کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: اغلب موارد زیر حتما هست ولی مهمترین موارد را انتخاب کنید
پیدا نکردن شخص مناسب
نداشتن شغل
نداشتن شغل با درآمد مکفی
از بین رفتن فرهنگ تشکیل خانواده و ازدواج
عدم توان تهیه مسکن مناسب
دخالت یا مخالفت اطرافیان و خانواده
ناآگاهی جوانان از فواید ازدواج
احساس عدم نیاز به ازدواج یا ترس از آن
اصرار روی تحصیلات بالاتر و سپس ازدواج
وجود خدمت سربازی برای پسران
احساس عدم توان مدیریت یک زندگی مستقل
خیالپردازی و انتظارات غیر عادی از ازدواج
وجود قواعد و سنتهای سختگیرانه
وجود هزینه های سنگین مثل هزینه های ازدواج و ماه عسل و مهریه و ...
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند سوال .شروع سوال دوم(گفتگو محور)
۲۲:۰۴, ۲۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۱ ۹:۰۱ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
1.چرا مردان با زنان شاغل ازدواج می کنند؟
قرآن كريم در آيات فراواني از خانواده و وظايف هر يك از زن و شوهر سخن گفته است‌;
تأمين معاش و نفقة زن‌:
"الرِّجَال‌ُ قَوَّ َمُون‌َ عَلَي النِّسَآءِ بِمَا فَضَّل‌َ اللَّه‌ُ بَعْضَهُم‌ْ عَلَي‌َ بَعْض‌ٍ وَبِمَآ أَنفَقُوا مِن‌ْ أَمْوَ َلِهِم‌...;(نسأ،34)
مردان‌، سرپرست و نگهبان زنانند; به خاطر برتري‌هايي كه ]از نظر نظام اجتماع‌[ خداوند براي بعضي نسبت به بعضي ديگر قرار داده است و به خاطر انفاق‌هايي كه از اموال‌شان ]در مورد زنان‌[ مي‌كنند..."
بدين وسيله‌، مرد و سرپرست خانواده وظيفه دارد كه در برابر زن و فرزندان خود، براي پرداختن هزينه‌هاي زندگي و پرداخت مهريه و تأمين زندگي آبرومندانه آن‌ها تلاش و فعاليت نمايد.

2.چرا سن ازدواج بالا رفته است؟

با این همه تاکید درمورد ازدواج در اسلام:

1. تاثیر ازدواج

قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم:
اذا تزوج الرجل احرز نصف دینه.
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
کسی که ازدواج کند، نصف دینش را حفظ کرده است.
مستدرک الوسائل، ج 14، ص 154.

2. ازدواج در هنگام تنگدستی

قال الامام الصادق علیه السلام:
من ترک التزویج مخافة الفقر فقد اساء الظن بالله-عز و جل-، ان الله- عز و جل - یقول: «ان یکونوا فقراء یغنهم الله من فضله.» (2)
امام صادق علیه السلام فرمودند:
هر کس از ترس فقر ازدواج نکند نسبت‏به لطف خداوند بدگمان شده است. چرا که خداوند می‏فرماید: اگر آنان فقیر باشند خداوند از فضل و کرم خود بی نیازشان می‏کند.
من لا یحضره الفقیه، ج 3، ص 251

3. ازدواج رحمت است

قال النبی صلی الله علیه و آله و سلم:
یفتح ابواب السماء بالرحمة فی اربع مواضع: عند نزول المطر، و عند نظر الولد فی وجه الوالدین، و عند فتح باب الکعبة، و عند النکاح.
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
درهای رحمت آسمانی در چهار وقت گشوده می‏شود:
1- موقع بارش باران.
2- زمانی که فرزند به چهره پدر و مادرش می‏نگرد.
3- هنگام گشوده شدن در کعبه.
4- هنگام برپایی مراسم عقد و عروسی.
بحار الانوار، ج 103، ص 221
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علائم ظهور ، meshkat ، mhvvhm ، میلاد.م ، Agha sayyed ، امیریان ، مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، m.hossein ، در جستجوی سختی ، Tolou ، saloomeh ، mahdy30na ، خاک ، AMINI ، فدک زهرا ، hesam110 ، ANTI satan ، ضحی ، میثاق ، fatemeh ، یاســین ، Admirer ، parisan ، خیبر110 ، farzad313 ، بچه شیعه ، Mohammad Trust ، ترنم ، رنجستان ، ztb ، حلما ، مجید املشی ، آرام 2 ، جویای حقیقت ، Night_World ، ساقی ، Mitsonary ، Bamdaad ، MAHDI59

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۰۵, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #91
آواتار
خداوکیلی اگه دختر مورد نظر شما توقع زیاد نداشته باشه و خیلی قانع باشه آیا باعث نمیشه زودتر ازدواج کنید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Reza71
۲۳:۱۲, ۱/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۱ ۲۳:۱۳ توسط black.)
شماره ارسال: #92
آواتار
سلام.
خـــب الان خانواده های انتظارشون نرمال هم نیست والا. فرض کنید دو تا جوان دبیرستانی که به هم نامه میدن رو اگر خانواده ها شرعی کنند چه مشکلی پیش میاد؟
یکی یه تیکه نون تو سفره پدرش میخوره اینا رو بزارن وسط با هم بخورن.
ولی خدائیش همین دوران نامزدیش از هفت خوان رستم سخته. تو شهر ما که تو هم مناسبت یه چیزی برا دختره بگیرن.
حالا حسابش رو کنید ببینید چی میشه. قطعا انتظار بالای خانواده دخترا و پسرات عامل این میشه.
پدر دختره میگه داماد من باید فلان باشه و فلان بعد همینطور دختره تو دستش میمونه و بقیه ماجرا.....
پسرا هم همینطور. متاسفانه الان فضای جامعه هم این تشریفات رو قبول کرده و داره تشویق میکنه خانواده ها رو تا سخت گیری بیشتری به خرج بدن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، دل خسته ، Reza71 ، ضحی
۲۳:۳۰, ۱/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۱ ۳:۲۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #93

با سلام .

به دعوت حامد عزیز به بحث وارد شدم .
ببینید اقایون و خانم ها هر دو هم تعدادی ادم قانع دارن تعدادی ولخرج !!! بستگی داره کسانیکه ازدواج میکنن به قول مادربزرگها و پدربزرگ ها هم کفو هم باشن ! یعنی شرایط مالیشون یکی باشه دیگه بحث قناعت و ولخرجی پیش نمیاد .
دو تا بچه کارگر که ازدواج کنند خودشون میدونند وسعشون چیه در مقابل ادم های مرفح هم همینه.

حداقل نیازها برای زندگی مشترک :

پسر کار داشته باشه
سرمایه ای داشته باشه که بعد از ازدواج خونه ای به صورت رهن یا اجاره تهیه کنه

