|
رونالدو یا شهادت!!!!!
|
|
۱۱:۴۳, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
من بعد قرنها دوباره تصمیم گرفتم تاپیک بزنم با سوال اساسی که فکرمو به خودش مشغول کرده سوال من اینه شما ترجیح میدید کدوم باشید و چرا؟ 1.یه آدم ساده یه نفر که داره یه گوشه دنیا زندگیش رو می کنه آدم خوبیه به دیگران هم خوبی می کنه معتمد و با آبرو هم هست داره ساده زندگیش رو می کنه حالا بیایید فرض کنیم همین آدم ساده و خوب شهید هم بشه ولی بی سر و صدا یعنی مرگش روی چیز خاصی توی دنیا تاثیر زیادی نذاره البته من قصد بی احترامی به هیچ شهید بزرگواری رو ندارم تو رو خدا بعد نیایید بگید چرا اینطوری حرف می زنی و اینو هم در نظر بگیرید منظور من شهدایی مثل شهید چمران و شهید آوینی هم نیستن این افراد بحثشون جداست 2.یا یه آدم مشهور و اسم و رسم دار مثل: یا: (مثال بود ها) و شما این خبر رو در نظر بگیرید "کریستیانو رونالدو کفش طلایش رو برای کمک به مردم غزه فروخت" "مسی:اسلام دین صلح و آرامش است" به نظر شما این کار رونالدو چه تاثیری تو دنیا می ذاره رونالدو خیلی طرفدار داره و خیلی ها عاشقشن همین جبهه گیری رونالدو علیه اسرائیل هزار معنی داره می دونید چند نفر چون رونالدو به غزه کمک کرده دیدشون راجع به مظلومان غزه عوض میشه؟ یا حرف مسی چند نفر توی دنیا به خاطر رسانه هاشون اسلام رو دین وحشی ها می دونن؟ چند نفر طرفدار مسین؟ با این حرف مسی میلیونها نفر طرفدارش تصمیم می گیرن راجع به اسلام واقعی تحقیق کنن و دو کار ساده از دو سوپر استار می تونه رو میلیونها نفر تاثیر بذاره شما ترجیح می دید کدوم باشید؟ کسی که عمری برای خودش زندگی می کنه و آدم خوبی هم هست یا کسی که اگر بخواد خوب باشه با یه جمله اش می تونه دنیا رو تکون بده یه آدم ساده(قسمت شهادت رو در نظر بگیرید).....یا یه آدم مهم نظر خود من هم اینه:2.چون به نظرم تغییر میلیونها نفر با یه کلمه ارزشش بیشتر از عابد و زاهد بودن برای خداست حتی اگر شهید بشی مشتاق اینم که نظراتتون رو بدم.لطفا خوب فکر کنید و جواب بدید |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۵, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام
مهم نیست که کی چقدر بخوادت ، مهم نیست که زنده باشی یا بمیری ،کی و کجا و چه طوری بمیری ، حتی مهم نیست که برای کسی حضورت اهمیتی داشته باشه.مهم اینه که ، مهم اینه که ، اونی که واقعا دوستت داره ، اون براش مهم باشه.مهم اینه که وقتی زنده هستی یا می میری توی تمام وجودت ، گرمای عشقش رو حس کنی.مهم اینه که اون بخوادت. و به قول معرف "الاعامال بالنیات" ، و این که "ما مامور به وظیفه هستیم ، نه مامور به نتیجه" ، با این تعریف ، هیچ چیز به غیر از نیتت ، و این که به وظیفه ات عمل کنی اهمیتی نداره. |
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۱۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۱ ۲۳:۰۹ توسط شهـاب.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
دوستانی که نسبت به "رونالدوها" خوش بین هستند ، فکر آینده نیز باشند ... همه می دانیم ، رونالدو از نظر اخلاقی "مثبت" نیست ، این حرکت به فرض از ته "دل" هم بوده باشد ، می تواند کودکان و نوجوانان زیادی را خصوصا در سرزمین های اسلامی شیفته خود کند .... اما بعد از چند سال ... می توان پیش بینی کرد که این حامیان نوجوان بر سر غرور خود همچنان همه ی رفتارهای او را تقلید می کنند ... ارتباطهای جنسی /مصرف مشروبات و .../ مدل مو/حمایت احتمالی از قدرتهای مخالف اسلام و ... نمونه تلطیف شده ی آن برای جامعه امریکا(نه ملت های اسلامی) شخصیت بریتنی اسپیرز بود که ابتدا بسیار کودکانه وارد گود شود و بطور انفجاری طرفدار پیدا کرد ،آنهم از قشر کودک و نوجوان ... ابتدا بسیار محجوب و مثبت بنظر می رسید (از دید پدران و مادران ایالات متحده) پس از چند سال بتدریج شیوه ی خود را تغییر داد ، دیگر از دست پدر و مادری که کودکشان نوجوان و نوجوانشان جوان شده بود کاری بر نمی آمد ... ما در زمینه آینده نگری بسیار عقب هستیم ... دنبال اتفاق هستیم تا تفسیر یا توجیهش کنیم !! |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۱۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۱ ۲۳:۵۷ توسط كارمند پيمانی.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خیلی پیچیده نیست ها !!
واقعا قابل قیاسه ؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۱۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۱ ۲۳:۵۲ توسط omidman.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
"کریستیانو رونالدو کفش طلایش رو برای کمک به مردم غزه فروخت"
"مسی:اسلام دین صلح و آرامش است" اول این که این عمل و حرف اونها چیزهای بسیار پسندیده ای هست و نشان از پاکی درونشون داره. اما باید گفت این گونه افراد بازیچه هستند و انسان هایی هستند که شاید تقصیری ندارند اما در جهت اهداف مادی گرایان و دنیاطلبان کار میکنند. درسته که این عمل یا حرف اونها میتونه تاثیرگذار باشه و انسان ها رو به سمت مرام پهلوانی بکشه (نه صرفا مرام قهرمانی) اما اولا اون افرادی که مثلا طرفدار مسی هستند به دنبال بازی زیبای مسی هستند و تمام دنیاشون(و هم چنین آخرتشون) فوتباله و کاری به این ندارن که مسی چی گفته یا چی کرده و بیشتر از اینکه حرف مسی رو قبول داشته باشن بازی اون رو قبول دارن ... دوم اینکه اینو هم در نظر بگیرید که فوتبال که عامل شهرت این افراد شده یه چیز بسیار بی ارزشه و انسان تعجب میکنه که آیا مساله ای تو دنیا مهمتر از فوتبال وجود نداره که اکثریت افراد در جوامع رو درگیر خودش کرده؟ فوتبال به عنوان ورزش با ارزشه برای اونایی که خودشون می خوان ورزش کنن؛ اما برای اونایی که ساعت های زیادی از زندگیشون رو صرف دیدن فوتبال میکنن، برای اینکه فقط از انجام یک سری حرکات موزون و هماهنگ لذت ببرن!!!(لذت گرایی مطلق بدون توجه به این مورد که : آخرش که چی؟) فوتبال جز وقت گذرانی ازرش دیگه ای نداره.(پر کردن وقت های بی کاری و گذراندن وقت هنگام بی برنامگی) این کار رو یه دلقک سیرک هم میتونه انجام بده؛ سرگرم کردن مردم بدون اینکه برای مردم فایده ای جز وقت گذرانی داشته باشه. من خودم از بازی زیبای مسی لذت میبرم و از هر گل زیبا و از هر حرکت اکروباتیک و زیبا؛ اگر هدف فقط لذت باشه و بس! پس این افراد در خدمت سرمایه داران مادی گرا و دنیاطلبان هستند؛ چرا؟ چون اوقات فراغت انسان که تنها فرصت انسان برای فکر کردن در مورد بهترین اهداف در زندگیه رو ازش میگیرن(انسان تو عصر زندگی ماشینی جز اوقات فراغت فرصتی برای فکر به این نداره که :صبر کن ببینم ؛ مسیر من داره به کجا ختم میشه؟ بهترین هدفی که من تو زندگی میتونم یا شاید می تونستم انتخاب کنم چیه؟) و انسان شده یه روباتی که داره یه سری کار ثابت رو انجام میده و بدون تفکر در مورد نتیجه تمام کار ها و تلاشهاش و تنها فرصت برای فکر کردن برای پیشرفت واقعی که اوقات فراغته رو از دست میده. این بهترین خدمت به سرمایه داران مادی گراست که ثروت خودشون رو از پارو بالا ببرن و برای همین این قدر تو فوتبال سرمایه گذاری میشه. درسته؟سخت ترین کار تو دنیا پاکی و لیاقت برای شهادته، نه داشتن بازی خوب و دریپل عالی... شهادت هنر مردان خداست... |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
چند وقت پیش بخشی از تفسیر سوره والعصر رو جایی شنیدم... فکر میکنم به این مطلب به نوعی مرتبطه :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾ وَالْعَصْرِ﴿۱﴾ إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ﴿۲﴾ [b]به نام خداوند رحمتگر مهربان
قسم به زمانه ! كه واقعا انسان دستخوش زيان است مگر كسانى كه : ایمان آورده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كرده اند. طبق این سوره همه انسانها در خسران هستند مگر اینکه چندتا شرطو زنجیروار و مرتبط به هم داشته باشند : کسانی که ایمان آوردند و کارهای نیک کنند و همدیگرو به حق ( امر به معروف ) و صبر سفارش کنندالی آخر ... یعنی اگر ایمان دارید ولی کار شایسته ای نکرده باشید ایمانتون بدرد خودتون میخوره یعنی اگر ایمان ندارید ولی احیاننا کار شایسته ای هم کرده باشید بی فایده است ( مرتبط با موضوع فوق الذکر) یعنی اگر ایمان دارید و کار شایسته هم کردید اما امر به معروف و توصیه به صبر نکنین باز هم بی فایده است . پس میتونیم نتیجه بگیریم که کفار یا مشرکایی که گهگاه معلوم نیست به چه نیت نه اصلا حتی با نیت پاک و برگرفته از فطرت انسانیشون کار نیکی میکنن به درد عمشون میخوره ! |
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یه لحظه صبر کنید بابا شما ها همتون علیه من جبهه گرفتین
خوبه گفتم دارم مثال می زنم منظورم این بود که یه آدمای کله گنده ای مثل اینا نه دقیقا خودشون که شما نشستین در مورد فوتبال برام حرف می زنین!!! "بشنووووووووووووووووووییید " خیلی خب بابا شما تاپیک رو یه بار دیگه می خوندی که نوشتم قصد بی احترامی به هیچ شهید بزرگواری رو ندارم خیلی هم برای من بزرگ و عزیزن و سرور من و همه هم هستن اما به نظر شما خودخواهی نیست که تو این گیر و دار جنگ تک نفره امام زمان غایبمون فقط به فکر بهشت باشیم و فقط سعی کنیم خودمونو نجات بدیم؟ آیا اگر یکی از همین بچه های بیداری اندیشه به شهرت رونالدو برسه نمی تونه دنیا رو تکون بده؟امام زمان به کمک ما نیاز داره از بین این بازیگرای قرتی و بچه سوسول هایی که هر روز از تو یه پارتی می گیرنشون دیگه هیچ شخص شخیص مشهور درست و حسابی نداریم که با حرکات درستش الگوی مردم بشه داریم؟ حرف من اینه...بیایید من و شما بشیم اون اسطوره بین المللی که چشم دنیا به حرکاتشونه تا با حرکات درست واسه امام زمانمون یار بگیریم من نمی گم رونالدو باشیم آره رونالدو تو خیلی چیزا مثبت نیست(البته کسی هم حق نداره بیاد بگه ایمان نداره شما چه می دونی شاید ایمانش به خدا از من و تو بیشتر باشه بنابراین قضاوت بیجا نکنید)اما مهم اینه که الان واسه دنیا آدم مهمیه حرف من اینه:الان وقت اون رسیده که دست از جانماز هامون برداریم مثل آقای رائفی پور جنگ برپا کنیم صدامونو به گوش دنیا برسونیم الان وقتش نیست که تنهایی یه گوشه شهید بشیم الان وقتش نیست زندان بریم ک اگه چار نفری هم که الان دلشون با امام زمانه خودشونو به کشتن بدن یا بیخودی خودشونو زندان بندازن درسته کارشون نمادینه اما فقط"نمادینه"و اثری رو دنیا نداره بیایید مثل مختار باشیم سیاست داشته باشیم به نظر من شما دارید می شید مثل توابین یادتونه که؟اینقدر به فکر شهادت بودن که یادشون رفت واسه امام حسین بلند شده بودن یادشون رفت قرار بود انتقام بگیرن الان وقتشه که مختار بشیم هممون.الان وقتشه که دشمن با سیاست رو با سیاست از راه به در کنیم اگه اون میاد و همه ادمای مشهور دنیا رو مال خودش می کنه چرا من و تو تو دنیا بلند نشیم و علم امام زمانو بلند نکنیم؟ مختار هم شهید شد اما شهادت مختار کجا و شهادت توابین کجا...مختار غم اهل بیت رو تسکین داد باری از رو دوش امام سجاد برداشت مختار مفید بود یادمون نره مفید باشیم یادمون نره واسه چی داریم می جنگیم بیایید خودخواه نباشیم بیایید یه خرده به امام زمان فکر کنیم حرف من همینه و بس |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۰:۳۶)nilufar7676 نوشته است: مختار مفید بودسلام آف تاپیک میشه اما برای تصحیح روند مجبورم بگم. مختار هم جزو شهدای برتر نبود.او هم مشکلات اعتقادی داشت ، منتها به علت خنک کردن آتش غم امام بود که بخشیده شد. یک بار دیگه هم گفتم، شهادت افتخاره ، اما تنها افتخار و بالاترینشون نیست.در روایات مسائل زیادی افتخار به حساب اومده ، مثل علم ، مثل دستگیری از ناتوان و ... ، مهم تر از همه نیت و اعتقاده ،نه خود عمل.اگر نیت و اعتقاد و پشتکار و علم باشه ، عمل خودش درست میشه.مهم نفس عمل هست ،نه شکل عمل. شاید در همون توابین هم باشه کسی که از مختار ارزش بالاتری داشته باشه ، و حتی در کسانی که شهید نشدند در اون دوران (مثل حضرت زینب کبری سلام الله علیها و برخی از بنی هاشم). |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
بسم رب الشهدا و الصدیقین . خیلی دوست دارم که بگویم شهرت همراه با دینداری مسلما معقول تر است, اما رفتار شهدا موجب می شود که به فکر فرو بروم. واقعا امام خمینی (رحمة الله علیه) به اینها چه یاد داد بود یا بهتر بگویم ذات این مردان خدایی چه چیزی را از نهضت عاشورا و سیره ائمه درک می کرد. .
"آﻗﺎي ﻫﻤﺪاﻧﻲ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪه ﺗﻴﭗ اﻧـﺼﺎر ﺑـﻮد و ﺣـﺴﻦ ﺗـﺮك ﻣـﺴﺌﻮل ﻃـﺮح و ﻋﻤﻠﻴﺎت. آﻗﺎي ﻫﻤﺪاﻧﻲ از آن ﺗﻴﭗ رﻓـﺖ و آﻗـﺎي ﻛﻴـﺎﻧﻲ ﺷـﺪ ﻓﺮﻣﺎﻧـﺪه ﺗﻴـﭗ اﻧﺼﺎر. ﻳﻚ وﻗﺖ دﻳﺪﻳﻢ ﺣﺴﻦ ﻧﻴﺴﺖ. ﭘﺮس و ﺟﻮ ﻛـﻪ ﻛـﺮدﻳﻢ ﺷـﻨﻴﺪﻳﻢ رﻓﺘـﻪ ﻣﺸﻬﺪ. زود ﺷﺴﺘﻢ ﺧﺒﺮدار ﺷﺪ. ﺑﺎز ﻫﻢ ﻫﻤﻪ را ﻣﺘﺤﻴﺮ ﻛﺮده ﺑﻮد. اﻳـﻦ آدم ﻳـﻚ ذره ﺑﻪ ﭼﻴﺰﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ اﻋﺘﻘﺎد داﺷﺖ ﺷﻚ ﻧﻤﻲ ﻛﺮد. ﺣﺮف و ﻋﻤﻠﺶ ﻳﻜﻲ ﺑﻮد. ﺧﻼﺻﻪ آﻗﺎي ﻛﻴﺎﻧﻲ آﻣﺪ و ﺳﻴﺪ ﻣﺴﻌﻮد ﺣﺠﺎزي را ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﻣﺴﺌﻮل ﻃـﺮح و ﻋﻤﻠﻴﺎت ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﺮد. ﺣﺴﻦ ﻫﻢ ﺑﻌـﺪ از ﭼﻨـﺪ روزي ﺑﺮﮔـﺸﺖ. آﻧﻬـﺎﻳﻲ ﻛـﻪ ﺣﺴﻦ را ﻧﻤﻲﺷﻨﺎﺧﺘﻨﺪ، ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮدﻧﺪ ﺣﺴﻦ ﻋﻜﺲاﻟﻌﻤﻞ ﻧـﺸﺎن دﻫـﺪ ﻳـﺎ از آن ﺗﻴﭗ ﺑﺮود. ﻣﻲﮔﻔﺘﻨﺪ او ﺧﻮدش ﻓﺮﻣﺎﻧـﺪه ﻃـﺮح و ﻋﻤﻠﻴـﺎت و ﻣـﺴﺌﻮل ﻣﺤـﻮر ﺑﻮده، ﺣﺎﻻ ﭼﻄﻮر ﻣﻲﺗﻮاﻧﺪ زﻳﺮدﺳﺖ ﻳﻚ ﻋﺪة دﻳﮕﺮ ﻛﺎر ﻛﻨﺪ. اﻣﺎ آﻧﻬﺎ ﻛﻪ ﺣﺴﻦ را ﻣﻲﺷﻨﺎﺧﺘﻨﺪ، ﻣﻲداﻧﺴﺘﻨﺪ او ﭼﻪ ﻛﺎر ﺧﻮاﻫﺪ ﻛﺮد. ﺣﺴﻦ ﻣﺎﻧـﺪ و ﺑـﺪون ﻫـﻴﭻ ﭘﺴﺖ و ﻣﺴﺌﻮﻟﻴﺘﻲ ﻛﺎر ﻛﺮد. ﺣﺴﻦ ﺑﻪ ﺑﻬﺎﻧﺔ ﻣﺸﻬﺪ رﻓﺘﻦ ﻣﺮﺧﺼﻲ ﮔﺮﻓﺖ ﺗـﺎ در ﺟﻠﺴﺔ ﺗﻮدﻳﻊ و ﻣﻌﺎرﻓﻪ ﺣﻀﻮر ﻧﺪاﺷـﺘﻪ ﺑﺎﺷـﺪ. او ﻧﻤـﻲﺧﻮاﺳـﺖ ﻛـﺴﻲ را در رودرﺑﺎﻳﺴﺘﻲ ﻗﺮار دﻫﺪ. ﻧﻤﻲﺧﻮاﺳﺖ ﺧـﻮدش را ﺑـﻪ ﻋﻨـﻮان ﻣـﺴﺌﻮل ﻃـﺮح و ﻋﻤﻠﻴﺎت ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻧﺪه ﺟﺪﻳﺪ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻨﺪ. ﻣﻲﺑﻴﻨﻲ ﭼﻨﻴﻦ آدﻣﻲ ﺷﺪن ﺳﺨﺖ اﺳﺖ! اﻳـﻦ ﻫﻤـﺎن اﺧﻼﺻـﻲ اﺳـﺖ ﻛـﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ُﺗﺮك ﺑﻪ آن اﺷﺎره ﻣﻲﻛﺮد. ﻣﻲﮔﻔﺖ: «ﻛﺎرﻫﺎﻳﺘﺎن را ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺧـﺎﻃﺮ ﺧـﺪا اﻧﺠﺎم دﻫﻴﺪ. از روي اﺧﻼص!»" .. . مانند این شهدا بسیارند و فکر نکنید که شهید با نام شهرت می یابد شهرت و تاثیر گذاری شهدا بر جان های تشنه در گمنامی آنها نهفته است. . یا فاطمه الزهرا - سلام الله علیها |
|||
|
|
۱۴:۲۶, ۱۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۱ ۲۰:۵۰ توسط UNNAMED.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۱/دی/۹۱ ۱۱:۳۱)دل خسته نوشته است: شهادت افتخاره ، اما تنها افتخار و بالاترینشون نیست.در روایات مسائل زیادی افتخار به حساب اومده ، مثل علم ، مثل دستگیری از ناتوان و ... ، مهم تر از همه نیت و اعتقاده ،نه خود عمل.اگر نیت و اعتقاد و پشتکار و علم باشه ، عمل خودش درست میشه.مهم نفس عمل هست ،نه شکل عمل. رسول اکرم صلی الله علیه و آل و سلم: «بالاتر از هر کار خیری، خیر و نیکی دیگری است تا اینکه فردی در راه خدا کشته شود و بالاتر از کشته شدن در راه خدا خیر و نیکی نیست.» اما شهید فقط کسی نیست که در جبهه جنگ به شهادت برسد! نگاهی می اندازیم به روایات: پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم): من مات علی حب آل محمد مات شهیدا ؛ هر کس با محبت آل محمد بمیرد شهید از دنیا رفته است . پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم): مَنْ ماتَ في طَلَبِ الْعِلم فَقَدْ ماتَ شَهيداً ؛ هر كه در راه طلب علم بميرد شهيد مرده است . حضرت علی (علیه السلام): المومن علی ای حاله مات و فی ای ساعه قبض فهو شهید ؛ انسان مومن در هر حالتی که بمیرد و در هر زمان که بمیرد شهید است . پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله و سلم): مَن عاشَ مدارياً مات شهيداً ؛ هر كس طورى زندگى كند كه مردم از او آزارى نبينند و در حال مداراى با مردم از دنيا برود، شهيد از دنيا رفته است. |
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۱۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
به نظر من اصلا مقایسه قابل قبولی نیست
|