کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بد نام کردن حجامت در کتب درسی
۹:۴۲, ۵/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۱ ۹:۵۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

"
سلام علیکم
متاسفانه چند روز پیش متوجه شدم که اینبار در کتاب علوم زیستی سال اول دبیرستان در بخش مربوط به راههای ورود ویروس ایدز به بدن، سنت نبوی و اوصیایی حجامت را در کنار وسایل خالکوبی از راههای سرایت ایدز معرفی کرده اند. و اینبار وزارت آموزش و پرورش مرکب جولان بدخواهان و مغرضان حجامتشده است تا با تزریق افکار ضد دینی شان در نوجوانان ما چهره ای آلوده از حجامت ترسیم کنند. این درحالی است که حجامت با آن برد عظیم پیشگیری و درمانی اش در طول این بیست و چند سالی که از احیای آن می گذرد بسیار عالی امتحان پس داده و تاکنون موردی از انتقال بیماری توسط ان گزارش نشده است. علت این امر بر همه ی صاحبان رشته و دوستداران سنت اسلامی حجامت کاملا آشکارست. اما جهت اطلاع سایرین و برای اینکه به زبان خودشان گفته باشم اینکه حجامت تماما با وسایل یکبار مصرف و استریل صورت می گیرد و علاوه بر آن خود عمل حجامت یک مکانیسم ضد بیماری و آلودگی را در بدن فعال کرده که مانع از ورود هرگونه آلودگی از محل حجامت به بدن می شود.تفکر غیر دینی که بر برخی مسئولان حاکم باشد نتیجه اش همین می شود. آیا برخی از آنان واقعا در جریان نیستند که حجامت دارای چه پیشینه و جایگاهی بوده و چگونه به جایگاه فعلی خود دست یافته است؟ به نظرم حداقل باید همه مسئولان با آن همه مطالب و کتب و سخنرانیهایی که از حجامت در محافل گوناگون پخش شده است از قضیه آگاه باشند.برخورد با حجامت موضوعیت ندارد و وزارت آموزش و پرورش که یکی از ارگانهای انتقال ارزش های دینی به فرزندان این کشور است و در سالی که خودش آن را تحول بنیادین در آموزش و پرورش معرفی کرده است و پس از آنکه حجامت الان دیگر جایگاه کاملا اجتماعی و قانونی به دست آورده است و دیوان عدالت اداری هم سالها قبل به احکام مخالف با آن رای ابطال زده است نباید اینگونه رفتاری داشته باشد و مسئولان این وزارت و در راس آن وزیر مربوطه باید هرچه سریعتر نسبت به اصلاح کتاب و حذف این مطلب از کتاب و یا کتب مربوطه اقدام کند تا در سال آینده به هیچ وجه شاهد چنین مطلبی در کتاب های درسی نباشیم و به کمتر از این هم قانع نخواهیم شد. وقت آن رسیده است که همه ی مسئولانی که سالها طبل مخالفت با حجامت را می کوفتند به خود آیند و همچون مسئولی آگاه به قضیه حجامت نگاه کنند و ارزش آن را در حل بحرانهای اجتماعی درک کنند.جهت اثبات بطلان این مطلب که حجامت از راههای انتقال ایدز است توجه شما را به لینک زیر از وبلاگ طب و تهدید نرم جلب می کنم. حتما لینک های زیر را ببینید که یک نمونه از صدها نمونه ای است که صدایش هم در نمی آید اما از هر طرف به حجامت حمله کرده و اینگونه آنرا آلوده ساز معرفی می کنند.
حجامت خطرناک است یا اندوسکپی
http://www.aftabnews.ir/vdciyyaz3t1a5p2.cbct.html[/b]
نمونه ای از حمله به حجامت در سال های گذشت
هhttp://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=211629

...............................................................