مشکل بالا رفتن سن ازدواج هیچ ربطی به دختر و پسر نداره ...هر کسی میگه من نمیخواهم ازدواج کنم و دیر ازدواج کنم میشه به جنسیتش شک کرد .
مشکل ما بحثی به اسم مدرنیته است . جامعه ای که توش نیازه 12 سال درس بخونی تا دیپلم بگیری بعد بری دانشگاه و بعد سربازی وقتی از اون محیط میای بیرون هیچ چیزی نداری فقط شدی مصرف کننده ی بی مصرف !
خیلی از اقایون اگه از مجموعه ی خانواده بیرون کشیده بشن بر اثر گرسنگی میمیرن Big Grin
شما نگاهی به ساختارهای مدرنیته بندازید بیچاره کرده این مملکت رو گذشت زمونی که پیامبر وقتی میدید یک جوون کار داره بهش میگفت : وقت ازدواجته !
الان باید کار داشته باشی با حقوقی که حداقل کفاف یک زندگی ساده ی دو نفره رو بده ! مطمئنا پایه حقوق 390 تومن کارگری هیچوقت این نیاز رو ارضا نمیکنه !
ازدواج کردن شده هفت خان جوون های ایرانی و از طرفی فضا برای روابط ازادانه کاملا مهیاست(نمیدونم املاش چجوریه)مطمئنا این فضای مدرنیته داخل کشور منجر به بالارفتن سن ازدواج خواهد شد شکی توش نیست ! اونایی که توانایی ازدواج رو دارن که خوش به حالشون بقیه هم میتونن از این راهکارهای صوفی گونه که بعضی ها ارائه میکنن اوقاتشون رو بگذرونن .
ورزش کردن و کم خوری و ...Big Grin
ساختار تا زمانیکه مدرنیته باشد وضع همینه برید دنبال پسر ها و دخترهایی که خانواده ی متدین دارن مطمئنا راحت تر میتونید ازدواج کنید چون در این خانواده ها کمک کردن به زوجین معنا داره و هر کسی میخواد کمک کنه تا ازدواج سر بگیره !

یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، meshkat ، Fatemeee ، Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، مجید املشی ، Reza71 ، ضحی
۲۳:۵۰, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #94
آواتار
دوستان جدل نکنید
تو محیط اطراف ما هم خوب و هم بد هستند . این دلیل نمیشه که به همه یجور نگاه کنیم .
moude49 و Havbb 110 همکاران گرامی همونقد که افرا با نگاه بسته به محیطشون و انتخابشون نگاه میکنن همونجورم افرادی هستن که با منطق و بدون اینکه موقعیت مالی و جایگاه اجتماعی شخص مقابل رو در نظر بگیرن انتخاب میکنن.
چند مورد براتون مثال میزنم ، اگه یکسی از لحاظ جایگاه اجتماعی در حد کتوسط باشه و ایمان و سطح فکری باز ( افراطی ها رو نمیگم ) داشته باشه از روی عقل تصمیم میگیره ولی بعضیها از روی تعصب و گاهی از روی مسائل مختلف مثل چشم و همچشمی و غیره خواسته های خودشونو بالا میبرن.
مثلا من یه دوستی داشتم بنده خدا 5 سال در انتخاب همسر مشکل داشت . هر سال هم که به سنش اضافه میشد خواسته های سخت تری پیدا میکرد. ایشون خودشون امکانات زندگی خودش رو داشت ( شغل ، ماشین ، خونه و ... ) در حالی که ایشون اصرار داشتند که همسر ایشون باید کارمند باشن و خونه و امکناتی که خودش داشت رو ایشون هم باید میداشتن.
حالا اقایون توجه کنن ( به خانومها هم میرسیم) ایا این شرایط معقول هست ؟ اصلا چرا نباید در همه زمینه ها طرفین پشت هم باشند؟

( خانوما توجه کنند) یکی از اقوام دوستی داشتن ایشون هم برای خودشون امکاناتی داشتن و دقیقا میتونم بگم مثل دوست من ولی با این تفاوت که خونواده شوهر باید به من احترام کامل بزارند در هر شرایطی ، چرا که ایشون از دختران بازاریان معروف شهر خودشون بودن( برای اینکه جایگاه اجتماعیی که پدر داشت - لازم هست بگم بنده خدا پدرشون انسان خاکی و بی توقعی بودن) حالا جناب Havbb 110 و همکار محترم خانوم moude49 ببینید که مثالها فراوان هستش و خودتونم میبینید در اطراف خودتون . مشکل اصلی این هست که ما به اعتقادات خودمون پایبند نیستیم ، مشکل اینه .
اقایون ببخشن اینو میگم ، همه چیز پیامبر رو نمیبینیم ولی تا یه چیز میشه میگیم الام و پیامبر اکرم فرمودند تا چهار زن میشه برد. ببخشیدا فقط اسلام اینو نگفته چیزیدیگم گفته گفته که اگه نتونی مساوات رو برقرار کنی .... .
خانومای محترم هم ببخشید اینو میگم ريال توقعات شما رو هم کم کنید ، چون اسلام در هیچ جایی فخر فروشی و اجبار به صرف هزینه های زیاد رو در هیچ زمینه ای تاکید نکرده بلکه در این مبحث ازدواج بسیار تاکید شده که هرچه میشه سبکتر باشه. اگه بحث مهر باشه که قبلا هم گفتم هرچه کمتر بهتر و لی این دلیل نمیشه که اقابون از مسئولیت و حفظ نظام خانواده سست بشن .
کلا دقت کنین که در هر زمینه ای باید طرفین چه مرد و زن ، پدر و مادر ، ... همیشه باید تعادل رعایت بشه تا بشه در کنار هم زندگی راحتی داشت.
هرچی سخت بگیرین و تجملات رو ملاک قرار بدین همه چی برای شما سخت و زجر اور میشه.
اقایون و خانوما دقت کنن که اینایی که گفتم در دفاع و یا مخالفت با هیچ همکاری نبود. خودم مرد هستم ولی با بی عدالتی مخالف.
خوش بحال انان که از سیره معصوم پیروی میکنند.
یا علی.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، شهیدطیبه واعظی ، Fatemeee ، meshkat ، Reza71 ، ضحی
۰:۰۳, ۲/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۱ ۰:۰۷ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #95

نکته ی مهمی که به نظر سنجی میتونه به عنوان مشکل واقعی ازدواج مطرح بشه ورود زنان به جامعه است که پیامد همین مدرنیته است .

نمیدونم بانوان به این قضیه چه طور نگاه میکنن ولی لاجرم وقتی زن بیاد داخل جامعه مرد هم میره تو خونه !!!
حالا این بانوانی که سر کار میرن به هر بهانه ای ! میرن دانشگاه به هربهانه ای مطمئن باشن که فقط سد راه ازدواج هستند! خانم ها چه خوششون بیاد چه نیاد ورودشون به جامعه مساوی ایست با مرگ جامعه !

میتونید به این دیدگاه بگین مرد سالاری و هر چیزه دیگه که دوست دارین ولی چیزی جز حقیقت نیست.

پ.ن : زنان شاغلی که مردی نیست تا اونها رو حمایت کنه رو فاکتور بگیرید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ترنم ، Reza71 ، ضحی
۱۰:۴۸, ۲/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۹۱ ۱۰:۴۹ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #96
آواتار
(۲/دی/۹۱ ۰:۰۳)Reza2035 نوشته است:  نکته ی مهمی که به نظر سنجی میتونه به عنوان مشکل واقعی ازدواج مطرح بشه ورود زنان به جامعه است که پیامد همین مدرنیته است .

نمیدونم بانوان به این قضیه چه طور نگاه میکنن ولی لاجرم وقتی زن بیاد داخل جامعه مرد هم میره تو خونه !!!
حالا این بانوانی که سر کار میرن به هر بهانه ای ! میرن دانشگاه به هربهانه ای مطمئن باشن که فقط سد راه ازدواج هستند! خانم ها چه خوششون بیاد چه نیاد ورودشون به جامعه مساوی ایست با مرگ جامعه !

میتونید به این دیدگاه بگین مرد سالاری و هر چیزه دیگه که دوست دارین ولی چیزی جز حقیقت نیست.

پ.ن : زنان شاغلی که مردی نیست تا اونها رو حمایت کنه رو فاکتور بگیرید.
زمانی که حضورزن دراجتماع بشه یه مانع که نتونه به خونوادش برسه وخواسته های اطرافیانوبرآورده کنه میشه یه مشکل وبه قول شمامرگ جامعه...
ازکی تاحالادانشگاه رفتن خانوماشده مرگ جامعه؟؟؟
پس بااین حساب بایدفاتحه ی جامعه ی ماروخونددیگه...........یاجامعه ی ماخیلی وقته که ایست قلبی کرده پس!
بله دقیقا نظرشمامنطبق برمردسالاریه!!!
خداوندنهی نکرده طلب علم برزن ومردرو....زنان یه جامعه هم خوبه که تحصیل کرده باشن....درصورتی اشکال وارد میکنه که خانوم ازدواج کرده باشه
نتونه به وظایف خودش رسیدگی کنه دراینجابله ایجادمسئله س...چون مسئولیت یه زندگی روقبول کرده اگه نمیخواست خب نبایدازدواج میکرد...بعدش شماباورودخانومابه عرصه ی کارمخالفین چون باعث میشه خاموناجای آقایون رودربعضی ازمشاغل بگیرن...تودانشگاه چطور؟؟؟آقایون الان خودشونم ورودشون به دانشگاه کمه پس چرابایدمخالفت کردباورودخانوما؟؟؟
حتمانظرتون براینه که باورودخانومابه دانشگاه سطح توقعاتشون میره بالادیگه؟؟؟بله سطح توقعات رومیبره بالا
ولی حضورخانومادردانشگاه هیچ منافاتی باتعالیم مانداره....بایدسطح آگاهی زنان جامعه ی مابره بالانه سطح توقعات نامعقول ...خودمن بعدازورودبه دانشگاه دیدم نسبت به مسائل جامعه ی خودم واطرافیانم بازترشد...بعدش اگه شماباحضورخانومادربازارکارمخالفین
بعضی ازکارهاروآقایون انجام نمیدن یابعضی ازمشاغل نیازبه حضورخانوماداره....یعنی چی مرگ جامعه؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی
۱۱:۳۵, ۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #97
آواتار
توجه بفرمایید دوستان در این فضا نه مرد سالاری وجود داره و نه زن سالاری و مطمئن باشید پست هایی که منطبق بر یکی از این دو مسیر انحرافی باشه برای انسجام بحث حذف و یا ویرایش خواهد شد پس در مقابل هم جبهه نگیرید و منطقی بحث کنید.

با اجازه جناب رضا2035 بنده یه مقدار این مرگ جامعه رو توضیح بدم:

(حتما استثنائاتی هم وجود دارن که همه مون دیدیم ولی ما اونها رو میذاریم کنار و در مورد کلیت جامعه صحبت میکنیم.)

اجازه بدید بررسی کنیم که چطور گاهی تحصیلات باعث مرگ جامعه میشه.
به فرموده رسول الله کسب علم بر هر زن و مرد مسلمان لازم است،البته دقت کنید کسب علم نه کسب مدرک.سیستم دانشگاهی ما کسی رو عالم نمیکنه،بلکه همه رو مدرک گرا میکنه.
خانوم میگه تا لیسانسمو نگیرم ازدواج نمیکنم و همین گرفتم فقط مدرک کارشناسی کلی سن ازدواج رو افزایش داده.
سطح توقعات میره بالا و یه خانوم لیسانسه حاضر نیست با یه آقای دیپلمه ازدواج کنه وآقا هم مجبور میشه بره دانشگاه،حداقل 4 سال گرفتن مدرکش طول میکشه بعدش هم باید بره 2 سال سربازی بعد هم دنبال کار بگرده،اگه بخت یار بود و کاری پیدا کرد باید چند سالی کار کنه تا بتونه یه زندگی خیلی ساده رو شروع کنه

حالا این آقا چند ساله س؟خیلی بخواهیم تخفیف بدیم سی سالش شده و خانم هم 25-6 سالشه.یعنی بهترین سال های جوانی طی شده.این خانواده بعدها اجبارا میشه یه خانواده تک فرزندی با کلی تنش و این میشه مرگ جامعه.

کسی منکر حضور خانم ها در اجتماع نیست بلکه حضورشون ضروری هم هست به شرط اینکه به عنوان یه خانوم در جامعه حضور داشته باشن نه به عنوان یه آقا.

حضور یه خانوم در جامعه در نقش یه آقا باعث مرگ جامعه میشه.چیزی که کم کم داره تو جامعه ما خودش رو نشون میده.

درد جامعه هم پوشانی جایگاه ها و عوض شد نقش هاست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Reza71 ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، Reza2035 ، Havbb 110 ، ضحی
۱۲:۲۵, ۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #98
آواتار
پس به نظردوستان بایدچیکارکرد؟
بایدزن رومنع کردازحضور دراجتماع؟؟؟یافعالیتهای تحصیلی؟؟؟..لطفا واضح تر ورک ترصحبت کنیدتابشه به یه نتیجه ای رسید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، شهیدطیبه واعظی
۱۲:۲۹, ۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #99
آواتار
خیر بحث منع کردن نیست.
عرض کردم خدمتتون زن باید به عنوان یه زن در اجتماع حضور داشته باشه.
مثلا باید متوجه باشه که تحصیل کردن با ازدواج منافاتی نداره.
یا باید سطح توقعات رو در حد نرمال نگه داره.
چه اشکالی داره دو نفر که دانشجو هستن با حداقل امکانات با هم ازدواج کنن؟
باید خانوم و آقا هر دو متوجه باشن که قرار نیست روز اول زندگیشون تمام امکاناتی که پدر و مادرشون بعد از سی سال تونستن بهش برسن رو داشته باشن.
خانوم های ما باید متوجه باشن که در درجه اول یک همسرن و بعد یک مادرن و بعد برسن به نقش اجتماعیشون.یعنی وظایفشون رو درست انجام بدن،خانواده رو در جایگاه اصلی حفظ کنن و بعد از اوقات فراغتشون استفاده کنن برای فعالیت های اجتماعی نه اینکه شغل و تحصیل بشه اصل و خانواده بشه فرع.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، Fatemeee ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، مجید املشی ، ضحی
۱۳:۲۴, ۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #100
آواتار
(۲/دی/۹۱ ۱۲:۲۹)meshkat نوشته است:  خیر بحث منع کردن نیست.
عرض کردم خدمتتون زن باید به عنوان یه زن در اجتماع حضور داشته باشه.
مثلا باید متوجه باشه که تحصیل کردن با ازدواج منافاتی نداره.
یا باید سطح توقعات رو در حد نرمال نگه داره.
چه اشکالی داره دو نفر که دانشجو هستن با حداقل امکانات با هم ازدواج کنن؟
باید خانوم و آقا هر دو متوجه باشن که قرار نیست روز اول زندگیشون تمام امکاناتی که پدر و مادرشون بعد از سی سال تونستن بهش برسن رو داشته باشن.
خانوم های ما باید متوجه باشن که در درجه اول یک همسرن و بعد یک مادرن و بعد برسن به نقش اجتماعیشون.یعنی وظایفشون رو درست انجام بدن،خانواده رو در جایگاه اصلی حفظ کنن و بعد از اوقات فراغتشون استفاده کنن برای فعالیت های اجتماعی نه اینکه شغل و تحصیل بشه اصل و خانواده بشه فرع.
بله بنده بانظرشماکاملاموافقم....ببینیدبحث من باهمکارمحترممون آقایHavbb110اینه که من میگم این مشکلات هست که میشه یه مانع برای ازدواج...خب اگه طرفین انتظاراتشونودرحدهمدیگه وتوان همدیگه تنظیم کنن وانتظارات نامعقول نداشته باشن نرخ
ازدواج توی کشورماافزایش پیدامیکنه نظرم براین هست که همین عوامل وتوقعات افرادهست که باعث بالارفتن سن ازدواج میشه
ولی همکارگرامی عرض میکنن که این یه تصورهست درافرادکه چنین موانعی وجودداره...من میگم این یه تصورنیست این یه واقعیته،که الان جامعه دچارش شده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، meshkat ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]