|
سوال از آقایونی که قصد ازدواج دارن
|
|
۱۵:۱۱, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا بعضی اقایون به خواستگاری خانمهایی میرن که از نظر اقتصادی یا اجتماعی در موقعیتی بالاتر از اونها هستند و علاقه دارن با این خانمها ازدواج کنن |
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کی اینو گفته؟ ؟
|
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اقتصادی که کاملا مشخصه چرا!!!
اجتماعی هم میتونه دلایل زیادی داشته باشه. شاید فکر میکنن با این کار میتونن یه سری خلاء هایی که در زندگیشون هست رو پر کنند. گاهی اوقات هم به خاطر علاقه های زود گذر و کاذب هست. |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۳ ۱۵:۴۴)دالاهو نوشته است: کی اینو گفته؟ ؟این شکل طرز فکر کم نیست ! دلیلشم اینه که توی شرایط روز، آقایون وقتی ی نگاهی به زندگیشون میندازن، میبینن تا 5 سال که سهله، تا 50 سال دیگه هم با این شرایط کاری و درامد و مخارج نمیتونن ی زندگی خوب بسازن. به ازدواج به عنوان ی سکوی پرتاب نگاه میکنن . البته من شدیدا با این طرز فکر مشکل دارم و به هیچ وجه حاضر به قرار گرفتن توی همچین شرایطی نیستم برای خودم نمیپسندم ؛ ولی نمیشه منکر وجودش بین جوونا شد . |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اگر همسر شما از یک لحاظ همسطح شما یا بالاتر باشد احتمال خیلی بالا در زندگیتون مشکل پیش میاد
از لحاظ قد گرفته تا علم و تحصیلات یا موقعیت مالی اگر فردی دنبال چنین چیزی باشه حتما از آینده بد خودش خبر نداره |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۷:۰۸ توسط بهسا.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۳ ۱۵:۴۴)دالاهو نوشته است: کی اینو گفته؟ ؟این سوال رو بر این اساس پرسیدمخودم و اکثر دخترهایی که من از خواستگاراشون خبر دارماین مسئله رو بیان میکنن که: بیشتر خواستگارهای ما از نظر تحصیلات ، وضعیت خانوادگی و میزان درامد و در بیشتر موارد هر سه با ما خیلی فرق دارن خوب این نشان میده پسرها مایل با این هستند که این چنین انتخاب هایی داشته باشنداز طرف دیگه کم و بیش در پسرهای فامیل و آشنا هم دیدم که خیلی مایل هست خواستگاری فردی به اصطلاح بالاتر از خودش برن(اصلا قصد توهین ندارم ولی مجبورم مثال بزنم)مثلا اقا پسر ارشد کشاورزی داره و بیکار اما میره خواستگاری دختر که پزشکه اونم خانواده ای که از نظر اجتماعی بالاتر از خودشه... اقا پسر مادرش دیپلم نداره باباش هم همین طور پدرش ....هست(نمیخوام اسم شغل بیارم چون اصلا قصدم توهین به هیچ شغلی نیست)بعد یکی از شرطهاش اینه دختری رو برام انتخاب کنید پدرمادرش مثلا فرهنگی باشن بیسواد نباشن ....آقا پسر به صورت پیمانی جایی کار میکنن دنبال دختری میگردن حتا کارمند باشه و.....و جالب اینجاست دقیقا همین افراد میخوان دختر براش مسئله مادی مهم نباشه و اون پسر و برای خودش بخواد و یه سوال دیگم اینه: این پسر ها که خودشون براشون این مسائل مهم هست چطور انتظار دان طرف مقابل براش مهم نباشه اون هم درصورتی که تامین مخارج زندگی به عهده مرد هست و اینکه از نظر روانی دختر براش مهمه که مردش از اون توانمندتر باشه (۲۳/شهریور/۹۳ ۱۵:۴۶)sarallah نوشته است: اقتصادی که کاملا مشخصه چرا!!! میشه بیشتر توضیح بدید خیلی خوب متوجه منظورتون نشدم |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۱۸:۰۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فکر کنم دلیل اصلیش از جای دیگه ای آب بخوره.
اول اینکه وقتی یه فردی وارد جامعه جدیدی می شه. مثل دبیرستان به دانشگاه یا دبیرستان به بازار کار یا این مدل جهش ها. با جمع خیلی خشکی طرف می شه. اکثریت اینچنین هست. حالا ممکنه هر کسی استثناء بشه در یک محیط خشک دو حالت پیش میاد. یا اینکه کم می یارین و یا اینکه سعی می کنید خودتون رو وقف بدین. این وقف دادن ها می تونه متفاوت باشه. حالا من مثال می زنم. چهل سال پیش یه هرزه از منزلت اجتماعی برخوردار نبود. اما یواش یواش تغییر کرد. تا جایی که من فکر می کنم هرزه ها و در چشم انداز 1404 دارای منزلت اجتماعی بشن ![]() مثال بالا یک مثال تاریخی بود مثال اجتماعی اینجوری می شه که شما از قم نقل مکان کنی به رشت. با مردمی کاملا متفاوت مواجه می شه. واسه همین محیط خشکی روبروی شما قرار می گیره برای وقف دادن خودتون چندین راه وجود داره. اولین راهش اینه که این منزلت رو از کسی قرض بگیری. شما برای ورود به یه عروسی باید کارت دعوت داشته باشی. وقت کارت دعوت نداری باید با همراهی کس دیگه ای که کارت داره، بری. واگرنه از شام عروسی خبری نیست ![]() اگه دقت کنید به این تیپ افراد. متوجه می شین که اطرافیانشون اکثراً به سطح اجتماعی شما درخوری دارن اما خود اون خواستگار اینجوری نیست. **************************** ولی برخی مواقع هم این علاقه مسبب این میشه که اون فرد بدون اهمیت به سطح اجتماعی جلو بره |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۳ ۱۵:۱۱)بهسا نوشته است: سلامسلام من متوجه منظور شما از سطح بالاتر اجتماعی نشدم. منظورتون بحث سواد دانشگاهیه؟ یا منطقه و محل زندگی؟ به هر حال (ان اکرمکم عندالله اتقاکم) فکر می کنم سطح اجتماعی و فرهنگی یک بحثی زیرمجموعه تدین و تعهد است اما در مورد بحث اقتصادی سوال شما یک سوال پیش زمینه داره .... آیا پسرایی که در خانواده های ثروتمند یا نسبتا ثروتمند هستند، اصلا به دنبال ازدواج هستند؟ نمی خوام حکم کلی در مورد همه پسرای خانواده های ثروتمند ایران بدم. همرو نمیشناسم و حکم کلی بدم تهمت سنگینیه ولی پسرا در همین تعداد خانواده ای که من میشناسم و اصطلاحا میگیم متمول هستند و کمبودی در زندگی ندارند، اصلا علاقه ای به ازدواج ندارند. همه چیز فراهمه دیگه حتی ... باز متمولینی که کمی تا قسمتی مسائل مذهبی براشون مهمه، بیشتر ازدواج میکنن اما جالبه که دختر خانواده های متمول همچنان دنبال ازدواجن. اینجا یک خلا پیش میاد دختری که همسطح خودش خواستگار زیاد داره، دیگه افرادی که سطح پایینتر دارن، نمیرن سمتش. چون شانسی وجود نداره اما الان اتفاقا این شانس هست! |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یه زمانی داماد سرخونه بودن ننگ بود الان پرتاب سه امتیازی محسوب میشه ،
دیگه خودتون تا آخر ماجرا رو بخونید دیگه |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۲۴ توسط بهسا.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۳ ۲۰:۱۷)علائم ظهور نوشته است: سلامببنید اصلا کار ندارم پسرهای پولدار زن میگیرن یانه(این پسر پولدارایی که من دوروبرم میبینم زن میگیرن اما در سنین بالا) حالا فرض کنید مثال شما درست خوب پسرهای قشر متوسط که میخوان زن بگیرن چرا حاضر نیستن از هم طبقه خودشون زن بگیرن و سوال مهم اینه چرا این افراد خودشون بر اساس مسائل مادی و موقعیت های اجتماعی یکی رو انتخاب میکنن اما زمانی که میرن خواستگاری انتظار دارن طرف اسم مادیات رو هم نیاره و اینکه اون پسر رو به خاطر خودش انتخاب کنه (۲۳/شهریور/۹۳ ۲۰:۱۸)mohsen110 نوشته است: یه زمانی داماد سرخونه بودن ننگ بود الان پرتاب سه امتیازی محسوب میشه ،منظور شما اینه که این افراد اتفاقا خیلی هم مال دوست هستند و برای مادیات یه دختر رو انتخاب میکنن به نظر شما ازدواج کردن با این پسر که راحت طلبه و از زیر بار مسئولیت مرد بودن شونه خالی میکنه درسته |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چند سوال .شروع سوال دوم(گفتگو محور) | شهیدطیبه واعظی | 106 | 52,372 |