|
سریال تاریخی "مختار نامه "
|
|
۱۳:۴۳, ۲۵/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۸۹ ۳:۴۶ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صله علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم با سلام خدمت مدیران محترم و کاربران عزیز با دیدن سریال مختار نامه یه سری نکات قابل توجه و تآمل است که مربوط به آن زمان یا مردم کوفه نیست بلکه در هر زمان و هر جامه ای مصداق دارد که میتوان از ان درس و نتیجه های بسیاری گرفت. مخصوصآ این زمان که فتنه گری ( دجال ) زیاد شده است. از دوستان خواهشمندم در این بخش به تحلیل و نتیجه گیری هر قسمت مجموعه جذاب مختارنامه بپردازیم. خواهشآ از بحث های کلیشه و سوالات بی محتوا جدآ خودداری فرمایید. متشکرم یا مهدی |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۶, ۲۱/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۸۹ ۱۲:۰۹ توسط MARTINI80.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
با سلام [size=xx-large]حتما بخوانید[/size]
ـ ابن ادريس از امام صادق(عليهالسلام) نقل میكند كه: فردای قيامت رسول اكرم(صلي الله عليه و آله) از لب پرتگاه جهنم همراه با اميرالمؤمنين و حسن و حسين(عليهماالسلام) عبور مینمايند شخصی از داخل جهنم فرياد میزند و سه مرتبه برای نجات خود به نبی اكرم(صلي الله عليه و آله) استغاثه میكند ولی جواب نمیشوند بار ديگر سه مرتبه به اميرالمؤمنين(عليهالسلام) استغاثه میكند، پس جواب نمیشنود. پس ندا میدهد يا حسين يا حسين يا حسين اغثني انا قاتل اعدائك؛ يا حسين! من را نجات بده، من دشمنان تو را كشتم. در آن هنگام رسول اكرم(صلي الله عليه و آله) به امام حسين(عليهالسلام) میفرمايند: برای تو دليل آورد؛ پس امام حسين(عليهالسلام) چون عقاب تيز پرواز او را نجات میدهد. راوی میپرسد: آن شخص كيست؟ حضرت فرمودند: مختار است. سپس راوی با تعجب سؤال میكند: چرا با آتش عذاب میسوزد با اينكه از قاتلين ابا عبدالله الحسين(عليهالسلام) انتقام گرفت؟ حضرت فرمودند: به دليل اينكه در قلب مختار ذرهای از محبت آن دو نفر وجود داشت. به خدا قسم اگر جبرائيل، ميكائيل و اسرافيل در قلبشان چيزی از حب اين دو باشد با صورت داخل آتش افكنده میشوند.[8] ] - بحارالانوار: ج 45، ص 339، حديث 5[/size] |
|||
|
۱۳:۵۹, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
[b]سلام دوستان
مختار اگرچه در حمایت امام حسین شانه خالی کرد ولی بعد از پشیمان شدن ، سعی کرد اشتباه خود را با کشتن قاتلان حسین و تشکیل یک حکومت علوی جبران کند. مختار نه کذاب بود و نه ...... زمانی که مختار میخواهد قیام کند و قبل از ان شیعه هیچ قدرتی نداشته و حتی هنگام قیام که می خواهد از امام سجاد( ع ) اذن جهاد بگیرد بخاطر اوضاع و فشار هایی که بر شیعیان ونیز فشار هایی که بر امام سجاد و اهل بیت وجود داشت به صورت علنی اذن جهاد نمی دهد. حال در این شرایط که مورخان از سوی حکام جور تاریخ را مینگارند توقع دارید بر راستی شیعه و مختار تاکید و صحه بگذارند خیالی عبث و بیهوده است. شما اگر کتاب حتی تاریخی معتبر را نگاه کنید به این تناقضات پی یبرید و مظلومیت شیعه نمایان میشود. فکر کنم اگر کسی سوالی داشته باشه با نگاه کردن به برنامه " هنگام درنگ " بعد از پایان فیلم مختار تقریبآ ساعت 11 شب پخش میشه جواب سوالاتش رو بگیره/b] یا مهدی |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
دوستان، چند تاپیک اخیر بحث سر حقانیت مختار و قیامش بود.
منابع و گفته ها مشخص و معین است. سریال را هم که مشاهده می کنید. پس بهتره بحث را به سمت خود سریال و محتویات آن ببریم. با تشکر |
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۲۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
دوستان حواستون باشه وهابیت از مختار متنفره چرا؟چون پسر زبیر و خوارج رو بد نشون داده ولی اونا قبولش دارند!بنابراین تاجائی که تونستند از مختار تو تاریخ بد نوشتند!اما شیعه ها دشمن وهابیت محسوب میشدند و حرف اونا برای ما اثر نداشت اما با اهل تسنن مشکلی نداشتند برای همین تو کتب تاریخی برادرای اهل تسنن تا جائیکه تونستند از مختار بد گفتند!قبر مختار مخفی بود میدونید چرا؟چون شیعه بود و دشمن اسلام و قاتلین امام حسین رو کشته بود!امام حسینی که همه و حتی وهابی ها میدونند نوه پیامبر بود!بحث طولانی نشه اینم بگم که بارها ائمه گفتند به مختار دشنام ندید و بارها براش رحمت فرستادند!بیشترین اسناد تاریخی که بر علیه مختاره سند معتبری نیست!!!وهابیت الان به من و تو میگه نجس!مارو مشرک خطاب میکنه!توی مکه اگه ایرانی قران بخونه تعجب میکنند!جدیدا میدونید چی میگه به مردمش؟یه عربستانی از قطیف برامون تعریف میکرد که عالمای وهابی میگند شیعه ها اعتقاد دارند نبوت حق علی بوده و اما محمد با جبرئیل تبانی میکنه و نبوت به اون میرسه و شیعه ها با پیامبر و جبرئیل دشمنند!!!!!!!!!اینارو دارند پشت سر من و تو ثبت میکنند همونجور که پشت محتار ثبت کردند!یه چیزی رو از یه پیرزن که خیلی سادست شنیدم که تو مدینه داشته ضریح رو میبوسیده و نمیدونسته که خلفا و پیامبر یه جا دفن اند جای پیغمبر که رسیده با چوب هلش دادند اما تا طرف خلفا میرسید میگفتند باریکلا...زیارت قبول و هی میخندیدند...باز دوباره جای پیغمبر هلش دادند و بهش گفتند کافر!مشرک!نجس!یکی به این وهابیا بگه که چیشد ضریح اینور بت پرستیه ضریح اونور خداپرستی؟؟؟
شرمنده زیاد حرف زدم... |
|||
|
|
۱۴:۱۳, ۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
خبرگزاري فارس: تلويزيون در اقدامي بيسابقه روز گذشته (2 تيرماه) در بخشهاي خبري مختلف از مردم خواست تا كساني كه بيماري قلبي دارند و كودكان قسمت 35 سريال «مختارنامه» را تماشا نكنند.
![]() به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، بخشهاي مختلف خبري تلويزيون روز گذشته (2 تيرماه) در اقدامي بيسابقه به دفعات اعلام كردند كه افراد مبتلا به بيماريهاي قلبي و كودكان از ديدن 20 دقيقه پاياني «مختارنامه» صرف نظر كنند. بنا بر اين گزارش، دليل اين اعلام نيز خشونت به كار رفته در بخشهاي مربوط به نبرد حروراء عنوان شد. اين اعلام خطر در حالي افتاد كه تلويزيون پيش از اين در موارد بسيار محدودي و آن هم زمان پخش آثار خارجي اقدام به هشدار از طريق زيرنويس كرده است. به گزارش فارس، در ابتداي قسمت 35 سريال، جاسوس آل زبير ـ كه نقش او توسط مسعود ميّمي مدير برنامهريزي سريال ايفاء شده ـ به دستور احمر بن شميط گوش، چشم و زبانش بريده و راهي سپاه آل زبير ميشود كه ديدن اين منظره روحيه سپاهيان آل زبير را تضعيف كرده و به هم ميريزد. در اين ميان «مُهّلب» كه همچنان در تلاش براي ايجاد تفرقه ميان سپاه عربها و ايرانيان سپاه مختار است، فردي را براي صلح نزد سپاه مختار ميفرسد اما تلاشهايش در ابتدا بينتيجه ميماند و به مرور به نتيجه ميرسد. در اين قسمت مخاطبان شاهد صحنههايي تكان دهنده از «نبرد حروراء» خواهند بود كه طي آن «بن كامل» با بازي عنايت شفيعي و «كيان» با بازي رضا رويگري نبردي جانانه ميكنند. بر اساس اين خبر صحنههاي مربوط به نبرد حروراء به دليل تاكيد كارگردان بر وقايع گرايي و نزديكي به حقيقت، داراي خشونت زيادي است و به همين دليل توصيه ميشود افرادي كه بيماري قلبي و يا مشكلات عصبي و روحي دارند، قسمت دوم جنگ حروراء را كه در بيست دقيقه پاياني قسمت 35 پخش ميشود را تماشا نكنند. قسمت 35 همچنين پايان بازي يكي از بازيگران مهم سريال مختارنامه خواهد بود. |
|||
|
|
۲:۳۰, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
خبرنامه دانشجویان ایران: اولين قسمت از برنامه تلويزيوني «پارك ملت» شب گذشته (5 تيرماه) با اجراي «محمدرضا شهيدي فر» و داوود ميرباقري (كارگردان)، ولي الله شيراندامي، فريبا كوثري و رضا رويگري (بازيگران سريال مختارنامه) روي آنتن رفت.
به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران» گزيده اي از سخنان مهمانان اين برنامه در ادامه مي آيد: **ميرباقري: اگر اين نكته را نگويم نامردي است، سريال مختارنامه در مقايسه با سريال هاي قبلي من سالم تر به آنتن رسيد و دخل و تصرف، مميزي و . . . نتوانست به كار لطمه بزند. در كل سريال صحنه اي مورد اختلاف من و مديريت سازمان صداوسيماست كه درباره آن هنوز به نتيجه نرسيده ايم و آن هم نمايش صورت حضرت اباالفضل(علیه السلام) است. در زمان توليد سريال فردي متناسب با شنيده ها و سليقه هاي ما درباره حضرت انتخاب كرديم و اين فرد مقابل دوربين رفت اما الآن مي گويند ما نمي توانيم اين بخش ها را نشان دهيم. سينما اين قوت را دارد كه قدم به حوزه هاي ملكوتي بگذارد و موفق بيرون بيايد. در تاريخ سينما نيز اين تجربه ها شده و من اين خاصيت و بضاعت را در اين هنر مي بينم. كاش اين صحنه ها نشان داده مي شد تا متوجه شويم اين موضوع چقدر به تخيل ما آسيب مي زند يا آن را برجسته مي كند. البته در زمان ساخت، اين صحنه ها براي مديران هم نشان داده شد و بازتاب اين بود كه همه آن را منطبق با تصور و تخيل خود مي دانستند. هنوز امكان پخش اين صحنه ها وجود دارد و من اميدوارم اين صحنه ها پخش شود. *سال گذشته حركتي از سوي يكي از مراجع آغاز و به انتشار اطلاعيه اي منجر شد كه مايه تعجب بود. معمولا اظهار نظر در حوزه فقاهت خيلي يقين و اطمينان مي خواهد و بر مبناي شنيدن نمي شود اظهار نظر كرد، حال آنكه اين مرجع محترم اين صحنه را نديده و صرفاً بر اساس شنيده ها درخصوصش اظهار نظر كرده است. يك بار هم در اين خصوص با رييس سازمان صداوسيما صحبت كردم و گفتم: فقه شيعه تا در خصوص چيزي به يقين نرسد اظهار نظر نمي كند و در آخر اظهار نظر هم مي گويد (الله اعلم) اما اين نوع اظهارنظر برايم حيرت آور بود و البته دلم سوخت چون برخي از اعتقادهايم را خطخطي كرد. *با مدير شبكه يك به اجماع رسيديم كه هر تصميمي گرفته مي شود قبل از آغاز پخش باشد تا به ساختار كار لطمه اي وارد نكند. *اصلا علاقه اي ندارم براي تلويزيون كار كنم مگر اينكه در شرايطي مجبور شوم يا شرايط خاصي پيش بيايد. البته يكي از خصلت هاي من اين است كه بعد از انجام هركاري مدتي صبر مي كنم و به آن فكر مي كنم و به همين دليل تصميم ندارم به سرعت پس از مختارنامه كار جديدي را آغاز كنم. *اگر بخواهيم با تاريخ معاصر ارتباط برقرار كنيم، مبنايش خيال است. در تاريخ هميشه تناقض هست اما اگر موضوعي اين بضاعت را نداشته باشد كه جوري ساخته شود كه به درد امروز بخورد اصلاً به سراغ آن نمي روم. در مختارنامه اين بضاعت بود كه تاريخ معاصر خودمان را كه در آن زندگي كرديم ورق بزنم و به بازسازي بي روح و خشك تاريخ علاقه اي ندارم. *انقلاب اسلامي و ايران را دوست دارم و به شدت نگران هستم اما اتفاق هايي مي افتد كه مرا نگران كرده است. اين نگراني از مجموعه رعنا آغاز شد. گاهي بايد به سياست مدارهايمان ضربه بزنيم و غبار آنها را بيرون بريزيم. ما در حال حاضر بايد از همه مفاهيم اعتقادي و باوري خود مراقبت كنيم و به اين سوال پاسخ دهيم كه مسؤل اين همه مشكلاتي كه در جامعه بروز يافته كيست؟ چرا به اندازه كافي درنگ و برنامه ريزي نكرديم كه امروز با اين چالش ها مواجه شديم؟ *كار بازيگر مقابل دوربين بسيار حساس و خلاقانه است و من اغلب اوقات دوستان بازيگر را به خاطر اين هنر ظريف و پيچيده تحسين مي كنم اما بخشي هم مراقبت و مسئوليت كارگردان است تا مراقب اين تفاوت ها باشد. در اين سريال فريبرز عربنيا در نقش مختار كه يك رهبر عربي است ايفاي نقش مي كند و كيان در نقش سرداري ايراني. سبك و شيوه بازي اين دو با هم متفاوت است. آنچه من به اين دو بازيگر منتقل مي كنم با خلاقيت آنها تركيب و مقابل دوربين بازآفريني مي شود. *صداي رويگري را خيلي دوست دارم و مي خواستم يك صحنه آييني خداحافظي ايراني در قسمت 35 قرار دهم كه در آن رويگري شعر مي خواند، اما به دليل پيچيدگي صحنه موفق به اجراي آن نشدم و بابت حذف اين صحنه هميشه حسرت مي خورم. **جوانروح: مختارنامه هنوز براي ما تمام نشده است و تا به حال سه بار براي سه پروژه قرارداد بسته ام اما مجبور به لغو قراردادها شدم چون همچنان درگير امور فني مختارنامه هستم و نمي توانم هم زمان با مختار كارهاي ديگر را انجام دهم. *فيلم بردار هميشه بايد از نظر سن و سال بزرگ تر و باتجربه تر از كارگردان باشد تا اگر كارگردان يك ايده درخصوص يك صحنه داشته باشد، فيلمبردار چند پيشنهاد ديگر هم مي دهد و با تلفيق آنها صحنه ايده آل خلق مي شود. **ميرباقري: موضوع سريال ملتهب است و به همين دليل دوربين بايد سيال باشد. آن تلاطم دروني شخصيت ها حتي در لحظه هايي كه سكون دارد، بايد بيان مي شد و در اين ميان، حضور عظيم جوانروح براي من يك قوت قلب بود و يك جاهايي كه من كم مي آوردم، او به من قوت قلب مي داد. **فريبا كوثري: زماني كه فيلم نامه مختارنامه را خواندم دوست داشتم نقش جاريه يا امثال آن را بازي كنم. علت آن هم اين است كه نقش هاي مثبت را همه مردم دوست دارند و چنين نقش هايي جاي كار زيادي ندارد، اما وقتي نقش منفي باشد، جاي كار آن بيشتر مي شود. اول كارگردان مختارنامه با اين تصميم موافقت كرد اما در ادامه با مشورت كارگردان، توصيه او براي ايفاي نقش عمره را پذيرفتم. در ادامه هم وقتي ديدم نسرين مقانلو براي نقش مقابل من انتخاب شد، حس كردم تضاد خوبي در سريال ايجاد شده كه اين موضوع باعث مي شد نقش من هم بهتر ديده شود. **ولي الله شيراندامي: نقش سليمان صرد خزاعي نقطه اوج كارنامه حرفه اي من است. ما در بيان ديالوگ ها متنخوان يا كمكي نداشتيم و همه را خودمان حفظ مي كرديم، در كار نيز تلاش مي كرديم تا اول ديالوگ را بفهميم و بعد آن را بيان كنيم. **رويگري: من روشم در حفظ ديالوگ ها فرق مي كند و هيچوقت آن را در خانه تمرين نمي كنم و ترجيح مي دهم تا ديالوگ ها سر صحنه و تر و تازه ادا شود. **فريبا كوثري: تا درباره موضوعي كه كار مي كني، باور نداشته باشي، نمي تواني آن را به مخاطب منتقل كني. اگر درباره امام حسين عليه السّلام حرف مي زنيم اگر با اعتقاد و باور باشد، مخاطب آن را مي پذيرد. **ميرباقري: تمام پشت صحنه مختارنامه ثبت شده چون تجربه جديدي است كه اتفاق افتاده. مانند صحنه هايي كه اسب ها از خاك بيرون مي آمدند يا بمباران كعبه كه ما تا به حال نظير آن را در دنيا نداشته ايم. كتاب مختارنامه نيز با توجه به پشت صحنه ها توسط يك گروه در حال نگارش است كه طي چند سال آينده آماده مي شود. منبع: آويني فيلم تاريخ انتشار خبر اصلی : 06 تیر 1390 - 23:21:48 |
|||
|
۱۲:۲۶, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
چقدر اين سريال افتضاح بود
اين بود انقدر ازش تعریف ميكردن |
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
(۲۷/تیر/۹۰ ۱۲:۲۶)DOROOD نوشته است: چقدر اين سريال افتضاح بود سلام اخوی گرامی میشه بفرمایید شما از سریال مختارنامه دنبال چی می گشتید که با براورده نشدنش اینقدر از این سریال عظیم تاریخی متنفر شدین ؟! ![]() به نظربنده ی حقیر و خیل کثیری از جامعه این سریال از افتخارات عالم سینما تشیع هست و به جرأت میتوان گفت بهترین بهترین اثر صنعت سینمایی از اول تاسیس تا الان اش همین سریال تاریخیه . فرقی که این سریال با باقی کارهای روز دنیا داره اینکه : 1 : کلی تحقیق در مورداش شده و قریب یک دهه وقت صرف تولیداش شده یعنی اون سریال تاریخی که هالیوود کلا تو یک سال تولید میکنه از نظر کیفیت پایین محتوایی قابل رقابت با چنین سریالی که 10 سال وقت صرف ساختش شده نیست. 2 : در سریال مختار نامه تنها ضعف فیلم اینه که فقط از امکانات دست پایین استفاده کردن یعنی از دوربین های پیشرفته و امکانات تدوینی که هالیوود داره استفاده نکردند تا فیلم خیلی خیلی زیبا تر بشه . در آخر نیز باید عرض کنم که اگه میخوای به ماهیت چیزی پی ببری اول برو ببین مخالفاش چی مگن ! اگه شما در منزل از این قابلمه باحالا دارید ! حتما روی کانال های حاشیه ی خلیج همیشه پارس تنظیم کنید تا متوجه ی عمق منظورم بشید . اگر هم تونستم چندتا نقد از این کانالا رو هم توی این پست براتون آپلود می کنم . شرمنده که پر حرفی کردم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,393 |
۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|

![[تصویر: A0973232.jpg]](http://media.farsnews.com/Media/8910/Images/jpg/A0973/A0973232.jpg)