، یاســین ، ساقی ، fatemeh ، *مهاجر* ، faraz_223 ، *ریحانه* ، fafa*
۲۲:۲۹, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۶/مهر/۹۱ ۲۳:۳۵)meshkat نوشته است:  عرض سلام و ادب خدمت تمامی دوستان گرامی. امروز صبح برخلاف همیشه کمی زودتر به کلاس زبانم رسیدم و دیدم بچه ها گرم گفتگو هستند.تا من وارد شدم یکی از دوستانم گفت بچه ها صاحبش اومد!حواستونو جمع کنید.

با عرض سلام خدمت همه ی دوست های بیدار!!!Blush

در مورد کلاس های دیسکاشن ، و کلاَ کلاس های زبان باید حقایقی رو افشا کنم! نمی دونم ، شاید جو یادگیری زبان هست ، که تا طرف میره کلاس زبان ، دو تا لغت یاد می گیره ، تریپ بر می داره که ، چه خبره!!! اونور آزادی رو ریختن!!! و ...

یادمه سر شهریه با رئیس موسسه بحشمون شده بود! می خواست به جای شهریه ی 60 هزار تومانی ، 90 هزار تومان بگیره! بچه های ما هم که همه مظلوم هی می گفتن ، که ولش کن ، می دیم و ...
من هم تو اینجور حق خوری ها ، هیچ کس جلودارم نیست!Smile رفتم موسسه ، دیدم نشسته اونجا پشت میزش! و3 ، 4 تا از معلم های موسسه زبان اونجا نشستن کنارش!!! رفتم جلو گفتم ، آقا جان چی شده؟ شهریه های زبان هم با دلار میره بالا؟!Big Grin آخرش گفتم موسستون خیلی بی نظمه و ...

برگشت درکمال پررویی به من گفت : فکر می کنی اینجا آمریکاست؟! اینجا جمهوری اسلامیه ایرانه!!! ( این جملشو با حالت تمسخر گفت! Angry )

خواستم دندوناشو خورد کنم ، که با استفاده از تریک های خوب این تالار موسل به کظم غیظ شدیم!!!Blush برگشتم گفتم آقاجان ، دوتا کلاس زبان خوندی ، جو برت نداره ، این جمهوری اسلامی ایران اگه به گند کشیده شده ، امثال شما ها هستن که به گند میکشنش و ... ( این ... خوبیت نداره برای بچه های کوچولو ، موچولو!!! Smile )

خلاصه درکوبوندم ، رفتم خونه ، یکی از معلم ها ، که واقعا باهاش رفیق هستم ، ( و نبوغ بنده رو ایشون کشف کردن تو زبان اینگیلش ) بهم زنگ زد گفت ، میلاد جان ، دمت گرم ، خوب گفتی ، جیگرم حال اومد Big Grin ( اون موقع متوجه شدم که این ها هم از این آزادی مایند این آقا به ستوه آمده اند!!! Confused )

نقل قول:برام عجیب نبود این رفتار .گفتم بحث یا سر حجابه یا سر ولایت فقیه که دوباره با حالت تمسخر میگن صاحبش اومدWink

کلا اینجوریه ، خواهر مشکات ، من خیلی با این افراد بحث کردم ، در خیلی از کلاس های بحث آزاد شرکت کردم ، همیشه هم حرف خودم رو زدم! ولی در آخر متهم شدم به بسیجی بودن!!!

یکبار مادریتورِ کلاس ، گفت که خارج گل و بلبله! و همه همدیگر رو دوست دارن ، هیچ کس به هیچ کس خیانت نمی کنه!!! و ...
گفتم خانوم جان!!!

Have U heard the name of the book Synopsis of Psychiatry

She said No!!!

بهش گفتم کتاب روانشناسی کاپلان و سادوک رو خوندی؟!!؟

گفت نه

گفتم که این بر اساس پژوهش هایی که داشتن ، معتقد هستن 100% مرد اجنبی روابط آزاد جنسی داره! و 60% به بالا خانوم های خارجی همچنین روابطی دارند! ( سکوتی پرمعنی بر کلاس حاکم بودا!!! Big Grin )

همه هنگ کرده بودند که چی جوابمو بدن!!! برگشت گفت اینارو دولت ایران میگه که دل ما رو خوش کنه!!!

گفتم چندکلاس زبان خوندی؟ اصلا زبان به کنار ، فارسی بلدی؟ کاپلان و سادوک اسم ایرانیه؟ اینا هردوخارجی هستند ، و تاجایی که من میدونم ، و شما یه جوری نچسبوندینشون به جمهوری اسلامی ایران!!! قراردادی ، با ایران نبستند!!!

خلاصه حرفی نبود که بزنند ، و جوابشون رو ندم! بعضی از دختران که بزک کرده دوزک کرده میومدند کلاس ، بعد 2 ، 3 بار مصاحبت با بنده ، علاوه بر استغفار و پرداخت کفاره ، کلاس رو ترک می کردند ، به بهانه ی این که شستشوی مغزیشون ندم!!! Big Grin

متکلم وحده ی کلاس بودم و در نهایت آدم بده ی کلاس ، در یک کلام ، یک بسیجی که نمی خواست از آمریکا خوب بگه!!! Dodgy

نقل قول:گفتم چه خبره؟

Blush

نقل قول:دوستان عزیز فرمودن که بحث سر بچه است!!!!!!!!

بیشتر تو این گونه کلاس ها ، بنده به 3 ، 4 تا سوال دختر خانوم ها پاسخگو بودم! اول این که چرا مرد ها اینجورین و خانوم ها مورد تبعیض قرار می گیرند!؟ چرا ارثیه ی کمتری به ایشان تعلق می گیره!؟ چرا حق طلاق نداره؟! چرا حق نداره بچه بخواد یا نخواد؟! چرا اینجوریه ، چرا اونجوریه ؟! چرا تو قرآن خدا رو هو می گن هی نمی گن!؟! و ...

نمی دونم زبان افراد رو متحول می کنه یا اینکه تاثیر خاص خودش رو داره ، ولی همیشه اینو می گم اگه تاثیر داشت ، چرا رو من تاثیر نگذاشت؟ در مواجهه ی با اینگونه افراد ، همیشه این عقیده رو داشتم ، که ظرفیت و جنبه ی کم باعث می شه که فرد خودش و اعتقاداتش رو ببازه ، و به قول امروزی ها بازتر فکر کنه!!!

I'm Sorry about this kind of people with their belives!!!
Let them to be happy! Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، شیدا ، بیداری اندیشه ، احیاء ، شهیدطیبه واعظی ، فاطمه خانم ، parisan ، حقیر ، یاســین ، ساقی ، *مهاجر* ، faraz_223 ، *ریحانه* ، fafa*
۲۲:۴۴, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۷/مهر/۹۱ ۲۲:۲۹)Prestige نوشته است:  
با عرض سلام خدمت همه ی دوست های بیدار!!!Blush

در مورد کلاس های دیسکاشن ، و کلاَ کلاس های زبان باید حقایقی رو افشا کنم! نمی دونم ، شاید جو یادگیری زبان هست ، که تا طرف میره کلاس زبان ، دو تا لغت یاد می گیره ، تریپ بر می داره که ، چه خبره!!! اونور آزادی رو ریختن!!! و ...

یادمه سر شهریه با رئیس موسسه بحشمون شده بود! می خواست به جای شهریه ی 60 هزار تومانی ، 90 هزار تومان بگیره! بچه های ما هم که همه مظلوم هی می گفتن ، که ولش کن ، می دیم و ...
من هم تو اینجور حق خوری ها ، هیچ کس جلودارم نیست!Smile رفتم موسسه ، دیدم نشسته اونجا پشت میزش! و3 ، 4 تا از معلم های موسسه زبان اونجا نشستن کنارش!!! رفتم جلو گفتم ، آقا جان چی شده؟ شهریه های زبان هم با دلار میره بالا؟!Big Grin آخرش گفتم موسستون خیلی بی نظمه و ...

برگشت درکمال پررویی به من گفت : فکر می کنی اینجا آمریکاست؟! اینجا جمهوری اسلامیه ایرانه!!! ( این جملشو با حالت تمسخر گفت! Angry )

خواستم دندوناشو خورد کنم ، که با استفاده از تریک های خوب این تالار موسل به کظم غیظ شدیم!!!Blush برگشتم گفتم آقاجان ، دوتا کلاس زبان خوندی ، جو برت نداره ، این جمهوری اسلامی ایران اگه به گند کشیده شده ، امثال شما ها هستن که به گند میکشنش و ... ( این ... خوبیت نداره برای بچه های کوچولو ، موچولو!!! Smile )

خلاصه درکوبوندم ، رفتم خونه ، یکی از معلم ها ، که واقعا باهاش رفیق هستم ، ( و نبوغ بنده رو ایشون کشف کردن تو زبان اینگیلش ) بهم زنگ زد گفت ، میلاد جان ، دمت گرم ، خوب گفتی ، جیگرم حال اومد Big Grin ( اون موقع متوجه شدم که این ها هم از این آزادی مایند این آقا به ستوه آمده اند!!! Confused )

کلا اینجوریه ، خواهر مشکات ، من خیلی با این افراد بحث کردم ، در خیلی از کلاس های بحث آزاد شرکت کردم ، همیشه هم حرف خودم رو زدم! ولی در آخر متهم شدم به بسیجی بودن!!!

یکبار مادریتورِ کلاس ، گفت که خارج گل و بلبله! و همه همدیگر رو دوست دارن ، هیچ کس به هیچ کس خیانت نمی کنه!!! و ...
گفتم خانوم جان!!!

Have U heard the name of the book Synopsis of Psychiatry

She said No!!!

بهش گفتم کتاب روانشناسی کاپلان و سادوک رو خوندی؟!!؟

گفت نه

گفتم که این بر اساس پژوهش هایی که داشتن ، معتقد هستن 100% مرد اجنبی روابط آزاد جنسی داره! و 60% به بالا خانوم های خارجی همچنین روابطی دارند! ( سکوتی پرمعنی بر کلاس حاکم بودا!!! Big Grin )

همه هنگ کرده بودند که چی جوابمو بدن!!! برگشت گفت اینارو دولت ایران میگه که دل ما رو خوش کنه!!!

گفتم چندکلاس زبان خوندی؟ اصلا زبان به کنار ، فارسی بلدی؟ کاپلان و سادوک اسم ایرانیه؟ اینا هردوخارجی هستند ، و تاجایی که من میدونم ، و شما یه جوری نچسبوندینشون به جمهوری اسلامی ایران!!! قراردادی ، با ایران نبستند!!!

خلاصه حرفی نبود که بزنند ، و جوابشون رو ندم! بعضی از دختران که بزک کرده دوزک کرده میومدند کلاس ، بعد 2 ، 3 بار مصاحبت با بنده ، علاوه بر استغفار و پرداخت کفاره ، کلاس رو ترک می کردند ، به بهانه ی این که شستشوی مغزیشون ندم!!! Big Grin

متکلم وحده ی کلاس بودم و در نهایت آدم بده ی کلاس ، در یک کلام ، یک بسیجی که نمی خواست از آمریکا خوب بگه!!! Dodgy

Blush

بیشتر تو این گونه کلاس ها ، بنده به 3 ، 4 تا سوال دختر خانوم ها پاسخگو بودم! اول این که چرا مرد ها اینجورین و خانوم ها مورد تبعیض قرار می گیرند!؟ چرا ارثیه ی کمتری به ایشان تعلق می گیره!؟ چرا حق طلاق نداره؟! چرا حق نداره بچه بخواد یا نخواد؟! چرا اینجوریه ، چرا اونجوریه ؟! چرا تو قرآن خدا رو هو می گن هی نمی گن!؟! و ...

نمی دونم زبان افراد رو متحول می کنه یا اینکه تاثیر خاص خودش رو داره ، ولی همیشه اینو می گم اگه تاثیر داشت ، چرا رو من تاثیر نگذاشت؟ در مواجهه ی با اینگونه افراد ، همیشه این عقیده رو داشتم ، که ظرفیت و جنبه ی کم باعث می شه که فرد خودش و اعتقاداتش رو ببازه ، و به قول امروزی ها بازتر فکر کنه!!!

I'm Sorry about this kind of people with their belives!!!
Let them to be happy! Big Grin

البته متاسفانه این مسائل فقط در کلاس زبان خلاصه نمیشن.
درصد زیادی از خانم های جامعه ما به این افکار مبتلا شدن.یه جورهایی اپیدمی شده.
من هم تو دانشگاه،هم تو خانواده و حتی متاسفانه توی جمع های مذهبی مثل مساجد هم این حرف ها رو زیاد شنیدم.
جدا شدن زن از اصالت وجودیش و تغییر جایگاه دادنش به سمت مردانگی خطر بزرگیه که به شدت این روزها جامعه ما رو تهدید میکنه.خطری که تاوانش رو نسل های بعد خواهد داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، Mahdy2021 ، مجید املشی ، شیدا ، somayeh ، بیداری اندیشه ، احیاء ، شهیدطیبه واعظی ، *مهاجر* ، faraz_223 ، *ریحانه* ، fafa*
۲۲:۴۸, ۲۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۷/مهر/۹۱ ۲۲:۴۴)meshkat نوشته است:  البته متاسفانه این مسائل فقط در کلاس زبان خلاصه نمیشن.
درصد زیادی از خانم های جامعه ما به این افکار مبتلا شدن.یه جورهایی اپیدمی شده.
من هم تو دانشگاه،هم تو خانواده و حتی متاسفانه توی جمع های مذهبی مثل مساجد هم این حرف ها رو زیاد شنیدم.
جدا شدن زن از اصالت وجودیش و تغییر جایگاه دادنش به سمت مردانگی خطر بزرگیه که به شدت این روزها جامعه ما رو تهدید میکنه.خطری که تاوانش رو نسل های بعد خواهد داد.

قبول دارم ، ولی بیشتر اینگونه افراد جرئت می کنند ، در اینگونه تجمع ها عرض اندام کنند!Blush و از اونجایی که کسی نیست ، جوابشون رو بده ، چه از لحاظ ضعف زبان ، چه از لحاظ کمبود اطلاعات و ... ، احساس می کنند که حرف آنان حق است ، و سکوت دیگران ، مهر تاییدی بر آن!

خلاصه نباید سکوت کرد ، تا حدتوان باید پاسخ داد ، ولی تابجال که من نتیجه ای نگرفتم! Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، شیدا ، بیداری اندیشه ، احیاء ، شهیدطیبه واعظی ، حقیر ، ساقی ، *مهاجر* ، faraz_223 ، *ریحانه* ، fafa*
۱:۳۰, ۲۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
من یک زن هستم
افتخار میکنم که یک مسلمانم
الگویم حضرت زهرا (سلام الله علیها) است که امیدوارم که الگوی همه ی زنان جهان باشدHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، احیاء ، meshkat ، شهیدطیبه واعظی ، فاطمه خانم ، حقیر ، یاســین ، شیدا ، ساقی ، درست پسند ، Farzaneh ، soshiant ، faraz_223 ، *ریحانه* ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا