کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خاطره ای زیبا،(خیلی زیبا) در مورد حجاب
۲۲:۴۸, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #1

راحیل محشر نوشته است:
سلام
[/b]
عرض ادب و ارادت

خواستم یه خاطره ای که دوشنبه همین هفته برام اتفاق افتاد رو براتون تعریف کنم...فکر کنم خالی از لطف نباشه..

دوشنبه از صبح تا غروب دانشگاه کلاس داشتیم...خیلی هم سنگین و فشرده بودند..ظهر که نمازمونو خوندیم و گفتیم بریم یه دفعه هم شده دلمونو بزنیم به دریا و بریم یه رستوران خوب نهار بخوریم...شهری که ما درس میخونیم با شهری که محل سکونتمونه فرق میکنه زیاد باهاش آشنا نبودیم دربستی گرفیتم و گفتیم جناب ما رو ببرید یه رستوران خوب...پیرمرد بنده خدا مارو برد یه رستورانی که از برج میلاد هم بلند تربود...از اون رستوران زنجیره ای ها که توی همه ی شهرها شعبه دارنا...پیاده شدیم و رفتیم داخل رستوران...عین این ندیدبدیدا به درو دیوار و دکوراسیون و گارسونای شیک و پیک کرده نگاه میکردیم خلاصه نشستیم و جاتون خالی غذارو خوردیم اومدیم که حساب کنیم من اومدم از در ورودی رستوران بیرون توی سالن کناریه آسانسور ایستادم تا بقیه بیان...بعد چند ثانیه که بچه ها اومدن رفتیم داخل آسانسور یه دفعه دیدم یه آقای مسّن وشیک با دوتا بادیگارد شیک تر ازخودش در آسانسورو باز کرد و جلوی من فکر کنین من زانو زد و بهم گفت : دخترم من حاجی فلانی هستم صاحب رستوران این هدیه ناقابل از طرف ما به تو دختر چادری و محجبه...فکرشو بکنید تموم مشتریها داشتند منو نگاه میکردن و وقتی دقت کردم دیدم توی اون رستوران با اون عظمت با اون همه مشتری فقط من چادری بودم حتی دوستام هم چادرنداشتند...بادیگاردای حاجی هم برام تعظیم کردند و پول غدامو بهم برگردوندن...
قشنگ ترین حسی که بعد این همه مدت که چادر میپوشم 2 روز پیش حس کردم...

خودم و خواهرم...مراقب تاج بندگیمون باشیم...

http://www.askdin.com/thread15525-23.html#post301755
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، غفران غ ، yek Montazer ، شیدا ، R3Z4 ، rezaa-ba ، مفقود الاثر ، انصارالمهدی ، زینب خانوم ، V-E ، كارمند پيمانی ، meshkat ، mhvvhm ، AMINI ، عبداللهی ، Asma ، شهیدطیبه واعظی ، ats ، محب الزهرا ، Havbb 110 ، aboutorab ، farzad313 ، حقیر ، rahgozar.f ، Tolou ، خیبر110 ، حنین ، بیداری اندیشه ، سرباز سید علی ، al-shia ، zohur ، والح ، emj ، heaven ، وحید110 ، یاوران مهدی ، بچه شیعه ، رمز شب ، یاســین ، vahrakan ، N.Mahdavian ، amiroooo ، ELENOR ، راحیل محشر

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۵, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۹/دی/۹۱ ۶:۳۱)ایرانی نوشته است:  -
جناب ابوتراب! میخواهید برای حجاب تبلیغ کنید بسیار عالی است اما شیوه شما مانند سایر اعضای این تالار غلط است.

جناب

aboutorab

مگر قرار است هر کس هر چیزی گفت به عنوان شاهد بیاورید؟؟

سلام بر اقتدا كنندگان بر ام ابيها فاطمه الزهرا الصديقه الشهيده و ام المصائب زينب الكبري سلام الله عيهما اجمعين"

جناب ايراني بزرگوار "

بنده در حدي نيستم كه قصد تبليغ و يا احياناً تذكر به شخصي باشم .
ارسال هاي بنده را فقط و فقط صرفاً جهت اطلاع انگاريد و بس[/b]

[b]و چنانچه ارسالهاي بنده غلط يا صحيح بوده به بزرگواري خودتان عفو بفرماييد .

موفق باشيد و زينبي (سلام الله علیها)

يا فاطمه الزهراسلام الله عليها الصديقه الشهيده
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: راحیل محشر
۲۰:۵۹, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام خاطره ی خیلی خیلی خوب و قشنگی بودHeart باور می کنم چون من هم از این قشر هستم و همیشه توی جامعه ب خاطره حجابم هم مورد لطف قرار گرفتم هم بی لطفی... و این برای منی که چادر می پوشم کاملا عادی و قابل باوره...خیلی جاها به واسطه ی همین حجاب احترام و عزتی میبینم که واقعا برام حیرت انگیزه!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، امیریان ، راحیل محشر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]