کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آيا تلوزيون وظايف خود را به درستي انجام داده است؟
كاملا
به طور متوسط
در حد ضعيف
اصلا

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمی توجه به مسائل بزرگ برنامه های تلویزیون ایران
۲۱:۳۳, ۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
می خواستم درمورد نکاتی که درمورد فیلم هاوسریال های خارجی که تلویزیون ایران نشان می دهد اشاره کنم. خیلی برام سخت که درسریال یا فیلم ایرانی که تلویزیون نشون میده کارگر خونه همیشه شهرستانی ومالک خونه هم تهرانی کارگر خونه همیشه چادر به سره وظاهری ساده داره ولی مالک خونه خودشو 7قلم آرایش کرده .از یه طرف می گن باید حجاب داشته باشید ازطرفه دیگه نشون می دن کارگرخونه چادریی و وافراد به اصطلاح با کلاس آرایش کرده وچادرهم ندارند. تازه کارگر ها هم همیشه شهرستانی اند واین توهین به شهرستانی هاست.
در مورد فیلم هایی که پخش می کنن باید بهتون بگم که افتضاحه.
مثلا فیلم کنستانتین که از فیلم های اصل شیطان پرستی رو پخش کردند. یه فیلمی که چند وقت پیش گذاشتند که اسمش تندر شکن بود رو به خاطر بیاورید. تندرشکن ابرکامپیوتر ی بود که سازندگان آن حرفه ترین گیمر رابرای امتحان اون و رونمایی ازکامپیوتر انتخاب کردند.
او ن کامپیوتر به شکل چشم جهان بین بودو شخصی که به آن متصل می شددریک محیط سه بعدی بازی می کرد این کامپیوتر فقط برای بازی بود اگر درمورد عقاید فرماسون ها تحقیق کرده باشید متوجه می شوید که اونا اعتقاد دارند که لوسیفر اونارو به یک فضای بازی می برد مثل شهربازی حال دوباره می گویم دستگاه تندرشکن دقیقا چشم جهانبین بود.ابتدای این فیلم هیچ نکته یا داستان خاصی نداشت یعنی اونا هدفشون فقط رساندن این موضوع بود.حال چرا باید اون فیلم در تلویزیون ایران پخش بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان حتما نظر بدید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Vblock ، parisan ، paradise ، سرود پیروزی ، یاران مهدی ، MohammadMeraj ، vavp ، ALPHA ، زاهده ، سدرة المنتهی ، Ara ، fereshteh ، moje12.ir ، chista3 ، M03TAFA ، MEHJR ، hamed313

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۸, ۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/خرداد/۹۰ ۱۴:۲۹ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام دوستان
میخواستم موضوع تاپیک رو بزارم چه مزخرفاتی!
پای نهار بودم که شبکه دو رو زدیم و دیدیم زیرش نوشته جن گیری (علوم کیهانی)!!
یه خانمی بود در وسط نشسته بود و توسط یک آقا داشت مثلا تخلیه می شد!
بعد از یه سری جیغ و سر وصدا ادعا کرد جن ها باعث میشن آینده رو ببینیم از آینده خبر داشته باشم حس ششم داشته باشم اما اذیتم میکردند از خواب بیدارم میکردند نمذاشتن حرکت کنم و ازین جور چیزای عجیب و غریب
من نمیدونم این همه چیزای مفید واسه تماشا کردن هست چرا این مزخرفات داره پخش میشه!
خواهرم کوچیکم که کلی ترسیده بزرگتراشم از جن خوششون اومده! فقط من این وسط مخالف بودم واقعا تاثیر بدی داره این مزخرفات که به خوردم ملت میدن!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، montazer ، محمدجواد
۱۵:۰۱, ۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
بخشی از این فیلم:

http://mersadeshgh.persiangig.com/Keyhani.3gp
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer
۱۵:۰۸, ۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
دوست عزیز بنده هم این برنامه رو دیدم و واقعا جای تشکر داره که صدا و سیما در این زمینه دست به کار شده و داره به رسوا سازی این عرفانهای نو ظهور اقدام میکنه.
من خودم در آشنایان سراغ دارم که روز به روز دارن به سمت این برنامه ها میرن و هیچ از پوچ بودن این عرفانها آگاهی ندارن و متاسفانه اکثر اونا هم دکتر و مهندس جامعه ی ما هستن که دارن تو این برنامه ها شرکت میکنن و این آشنایان بنده مدتی است که دارن به خانوادم هم پیشنهاد شرکت در این جلسات رو میدن که من بارها به خانوادم تذکر دادم و حالا که این مستند از صدا و سیما پخش شد خیلی از حقایق برای خانوادم روشن شد و این یکی از کارهای مثبت صدا و سیما بود که کمتر شاهدش بودیم.
به هر حال به نظر بنده با بیشتر شدن این عرفانها در کشور باید منتظر این باشیم که صدا وسیما به عنوان دستگاه مسئول در این زمینه هر روز در تولید این مستند ها باید تلاش لازم را مبذول نمایند.
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، montazer
۱۱:۱۳, ۱۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
(۶/خرداد/۹۰ ۱۵:۰۸)ضد ماسون نوشته است:  دوست عزیز بنده هم این برنامه رو دیدم و واقعا جای تشکر داره که صدا و سیما در این زمینه دست به کار شده و داره به رسوا سازی این عرفانهای نو ظهور اقدام میکنه.

به هر حال به نظر بنده با بیشتر شدن این عرفانها در کشور باید منتظر این باشیم که صدا وسیما به عنوان دستگاه مسئول در این زمینه هر روز در تولید این مستند ها باید تلاش لازم را مبذول نمایند.
یا علی

عزیزم تلوزیم یک مستند ساخته به نام پندار که 2شنبه ها و4شنبه ها ساعت 11/5 پخش میشه به نام(( پندار ))
که مستندی واقا کسل کننده با اجرای دو مجری ....Angryکه توی یه همچنین برنامه ای هی با هم شوخی میکننو میخندن دم به دقه هم از طبیعت تصویر پخش میکنه و طلاعت محدود و بی ربط
حالا من نمی فهمم چرا شما میگید تلوزین باید تلاش کنه تلوزیون تلاششو کرده!!!!!
۰:۰۵, ۲۷/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۰ ۰:۰۸ توسط amin7.)
شماره ارسال: #35
آواتار
بنام خدا
امروز بيست پنجم خرداد مصادف با 13 رجب ولادت اميرالمومنين امام علي عليه السلام را خدمت تمام شيعيان و محبان اين حضرت تبريك عرض ميكنم.
امروز كه پاي تلويزيون نشسته بودم كه يكي از فيلم هاي پخش شده از تلوزيون ملي را ببينم.
فيلمي به اسم : آهاي برادر كجايي !
فيلم به كارگارداني برادران كوئن و بازي بازيگر معروف جرج كلوني
موضوع فيلم درباره فرار سه نفر از زندان بود. نكته جالب كه من تو اين فيلم ديدم اين بود كه دو نفر از اين سه نفر فراري اعتقاد به ارواح داشتن و شخصيت اصلي فيلم ( جورج كلوني ) اونها رو مسخره ميكرد و به اونها ميگفت كه شما ديوانه ايد.
در ادامه داستان اين سه نفر فراري به طريقي از فرماندار حكم عفو خودشون را ميگيرن و آزاد ميشن ولي پليس زندان اونها را دوباره دستگير ميكنه و مي خواد اون ها را دار بزنه!!!!
قسمت جالب فيلم اينجاست. جورج كلوني شروع دعا كردن مي كنه و ناگهان سيل عجيبي مياد و اونها نجات پيدا مي كنن.
تو اينجا ي فيلم دو زنداني كه اعتقاد به ارواح داشتن شروع به شكر كردن ميكنن ولي جورج كلوني به اونها ميگه شما بازم ديوونه شديد !!!!! اين حرفها چيه !! اين دره قرار بود كه زير آب بره براي توليد برق...
و به نوعي اين قسمت نشان ميده كه اون دعا كردن هيچ تاثير تو نجات اونه نداشته و اعتقاد به كمك خدا به اونها ( نعوذ بالله ) يك فكر مسخره اي بيش نيست.
اين قسمت را بايد مي ديديد كه پي به حرف هاي من ببريدو اين دو برادر هم اين قدر كارگردانهاي خوبي هستن كه به بهترين شكل مي تونن افكار خودشون را به بيننده انتقال بدن..
من كه واقعا آدم نسبتا خوش بيني هستم واقعا با ديدن اين فيلم اون هم از رسانه ملي شاخ در آوردم!!!
جالب اين فيلم هم تو اين روز پخش شد كه توي اين روز واقعا تلوزيون مخاطب بسيار زيادي داره.
واقعا رسانه ملي با اين فيلم پخش كردنت گل كاشتي اون هم چه گلي !!!
سمي تر از اين گل پيدا نميشه....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، محمدجواد
۱۱:۱۳, ۲۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
(۲۷/خرداد/۹۰ ۰:۰۵)amin7 نوشته است:  بنام خدا
امروز بيست پنجم خرداد مصادف با 13 رجب ولادت اميرالمومنين امام علي عليه السلام را خدمت تمام شيعيان و محبان اين حضرت تبريك عرض ميكنم.
امروز كه پاي تلويزيون نشسته بودم كه يكي از فيلم هاي پخش شده از تلوزيون ملي را ببينم.
فيلمي به اسم : آهاي برادر كجايي !
فيلم به كارگارداني برادران كوئن و بازي بازيگر معروف جرج كلوني
موضوع فيلم درباره فرار سه نفر از زندان بود. نكته جالب كه من تو اين فيلم ديدم اين بود كه دو نفر از اين سه نفر فراري اعتقاد به ارواح داشتن و شخصيت اصلي فيلم ( جورج كلوني ) اونها رو مسخره ميكرد و به اونها ميگفت كه شما ديوانه ايد.
در ادامه داستان اين سه نفر فراري به طريقي از فرماندار حكم عفو خودشون را ميگيرن و آزاد ميشن ولي پليس زندان اونها را دوباره دستگير ميكنه و مي خواد اون ها را دار بزنه!!!!
قسمت جالب فيلم اينجاست. جورج كلوني شروع دعا كردن مي كنه و ناگهان سيل عجيبي مياد و اونها نجات پيدا مي كنن.
تو اينجا ي فيلم دو زنداني كه اعتقاد به ارواح داشتن شروع به شكر كردن ميكنن ولي جورج كلوني به اونها ميگه شما بازم ديوونه شديد !!!!! اين حرفها چيه !! اين دره قرار بود كه زير آب بره براي توليد برق...
و به نوعي اين قسمت نشان ميده كه اون دعا كردن هيچ تاثير تو نجات اونه نداشته و اعتقاد به كمك خدا به اونها ( نعوذ بالله ) يك فكر مسخره اي بيش نيست.
اين قسمت را بايد مي ديديد كه پي به حرف هاي من ببريدو اين دو برادر هم اين قدر كارگردانهاي خوبي هستن كه به بهترين شكل مي تونن افكار خودشون را به بيننده انتقال بدن..
من كه واقعا آدم نسبتا خوش بيني هستم واقعا با ديدن اين فيلم اون هم از رسانه ملي شاخ در آوردم!!!
جالب اين فيلم هم تو اين روز پخش شد كه توي اين روز واقعا تلوزيون مخاطب بسيار زيادي داره.
واقعا رسانه ملي با اين فيلم پخش كردنت گل كاشتي اون هم چه گلي !!!
سمي تر از اين گل پيدا نميشه....
اره درسته منم کامل دیدم مخصوصا اونجایی که وارد مراسم یک انجمن مخفی نژاد پرست میشن
خیلی جالب بود موقعی که پرچم انجمن رو پرتاب کرد زمین نیفتاد.
۱۲:۰۹, ۲۷/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۳ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #37
آواتار
اين بحث كجا بود و به كجا رسيد.....

