|
... »»» (( ... راجع به اندازه مهریه چه نظری دارید .... )) »»» ...
|
|
۲:۱۳, ۲۲/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۲:۳۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز کاربران و مهمانان گرامی مدتی هست مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده ... به نظر شما چرا با افزایش روز به روز مهریه دختران سرزمین ما ، آمار جدایی در حال افزایش است ؟! نظریه عموم مردم این هست که اندازه مهریه ، به استحکام زندگی ، کمک می کند ولی چرا در حقیقت این اتفاق در حال وقوع نیست !؟ آیا 1000 سکه مهریه ، کلاس دارد؟! پس چرا کاربرد ندارد ؟! اصلا مگر می خواهیم انسان خرید و فروش کنیم !؟ مهریه هدیه بوده ولی الان با دیه مقایسه می شود !!!!!!!!!!چرا چرا چرا!؟! حالا نظر خود شما برای مهریه روی چه مقداری هست ؟ خانمها چرا مهریه زیاد طلب می کنند ؟!! آقایون چرا قبول می کنند !؟! تاپیک خوبی راجع به مهر السنه هم در تالار داریم ولی نظرم روی گفتگو در این باره هست ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۱, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:این رو ما نگفتیم و اشتباه هم هست . فقط می خواهیم بگوییم این اهرم فشار مهریه ناکارامد هست چون برای این مورد ( آینده سازی ) ساخته نشده !!! در واقع تمرکز زوج رو برای زندگی خوب و مطمئن را دارد از بین می برد !!! تشکر از همه
|
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۲۶/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۱ ۱۳:۰۳ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
آیات عظام آیت الله خامنه ای،سیستانی، صافی، شبیری، مکارم، موسوی اردبیلی و سبحانی در پرسش هایی از سایت شفقنا، درباره مهریه های سنگین و تردید یا قصد پرداخت نکردن مهریه از سوی زوج پاسخ داده اند. پاسخ این مراجع را در جدول زیر بخوانید. [b]سوال ها: 1- با توجه به اینکه در شرع مقدس آمده که پرداخت مهریه از سوی زوج به زوجه عندالمطالبه است، آیا تعیین مهریههای سنگین که ازدواج جوانان را دچار صعوبت مینماید، به لحاظ شرعی مجاز است یا خیر و چه حکمی دارد؟ 2- از آنجایی که در عرف جامعه بسیاری از زوجات مهریه خود را مطالبه نمینمایند، در میان برخی خانوادهها رایج شده که به منظور توجیه تعیین مهریههای سنگین، عبارت "چه کسی مهریه را داده و چه کسی گرفته؟!" را به کار میبرند و به نوعی پرداخت و مطالبه مهریه را در تردید قرار میدهند. نظر به قطعی بودن حق زوجه در مطالبه مهریه، آیا به کار بردن این عبارت در زمان تعیین مهریه، در عقد ازدواج خدشه وارد مینماید یا خیر و از نظر شرعی چه حکمی دارد؟
[/b] [b]مراجع پاسخ ها[/b] [b]آیت الله سید علی خامنه ای آیت الله صافی گلپایگانی [/b] 1- تعیین مهریه های سنگین اگر از طرف زوج با قصد جدی باشد که زوج خود را بدهکار بداند اشکال ندارد ولی اگر زوج معسر باشد زوجه حق مطالبه ندارد. 2- میزان همان است که در پاسخ سؤال اول بیان شد پس اگر قصد جدی در تعیین مهریه نباشد به طوری که فقط صورت سازی باشد و زوج خود را مدیون نداند آنچه با این حال به عنوان مهریه تعیین شده مهریه محسوب نمی شود و قهراً مهریه مهرالمثل می شود. [b]آیت الله مکارم شیرازی 2- این مطلب ضرری به عقد و مهریه نمی زند و در واقع نوعی تعارف است نه واقعیت زیرا مهریه را در زمان ما تقریباً همه گرفته اند و همه داده اند. آیت الله شبیری زنجانی 2- این عبارات خللی به انشای عقد وارد نمی کند. آیت الله سیستانی 2- ازدواج، صحیح است. آیت الله موسوی اردبیلی از نبی مکرم اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل است که می فرمایند «پر برکت ترین زنان آنانی هستند که مهرشان از دیگران کمتر باشد» البته چنانچه مقدار مهریه به قدری زیاد باشد که طرفین بدانند که زوج عادتاً هیچ گاه قادر به پرداخت آن نخواهد بود، در حقیقت طرفین قصد آن مهریه را نکرده اند و در نتیجه مهریه مذکور باطل است و زوج باید مهرالمثل به زوجه بپردازد. 1- صرف مطلب مذکور خدشه ای در مهریه وارد نمی کند. آیت الله سبحانی هر نوع تکلیف حوزه پرداخت مهریه باشد یا غیر آن مشروط به قدرت و توان است بنابراین مقید کردن پرداخت مهریه به کلمه "عندالمطالبه" صحیح نیست مگر اینکه مقصود از آن عند القدره باشد. از این جهت باید زوجین را تفهیم کرد هر نوع مهریه خواه سبک و خواه سنگین لزوم پرداخت آن مشروط به قدرت زوج است. از این جواب سؤال دوم نیز روشن شد زیرا اساس سؤال را این تشکیل می دهد که خیال می کنند زوج ملزم به پرداخت است عندالمطالبه هر چند فقیر و بی چیز باشد ولی این مطالب صحیح نیست. |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
چقدر مجتهدین شخت حرف میزنن
یکی هم باید ترجمه کنه این طور که من فهمیدم بهتره مهر السنه باشه، بیشتر بود اشکال نداره! |
|||
|
|
۰:۳۴, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام
پست های دوستان رو خوندم شما رو دعوت می کنم به خوندن مطلب زیر انس بن مالک می گوید: « روزی پیش رسول الله نشسته بودم. زنی آمد، گفت: یا رسول الله! شوهری می خواهم که مرا بخواهد. هیچ کس جواب نداد. تا بار دوم زن همچنین گفت. پیغمبر فرمودند: آن کیست که این زن را بخواهد ؟؟ مردی گفت: یا رسول الله! من وی را بخواهم بشرطی که برود و خانه من را ببیند. زن کلید خانه ی مرد را گرفت و خانه ی وی را دید: از اسباب دنیا چیزی نداشت مگر تکه ای نان که بر روی کوزه نهاه بود. زن پیش پیامبر بازگشت و گفت: یا رسول الله! من این شوهر را نمی خواهم زیرا که یقین او به خداوند زیاد نیست. از برای فردا نان کنار گزارده و غم روزی فردا در دل وی است. یقین او به خدای متعال کامل نیست. افراد از آن سخن متعجب گردیدند. با این تفاسیر مهریه، تنها نحله است و نه چیزی دیگر |
|||
|
|
۲:۴۶, ۸/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۱ ۳:۰۳ توسط setmapi.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
مهریه فقط یک هدیه است .
مهریه فقط یک هدیه است .چهار بار اومدم رای بدم ! مهریه فقط یک هدیه است . سه بارش نشد ! مشکل ایجاد شد دفعه چهارمش هم ... الان متوجه شدم بله خورده !!! ... حالا که بله خورده تفسیرش میکنم !!! : این بله یعنی اینکه دادن هدیه به همسر امری پسندیده ! و موجب رضایت همسر می باشد ! بنابر این موجب استحکام روابط خواهد شد ! . از این به بعد باید رای دادنی بیشتر حواسمو جمع کنم ! که یهو اشتباهی اشتباهی نشه !!! یاعلی. هرگز از یاد من آن سیلی مادر نرود !!!
|
|||
|
|
۳:۳۳, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
من که میگم بهترینش اینه که 14 سکه باشه و مرد 5 تاش رو همون اول بده تا زن بخشی از جهیزیه اش رو با اون بخره
البته یک چیزی رو هم بدنیست بگم من چند روز پیش بهشت زهرا بودم یک حکم دادگاه اونجا بود مهریه طرف 19 میلیاردو هشتصد میلیون تومن بود ![]() ![]() ![]() چند دفعه هم دقیق خوندم اشتباه نبود دقیقا 19 میلیارد و 800 میلیون |
|||
|
|
۳:۵۲, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من در حال حاضر با افزایش میزان مهریه در کشور بهتره به جوانانی که قصد خاستگاری دارند بگیم ..به جای استفاده از این واژه معجول ...به بابا و مامان دختر خانوما بگن ...دخترتو چند تا سکه میفروشی؟ |
|||
|
|
۴:۰۱, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۱ ۳:۵۲)areeiiyan نوشته است: سلام خیلی معذرت میخوام که اینو میگم.... اون پسرها چه تضمینی به اون پدر و مادر میدن که ادم درستی هستن؟؟ خصوصا الان و تو این شرایط که هیچ کس اونیکی رو نمیشناسه. |
|||
|
|
۴:۲۴, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۸/دی/۹۱ ۴:۰۱)Reza71 نوشته است: خیلی معذرت میخوام که اینو میگم....سلام چه تضمینی وجود داره که دخترا به پسرا خیانت نکنند ...شرایط دقیقا برابره ...مثل قبل نیست که مرد فقط کار بکنه ...الان خیلی از خانوما در امد خودشون و تفرحات خودشونو دارند .....همونطور که با ازدواج دختر به زن تبدیل میشه ...پسر هم به مرد تبدیل میشه . |
|||
|
|
۱۲:۰۰, ۸/دی/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
مهریه را قرار بود اقایان از سر مهر پرداخت کنند ولی برعکس شده: خانم ها از سر بغض و کینه دریافت می کنند,انرا اهرم فشار بر مردها کرده اند و ضامن بقای زندگیشان می دانند و مایه تامین معاش بعد از طلاق کرده اند.زندگی هم که بر این پایه تشکیل بشه نتیجه اش اعصاب خرد کنی و طلاق های روزافزون هست کافیه به امار طلاق, پرونده های در جریان طلاق و مهریه های اقساطی که ماهیانه پرداخت می شوند و زندانی های مهریه سری بزنید. بگردید ببینید توی جامعه مادی گرای فعلی چند تا دختر پیدا می کنید که حاضر باشند با مهریه پایین زندگی را شروع کنند . چند تا پسر پیدا می کنید که با وجود مهریه پایین پایبند زندگی باشند و پس از شروع زندگی هر دو تاشون با کمترین مشکلی دنبال طلاق نیفتند. مشکل اصلی مادی گرایی است وگرنه یک زوج معنوی مهریه را به صدق می دهند و به مهر می بخشند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهریه ی محمدی(مهرالسنة) | meshkat | 15 | 8,278 |
۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۸ آخرین ارسال: مرهم |
|
| !!!!!!!!مهریه رو کی داده ،کی گرفته!!!!!!!!!{{گفتگو محور}} | ترنم | 122 | 53,231 |
۳۰/مهر/۹۲ ۰:۳۱ آخرین ارسال: ترنم |
|

![[تصویر: 9qktuo39abn3gdhum.jpg]](http://www.up.persianv.com/images2/9qktuo39abn3gdhum.jpg)