|
(C)پاسخ شما به خواست امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چیست؟
|
|
۳:۱۳, ۲۶/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۷:۴۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
جمع زیادی از منتظران حضرت بقیه الله سالهاست که قلبا منتظر ظهور ایشان هستند.بسیاری دعای فرج و سایر ادعیه مرتبط را می خوانند و برخی نیز از حد منتظر قلبی و زبانی گذشته و با اعمال خود به یک منتظر عملی تبدیل شده اند.اعمالی مثل دعوت مردم به حق ، امر به معروف و نهی از منکر ، مهیا کردن امکانات و تجهیزات برای جهاد و ... اما تا الان با خود فکر کرده اید اگر این اتفاق عظیم افتاد و امام آمدند ، واقعا آمادگی شما چقدر است؟ من میزان نیستم و فقط میخوام چند مثال بزنم.به اینکه مثالهای من درسته یا نه گیر ندید فرمان:اگر امام آمدند و مثلا گفتند حجاب اسلامی باید جدی تر از این باشد!!! پاسخ شما چیه؟ ای بابا شما هم که الکی گیر می دید حالا چهار تا شوید مشکل دنیا بود؟ فرمان امام مطاع است فرمان: فلان شخص بهترین فرد برای اداره فلان منطقه یا فلان وزارتخانه است نه فلان شخص که خیلی وضعش خرابه.من خودم میشناسمش اگر بهترین فرد اینه که پس نباید امیدی به بهبود وضع داشته باشیم امام بهتر بود در مسائل کارشناسی از افراد خبره کمک می گرفتند فرمان امام مطاع است فرمان:باید با فلان کشور وارد جنگ شویم نه دیگه نشد.پای ما رو وسط نکشید لطفا حالا فعلا بقیه برن بجنگن.اگر لازم شد امام بیاد به خودم بگه مگه قرار نبود امام بیاد همه چیز تموم بشه؟این که تازه اول بدبختی ماست ما که قرار نبود کاری کنیم.همه میگفتن زحمت با 313 نفر هست.ما هم برای همین قبول کردیم فرمان امام مطاع است نخواستم کلی بپرسم که آیا هر چه امام بگوید می گویید چشم.چون کلی همه میگویند 100% . ولی وقتی وارد جزئیات می شویم انقدر برای گول زدن خودمون تبصره و ماده اضافه می کنیم که انسان یاد کوفیان می افتد (دور از شما عزیزان) نمی دونم آیا شما هم به پاسخهایی که می دهید با وجود تمام سختی ها و مشکلات فکر کرده اید؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۲۷, ۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۸۹ ۲:۴۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۸۹ ۲۳:۲۰)oO DaViD Oo نوشته است: و لحظه ای تردید در دلمون راه ندیم گویند روزی، مردی از اهالی خراسان نزد امام صادق (علیه السلام) رفت و به ایشان فرمود: ما در خراسان (ایران) همه از شیعیان علی هستیم. کافیست شما فرمان دهید تا ما با جان و مال و هر آنچه که داریم در خدمت شما جهاد کنیم. امام صادق فرمود شما نمی توانید آنچه را که من می خواهیم یا می گویم را بپذیرید و به خواسته های من عمل نخواهید کرد. آن مرد از این پاسخ ناراحت شد و باز هم بر گفته ی خود اصرار ورزید. امام که اصرار آن مرد را دید به وی فرمود: هر کاری که بگویم انجام می دهید. آن مرد گفت: آری. امام او را کنار تنوری پر از آتش برد و از وی خواست که دورن تنور برود و در آن بنشیند. آن مرد کمی اندیشید و از انجام دستور امام سر باز زد. آنگاه امام، غلام خود را فرا خواند و از وی همین درخواست را نمود. آن غلام بی درنگ به داخل تنور پر از آتش رفت. مرد خراسانی با تعجب به آن غلام و آتش می نگریست. و می دید که چگونه آتش برای او سرد و گلستان شده است.
از این روست که یاران واقعی امام زمان اندکند. و در بین ایـــــــــــــــــــــن همه آدم فقط 313 نفر جانشان را کف دستاشان می گذارند و در خدمت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حاضر خواهند شد. (در ضمن تعدادی از آنها نیز به اراده خداوند رجعت کرده اند). دوستان من، من اگر جای آن مرد خراسانی بودم، مانند او شک می کردم و به داخل آتش نمی رفتم. به خدا قسم که ایمان من بسیار ضعیف است. همیشه از خدا خواسته ام مرا مورد امتحان و آزامایش قرار ندهد. بودن در کنار و در صفوف لشکریان مهدی اجر بزرگی دارد ولی بودن در مقابل وی چه عقوبتی برای ما خواهد داشت؟ خدا می داند. یک سوال ساده و بسیار تکراری از شما دوستان عزیزم می پرسم. دلم می خواد کمی فکر کنید و اتفاقات و امتحانات مختلف زندگی خود را مرور کرده و سپس به این سوال جواب دهید. آیا واقعا می خواهید که مهذی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دوره زندگانی شما ظهور کند؟ در روز عاشورا این همه آدم در مقابل حسین (علیه السلام) ایستاد و عده کمی در کنار ایشان. یاران امام حسین از برگزیدگان زمان او بودن که از فرسنگ ها دورتر صدای "هل من ناصرا ینصرنی" او را شنیده بودند. این همه آدم در کوفه، فقط هانی و حبیب و مسلم بی اوسجه و چند نفر دیگر به یاری حسین رفتند و یک لشکر برای جنگ با او. من وقتی دقیق تر به این مسائل فکر می کنم، خدا را شکر می کنم که در اون دوران نبودم تا مجبور نشوم در مقابل امام زمانم بایستم یا او را تنها رها کنم. ما در زندگیمان از ساده ترین و کوچک ترین آزمایش ها سر افکنده و خجالت زده بیرون می آییم، چه رسد به کشته شدن و در خون غلطیدن. فاصله شعار تا عمل بسیار زیاد است. پس دعا می کنم: خدا یا، تا ما را لایق یاری مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمی دانی، ظهورش را در زمان ما قرار مده. |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۸۹ ۱۶:۵۷ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۸۹ ۲:۲۷)mohamad نوشته است: ما در زندگیمان از ساده ترین و کوچک ترین آزمایش ها سر افکنده و خجالت زده بیرون می آییم، چه رسد به کشته شدن و در خون غلطیدن. فاصله شعار تا عمل بسیار زیاد است. پس دعا می کنم: خدا یا، تا ما را لایق یاری مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نمی دانی، ظهورش را در زمان ما قرار مده. سلام محمد جان خیلی خوب گفتی ، من دقیقا همینطورم که گفتی واسم دعا کن اونطوری بشم که دعا کردی دعای داداش مومن پشت سر داداش مومنش سریع الاجابه هست یادت نره ها من الان واست دعا کردم ![]() راستی آرزو بر جوانان عیب نیست
|
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۸/آذر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۸۹ ۱۷:۳۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
دوستان و برادرانم
این جوری دعا کردن دعای کاملی نیست نه خداوند بخیل است نعوذابالله و نه عاجز پس حالا که خدایی داریم صاحب فضل و کرم که علیم و رحیم است و علی کل شیء قدیر (یه توضیح مختصر در باره ی اسم ذوالفضل خدا : وقتی می گیم خدا صاحب فضل است یعنی کسی که بدون استحقاق میبخشد و وقتی میگیم خدا وهاب هست (وهاب یعنی کسی که زیاد هدیه میده و هدیه آن چیزی است که در عین اینکه خوشایند ماست اما ما هم آن را درخواست نکرده بودیم) و وقتی میگیم خدا کریم است ، کریم به کسی میگن که آگاه به نیاز شخصی است و قبل از اینکه اون شخص نیازمند، نیازش رو بیان کنه به میبخشد) پس حالا که ما یه همچین خدایی داریم و خودش هم به ما امر کرده که ادعونی استجب لکم پس از خدا میخواهیم که هم تعجیل در فرج امام زمان قرار دهد و هم مارا در غلبه بر نفس و بنده شدن یاری دهد و یه نکته ی بسیار دقیق و زیبا و هم دوستمون اشاره کردند که در حدیث قدسی هم به آن تأکید شده خدا به حضرت موسی میگه با زبانی که معصیت من رو انجام ندادی دعا کن، موسی علیه السلام میگه یعنی چی خدا؟ خداوند میفرمایند: تو با زبان دیگران گناه و معصیت من رو انجام ندادی به دیگران بگو برایت دعا کنند!!!!!! پس به قول دوست عزیزمون رفقا برای اینکه خدا بهمون توفیق بده بیایید برای هم دعا کنیم که از غافله یاران آقا صاحب الزمان جا نمانیم التماس دعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۹/آذر/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نظر من همه چیز بستگی به آن زمان دارد..
خیلی ها ممکنه حر بشن و خیلی ها ممکنه ....یعنی مثل حر در یک لحظه متحول بشن..چه بسا اگر ما ببینیمشان بگوییم وای همچین آدمی!!شده همراه آقا؟؟ هیچ کس نمیتونه الان ادعایی بکنه..واقعا سخته.. ![]() به نظرم باید تلاش کنیم که اگر زبانم لال همراه آقا نبودیم حداقل جزو دشمنانشون نباشیم.. خدایا همه را در پناه خودت حفظ بفرما..آمین.. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| راه رسیدن به امام زمان چیست؟! (مقاله ی ویژه)!!!!! | علی 110 | 27 | 19,886 |
۱۰/مهر/۹۶ ۱۵:۳۸ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,033 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,852 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,322 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,876 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,320 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,749 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|

....یعنی مثل حر در یک لحظه متحول بشن..