درمورد سينما و تلويزيون كه بايد فاتحه شون رو خوند. من كه هيچ اميدي بهشون ندارم. سينمايي كه توي يه فيلمي مثل پوپك ومش ماشاالله مياد و تمام اعتقادات مذهبي رو به سخره ميگيره و آدماي مذهبي رو در قالب يه آدم (... بهتره نگم) نشون ميده هيچ اميدي بهش نيست.

اما در مورد حجاب توي دانشگاه واقعا وضعش افتضاحه. خيلي وضعيت خراب تر از اونيه كه فكرشو بشه كرد.
حتي راه رفتن تو دانشگاه براي افراد مذهبي كه نميخوان چشمشون به هر منظره اي بيفته سخت شده.
اما اين حرف رو كه بگيد ملت براي پيدا كردن دوست دختر دوست پسر ميرن دانشگاه اصلا قبول ندارم.
اين كار رو تو پارك سر محلشونم ميتونن انجام بدن. نيازي نيست اين همه زحمت بكشن كنكور بدن.

مشكل ما اينه كه جووني كه مياد دانشگاه ديد درستي نداره و چون از محدوديتهاي خونواده (البته يادش بخير اين حرفا مال 10-20 سال پيشه) رها شده و احساس آزادي مي كنه ميخواد از اين آزادي نهايت استفاده رو ببره. اين ميشه كه دانشگاه ميشه شوي لباس و آرايش.
كل پستا رو نخوندم. زود نظر زدم. نميدونستم اين بحث بسته شده.
۱۹:۵۰, ۲۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
دوستان، بحث حجاب تو دانشگاه ها فكر نكنم ربطي به موضوع گفتگو ( كمي توجه به مسايل تلويزيون ...)داشته باشه ...
بهتره كه در مورد اون يه تاپيك جديد باز بشه و دوستاني كه تمايل دارن اونجا بحثشون را ادامه بدهند.
خواهشا بحث را منحرف نكنيد
با تشكر
۲۱:۱۰, ۲۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۲۱:۳۷ توسط shahabe.)
شماره ارسال: #39
آواتار
سلام دوستان عزیز
یه مسئله ای که خیلی برام عجیبه اینه که تا حالا دقت کردین که :
روزهای که امامانمون وفات کردن تو صدا سیما انقدر برنامه ها غمگین میشه و کلا هیچی نداره
ولی در عوض روزهایی که تولدشونه انگار نه انگار یه دو تا فیلم تکراری میزارن و برنامه های مذخرف
من خودم خیلیا رو میبینم که تا وفات میشه با اینکه همه اماما رو دوس دارن ولی ولی میگن ای بابا امشبم که هیچی به هیچی ....
تو عید نوروز جدیدترین فیلمارو بهترینای روز جهانو میزارن

این خودش باعث نمیشه که بخوان مردمو از اماما خسته کنن؟!

من خودم شبای وفات تا تلوزیونو روشن میکنم میفهمم . ولی شبای ولادت به سختی
دوستان فقط نظر شخصیمه

*دوستان این یه تایپیک بود که دوستان ادغام کردن با اینUndecided
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]