|
اینم عیدی ما به بچه های گل بیداری، عید سعید غدیر مبارک!!!!!
|
|
۱۲:۴۳, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله الذي جعلنا من المتمسكين بولايت اميرالمومنين [/font] علي ابن ابي طالب عليه السلام خب بلاخره بزرگترین عید جهان نیز کم کم در پیشاست.... عیدی که معنای خلقت هستی در آن پدیدار می گردد. [font=Tahoma] خب ما هم سادات هستیم و وظیفه داریم که عیدی را هر طور که هست بدهیم، خیلی دوست داشتم حضورا در خدمت همه شما بودم ولی خب این جا هم فرصتی است برای ادای وظیفه ![]() ابتدا برای هر خواننده این تاپیک دو رکعت نماز به همراه سه تلاوت سوره توحید و 110 صلوات با عجل و فرجهم هدیه در نظر گرفته شده است..... یعنی هر عزیز دل انگیزی که این مطالب را بخواند وصلواتی ارسال نماید مطمئن باشد این هدایای معنوی نصیبش خواهد شد....در حق این حقیر و برادر کوچیکتون دعا کنید که راه کربـــــــــــــــــــــــــــــلا برایم باز شود ![]() بازهم تبریک می گم خدمت شما بهترین دوستان این دنیا و آن دنیایم. |
|||
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۱, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و ال محمد
اللهم صل علی محمد و ال محمد |
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
آقا سید تعداد داره میره بالا!!!
![]() بابت بروز رسانی حلال بفرمائید من نخواستم خدا خواست آخه کاملا اتفاقی این تاپیک رو دیدم شما هم که نه محدودیت زمانی گذاشته بودید نه مبحث رو بسته بودین ...ما هم که ارادتمند سادات و عیدیهاشون...
|
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
قبلا هم عرض کرده بودم.... به شدت استقبال میکنم....
![]() ![]() ![]() کوری چشم وهابیون و....، اصلا نیت کنیم هر نفسمان هدیه به روح نازنین مولا امیر المومنین علی سلام الله علیه باشه....به خدا بازم کمه. ان شاالله عید واقعی را با حضور فرزند غریبشان جشن بگیریم... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. یا علی مدد |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم سیدجان+اون قبلیها یه دعای مخصوص براتوفیق زیارت هم برام یادت نره |
|||
|
|
۱۹:۲۵, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و ال محمد و من الله توفیق
|
|||
|
|
۲۰:۵۱, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
"""اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"""![]() ![]() یاالله |
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۲۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۲ ۲۱:۳۵ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با عرض سلام علی در عرش بالا بی نظیر است علی بر عالم و آدم امیر است به عشق نام مولایم نوشتم چه عیدی بهتر از عید غدیر است؟ من هم پیشاپیش عید غدیر رو به همه دوستان گرامی تبریک عرض میکنم. من سید نیستم اما دوست دارم تو این عید بزرگ به دوستان یه هدیه معنوی بدم ان شاء الله به نیت سلامتی و عاقبت بخیر شدن همه ی دوستان بیداری اندیشه 500صلوات باعجل فرجهم میفرستم. و ان شاء الله یک زیارت عاشورا و زیارت آل یاسین ثوابش تقدیم به دوستان بیداری اندیشه از همه دوستان خوب بیداری اندیشه میخوام برای حقیر دعا کنن. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱:۳۳, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
باعرض سلام و تبریک ویژه به مناسبت عید غدیر برادر بزرگوارم جناب سید ابراهیم، لطفا بنده و خانواده ام رو از قلم نندازین( تو دعا هاتون نه این که واسه همه مون نماز بخونید، دیگه توقع تا چه حد!!!) اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اینم برای سلامتی و عاقبت به خیری شما و خانواده محترمتون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۵:۳۲, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
|
سلام .
احساس میکنم آقا سید ابراهیم سرش این روزها خیلی شلوغ شده !! آقا سید اگر کمکی خواستید میتونید رو ماهم حساب کنید ها ... ![]() منم پیشاپیش این عید بزرگ رو به تمام دوستان تبریک میگم . آقا سید مارو فراموش نکنید که عجیب محتاج دعاییم . اللهم صل علی محمد و آل محمد و من الله توفیق .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |