کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
۱۲:۴۳, ۷/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين
[/font]
علي ابن ابي طالب عليه السلام

خب بلاخره بزرگترین عید جهان نیز کم کم در پیشاست....

عیدی که معنای خلقت هستی در آن پدیدار می گردد.

[font=Tahoma]
خب ما هم سادات هستیم و وظیفه داریم که عیدی را هر طور که هست بدهیم، خیلی دوست داشتم حضورا در خدمت همه شما بودم ولی خب این جا هم فرصتی است برای ادای وظیفهBlush

ابتدا برای هر خواننده این تاپیک دو رکعت نماز به همراه سه تلاوت سوره توحید و 110 صلوات با عجل و فرجهم هدیه در نظر گرفته شده است.....

یعنی هر عزیز دل انگیزیWink که این مطالب را بخواند وصلواتی ارسال نماید مطمئن باشد این هدایای معنوی نصیبش خواهد شد....

در حق این حقیر و برادر کوچیکتون دعا کنید که راه کربـــــــــــــــــــــــــــــلا برایم باز شودSad

بازهم تبریک می گم خدمت شما بهترین دوستان این دنیا و آن دنیایم.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، mahdy30na ، aboutorab ، ساقی ، rahgozar.f ، AMINI ، meshkat ، MAHDI59 ، مجید املشی ، وحید110 ، saloomeh ، میلاد.م ، خیبر110 ، Imam12 ، فاطمه خانم ، علی الهادی ، شهیدطیبه واعظی ، أین المنتظر ، علمدار133 ، حسن.س. ، Mahdy2021 ، سرباز منتظر ، mahdy_mir ، دیدگاه نوین ، seyed313 ، یا ثارالله ، rastin ، black ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، heaven ، molasadra ، تفکر ، yamin ، حفیظ ، حسن عزتي ، sarallah ، am_po ، فدک زهرا ، Ramin_Ghn ، سدرة المنتهی ، amiroooo ، علیرضا110 ، fazel ، میثاق ، خاک ، مکیال ، شیدا ، Farzaneh ، حقیر ، nasimesaba ، Reza71 ، جویای حقیقت ، سپهسالار ، MohammadMeraj ، رمز شب ، یاســین ، blue.blood ، Agha sayyed ، Hadith ، راحیل ، Tolou ، abbas313 ، امیریان ، SAViOR ، ایرانی ، ali.khm ، zahra.shakiba ، سرباز سید علی ، محب الزهرا ، بیداری اندیشه ، در جستجوی سختی ، MohammadSadra ، hesam110 ، ضحی ، m.hossein ، بیداری12 ، 128 ، جانثار مهدی ، Amir ، N.Mahdavian ، fatemeh ، mohamad ، fatemeh zahra ، SARV ، Elia ، vahrakan ، mohammad reza ، ZaHrA110M ، Gryffen ، احیاء ، مجید121 ، somayeh ، rahi ، یا صاحب الزمان ، MESSENGER ، ANTI satan ، نگار ، علی 110 ، nafas ، Admirer ، saeidtaslimi ، آوای انتظار ، maryam.f ، سلیم ، M912 ، ساجد ، گل مرداب ، بچه شیعه ، بهرام ، مجنون الحسین ، ندا دهنده ، mahramaneh ، مصباح ، boghz ، shahabm ، ali0077 ، hessam ، رضوانه ، یاوران مهدی ، reyhaneh.sh ، ترنم ، Bahar ، عبدالرحمن ، ســــــاقی ، farzad313 ، kh-MAHDI ، Aryha ، Just God ، MANI110 ، مهدی2012 ، joseffist ، sagheb ، Justice Bringer ، السا ، fiftynine ، آیلار ، zryy ، Asma ، soshiant ، آلاله ، N2376DIR ، ahmbove ، *ركن الهدي* ، عدالت ، jafar ، Fatemeee ، یا امام رضا ، عبدالرحیم ، basir ، Banoo ، مسافر ، Reza2035 ، Sakineh ، حضرت عشق ، عشقم کربلا ، mahpare ، armanj ، اولولالباب ، senjed1372 ، Bidel.s ، آسمانه سجادی ، آفتاب ، میم.حسین.الف ، soora ، محمد حسین ، مجتبی110 ، azade ، -Ali- ، pure ، نرگس مهدوی ، mahdyshr ، انتصـار ، مرهم ، یااباصالح ، Ali#59 ، دل خسته ، 135 ، zahra11 ، پرنیان ، Eve ، ballista ، آسمان ابری

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۳۱, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #101
آواتار
اللهم صل علی محمد و ال محمد
اللهم صل علی محمد و ال محمد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، boghz ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، علمدار133 ، مجنون الحسین ، Bahar ، Farzaneh ، aboutorab ، مفقود الاثر ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، ندا دهنده
۱۷:۴۱, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #102
آواتار
آقا سید تعداد داره میره بالا!!!Cool
بابت بروز رسانی حلال بفرمائیدAngel من نخواستم خدا خواستCool آخه کاملا اتفاقی این تاپیک رو دیدم شما هم که نه محدودیت زمانی گذاشته بودید نه مبحث رو بسته بودین ...
ما هم که ارادتمند سادات و عیدیهاشون...Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، حسن عزتي ، یاســین ، Bahar ، Farzaneh ، aboutorab ، مفقود الاثر ، شیدا ، یا امام رضا ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، ندا دهنده
۱۷:۴۸, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #103
آواتار
قبلا هم عرض کرده بودم.... به شدت استقبال میکنم.... AngelAngelAngel

کوری چشم وهابیون و....، اصلا نیت کنیم هر نفسمان هدیه به روح نازنین مولا امیر المومنین علی سلام الله علیه باشه....به خدا بازم کمه.

ان شاالله عید واقعی را با حضور فرزند غریبشان جشن بگیریم...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

یا علی مدد

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، علمدار133 ، مجنون الحسین ، حسن عزتي ، Asma ، یاســین ، عبدالرحمن ، Bahar ، Farzaneh ، aboutorab ، مفقود الاثر ، شیدا ، یا امام رضا ، nasimesaba ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، ندا دهنده
۱۷:۵۳, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #104
آواتار
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سیدجان+اون قبلیها
یه دعای مخصوص
براتوفیق زیارت هم برام یادت نره

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، مجنون الحسین ، یاســین ، سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، Bahar ، Aryha ، Farzaneh ، aboutorab ، مفقود الاثر ، شیدا ، nasimesaba ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، ندا دهنده
۱۹:۲۵, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #105

اللهم صل علی محمد و ال محمد و من الله توفیق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، Bahar ، Farzaneh ، علمدار133 ، aboutorab ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، شیدا ، nasimesaba ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، ندا دهنده
۲۰:۵۱, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #106
آواتار
با یاد حق

Heart"""اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"""Heart

Blush

یاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، علمدار133 ، Farzaneh ، aboutorab ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، شیدا ، عبدالرحمن ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، ندا دهنده
۲۱:۱۵, ۲۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۲۱:۳۵ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #107
آواتار
بسم الله

با عرض سلام

علی در عرش بالا بی نظیر است
علی بر عالم و آدم امیر است

به عشق نام مولایم نوشتم
چه عیدی بهتر از عید غدیر است؟

من هم پیشاپیش عید غدیر رو به همه دوستان گرامی تبریک عرض میکنم.

من سید نیستم اما دوست دارم تو این عید بزرگ به دوستان یه هدیه معنوی بدم

ان شاء الله به نیت سلامتی و عاقبت بخیر شدن همه ی دوستان بیداری اندیشه 500صلوات باعجل فرجهم میفرستم. و ان شاء الله یک زیارت عاشورا و زیارت آل یاسین ثوابش تقدیم به دوستان بیداری اندیشه

از همه دوستان خوب بیداری اندیشه میخوام برای حقیر دعا کنن.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، مفقود الاثر ، علمدار133 ، Night_World ، مجنون الحسین ، Asma ، شیدا ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، nasimesaba ، fatemeh zahra ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، ندا دهنده
۱:۳۳, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #108
آواتار
به نام خدا
باعرض سلام و تبریک ویژه به مناسبت عید غدیر

برادر بزرگوارم جناب سید ابراهیم، لطفا بنده و خانواده ام رو از قلم نندازین( تو دعا هاتون نه این که واسه همه مون نماز بخونید، دیگه توقع تا چه حد!!!)

اینم برای سلامتی و عاقبت به خیری شما و خانواده محترمتون

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، سید ابراهیم ، حسن عزتي ، علمدار133 ، مجنون الحسین ، nasimesaba ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، ترنم ، ندا دهنده
۱۵:۳۲, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #109
آواتار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون الحسین ، شیدا ، سید ابراهیم ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، ترنم ، تمنا ، آفتاب ، ندا دهنده
۲۰:۳۷, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #110
آواتار
سلام .

احساس میکنم آقا سید ابراهیم سرش این روزها خیلی شلوغ شده !!

آقا سید اگر کمکی خواستید میتونید رو ماهم حساب کنید ها ...Blush

منم پیشاپیش این عید بزرگ رو به تمام دوستان تبریک میگم .

آقا سید مارو فراموش نکنید که عجیب محتاج دعاییم . اللهم صل علی محمد و آل محمد

و من الله توفیق .
Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، ترنم ، سید ابراهیم ، آفتاب ، ندا دهنده
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]