منبع http://www.islamteb.blogfa.com/post-17.aspx
واقعا اسف باره، اینا مسلمان نبودن چیکار میکردن

بسم الله الرحمن الرحیم

برخی عناوین مباحث مطرح شده :
+ معرفی کتب تدوین شده در باب حجامت
+ سابقه شخصی شروع حجامت در ایران
+ حجامت و افزایش بینایی
+ حجامت و درمان جنون
+ توطئه ی حذف حجامت در ایران
+ تغییر سنت های تغذیه ای( نان، روغن)
+ بهترین ها و اصل ها در میوه ها و حبوبات
+ تاثیر انواع رفتارها و هنجارها بر خون انسان
+ سوداسازها و تاثیر بر خون
+ بهترین روش برای پاکسازی خون
+ حجامت و مقابله با بحرانهای اجتماعی (بمبارانهای شیمیایی، مسمومیت های غذایی، گزیدگی ها )
+ ضرورت حجامت در عصر حاضر
+ حجامت در پیشگیری از بیماریها
+ مزیت حجامت بر سایر روشها
+ حجامت پشت گوش و درمان زردی نوزادان
+ حجامت آلرژی و درمان آلرژی و فراگیری آن
+ حجامت گرم و خشک و درمان آرتروزها
+ درمان آلرژی با تخت گیوه در قدیم
+ حجامت و درمان بیماریهای پرکشتار مانند سکته قلبی
+ حجامت و درمان آسیب های اخلاقی و مشکلات اجتماعی
+ تاثیر برخی ایام ماه قمری بر غلیان خون و جنون
+ اوقات وعده های غذایی
+ تاثیر عمل به دستورات دینی
+ ستون های طب ( حجامت و تغذیه)
+ اصلاح سبک زندگی
+ تغییرات نابجای غذایی
+ رساله ی ذهبیه
[/font][font=Tahoma]
پرسش و پاسخ از استاد خیراندیش :
+ پیدایش ویتیلیگو و درمان آن
+ بواسیر و عوارض ناشی از عمل جراحی
+ دیابت و یبوست
+ حساسیت های ناشی از زالودرمانی
+ ناراحتی و نارسایی کبدی
+ تپش قلب و کم خونی
+ انسداد حالب کلیه و عفونت ادراری
+ گواتر و کم کاری تیروئید
+ خشکی چشم
+ کم خونی و کمبود کلسیم
+ درد معده و تهوع صبحگاهی
+ بلغمی مزاجها و درمان کسالت آنها و حجامت
+ غذاهای گرم مزاج اصلی
+ کم خونی و درمان با حجامت گرم
+ نقرس و روماتیسم
+ بثورات جلدی و خارش و ناراحتی خواب
+ زردی نوزاد و حجامت پشت گوش
+ درد گیجگاهی و شقیقه ها
+ خون دماغ شدن
+ آفت دهان و حجامت
+ ناراحتی قلبی توسط انگور
+ تومور مننژیومایی
+ دیابت نوع 1
+ آستیگمات چشم
+ اضطراب شدید در دختر نوجوان
+ حجامت زنان باردار و نوزادان
+ بیماری ام اس MS ( اشاره ای به دریاچه ی ارومیه در درمان ام اس )
+ بیماری صدف ( داءالصدف )
مطالب بالا رو میتونید در فایل های صوتی زیر بیابید(دکتر خیر اندیش)
[align=-WEBKIT-CENTER]قسمت اول:
دانلود
[align=-WEBKIT-CENTER]قسمت دوم:
دانلود
[align=-WEBKIT-CENTER]قسمت سوم:
دانلود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: emj ، aboutorab ، hesam110 ، am_po ، faateme-313 ، انصارالمهدی ، yektasepas ، mohamad ، Havbb 110 ، احیاء ، fazel ، مفقود الاثر ، آیات ، El-Yasin ، من انقلابی ام ، دل خسته ، ANTI satan ، اولولالباب ، abas_341 ، arman mohseny ، help me ، مجتبی110 ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، sagheb ، تفکر

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۶, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #31

(۶/دی/۹۱ ۱۱:۵۶)مردتنهای شب نوشته است:  این پزشک؟ چندان معتبر نیست ، در واقع از افراد حاشیه ای جامعه پزشکی است یعنی از اصحاب شبه پزشکی

یا طب جایگزین Alternative medicine است ، تکرار می کنم لطفا یک منیع یا رفرنس از بدنه پزشکی دانشگاه های

اروپا و آمریکا ارائه دهید ، نه از طب جایگزین ( شبه پزشکی).
این حرفای غیر علمی و فاشیستی دیگه چیه؟!! علم اروپا و غیر اروپا نداره.
جناب این حرفای غرب زده رو کنار بزار و بجای خود کار شناسی، یه مدرک علمی بیار که حجامت مشکل داره.

(۶/دی/۹۱ ۱۱:۵۶)مردتنهای شب نوشته است:  چرا خوب نوشته مرا نخواندی و از هولت یک حرفی را در دهان من گذاشتی و خودت هم جواب دادی ، من که در پستم

گغته بودم که مواد زاید از طربق کلیه و ادرار دفع می شود و حجامت هیچ تاثیر و نقش مفیدی در این رابطه ندارد .

روی چه حساب شما نظر پزشکی می دی؟!!

این هم چند تا مدرک علمی به زبان لاتین.
http://www.acupuncturetoday.com/abc/cupping.php
http://www.webmd.com/balance/guide/cupping-therapy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، aboutorab ، آیات ، fazel
۱۳:۲۳, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
ببینید دوستان یکی از راههای ایدز یا همون راه اصلی انتقالش،انتقال از طریق خون هست! که شامل همه ی ابزار و...میشه که با خون سر و کار دارد! از دندان پزشک گرفته تا حجامت!!
من تا حالا حجامت نکردم!ولی خوب بدم نمیاد یک بار امتحان کنم...شاید در هفته دیگه برم یک بار انجام بدم!
به هر حال یکبار امتحان کردن ضرری نداره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، aboutorab ، آیات
۱۳:۲۹, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #33
آواتار
حجامت رو امسال اضافه کردن ما که پارسال حجامت نداشتیم
حجامت سنت پیامبر است من خودم نوزاد بودم این بیلی روبین (هر چی هست نمیدونم) زیاد بود مامانم پرستاره به جای دارو بردم حجامت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آیات
۱۳:۳۳, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #34
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

این قسمت حق با شماس،موضوع اینه که وسایل کار حجامت یکبار مصرف هست،در حالیکه در لینکی که من گذاشته بودم در اندوسکوپی بهداشت کمتری رعایت میشه،پس موقع اهدا خون اگر همه چی رو میپرسن اندوسکوپی رو هم بپرسن نه اینکه در کنار بگن حجامت یا رفتار پر خطر جنسی داشتید
خوب هر کس اطلاع نداشته باشه فکر میکنه حالا چی شده حجامت رو کنار مسائل جنسی و حتی لواط میگذارند،سیاست مغرضانه کاملا مشهوده
در ضمن بنده پیشنهاد میکنم اگر میخواهید فقط تست کنید حجامت رو در فصل بهار انجام بدید، معمولا در فصل سرما تا زمانی که ضرورت درمانی نداشته باشه حجامت نمیکنند مخصوصا در ماه دی که سرده، در بهار خون در بدن به غلیان میفته و فصل خوبی برای حجامت هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، آیات ، A L I
۱۳:۴۰, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
[quote='مردتنهای شب'

چرا خوب نوشته مرا نخواندی و از هولت یک حرفی را در دهان من گذاشتی و خودت هم جواب دادی ، من که در پستم

گغته بودم که مواد زاید از طربق کلیه و ادرار دفع می شود و حجامت هیچ تاثیر و نقش مفیدی در این رابطه ندارد .
[/quote]

قبلاً خدمت دوستان عرض كردم سواد ندارم بيشتر تجربي كار كردم اما جهت اطلاع بيشتر دوستان و شما بزرگوار لينك زير را مطالعه بفرماييد .
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-529.html

موفق باشي عزيز

اينقدر هم لجاجت نكن بالاخره يه روزي همه چي برات روشن ميشه

يا حق
۱۴:۰۸, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
(۵/دی/۹۱ ۲۳:۵۱)مردتنهای شب نوشته است:  بوعلی سینا مرد بزرگی بوده ولی متعلق به هزارسال پیش ؛ و بسیاری از بدیهیات و نکاتی که الان در پزشکی

بسیار ساده است را نمی دانسته ، مثلا بوعلی سینا نکته ساده ای مثل گردش خون را نمی دانسته است و ...

بنابراین حرفهای بوعلی سینا کارآمد و مفید نیست ، ثانیا این حرف شما مثل اینست که بگوییید چون قدیمی ها

از اسب و قاطر برای مسافرت و حمل و نقل استفاده می کرده اند ، پس ما هم باید امروز همان کار را بکنیم !

هه
همون اسب وقاطر بهتره والا
فکرمیکنید با این دود ماشین ها خیلی بهتون خوش می گذره؟
فرهنگ غلط است که فکر می کنید الاغ واسب به درد نمی خوره
فرهنگ از اساس خراب شده است.
بله از قطار واتوبوس وهواپیما به صورت محدود ودر مواقع ضروری خوب ولازمه استفاده بشود .....
..... مردم الان به چی افتخار می کنند ؟ به فرهنگی که آنان رانابود می کند؟ به فرهنگی که جامعه را به فساد وتباهی کشیده؟ به بیماری ها؟ به عمر کوتاه شده؟
مردم مادربزرگ هایشان را فراموش نکرده اند الحمدلله
آنان موفق تر بوده اند یاما؟؟؟؟؟
شما برو بیمارستان میلاد ببین چند نفر درمان میشن
بعد آمار مریضهای دکتر روازاده که یکیش خودم واطرافیانم بودیم آمار رو بگیر ببین کی درمان شده واقعا
البته می دانم که از همه چیز اطلاع دارید لکن هوای نفس حس انسان دوستانه تان را کشته است
از روز قیامت بترسید وانقدر فکر پول دکترهای احمق غرب زده از خود راضی نباشید(البته منظورم همه دکترهای طب جدیدنیست)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، El-Yasin ، fazel
۱۴:۲۴, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
من فکر میکنم بجای این حرفا، بهتره مخالفین حجامت مثل جناب مرد تنهای شب با رفرنس علمی ثابت کنن حجامت مشکل داره. اینطوری بهتر نیست؟
درضمن برادر من این که نشد، اگه منطق شما اینگونه باشد هر دلیلی بیاوریم شما یه عیب براش می تراشید. این یکی که پزشک معتبری نیست یا اصلا به نظر شما پزشک نیست. خدا به داد دیگر دلایل برسه...
و دوم شما که اینقدر روی دانشگاه های اروپا و امریکا تاکید دارید برای من ثابت کنید اونها بی طرفن. در واقع من همچنان منتظر پاسخ شما به این قسمت از حرفام هستم:

نقل قول:و اما آیا واقعا شما مجامع علمی اروپا و امریکا رو بی طرف می دونید؟ من هم واقعا دوست داشتم اونها بی طرف باشن اما متاسفانه بسیاری از مجامع علمی اروپا و امریکا سعی بر این دارند تا نتایجی رو اعلام کنن که بر ضد ادیان توحیدی باشه. نمیدونم شما مستند اخراج شدگان (Expelled) رو دیدید یا نه. این مستند یکی از خوش ساخت ترین مستندهاییه که من دیدم و در سال تولید خودش در امریکا هم بازخورد خوبی داشته. همچنین این مستند با کیفیت خوب و زیرنویس فارسی تو همین تالار هست. خوشبختانه هم این مستند ساخت ایران نیست که به جانب داری متهمش کنید. توصیه می کنم این مستند رو ببینید اونوقت نظر شما در مورد بی طرف بودن دانشگاه های اروپا و امریکا تغییر خواهد کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، آیات
۱۴:۲۶, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
اتفاقا بو علی سینا خیلی چیزا رو هم می دونسته الان چند محقق دارن از روی کتاب قانون بو علی سینا روش هایی رو برای درمان سرطان پیدا می کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، مفقود الاثر
۱۴:۳۶, ۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
(۶/دی/۹۱ ۱۳:۲۹)سرباز منتظر نوشته است:  حجامت رو امسال اضافه کردن ما که پارسال حجامت نداشتیم
حجامت سنت پیامبر است من خودم نوزاد بودم این بیلی روبین (هر چی هست نمیدونم) زیاد بود مامانم پرستاره به جای دارو بردم حجامت
صبر کنید ودربهار سه مرتبه منظم حجامت کنید تا از نتیجه شگفت زده بشوید
دفعه اول می بایست سه مرتبه باشد تا بدن به آن عادت کند وتغییرات لازم را به خوبی ایجاد نماید.
همچنین هرچقدر سن پایین تر باشد تاثیراتش بیشتر هست.
من تابه حال هرکسی را که کودکی گفته حجامتش کرده اند دیده ام قدش بلند بوده...
و....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز منتظر ، یاســین ، aboutorab ، مفقود الاثر ، fazel
۱۵:۰۴, ۶/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۱ ۱۷:۱۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #40

سلام

با عرض معذرت فرصت نداشتم همه پستها رو بخونم.

ما زکریای رازی رو برای کشف الکل می‌شناسیم، در حالی که این یکی از کمترین افتخارات اوست. پزوهشگران طب سنتی میگن زکریای رازی فرمول ساخت حدود 3000 دارو رو در کتابهاش ذکر کرده.

می‌خوام بگم این چیزی که ما از طب سنتی تصور داریم، خیلی کمتر از واقعیتش هست.

فکر کنم دکتر میرغضنفری برنامه "صبحی دیگر" بود که میگفت: "حجامت نزدیک به 30 شرط دارد".
پس، حتماً قبل از هرچیزی، پیش یک طبیب سنتی بروید.

یکی از فامیل‌هامون رفته بود مطب دکتر روازاده، و او بدون بررسی هیچ چیزی، همون اول به همه میگفت برید حجامت، و اگر نرفتید پیش من نیایید
. فامیل ما هم خودش از طب سنتی مقداری آگاهی داشت، و این اشتباه رو به او گوشزد کرد، (یادم نیست دقیقاً جواب روازاده چی بود، ولی جوابش قانع کننده نبوده) و در آخر هم نرفت حجامت.

فکر می‌کنم می‌شود برای زالو انداختن از واژه حجامت استفاده کرد، هرچند بعضی جاها بطور آشکار بصورت جدا از حجامت استفاده می‌شود.

شاید بخاطر تأکید روی تفاوت زالو انداختن و
حجامت با بادکش هست، که اثراتشون هم اندکی متفاوت هست. فکر می‌کنم حجامتی که از قدیم گفته شده با زالو بوده، و این عامل ایدز شدن مربوط به بادکش هست.

ویرایش: ضمناً زمانی که خود بادکشها یکبار مصرف هستند، اگر اشتباه سلمونی‌ها رو بکنن و تیغ رو عوض نکنن، یا اشتباه دندانپزشکی‌ها رو بکنن و وسایلشون رو خوب ضدعفونی نکنن، ممکن است موقع تیغ زدن یک نفر رو آلوده کنند.

ویرایش 2:البته فکر نمیکنم هیچ سلمونی باشه که تیغ رو تعویض نکنه، ولی ممکنه با تعویض تیغ هم باز به ضدعفونی نیاز باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مفقود الاثر ، آیات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]