کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رونالدو یا شهادت!!!!!
۱۱:۴۳, ۱۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همگی
من بعد قرنها دوباره تصمیم گرفتم تاپیک بزنم
با سوال اساسی که فکرمو به خودش مشغول کرده
سوال من اینه
شما ترجیح میدید کدوم باشید و چرا؟
1.یه آدم ساده
یه نفر که داره یه گوشه دنیا زندگیش رو می کنه
آدم خوبیه به دیگران هم خوبی می کنه
معتمد و با آبرو هم هست
داره ساده زندگیش رو می کنه
حالا بیایید فرض کنیم همین آدم ساده و خوب شهید هم بشه
ولی بی سر و صدا
یعنی مرگش روی چیز خاصی توی دنیا تاثیر زیادی نذاره
[تصویر: azadupload.com-13429032621.jpg]
البته من قصد بی احترامی به هیچ شهید بزرگواری رو ندارم تو رو خدا بعد نیایید بگید چرا اینطوری حرف می زنی
و اینو هم در نظر بگیرید منظور من شهدایی مثل شهید چمران و شهید آوینی هم نیستن این افراد بحثشون جداست
2.یا یه آدم مشهور و اسم و رسم دار
مثل:
[تصویر: f7d7b0d455235adbb5f016450e97728531.jpg]
یا:
[تصویر: Night-Skin.com-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87...-48318.jpg]
(مثال بود ها)
و شما این خبر رو در نظر بگیرید
"کریستیانو رونالدو کفش طلایش رو برای کمک به مردم غزه فروخت"
"مسی:اسلام دین صلح و آرامش است"
به نظر شما این کار رونالدو چه تاثیری تو دنیا می ذاره
رونالدو خیلی طرفدار داره و خیلی ها عاشقشن
همین جبهه گیری رونالدو علیه اسرائیل هزار معنی داره
می دونید چند نفر چون رونالدو به غزه کمک کرده دیدشون راجع به مظلومان غزه عوض میشه؟
یا حرف مسی
چند نفر توی دنیا به خاطر رسانه هاشون اسلام رو دین وحشی ها می دونن؟
چند نفر طرفدار مسین؟
با این حرف مسی میلیونها نفر طرفدارش تصمیم می گیرن راجع به اسلام واقعی تحقیق کنن
و دو کار ساده از دو سوپر استار می تونه رو میلیونها نفر تاثیر بذاره
شما ترجیح می دید کدوم باشید؟
کسی که عمری برای خودش زندگی می کنه و آدم خوبی هم هست
یا کسی که اگر بخواد خوب باشه با یه جمله اش می تونه دنیا رو تکون بده
یه آدم ساده(قسمت شهادت رو در نظر بگیرید).....یا یه آدم مهم
نظر خود من هم اینه:2.چون به نظرم تغییر میلیونها نفر با یه کلمه ارزشش بیشتر از عابد و زاهد بودن برای خداست حتی اگر شهید بشی
مشتاق اینم که نظراتتون رو بدم.لطفا خوب فکر کنید و جواب بدید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Reza71 ، یاســین ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، مفقود الاثر ، دل خسته ، Admirer ، خیبر110 ، omidman ، SAViOR ، am_po ، kami_molodi ، paramida.ir

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۱, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #31
آواتار
ببینید من به یه نتیجه ای رسیدم
معدود نفراتی از بین شما دقیقا متوجه منظور من شدن
و اون عزیزی که گفته بود چرا مسی مسلمون نمیشه و...
به همون دلیل بحث سیاسته من نه قصد دارم ازشون جانبداری کنم نه مثل شما بهشون بگم بی ایمان!!اگر مسی مسلمون بشه که اوضاع خیلی فرق می کنه به نظر من نکته اول اینه که از بارسا می اندازنش بیرون...شاید هم الان اسلام آورده باشه اما در خفا به نظر من یعنی اگر من جاش بودم سعی می کردم از قدرتم استفاده کنم نه که بیام به همه عالم بگم من قصد دارم مسلمون شم که پدرمو در بیارن.می اومدم هی آروم آروم در مورد اسلام حرف می زدم هی ازشون تعریف می کردم آروم نه یه جوری که اونا عصبانی بشن و همه قدرتمو ازم بگیرن...مثل مختار...با سیاست با درایت با فکر...
نقل قول:
نه بحث اینه که نفس کمک کردن چیزی رو عوض نمی کنه چون الاعمال بالنیات.

من اصلا بحثم کمک رونالدو نیست بحثم جبهه گیریه که در اصل با اینکارش انجام داده آقا اومده با زبون بی زبونی گفته من مخالف اسرائیلم.همه مثل من و شما مسلمون نیستن که بگن خب کار خیر کرده دستش درد نکنه خیلی ها تو دنیا فکر می کنن غزه و فلسطین ارث پدری صهیونیست هاست و وقتی رونالدو اینکارو می کنه داره میگه نه حق با مردم غزه است ok?
نقل قول:
چون در این سیستم فاسد جهانی شهرت با حقیقت جمع نمیشود
اگر به حرف زدن قرار است کسی شهید بشود چرا همین اقای رونالدو و مسی را ترور نمیکنند ؟

[quote]
آهان حرف قشنگی بود درسته حرف من همینه.ببینید اکثر بچه ها میگن آقا ما می خوایم شهید شیم و رونالدو کیه و اینا
من میگم باید بشیم مثل رونالدو(ورژن مسلمونش)اما حسابی مراقب باشیم گاف ندیم که سرمونو بکنن زیر آب.اصلا حرف من اینه شما بیایید در نطر بگیرید که رونالدو و مسی سعی می کنن از پشت پرده مراقب ماجرا باشن این همون چیزیه که من بهش می گم سیاست...حواسشون هست که گاف ندن که ترورشون نکنن اما کار خودشونم می کنن اگر مسی بیاد بگه آقا من مسلمون شدم بدبخت و بیچاره اش می کنن و به هیچ دردی هم نمی خوره...اما الان داره کار درست رو انجام میده به نظر من رونالدو و مسی اگه واقعا فکرایی داشته باشن باید بذارن یه ده سال دیگه موقع خداحافظیشون از دنیای فوتبال همه حرفاشونو اون موقع بزنن به این میگن یه کار عاقلانه هم قدرتشون رو حفظ کردن و هم حرفشون رو زدن. و البته نگران هم نباشید بعد از اینکه این حرفا رو بزنن میان با ماشین زیرشون می گیرن و"شهید"میشن...اما این شهید واسه اعتقاداتش"کار"کرده به امامش خدمت کرده "مفید"بوده متوجه منظورم میشید؟(حالا دقیقا منظورم مسی یا رونالدو نیستا کلا میگم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۴:۰۷, ۱۲/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۱۴:۱۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #32

نقل قول:من میگم باید بشیم مثل رونالدو(ورژن مسلمونش)اما حسابی مراقب باشیم گاف ندیم که سرمونو بکنن زیر آب.

میشه یه مثال یا یک روش ارائه بدید؟ Huh

منظور شما اینه که از زبان یه آدم معروف و مشهور گزاره های اسلامی رواج داده بشه تا به واسطه ی محبوبیت اون آدم ، اسلام هم محبوب بشه. درسته؟
خب امروزه در آمریکا سوپراستار ها معروف هستند ، رسانه هم دست اونهاست. یعنی مثلا یه مسلمون اگه به شهرت رونالدو برسه و بعد بگه مسلمون هستم ، بعد از اینکه زیرکانه محوش میکنن از صحنه ، جوری جلوه میدن که از تروریستها حمایت کرده و... خلاصه جوری گند میزنن به چهره ش که اوضاع نظر مردم نسبت به اسلام بهتر که نمیشه هیچ ، بدتر هم میشه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nilufar7676 ، دل خسته
۱۴:۲۵, ۱۲/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۱۴:۳۰ توسط nilufar7676.)
شماره ارسال: #33
آواتار
آهان راستی در مورد مختار
نقل قول:
علامه مجلسی (رحمة الله علیه) این دو روایت را وجه جمعی برای سایر روایات مدح و ذم مختار می داند که او به خاطر برخی عقایدش ابتدا اهل دوزخ بوده، اما به دلیل عملکرد مناسبش عاقبت با کمک امام حسین (علیه السلام) از عذاب الاهی نجات می یابد.

"اما آیت الله خویی (رحمة الله علیه) سند هر دو روایت را ضعیف دانسته و عقیده مختار را نیز نیکو بر می شمرند"

اینم دنباله این قسمتیه که شما نوشتین خب چرا همشو کامل نمی نویسید؟!!!

حالا بحث بنده در مورد مختار نیست که بخوام نقدش کنم من در مورد سیاستش حرف زدم در مورد ذهن قوی که داشت میگم باید سیاست داشته باشم کاری ندارم که تو دل مختار حب اوبکر یا عمر بوده یا نه!!!

نقل قول: بعد از اینکه زیرکانه محوش میکنن از صحنه ، جوری جلوه میدن که از تروریستها حمایت کرده و... خلاصه جوری گند میزنن به چهره ش که اوضاع نظر مردم نسبت به اسلام بهتر که نمیشه هیچ ، بدتر هم میشه!
خب دیگه باید فکر اینجاشو بکنه مثل همون خبرنگاری که توی جنگل های کالیفرنیا( فکر کنم)میره و از مراسم ماسون ها فیلم می گیره و بعد میاد اعلام می کنه اگه منو کشتن بدونین کار ایناست
یه جوری باید به همه بفهمونه که اگه منو کشتن یا اگر شایعه برام ساختن باور نکنین
ولی بازم خدا رو شکر یه نفر منظور منو کامل متوجه شد دستتون درد نکنه
۱۴:۴۱, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #34

پس با این حساب خبرنگار شدن بهتره از سوپراستار شدن هست برای این هدف شما؟

اولا الکس جونز رو به شدت تخریبش کردند و همونطور که میدونید حتی کارتون و انیمیشن هم علیه ش ساختند!!! که حتی بچه ها هم باور کنند که این دیوونه س (که همینطور هم شد ، یعنی ما که مستند ظهور و... رو دیدیم میدونیم که حق با الکس جونز بوده ولی این آدم رو توی آمریکا به نام یک دیوانه میشناسن به خاطر تبلیغاتی که رسانه ها کردند)

ثانیا اینو میخواستم توی پست قبلیم بگم یادم رفت ، به نظر من اینکه کسی اسلام رو دوست داشته باشه چون دین سوپراستار مشهور و محبوبش هست خیلی ارزشی نداره. اسلام رو باید اول شناخت (و منطقا پذیرفت) و بعدش به خاطر اینکه خودش دین حق و راه خدایی هست اون رو دوست داشت. پس دو بخش شد : 1- پذیرش منطقی اسلام 2- عشق و علاقه به اسلام به خاطر خود اسلام و خدایی بودنش

بنابر این اینکه ما اسلام رو به نام اشخاص غیر معصوم بشناسیم خودش میتونه انحراف جدیدی رو کلید بزنه!

ولی این بخش از طرح که ما از شهرت یا از هر چیزی به عنوان رسانه و بلند گوی تبلیغ دین استفاده کنیم خیلی خوب و حتی مورد تاکید ائمه هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۴:۵۳, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
خب درسته حرف شما اما بلاخره باید شناخت اسلام از یه جایی شروع بشه دیگه مگه نه؟
وقتی یه شهروند آمریکایی مسلمون رو با اسم یه قاتل مثل ریگی میشناسه باید کسی بیاد وسط میدون که یه تفاوتی به وجود بیاره
در هرصورت این آقای جونز باید حساب شده تر می اومد جلو باید یه فکری برای اینجاش می کرد ولی خب حالا اگر تیرت به سنگ خورد و شخصیتت رو کوبیدن دیگه نهایتش با خوت میگی من کار درست رو کردم اگر 10نفر هم حرفم رو قبول کنن و واسه بقیه بگن بسه.نمیشه که ما بشینیم گوشه خونمون و بگیم اگر من حرفی بزنم یه موقع شخصیتم رو ترور کردن(نه خودم رو شخصیت رو)پس کاری نمی کنم.نه بلاخره آدم دل به دریا می زنه خدایی هم هست خودش کمکمون می کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۱۵:۰۸, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #36

نقل قول:وقتی یه شهروند آمریکایی مسلمون رو با اسم یه قاتل مثل ریگی میشناسه باید کسی بیاد وسط میدون که یه تفاوتی به وجود بیاره

شما پیشنهاد خاصی دارید؟

به نظر من تالارهای گفتمان غربی ها یکی از بهترین جاهاست ، هرکسی هم بدون اینکه مشهور باشه میتونه کار کنه + امنیت جانی!

ببینید ، در اسلام ما یه جمله ی کلیدی داریم که راه رو برای ما مشخص میکنه: لا اله الا الله

این جمله دو بخش داره: 1- لا اله 2- الا الله
اگر ما مستقیم بریم سراغ معرفی الله قابل قبول نیست ، ابتدا باید تمام الهه هایی که به صورت دروغین رسانه های صهیونیست در ذهن مردم جهان گذاشته اند رو مانند مانند بت شکنی آقا رسول الله و حضرت ابراهیم بشکنیم ، اگر اینکار رو کردیم تجربه ثابت کرده که بخش دوم یعنی الا الله اتوماتیک خودش انجام میشه.
یعنی اگر به کسی ثابت کردیم که تفکری که داره غلطه حتی اگه تفکر صحیح رو بهش نگیم خودش مطمئنا میره دنبال حقیقت! فقط مهم اینه که جا برای حقیقت باز بشه.

بنابر این باطل بودن خیلی از تفکرات غربی ها که کنترل ذهن شده اند رو باید با کار در فضای اینترنت و سایتهای خودشون بهشون بگیم و ذهنشون رو بیدار کنیم (مرحله ی بت شکنی)
البته به نظر من یه کار دیگه هم باید بکنیم ، اونم پرده برداری از گوشه هایی از حقایق اسلام هست. مثلا حقوق زن در اسلام رو اگر هرجا نشر بدیم به صورت صحیح قطعا اولین کسانی که مسلمان میشن فمینیست ها هستند.

پیشنهاد اینکار هم بارها در این تالار دادیم ولی مرد عمل پیدا نمیشه Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۵:۲۱, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
با سایت و سایت بازی به جایی نمی رسید.یه دوستی دارم روانی رونالدوئه.یعنی اگر بهش بگه بمیر می میره براش نمی تونید تصور کنید چطوری قبولش داره می گفت یه دوستی داشتم وقتی فهمیدم طرفدار بارسائه باهاش قطع رابطه کردم!!!!در این حد
خب خیلیا اینطوری هستن
هیچ وقت نمی تونین تاثیری که یه کلمه از حرف آدم های مشهور روی طرفداراشون میذاره رو با صدسال کار سایبری مقایسه کنید دو تا عالم کاملا جدان اما خودتونم بهتر می دونید که کدوم یکی قویتره
۱۵:۳۰, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
خیلی خیلی خلاصه بگم
بزرگ شدن که نه البته، محبوب شدن و مشهور شدن امثال همین رونالدو هم محصول دست همان رسانه و فضای سایبری است. یعنی دقیقا همان جایی که ما خیلی ضعیف کار کردیم. والسلام.

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، دل خسته
۱۵:۴۲, ۱۲/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۱ ۱۵:۴۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #39

نقل قول:یعنی اگر بهش بگه بمیر می میره

خب شما فرض کنید که خود رونالدو و مسی و اصلا همه ی سوپراستارها بیان بگن اسلام خیلی خوب است و...

و تمام کسانی که مانند دوست شما هستند هم به خاطر حرف و تعریف اون سوپراستارها بیان مسلمان بشن.

سوال بنده از شما اینه که آیا این جور مسلمان شدن و این اسلام مورد قبول هست؟

مگر نمیگیم اصول عقاید به هیچ عنوان قابل تقلید نیست ، حتی شما در اصول دین و عقاید و انتخاب مذهب و... از عالی ترین فقیه اسلامی هم حق نداری تقلید کنی چه برسه به افراد معلوم الحال دیگه!!!

مَثَل کسانی که به حرف سوپر استارها میخوان اینور اونور بشن از نظر عقاید مانند همونهایی هستند که چون پدرانشون به یک آیین کفر بودند اونا هم دین جدید و سخن پیامبران رو نمیپذیرفتند. میگفتند چون پدران ما بت پرست بودند ما هم دعوت پیامبر رو نمیپذیریم و ما به سبیل پدرانمون هستیم.... مثل بعضی ها که امروز هم اسلامشون ارثی هست و چون پدرشون مسلمان بوده خودشون هم مسلمان شدند ولی هیچ چیزی از دینشون و از اصول و عقاید نمیدونن.

به طور خلاصه ، اینجور اسلام اوردن تقلیدی به هیچ عنوان ارزشی ندارد!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، دل خسته
۱۵:۵۲, ۱۲/دی/۹۱
شماره ارسال: #40
آواتار
وای خدا مگه شما می خواید از همون اولش یه مسلمون تمام عیار از طرف بسازید بابا حداقل به چهارتا اصول اخلاقی پایبند بشه که این قدر کثافت اروپا رو نگرفته باشه حالا بعدا برای عمق ایمانشون یه کاری می کنیم
ماشالا شما می خواید از همون اول طرف چنان اعتقادی پیدا کنه که صاف بره بهشت فکر کنم اون موقع به جادو نیاز باشه نه؟؟؟؟
در مورد شهرت رونالدو...آهان پس کار دست رسانه و فضای سایبری و صهیونیست و اسرائیل و شیطان و دجاله دیگه نه؟؟؟؟؟
این بشر جون کند تا به اینجا رسید از جون و دل مایه گذاشت اینطور که شما میگی همه کارهاش رو نادیده می گیری شما برو داستان زندگیش رو بخون تا ببینی چی میگم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا