|
نیمکت ســــ رد "جناب Mahdy2021"
|
|
۶:۰۲, ۲۹/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرّحیمِ
![]() سلام علیکم نوبتی هم باشه نوبت پرسمان و گپ و گفتمان دوستانه با مدیریت تالار، جناب Mahdy2021 است . دوستان عزیز توجه داشته باشند که : **سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند.** امیدواریم که این پرسمان دوستانه ، برای همه ما مفید باشد . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۵, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۱۳:۱۵)فاطمه خانم نوشته است: ابتدا جا داره از شما تشکر کنم که به خواهش ما همچنان پایبندید و کم سوال می پرسید دلم نمیاد این سوال رو کوتاه جواب بدم ببینید امروز دیگر سیستمهای نرم افزاری مثل گذشته نیستند که متشکل از چند صد کد باشند و خلاص خیلی پیچیده تر از این حرفها هستند باز سیستمهای وبلاگ ها خیلی پیچیدگی کمتری دارند تا فروم ها حدسی میگم که برای نوشتن کل این تالار به یک تیم بزرگ نیاز است که متشکل از: کدنویس php-کدنوس جاوا اسکریپت-مسئول پایگاه داده-گرافیست- طراح تمپلت و CSS (در کل قالب)-تست کننده امنیتی- تست کننده عملکردها و ظواهر تالار و .... حالا از ایده پرداز و مدیر پروژه و ناظر و از این قبیل گذشتیم خوب حالا یک گوشه از این پروژه عظیم که تیم مای بی بی نوشته خراب شود: در اغلب موارد اینکه کجا خراب شده را می فهمم اینکه چرا خراب شده هم الان خیلی بهتر می فهمم ولی بخوام درصد بگم نهایتا 50% اما در زمینه رفع مسائل خیلی بستگی به نوعش داره و هر موردی برای خودش داستانی داره در نهایت اگر نتوانم مشکل را حل کنم. سرچ می کنم مشکل را. اگر مشکل من را کسی نداشت، از ساپورت مای بی بی می پرسم سوالتون خیلی جالب بود تا حالا برای کسی توضیح نداده بودم
|
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۱۴:۲۵ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
با سلام
فقط یه سوال جواب سوالی که در تاپیک زیر پرسیدم به کجا رسید ؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۳۰/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۱ ۲۲:۱۷ توسط محمود.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد
قبل از شروع اپیزود دوم اون یکی ایدی ایشون رو فکر کنم بدونم چیه؟ ا.....ر فکر کنید ![]() 16 - اولین احساسی که نسبت به این کلمات و اسامی دارین: 1- ناامیدی 2- شیطان 3-باراک اوباما 4- احمدی نژاد 5- مدرسه 6- دوست دختر!!!! 7- ازدواج 8- عدل 9- CD 10- علم 11- خود باوری 12- نصیحت 13- مادر 14- پدر 15- یا حسین (علیه السلام) 16- پیام خصوصی!!! 17- موبایل 18- کنکور 19- کتاب 20- ریا 21- تری جونز 22- گشت ارشاد 17- آیا از اعضای خانواده شما کسی عضو تالار هست؟ اگر مشکلی ندارد نام کاربری ایشون؟ 18- به نظرتون عملکرد صدا و سیما درست بوده یا غلط؟ اگر غلط کجا مشکل داشته؟ 19- نظرتون دربارهء گشت ارشاد چیست؟ 20-شده از تالار زده بشین؟ دوست داشته باشین یه چند وقت به تالار سر نزنین؟ 21- سرعت تایپتون بالاتر رفته یا نه؟ ![]() شانس اوردین مخم خوب کار نمیکنه ![]() ان شا الله ادامه دارد .... |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۱ ۲۲:۱۴)Absolution نوشته است: سلام مجدد سلام علیکم 1-عمرا 2-کیدش ضعیفه 3-کوچولو 4-درهم شکننده مستکبران 5-یادش بخیر 6-بی فایده!!!! 7-شتر 8-بسیار لازم 9-خیلی کم استفاده می کنم 10-هر جا باشه بدست میارم 11-قابل بحثه.... 12-باید خیلی دقت کرد 13-بهشت زیر پای... 14-خادم 15-تشنه، مظلوم و ... 16-روش ارتباطی!!! 17-وسیله ارتباطی 18-فعلا علاقه ندارم 19-منبع اطلاعات 20-خطرناکه 21-شیطان پرست 22-مسکن بی خاصیت 17-خیر! 18-بررسی هر دستگاه و نهادی مثل صداوسیما در یک فضای انتزاعی و تنها، نشونه عدم درک حاکمیتی است. اگر فرضا صدا و سیما فقط بشه پخش معارف و قرآن و ... آمار استفاده کنندگان از ماهواره چند برابر خواهد شد زیاد میشه راجع بهش بحث کرد ولی با توجه به فشارهای خارجی و مصلحت های داخلی، من بهشون حداقل نمره 14 میدم 19- مسکن بی خاصیت........ اونهایی که برنامه ریزی کردن+حامی هستن+مجری هستن= اغلب نیت خیری دارن! ولی این طرح بی فایده بود و شکست خورد الان هم که در شهر به ندرت می بینم 20- کم ولی پیش میاد. بیشتر زمانی هست که مشکل واضح و آشکاری هست ولی برخی حاضر نیستن همراهی کنن 21- من با فکر میخوام پاسخ بدم. برای همین میگم کم سوال بپرسید که یه وقت نکته ای رو بد مطرح نکنم ممنونم از سوالات
|
|||
|
|
۲:۳۱, ۱/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۱ ۲:۳۸ توسط Amir.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول: این سوال رو باید از ما بپرسند . تا مدت ها بین بچه ها شایعه بود که مهدی 2021 یه روباته ...یکی دو سه تا سوال هم میپرسم مهدی جان دوست داشتی پاسخ بده . ذره ای اصرار روش ندارم . نظرت رو درباره تک تک ناظرا بگو . نقل قول:aftab2014 . یه سوال سیاسی : نظرت راجع به دکتر احمدی نژاد و جریان انحرافی چیه ؟ ![]() یه سوال اعتقادی : مرجع تقلید شما چه کسی هستش ؟ یه سوال آی تی : یوزر شما تو بالاترین چی هست ؟ |
|||
|
|
۱۰:۰۷, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۱ ۲:۳۱)Amir نوشته است: این سوال رو باید از ما بپرسند . سلام امیر جان شما ظاهرا علاقه داشتید سوالاتی بپرسید برای پاسخ نشنیدن ![]() من راجع به اشخاص اونم اینطوری هیچگاه نظر نمیدم با هماهنگی خارجی و داخلی و حتی کودتای سبز کسی نتونست احمدی نژاد و یارانش رو از جاشون تکون بده. واقعا آدم بعضی وقتها متعجب میشه! مرجع تقلید فکر کنم یک بحث کاملا شخصیه....... من از همون اوایل حضورم در اینترنت آیدیم mahdy2021 بوده و چیزی هست که بعید میدونم شخص دیگری استفاده کرده باشه |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۱/آبان/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
نقل قول: شما ظاهرا علاقه داشتید سوالاتی بپرسید برای پاسخ نشنیدن شبیه طرح سوال از رئیس جمهور شد پاسخت . سوالات رو یه جوری با جوابات پیچوندی ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نیمکت ســــ رد "سرکار فاطمه خانم" | Agha sayyed | 62 | 41,262 |
۸/آبان/۹۱ ۲۱:۰۹ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| نیمکت ســــ رد " جناب سید ابراهیم " | Agha sayyed | 74 | 36,039 |
۸/آبان/۹۱ ۱۱:۴۰ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| نیمکت ســـــ ر د (ويژه تولد تالار) | Agha sayyed | 19 | 12,534 |
۱/آبان/۹۱ ۲۱:۱۱ آخرین ارسال: S!lenced |
|

![[تصویر: tavallod.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7522605478/tavallod.jpg)

اگر قرار به گفتن بود که اصلا نمی ساختم

![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)