|
دکتر شریعتی و ولایت
|
|
۲۰:۵۴, ۱۴/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۱ ۲۰:۵۹ توسط شهـاب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الزحمن الرحیم دکتر علی شریعتی: «به اصل رهبري چنان ايمان دارم و اين عقيدة ظاهرآ افراطي شيعه را بشدت قبول دارم كه قبول و ارزش همة عقايد و اعمال ديني منوط به اصل ولايت است.» اسلامشناسي - ج ۱ ص ۸۶ - م.آ ۱۶ + حسين ؛ وارث آدم -- ص ۹۹
------------------------------------------------------- شاید کمتر کسی است که اکنون با این چهره دکتر شریعتی آشنا باشد ، آنهم در سیل عظیم تبلیغات وخصوصا دو دهه اخیر که به شکلی نرم صورت گرفت ، زمانی کتابهای دکتر را خمیر می کردند ، می سوزاندند ، پس از دوم خرداد کتابهای دکتر با ویرایش جدید روانه بازار شد ، همه خوشحال شدند ، ولی پس پرده این انتشار نیت دیگری بود ... نیت این بود که جنازه را از دل خاک بیرون کشند و کافور بزنند و طوری دفن کنند که دیگر سر بر نیاورد ... ----------------------------------------------- تندترین نقدها : اگر نگاهی به تندترین نقدها این بازه زمانی بیافکنیم ، نامهای آشنایی پای آن نقدهاست : اکبر گنجی ، سید ابراهیم نبوی ، حسن یوسفی اشکوری و... هجمه ای سنگین نسبت به شریعتی آغاز شد و دانشگاهی و غیر دانشگاهی و اپوزیسیون و داخلی ها ، یکباره با هم همنوا شدند ... در حقیقت این افراد و افراد مشابه قطعا درد دین نداشتند و با جملاتی نظیر جمله فوق از شریعتی مشکل داشتند که تمام رشته هایشان را پنبه می کرد... شاید برای برخی شبهه پیش بیاید که دکتر شریعتی از ولایت معصوم دفاع کرده در حالی که با خوب خواندن مطالب ارائه شده ، کاملا مشخص می شود ، که دکتر در مقاطع مختلف از ولایت غیر معصوم دفاع کرده و تقلید را عین عقلانیت دانسته ... دکتر شریعتی : «شيعه پيروي از امام را بر اساس آيهْ اطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اولي الامر منكم توصيه ميكند و امام را ولي امر ميداند كه خدا اطاعتش را در رديف اطاعت از خود و اطاعت از رسول به شمرده است و اين تقليد نيز براي رهبري غير امام كه نايب اوست در شيعه شناخته ميشود ( زيرا كه ) العلماء حكام علي الناس» امت و امامت - ص ۵۹۲ «امام، انسان مافوق و پیشوا است. ابرمردی است که جامعه را سرپرستی، زعامت و رهبری می کند. دوام و قوام جامعه بوجود امام بستگی دارد. امام عامل حیات و حرکت امت است. وجود و بقای امام است که وجود و بقای امت را ممکن می سازد. امام، پیشوا است تا نگذارد امت به بودن و خوش بودن و لذت پرستی تسلیم شود و بالاخره پیشوا است تا در پرتو هدایت او، امت حرکت و جهت خویش را گم نکند» شیعه یک حزب تمام |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۲, ۲۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
سلام دکتر شریعتی در قسمتی از کتاب 4زندان انسان اوده
من از عوام ناراحت نیستم من از مردم با سواد که مرا نمیشناسند ناراحت نیستم من از شاگردانم ناراحتم که مرا هنوز نشناخته اند انها مرا به دو گانگی متهم میکنند و میگویند که من یکجا جوری در مرد بورژوا حرف میزنی که گوی طرفدار ان هستی و روز بعد کومونیست روز بعد ناسیونالیست و..... و در اخر میگوید مسلمان است دکتر در جواب میگه این اصل اندیشه اسلامیه و برای اینکه بتنی بدون پیشفرض ویکطرفه قضاوت نکنی باید خود را بجای ان قرار دهی تا بتوانی ان را بفهمی ولی چرا توضیحات من را گوش میدهند ولی نقد مرا فراموش میکنند؟ دوستان باید توجه کنند که به کتابهای سانسور شده اکتفا نکنند چون انها کاملا هدفدار سانسور و منحرف شدند منتقدین لطفا فقط کتاب فاطمهفاطمه را بخوانند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چرا دکتر شریعتی در سوریه دفن شد؟+تصاویر | Mohammad Trust | 0 | 1,130 |