|
... »»» (( ... راجع به اندازه مهریه چه نظری دارید .... )) »»» ...
|
|
۲:۱۳, ۲۲/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۲:۳۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز کاربران و مهمانان گرامی مدتی هست مسئله ای ذهنم رو مشغول کرده ... به نظر شما چرا با افزایش روز به روز مهریه دختران سرزمین ما ، آمار جدایی در حال افزایش است ؟! نظریه عموم مردم این هست که اندازه مهریه ، به استحکام زندگی ، کمک می کند ولی چرا در حقیقت این اتفاق در حال وقوع نیست !؟ آیا 1000 سکه مهریه ، کلاس دارد؟! پس چرا کاربرد ندارد ؟! اصلا مگر می خواهیم انسان خرید و فروش کنیم !؟ مهریه هدیه بوده ولی الان با دیه مقایسه می شود !!!!!!!!!!چرا چرا چرا!؟! حالا نظر خود شما برای مهریه روی چه مقداری هست ؟ خانمها چرا مهریه زیاد طلب می کنند ؟!! آقایون چرا قبول می کنند !؟! تاپیک خوبی راجع به مهر السنه هم در تالار داریم ولی نظرم روی گفتگو در این باره هست ...
|
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۳۵, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۱:۴۱)ahmad1300 نوشته است: 1-اهان احیانا این مرد ها ادم نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درضمن اگر زن و شوهر توافق کنند بچه میتونه یش زن بمونه سلام من امدم.... 1- مگه من گفتم مردها ادم نیستن؟؟ ولی احساسات مادر بهتر و قوی تر از مرده و بچه هم باید مال زن باشه... برای همین توافق میگم که مهریه باید بالا باشه... چون اگه مردها قبول نکردن بچه رو به زن بدن (در صورتی که خودش بخواد) زن مهرش رو در قبال بچه میبخشه. 2-من هم نگفتم تماما... گفته شد که قوانین ما از فقه اسلامیه من گفتم که تماما اسلامی نیست به قانون خاصی هم اشاره نکردم. 3- جان خودم من اینو بارها جواب دادم.... مرد وقتی میدونه نمیتونه از عهده ی فلان مقدار مهریه بر بیاد قبول نکنه.... بره با یکی دیگه ازدواج کنه... وقتی قبول میکنه یعنی میتونه پرداخت کنه و اون وقت دیگه به ما ربطی نداره که چطوری... میخواست قبول نکنه. 4- این طلبکارو زندان نفرستن رو من شدیدا باهات موافقم... طرف بدهکار شده.... جرم که نکرده.... باید راههای دیگه ای براش پیدا کرد. |
|||
|
|
۱۰:۲۵, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۰:۴۱ توسط mohammadhadi.)
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
سلام
مسبب طلاق فقط مردها نیستند که با مهریه بالا ان ها را تحت فشار قرار دهیم. زن ها هم به همان اندازه دخیل هستند.خیلی از مشکلات زناشویی از حرف های خاله زنک بازی شروع میشه . و الان هم همین اهرم فشار بر مرد برای عدم طلاق (مهریه بالا) باعث شده که زن ها خیلی راحت بدون واهمه توی زندگی هر نوع رفتاری بخواهند داشته باشند.مرد را با مهریه بالا کنترل می کنیم و سر جایش می نشانیم ولی همین مهریه بالا الت دست زن می شود.با کوچک ترین مشکلی مهریه اش را به اجرا می گذارد.هنوز یک ماه از عقد نگذشته مهریه را گذاشته اجرا و بعدش هم سوئ استفاده های زیادی که باب شده.دختر عقد کرده را با دوست پسرهاش گرفته اند.کار که بالا کشیده رفته مهریه را گذاشته اجرا.حالا این سوئ استفاده ها را چطور کنترل می کنید؟ حداقل چهار تا خواستگاری برید تا مظنه کار دستتون بیاد: مهریه را که دختر خانم معلوم نمیکنه .معلوم هم کنه مگه چند تا مهریه پایین داریم که پسرها بگردند اون ها را پیدا کنند؟گشتم نبود نگرد نیست .رفیق کرمانی من سه سال گشت تا اخرش مهریه اش شد دویست تا سکه و سه دانگ خانه ای که احتمالا بعد بخره.چند تا از خانم های متاهل این تالار که جمع مذهبی هستند مهریه پایین دارند؟چند تا از اقایان این تالار مهریه همسرشون پایین هست؟ میری خواستگاری میگی میخوام با دختر خانم راجع به مقدار مهریه صحبت کنم بابای دختر میگه دختر منه باید با من طی کنی .انگار داری معامله میکنی.بعدش که حرف هاتو با باباش زدی حالا میخوای تو جمع قرارداد را بنویسی اون یکی میگه کجا را دویست تا بنویس سیصد تا و اون یکی بزرگتر میگه دختر من پونصد تا بود این یکی هم پونصد تا و یک ساعت بحث سر همین قضیه .بین این حرف ها هم وقتی اعتراض می کنی میگویند :مهریه را کی داده کی گرفته .تو فقط امضائ کن مشکلی پیش نمیاد.خیلی مودبانه میگویند خفه شو تو کاره ای نیستی و بعد هم که مشکلی پیش میاد میگویند میخواستی امضائ نکنی. |
|||
|
|
۱۰:۲۶, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۲۲ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
آقا رضای گل
یه خواهشی ازت داشتم، خواهش میکنم راهکاری بگو که عملی باشه. اینکه پسری که نداره مهریه رو بده قبول نکنه شاید در نگاه اول حرفی منطقی و معقول به نظر بیاد اما یه نکته ای که هست اینه که واقعا چند تا دختر در جامعه ما هستن که حاضرن با مهریه پائین ازدواج کنن؟ آقا محمدهادی یه مثال زدن و گفتن توی یه شهر کوچیک 25000 نفری فقط پنج مورد ازدواج سراغ دارن که با مهریه پائین بوده! تازه اون شهر یه شهر کوچیکه و سطح توقعات کم! وای به حال شهرهای بزرگ!!! حالا به نظر شما توی این شهر فقط پنج تا خانواده باید تشکیل بشه؟ پس بقیه جوونای این شهر با نیازهاشون چه کنن؟ پرداخت مهریه های نجومی که الان مد شده فقط و فقط در توان اقشار پولدار جامعه اس! ویلا نشین ها و کاخ نشین ها... پس بقیه جامعه چیکار کنن؟؟؟؟![]() و یه سوال دیگه درمورد توان پرداخت مهریه... مهریه ها در ایران بیشتر برحسب سکه اس. خیلی نگذشته اون زمانی که سکه تو ایران حدود 300-400 تومن بود و الان حدود یک میلیون! یعنی تو همین چند ساله مهریه بعضی خانم ها 2 تا 3 برابر شده! تکلیف آقایونی که اول ازدواج حساب کردن دیدن توان پرداخت مهریه رو دارن و الان با این روند افزایش قیمت ها این توان رو از دست دادن چیه؟ ![]() یه بحثی که انجام شد و مورد تأیید من هم هست اینه که گفته شد زن ها برای شروع زندگی نیاز به پشتوانه دارن. این حرف رو من هم قبول دارم اما یه سوالی داشتم. وقتی یه دختر مهریه اش به تعداد سال تولدشه مسلمه که پسر نداره بده! حال خدای نکرده این زندگی به طلاق کشید و خانم خواست برای زندگی آیندش از مهریه استفاده کنه، وقتی پسر نداره بده به نظرتون این پشتوانه خیالی نیست؟ پشتوانه خیالی چه ارزشی داره؟ ![]() اینکه از مهریه به عنوان پشتوانه برای زندگی بعد از طلاق استفاده بشه فرهنگ غلطی است که در جامعه ما جا افتاده و اصلاً مورد تأیید اسلام نیست. مهریه حق زنه و باید پرداخت بشه پس باید مقداری معقول داشته باشه نه بالا و نه پائین. حال اگه واقعا مهریه پشتوانه دختر برای زندگی بعد از طلاقه چرا پرداخت مهریه عندالمتارکه نیست؟ ![]() همچنین خانم هایی که مدافع مهریه بالا هستن لطف کنن و در موقع ازدواج مهریه شون رو جمع بزنن ببینن یه همچین پولی رو پدر خودشون بعد یه عمر تلاش و زحمت داره، آخه یه جوون اول زندگی هزار تا سکه از کجا بیاره؟ اینکه میگید مهریه قسط بندی شده و سقف براش تعیین کردن و هزار تا داستان دیگه... تمام این حرفا از آسیب هایی است که همین مهریه های بالا ایجاد کرده. خب وقتی پسر نداره این مهریه رو بده بجز قسط بندی چه چاره ای هست؟ درضمن تو این تاپیک یه جوری داره در مورد مردها صحبت میشه که انگار مردها کروکودیلن! و تمامی ازدواج هایی که به طلاق میرسه تنها و تنها تقصیر مرداس! تکلیف اون مردی که زندگیش به نابودی کشیده شده و تقصیر کار همسرش بوده چیه؟ آخر یه زندگی شکست خورده تموم دار وندارش رو بده و بعدشم با باد هوا زندگی کنه!!!! یعنی هم چوب رو خورده و هم پیاز رو! یه بحثی هم شد درمورد جهیزیه... ای کاش این عرف غلط تو جامعه ما شکسته بشه و به جای هزار نوع خرج غیر ضروری و مراسمات و چشم و هم چشمی ها و همچنین وسایل بلا استفاده زیادی که مد شده روی جهیزیه خانم ها باشه، دو تا خانواده پول میذاشتن روی هم و اول زندگی اسباب زندگی رو برای فرزندانشون تهیه می کردن. در بعضی از شهرهای ایران تهیه جهیزیه هم با مرده. اما به نظر من بی انصافیه با این قیمت وسایل خانگی تهیه جهیزیه با یک خانواده باشه(چه خانواده دختر چه خانواده پسر) کاش از هزینه های تالار و عروسی و هزار نوع مراسم گناه آلود کم میکردیم و با پولی که خرج اونها میشده لوازم ضروری زندگی رو برای فرزندانمون تهیه میکردیم. کاش... و در آخر اگه واقع بینانه نگاه کنیم بالا رفتن مهریه ها در جامعه ما متأثر از چشم و هم چشمی هاس. متأثر از رسوم غلطی است که بر جامعه حاکمه. اول بحث آقای میلاد.م یه بحثی رو مطرح کردن و گفتن خانواده دختر با توجه به اینکه شناخت کافی از پسر ندارن برای تحکیم زندگی دخترشون مهریه اش رو بالا تعیین می کنن. هیچ چیز جای شناخت رو در زندگی نمیگیره. باید در جامعه ازدواج ها به گونه ای باشه که قبل از اینکه دختر و پسر برن زیر یه سقف همدیگه تا حد کافی شناخته باشن و به بد و خوب هم کاملا آگاه باشن. این مثالشون که گفتن قبل از ازدواج باید با چشمانی باز نگاه کنن و بعد ازدواج باید چشمشون رو یه سری از مسائل ببندن کاملا درست بود. اما متاسفانه در جامعه ما برعکسه... |
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۱۰:۲۶)MEHJR نوشته است:سلام خدمت شما 1-اینهمه دختر تو دنیا هست... یعنی یکیشون پیدا نمیشه که با مهریه ی پایین با این اقا ازدواج کنه؟ اصلا دنیا رو بیخیال.... همین ایران خودمون اینهمه دختر توش هست... بره با کسی که مهریه ی بالا نداره ازداوج کنه... اینطوری اون دختر خانمهایی مه مهر خیلی بالا میذارن بعد یه مدت حساب کار دستشون میاد و به طور خودجوش مهریه هاشون نزول میکنه. ضمنا گاهی اوقات جوونها لطف کنن مبارزه با نفس کنن یه چندسالی ... نمیمیرن که. (اینو شوخی کردم جدی نگیرینا)2- مهریه رو بر حسب روز میگیرن به گمونم.... اون دیگه تشخیصش با قاضی هست که چیکار کنه اون مرد (البته این رسم غلط که بدهکار رو میندازن زندان هم اگه اصلاح بشه خیلی عالیه) نکته اینه که مهریه حق زنه و خودش میتونه هرچندتا بخواد مهر تعیین کنه و قانون و مجلس و رییس جمهور و هیچ کس دیگه ای هم نمیتونه بگه از اینقدر بیشتر نذار. بشینن روز اول سنگاشونو وا بکنن 3- مهریه پشتوانه ی زندگی زن نبوده از اول.... ولی حالا شده و داره بهش با این دید نگاه میشه که نتیجه ی عدم اعتماد افراد به هم دیگه هست...الان کدوم پدری حاضره دخترش رو با مهریه ی کم بفرسته خونه ی جوونی که اصلا نمیشناستش؟ (تازه اونی رو هم که میشناسه با ترس و لرز قبول میکنه) 4- اگه مهریه حق زنه... پس زن میتونه هرچقدر بخواد تعیین کنه و کس دیگه ای نمیتونه نظر و دستور بده که فلان مقدار بذار فلان مقدار نذار. 5- میخواست قبول نکنه.... اقا قحطی دختر که نیست... اینهمه دختر تو دنیا... اصلا تو همین ایران... حالا پسره چه گیری داده که حتما اونی رو بگیره که مهریه اش بالاست؟؟ بعدش تازه شکایتم بکنه؟؟ 6- یه ازدواج موفق هیچوقت به جایی نمیرسه که زندگی کسی توش نابود بشه.... اکثر ازدواجهای ما الان ناموفقن... چون طرف فقط ازدواج میکنه و به باقیش اصلا فکر نمیکنه.... موندیم اونهایی که ازدواج کردن کجای دنیا رو فتح کردن که همه رو هول ازدواج ورداشته... 7- این مورد رو باهات موافقم... خیلی از خرجهای اول زندگی بیخوده.... یعنی واسه ی یه شب هر خرجی رو میکنن و فکر بعدش رو نمیکنن. 8- در این مورد هم فعلا نظری ندارم.... چون دیرم شده. |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
مهریه نهایت 14 سکه بابا حضرت فاطمه ( علیها السلام ) که سرور زنان دو عالم هست مهریه اش چقدر بوده که این دخترها به خودشون جرات میدن یک میلیارد مهریه بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۷:۲۷ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۱۶:۵۲)ahmad1300 نوشته است: مهریه نهایت 14 سکه بابا حضرت فاطمه ( علیها السلام ) که سرور زنان دو عالم هست مهریه اش چقدر بوده که این دخترها به خودشون جرات میدن یک میلیارد مهریه بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عرض سلام و ادب و احترام خدمت همه دوستان. ![]() اینکه مهریه هدیه ایه که به زن داده میشه که شکی نیست و کم بودن مهریه دلیل بر عیب و ایراد داشتن دختر نیست(چون خیلی وقتا پیش اومده که اگه دخترا مهریه پایین بخوان پسر و خونواده ایشون فکر میکنن عیبی در دختر هست که مهریه کم گرفته) در جواب فرمایشات دوست خوبم که میگن مهریه حضرت فاطمه(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)کم بوده و دخترها چطور جرات میکنن که مهریه بالا رو پیشنهاد بدن باید عرض کنم که همسر حضرت فاطمه(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)امام علی(علیه السلام)بود.خداییش آقایون یه ذره امام علی (علیه السلام)رو الگو گرفتن؟که از خانمها توقع داشته باشن.؟(البته چون دخترها و پسرها زندگی این دو بزرگوارو الگو نگرفتن کارشون به اینجاها رسید) ببینین دوست من من شخصا طرفدار مهریه 5تا یا14 هستم .ولی شما آقایون هم منصف تر باشین.نگید چطور جرات میکنن؟.... هر دختری میتونه مبلغی و تعدادی سکه رو پیشنهاد بده و از طرفی ی پسر هم میتونه قبول نکنه.پس قدرت انتخاب رو داره. توو این دوره و زمونه ای که ما زندگی میکنیم مهریه شده وسیله برای دفاع !!در صورتی که زمان حضرت فاطمه(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)مهریه هدیه بود که امام علی (علیه السلام)بهشون دادن.سبک زندگی رو زیادی تغییر دادیم و از زندگی زمان حضرت فاطمه(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فاصله گرفیتم که نتیجش شده حالو روز الان ما...... به جای اینکه مدام بخوایم تقصیر هارو بندازیم گردن طرف مقابلمون بیام زندگیه حضرت فاطمه(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)و امام علی(علیه السلام)رو بخونیم ببینیم چطوری زندگی کردن که مهریه و تعداد اون براشون مهم نبود.توقعاتمونو بیاریم پایین...هم دخترا هم پسرا. به نظر من دلیل مهریه زیاد هم چشمو هم چشمیه هم عدم اعتماد به طرف مقابل!!!!!!!! اگه به هم اعتماد داشته باشن میتونن بی توجه به چشم و هم چشمی و با مهریه کم زندگی رو شروع کنن. ![]() التماس دعای خیر |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۱۶:۱۸)Reza71 نوشته است: سلام خدمت شما سلام جواب بند یک حرف شما توی بند سه هست. به فرض که دختری مهریه پایین را قبول کنه خانواده اش قبول نمی کنند. |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۱۸:۳۷ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۱ ۲۲:۵۷)ahmad1300 نوشته است: با سلام دوستان مسلط باشید به اعصابتون... ![]() بحث دوستانه س ها! هر کس هم یه نظری داره... علیک سلام... 1_خیلی از قانونا... یکیش بانکداری مثلاً اسلامیمون... ! یکیش اینکه اگه مرد توی عقدنامه تعهد بده در زمان حیاط همسرش و در طول زندگی مشترک با اون نباید ازدواج مجدد داشته باشه ، بعد بره زن دوم بگیره جریمه ش 120 هزارتومنه!!!!!! اینو یه وکیل بهم گفته... 2_ شما الان خیلی آشنایی داری که یه همچین حرفی میزنی؟ خانوم ها رو اینطوری شناختید؟! 3_ چرا... اما مرد،مرده!!! میتونه میتونه خیلی زود سروسامون بگیره... خیلی هم زود ازدواج مجدد داشته باشه و سر دو تا کار بره! اما خانم مطلقه باید حالا حالا ها بمونه تا بهش به چشم بد نگاه نکنن و شاید بتونه مجدد ازدواج کنه... و همونطور هم که میدونید کار بیرون از منزل اونم به صورت دو شیف چیزی نیست که زن و طبیعت ظریفش بتونه با اون کنار بیاد...! در ضمن هیچ کس شات گان پشت سر آقایون نذاشته که ازدواج کنن! یا اگر میخوان بکنن برن سراغ دختری که مهرش بالاس... همون ضرب المثل قدیمی خربزه و لرز و اینها.... 4_ آقا تصویب شد رفت... هفته ی پیش نمیدونم کدوم شبکه داشت در موردش حرف میزد... با تشکر از همه ی دوستانی که آرامش خودشونو حفظ میکنن و تفاوت نظرها رو میپذیرن... ![]() (۱۱/دی/۹۱ ۱۶:۵۲)ahmad1300 نوشته است: مهریه نهایت 14 سکه بابا حضرت فاطمه ( علیها السلام ) که سرور زنان دو عالم هست مهریه اش چقدر بوده که این دخترها به خودشون جرات میدن یک میلیارد مهریه بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما جنس مذکرین... نمیدون ترس از مطلقه شدن بی پشتوانه ی مالی ینی چی... اون خانومی که به قول شما به خودش جرات داده مهریه ش بالاتر از 14 تا سکه باشه داره حساب روزای زبونم لال رو میکنه! میدونم حالا برمیگردید میگید دختری از اول به فکر بعد از طلاقه به درد زندگی نمیخوره و .... اما پسرای این دوره یه ذره هم شبیه حضرت علی نیستن و مردونگی ایشون رو ندارن که آدم بخواد اونطوری بهشون اعتماد کنه... آینده نگری چیزی نیست که کسی بخواد مذمتش کنه!!!! ![]() مثه اینه که بگیم همه اونایی که ماشیناشونو بیمه میکنن حتماٌ میخوان یکی رو زیر کنن دیگه!!!!!! پس نباید بیمشون کرد! به همون سادگی که آقایون جرات کردن و جهیزیه دادن رو وظیفه ی دختر دونستن!!!!!!! شما غصه ی اون آقایی رو میخوری میخواد دو ماهی یه سکه مرحمت کنه! اما نگران اون پدر و مادر بیچاره ی دختر نیستی که یه جا باید 20_ 25 ملیون بدن که چی؟؟؟!!! که یه آقایی تصمیم گرفته دوماد بشه و تشکیل خانواده بده!!!!!!!! ![]() یه سوال فنی.... خدا وکیلی!!!!! چند تا زوج رو دیدین که دارن با هم زندگی میکنن و میسازن و خانم تقاضای مهریشو داشته؟؟؟؟؟؟ دیدین تا حالا؟!!!!!! این بزرگواری خانوما رو نشون میده!!!!! دم مرگ هم بنده خدا ها مهرشونو حلال میکنن... این آقایون رو بدعات کرده!!!!!!! ![]() کلاٌ دوس دارن طلاق میگیرن هم مهریه ندن دیگه! |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۰۷ توسط mohammadhadi.)
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
سلام
مسلما اسیب پذیری خانم ها از طلاق خیلی بیشتر از اقایان هست و نگرانی ان ها هم از این موضوع طبیعی است. 1-مقصر و مسبب طلاق فقط اقایان نیستند که فقط انها را مهار کنیم.بخشی مربوط به مرد و بخشی مربوط به زن و بخشی هم دخالت خانواده دو طرف هست.و حتی در یک مورد خاص نمیتوان درصد عوامل را مشخص کرد. حالا مسبب هر کدام بودند بایستی مرد نقره داغ شود؟ 2- با توجه به امارها ایا مهریه بالا مانع رشد طلاق ها شده ؟ 3-مهریه بالا اسیب های وارده به زن را جبران کرده؟ |
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۰۴)mohammadhadi نوشته است: سلام بسم الله الرحمن الرحیم به نظر من جواب هر دوتا سوالتون رو اینطوری میشه داد که: مهریه بالا هیچوقت و هیچ جا مانع از طلاق نشده.چون خیلی وقتا پیش اومده که خانمها مهریه رو بخشیدن که فقط طلاق بگیرن!!به خاطر اختلافات یا هرچیز دیگه. هیچ زنی نیست که با گرفتن مهریه حتی به صورت قسطی و ماهانه بعد از طلاق احساس آرامش کنه و آسیبهایی که بهش رسیده رو جبران کنه.آسیبهای روحی و فشارهای روحی انقد برای این افراد زیاده که بعضی وقتا به گرفتن یا نگرفتن مهریه فکر نمیکنن. وقتی به مهریه با دیدی کاسبی نگاه کنیم نه هدیه خیلی اتفاقات پیش میاد!مثل اینکه ی مدت بعضی از دخترها با مهریه بالا با مردهای مسن ازدواج میکردن و بعد از مدتی با طلاق و گرفتن مهریه برای پدر و برادرشون زندگی جدید درست میکردن!!!!!!!!! بعضی وقتا نمیشه گفت حق باکیه!!!!چون دخترها با توجه به اوضاع اجتماعی الان مهریه بالا رو برای استحکام زندگی میدونن.و پسرها زیادی مهریه رو سد راه ازدواج. فکر کنم اگه آقایون یه طوری باشن که دختر و خونوادش بتونن بهش اعتماد کنن با14تا سکه هم راضی به ازدواج میشن. البته آقایونم باید توقعاتشونو واسه جهیزیه بالا ،پایین بیارن. ![]() دوطرف باید با توجه به شرایط با هم کنار بیان. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مهریه ی محمدی(مهرالسنة) | meshkat | 15 | 8,288 |
۱۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۳۸ آخرین ارسال: مرهم |
|
| !!!!!!!!مهریه رو کی داده ،کی گرفته!!!!!!!!!{{گفتگو محور}} | ترنم | 122 | 53,302 |
۳۰/مهر/۹۲ ۰:۳۱ آخرین ارسال: ترنم |
|

![[تصویر: 9qktuo39abn3gdhum.jpg]](http://www.up.persianv.com/images2/9qktuo39abn3gdhum.jpg)

آقا محمدهادی یه مثال زدن و گفتن توی یه شهر کوچیک 25000 نفری
(اینو شوخی کردم جدی نگیرینا)