کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رونالدو یا شهادت!!!!!
۱۱:۴۳, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همگی
من بعد قرنها دوباره تصمیم گرفتم تاپیک بزنم
با سوال اساسی که فکرمو به خودش مشغول کرده
سوال من اینه
شما ترجیح میدید کدوم باشید و چرا؟
1.یه آدم ساده
یه نفر که داره یه گوشه دنیا زندگیش رو می کنه
آدم خوبیه به دیگران هم خوبی می کنه
معتمد و با آبرو هم هست
داره ساده زندگیش رو می کنه
حالا بیایید فرض کنیم همین آدم ساده و خوب شهید هم بشه
ولی بی سر و صدا
یعنی مرگش روی چیز خاصی توی دنیا تاثیر زیادی نذاره
[تصویر: azadupload.com-13429032621.jpg]
البته من قصد بی احترامی به هیچ شهید بزرگواری رو ندارم تو رو خدا بعد نیایید بگید چرا اینطوری حرف می زنی
و اینو هم در نظر بگیرید منظور من شهدایی مثل شهید چمران و شهید آوینی هم نیستن این افراد بحثشون جداست
2.یا یه آدم مشهور و اسم و رسم دار
مثل:
[تصویر: f7d7b0d455235adbb5f016450e97728531.jpg]
یا:
[تصویر: Night-Skin.com-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87...-48318.jpg]
(مثال بود ها)
و شما این خبر رو در نظر بگیرید
"کریستیانو رونالدو کفش طلایش رو برای کمک به مردم غزه فروخت"
"مسی:اسلام دین صلح و آرامش است"
به نظر شما این کار رونالدو چه تاثیری تو دنیا می ذاره
رونالدو خیلی طرفدار داره و خیلی ها عاشقشن
همین جبهه گیری رونالدو علیه اسرائیل هزار معنی داره
می دونید چند نفر چون رونالدو به غزه کمک کرده دیدشون راجع به مظلومان غزه عوض میشه؟
یا حرف مسی
چند نفر توی دنیا به خاطر رسانه هاشون اسلام رو دین وحشی ها می دونن؟
چند نفر طرفدار مسین؟
با این حرف مسی میلیونها نفر طرفدارش تصمیم می گیرن راجع به اسلام واقعی تحقیق کنن
و دو کار ساده از دو سوپر استار می تونه رو میلیونها نفر تاثیر بذاره
شما ترجیح می دید کدوم باشید؟
کسی که عمری برای خودش زندگی می کنه و آدم خوبی هم هست
یا کسی که اگر بخواد خوب باشه با یه جمله اش می تونه دنیا رو تکون بده
یه آدم ساده(قسمت شهادت رو در نظر بگیرید).....یا یه آدم مهم
نظر خود من هم اینه:2.چون به نظرم تغییر میلیونها نفر با یه کلمه ارزشش بیشتر از عابد و زاهد بودن برای خداست حتی اگر شهید بشی
مشتاق اینم که نظراتتون رو بدم.لطفا خوب فکر کنید و جواب بدید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Reza71 ، یاســین ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، دل خسته ، Admirer ، خیبر110 ، omidman ، SAViOR ، am_po ، kami_molodi ، paramida.ir

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۰, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار
سلام دوست عزیز
این سوالت خیلی جامع وکلیه اگه بخوای ریز شی میبنی که خیلی چیزای دیگه ای رو باید در نظر داشته باشی... البته من نظرات بقیه کاربرا رو نخووندم که ببینم نظرات چیه ولـــــــــــــی
به نظر من:"هر انسانی توی زندگیش نقش اساسی و محوریو بازی میکنه که همه جهان رو تحت تاثیر نقشش قرار میده البته اینها بر خودش پوشیده است وشاید هیچوقت متوجه نشه ."
این از دید کلی
اما اگه بخوایم جزیی تر بهش نگاه کنیم:
باز به نظرم:باید ببینی رساالتی که داری میخوای انجامش بدی چیه؟ و اصلا برای رضای کیه و به دستور کیه؟اونوقت ملاکت رو بر حسب اون قرار میدی که میخوای بنده ساده و خوبی باشی یا آدم معروف و مشهور که بتوونه دنیا رد چه مثبت چه منفی متحول کنه!
و البته این رو هم باید در نظر داشته باشیم که محبوبیت رومیخوایم یا مشهوریت رو!!!خیلی خیلی با هم تفاوت دارن
من محبوبیت رو انتخاب میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nilufar7676 ، emj
۱۷:۲۰, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
چند وقت پیش بخشی از تفسیر سوره والعصر رو جایی شنیدم... فکر میکنم به این مطلب به نوعی مرتبطه :

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

وَالْعَصْرِ
﴿۱﴾

إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ
﴿۲﴾

[b] إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾

به نام خداوند رحمتگر مهربان
قسم به زمانه !
كه واقعا انسان دستخوش زيان است
مگر كسانى كه : ایمان آورده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كرده‏ اند.

[b]طبق این سوره همه انسانها در خسران هستند مگر اینکه چندتا شرطو زنجیروار و مرتبط به هم داشته باشند :

کسانی که ایمان آوردند و کارهای نیک کنند و همدیگرو به حق ( امر به معروف ) و صبر سفارش کنندالی آخر ...

یعنی اگر ایمان دارید ولی کار شایسته ای نکرده باشید ایمانتون بدرد خودتون میخوره
یعنی اگر ایمان ندارید ولی احیاننا کار شایسته ای هم کرده باشید بی فایده است ( مرتبط با موضوع فوق الذکر)

یعنی اگر ایمان دارید و کار شایسته هم کردید اما امر به معروف و توصیه به صبر نکنین باز هم بی فایده است .

پس میتونیم نتیجه بگیریم که کفار یا مشرکایی که گهگاه معلوم نیست به چه نیت نه اصلا حتی با نیت پاک و برگرفته از فطرت انسانیشون کار نیکی میکنن به درد عمشون میخوره !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، شهـاب ، emj
۱۴:۱۱, ۱۶/دی/۹۱
شماره ارسال: #53
آواتار
بچه ها می خواستم از تک تکتون بابت نظراتتون تشکر کنم
بعضی ها حرفایی زدن که با وجود اینکه علیه شون جبهه گرفتم اما از درون خیلی تکونم داد
البته نطر من هنوزم همونیه که اون اول گفتم ولی حالا دیدم نسبت به یه سری چیزا خیلی تغییر کرده
ممنون از همتون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: كارمند پيمانی ، Havbb 110 ، Reza2035 ، emj
۱۵:۴۲, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #54

به نظر من این کارهایی که رونالدو و مسی میکنن فقط به خاطر جلب توجه قشر مسلمانان میباشد.وگرنه مثل محمد علی کلی به خاطر نرفتن به جنگ ویتنام محروم وزندان میرفتند.یا مثل مالکوم ایکس ترور میشدند.شما فکر کنید چرا هیچ اتفاقی توی زندگی ورزشی شان نیفتاد؟مثلا محروم نشدند؟ یا افت ورزشی نکردند؟

۱۸:۳۱, ۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #55
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۲/دی/۹۱ ۱۵:۰۸) نوشته است:  شما پیشنهاد خاصی دارید؟

به نظر من تالارهای گفتمان غربی ها یکی از بهترین جاهاست ، هرکسی هم بدون اینکه مشهور باشه میتونه کار کنه + امنیت جانی!
ببینید ، در اسلام ما یه جمله ی کلیدی داریم که راه رو برای ما مشخص میکنه: لا اله الا الله

اول اینو بگم که کار تبلیغ و احتمالا مسلمون کردن با بحث کردن اونم جایی که کلا خودتی و خودت شاید 35% (با خوش بینی) موثر باشه و کلا تنها کسی که ضرر میکنه منم. چون من که عالم نیستم علمم که در حد جواب دادن به یه آدم که شاید حتی عناد هم با اسلام(به دلیل تبلیغات) داشته باشه یا بک گراند خوبی نداشته باشه نیست! اگه از شانس من مفلوک یکی پیدا بشه واقف تراز من و شما به دین ما و بتونه با آیه های قرآن خودمون، تو دلم حتی 1% تردید بوجود بیاره، کی ضامن همون یه مثقال دین برباد رفته من هست؟

ثانیا بستگی داره هرکس کارشو چطور توجیه کنه و چجوری بهش نگا کنه. راست میگن ایشون ببینید مثلا همین حاج احمدآقا خمینی فوتبالیست بودن در حدبوندس لیگا یا مثلا نیگا کنید مثلا من وقتی رهبرو میبینم که با شاعرا هم مجلسی دارن یا شعراشونو میخونم واقعا کیف میکنم.

اصلا بذارید یه مثال عینی بزنم وقتی یه روحانی میاد با بچه های محل فوتبال بازی میکنه، نمگید چه روحانی باصفایی؟
یا مثلا یه روحانی هستن توی سهر ما با لباس روحانیت میرن اتاق عمل جراحی.(مثال روحانی میزنم چون بحث تبلیغه)

حالا آدم بیشتر کدومشون قبول داره؟ خدایی اگه یکی ازین آدما ازمون یه کاریو بخوان با رغبت انجام میدیم یا مسئله گو مسجد محل؟

قرار نبود از اول خلقت آدمم همه شهید بشن! مگه تو وصیت نامه یکی از شهدا این نیست که (مضمونی میگم) یه گروهمون باید شهید بشیم که آینده بمونه یه گروهمون باید بمونیم که آینده شهید نشه! شخصیت مسلومن باید چندبعدی باشه. به قول مامانم بچه شیعه هرجا میره باید تک باشه(ما که نشدیم ولیConfusedSmile)

بعدم مگه ابن همه راجع به آیدل ها هممون نمیدونیم! مثلا ببینید ما چقدر اینجا بحث کردیم که برخی بازیگرای سینما یا سیمای ایران که میشن الگو واسه 4تا دختر شیعه ایرانی و کلا نماد معصومیت و پاکی هستند کارای بدشون عیان شده ؟
خوب حالا مگه جنگ فقط جنگ تنی یا اخیرا جنگ فقط جنگ سایبریه؟ نه هنر یه جبهه است ورزش یکی علم یکی هممونم میدونیم هرکدوم از عالم هنرمند ورزشکار روزنامه نگار یا حتی شهید که بتونه تاثیر بیشتری روی آدما مخصوصا جوون و نوجوون بذاره ارزشش بیشتره.

نظر من اینه اگه آدم بتونه حتی به اندازه یه اپسیلونم تاثیر خوب بذاره توی آدمای اطرافش خیلی بهتره و قشنگ تره. مثلا من یکی از آرزو های بچگیم این بود تو المپیک مدال طلا بیارم بعدش که میخوان مدالو بندازن گردنم چادرسرم کنم کلی هم تبلیغ میشد خیلی هم خوب هیلی هم عالی! ولی خوب امام جمعه مشهد طی بیانات اخیرشون فرمودند یعنی چی خانومها میرن مسابقه میدن جلوی مردای نامحرم(حجابم دارنا نمیدونم چرا اینطوری گفتن؟) و بعدشم کلی یکه تازی کردن. هیچی دگه آرزوی منم شد فانتزی!!!!!!Smile ولی من فکرکنم جنبه شهرت رو ندارم میرم تابلو بازی در میارم بده! حالا خدا خواست شهیدم بشم که دستش دردنکنه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا