|
از تک تکشون بازخواست می کنم!!!!!
|
|
۱۵:۱۱, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان،
این روزا که وقتی میری توی خیابونا با آدمایی طرفی که به خاطر لجبازی و یا لذت خودشون، بدحجابی پیشه کردند. این ها همونایی هستند که به خاطر یک منفعت کوچک برای خودشون دارند هیزم جهنم رو می خرند، اما نه به خاطر نافرمانی خدا!!! بلکه بخاطر اینکه پسر ها رو به گناه می اندازند. حق الناس!!!!!!!! من که به شخصه از هیچ کدومشون نمی گذزم!!! این بی فطرتان کسانی بودند که منو در سنین نو جوانی به گناهان مختلفی انداختند. روز قیامت به هیچ کدومشون رحم نمی کنم!!! همشونو پای پل صراط نگه می دارم!!!(هر بدحجابی رو که از اول عمرم تا مرگم دیدم!!) و از اونا حقم رو طلب خواهم کرد. اگر آنها نبودند شاید من زودتر آدم می شدم!!!! نظر شما چیه؟ آیا شما اونا رو به خاطر ایجاد فساد می بخشید؟ یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۵, ۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۱ ۱۶:۱۶ توسط آرین (الهه.ع).)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بدون شک بی حجابی ، حق الناس هست
و اگر خداوند از حق خودش بگذره، از حق بنده هاش نمیگذره بی حجابی از اون جهت حق الناس هست که هم باعث ترویج فساد در جامعه میشه، هم بنیان خانواده ها رو متزلزل میکنه دوستان هم در تالار تاپیک های مختلفی برای حجاب و بی حجابی زدن... اما آیا این مورد که شما گفتین تاپیک زدن داشت؟! همونطور که گفتم شما مطمئن باش خدا خودش حق شما رو از بی حجابهایی که شما رو در مقعطی از زمان، از راه راست منحرف کردن، خواهد گرفت. اما مسئله ی گذشتن و نگذشتن کاملاً شخصیه برادر من. شما گویا مصمم هستین برای نگذشتن! اما من از همه ی خواهران و برادران تالار خواهش میکنم در مواردی این چنینی بگذرند، و دعا کنند خدا همه رو به راه راست هدایت کنه همونطور که میدونین هر چقدر ما در این دنیا دیگران رو ببخشیم و بگذریم، خدا در قیامت بیشتر به ما مرحمت میکنه. ![]() از این مورد که بگذریم عرضه و تقاضا با هم رابطه ی مستقیم دارند! و اگر کسی یک دست داشته باشه، هیچ وقت نمیتونه کف بزنه! انشاالله بی حجابهایی که خودشون رو برای نمایش در معابر آراسته میکنند، با بی توجهی آقایون مواجه بشند تا دیگه ترغیب به آرایش کردن در خیابان و بی حجابی نشن... الهی آمین |
|||
|
|
۰:۵۷, ۶/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۹۱ ۱:۰۳ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۱۱)adeldarbandi نوشته است: سلام دوستان، به نام خدا سلام علیکم به نکته ی خوبی اشاره کردید. اما منظور از بازخواست چیست؟؟؟ به خاطر به گناه افتادن بازخواست می کنید یا به خاطر تصور کردن و نرسیدن؟؟؟!!!و سختی حاصل از آن!!! فکر نمی کنم بی حجابی دختران و یا پسران توجیهی برای گناهان ما باشد،اما اگر باعث آزار روحی می شوند،احتمالا حق التاس محسوب می شوند. راستی شما حدیثی،آیه ای،در این زمینه دارید ه بی حجابی را حق الناس معرفی کند؟؟؟ باتشکر از موضوع خوبتان فی امان الله (۱۷/دی/۹۰ ۱۵:۱۱)adeldarbandi نوشته است: سلام دوستان، |
|||
|
|
۰:۵۱, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم رب المهدی
آقای adeldarbandi حق دارند بی حجابی حق الناسه و نگاه نکردن به بدحجاب ها هم سخت !چون هرطرف را نگاه کنیم این خانم ها را می بینیم .البته حدیث داریم که وقتی شخصی نامحرم می بینه(چه باحجاب چه بی حجاب)اگه سرش را پایین بندازه زمین و هر آنچه در وجودش هست (اگه درست گفته باشم) طلب استغفار برایش می کنن و اگر به آسمان نگاه کند تمام ملائک و هر آنچه در هفت آسمان هست برای وی طلب استغفار می کنن چون می دونید که خدا به شیطان از همه طرف اجازه داد وارد بشه بجز دو جهت بالا و پایین! در جامعه ی پر از گناه حفظ کردن خودمون از گناه خیلی سخته ولی اجرشم بیشتره بالاخره خدا که می دونه در چه شرایطی هستیم!بالاخره آخرالزمانه و حفظ دین مثل نگه داشتن گلوله آتش در کف دست می مونه طبق روایات و سخنانی که از بزرگ ترها شنیدم می گن اگه فلان شرایط نبود و تو استعدادش را داشتی که به مراتب بالا برسی و تلاشتم کردی،ولی شرایط نگذاشت که به اون مرتبه ی کمالت برسی خدا توی اون دنیا جبران می کنه! به نظر من اگه ببخشیم هم که بیشتر به نفعمون میشه چون خدا به ما رحم میکنه و در نتیجه مقاممون بالاتر میره! ولی سوال دارم: آیا منِ زن یا مرد ،کاری برای جلوگیری از فساد ،انجام داده ام؟ آیا رفتارهای من باعث بدتر شدن این وضع نشده؟ آیا من در این فساد واقعا سهم نداشته ام که حالا بگویم آنها را ببخشم؟ آیا می تونم مطمئن باشم که اون دنیا بعضی از این آدم ها جلوی من را نمی گیرن و نمیگن که تو باعث بدحجابی ما شدی؟ آیا تا به حال شده دختر بچه ای را که به تقلید از مادر یا دوستش چادر سر میکنه را تشویق کنیم و به اون یک جایزه ای بدیم؟ آیا امر به معروف ها و نهی از منکرهایمان را انجام داده ایم؟ آیا شخصی مثل من که چادری هستم با رفتار و گفتارم توانسته ام شخص بدحجابی ررا به حجاب تشویق کنم؟ آیا کارهای فرهنگی موثر انجام داده ایم؟ نگویید ما مردیم کاری نمی تونیم بکنیم! بعضی از آقایون که مذهبی هستن خواهر ،مادر،و امثالهم را نمی تونن حجاب را براشون اثبات کنن!یا حتی شاید یک تذکر کوچیک هم ندهند. بعضی اوقات وقتی برای خرید می ریم (البته خیلی از مغازه ها)با خانم های چادری رفتار خوبی ندارند و لی در مقابل وقتی یک خانم بدحجاب وارد می شه با احترام با او برخورد می کنن یا بالعکس فروشنده های مذهبی را هم دیدم که آن چنان با بد حجاب رفتار بدی می کنند که طرف از هر چی آدم مذهبی هست بدش میاد خلاصه شاید من هم در این فساد روزافزون نقش داشته باشم! |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
فقط می تونم بگم واقعا خنده داره
|
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۸/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۱ ۱۶:۵۵ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
یک دانه میوه سیب ، از یک نژاد خیلی خوب ، را در سطل زباله بکارید .
انتظار دارید دانه از خودش چه حرکتی نشان بدهد!؟ پوسد طبیعتا . تاثیر محیط را چرا در نظر نگیریم ؟! ما هم ببخشیم ، آیا خدا می بخشه!؟ نمی توانیم بریم بیرون دو دقیقه قدم بزنیم . باید با حال به هم خوردگی به خانه برگردیم . جای همه رو تنگ کردند . |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم دانه با انسان فرق می کند. لطفا حدیثی معتبر از کتب چهارگانه شیعی در این باب ارائه بفرمایید. یعنی چی؟؟؟ یعنی اگر من با دیدن یک بی حجاب به گناه بیفتم،گناه من را برای او می نویسند؟؟؟ یا روز قیامت به خاطر اینکه باعث گناه من شده از کار های خوب او،برای من می نوسیند؟؟؟ چه فرقی کرد!!!! پس بفرمایید تمام این گناه های ما تقصیر شیطان است!!! آیا آن خانم بی حجاب شما را مجبور کرده به او نگاه کنید؟؟؟ آیا شما را مجبور کرده.......؟؟؟ انسان ها فقظ مسئول کاری که می کنند هستند. آنها هم مئول بی حجابی های خودشان هستند نه ..... من. من فکر می کنم این تفکر،نوعی توجیه گناه است. دوستان باز هم اگر حدیث معتبر از معصومی بود،که به این مفهوم اشاره داشت،بیاورید. من می پذیرم. فی امان الله |
|||
|
|
۱۴:۴۴, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام
خدمت همشهری گلم بگم که ، اگر کسی با عدم رعایت مسائل شرعی،یا عدم اطلاع از مسائل شرعی (در عین امکان تحقیق) ، باعث به گناه افتادن شخص دیگه ای بشه ، هم گناهکار (در صورت اقدام عمدی به گناه و سن تکلیف و ...) ، و هم باعث افتادن به گناه ، مسئول هستند،و در صورت توبه نکردن (اعم از توبه الهی ، یا حق الناس در صورت نیاز) ، اون دنیا باید مسئول باشند (با عذاب ، یا با تبادل ثواب با حق الناس و ...). مثال عرض می کنم خدمتتون ، شما فرض کنید یک نفر دوست شما رو با تفنگ می کشه ، حالا این وسط ، هم فروشنده غیر قانون تفنگ مسئول هست و مورد مواخذه قرار می گیره ، هم شخص قاتل.حالا اگر شخص قاتل مثلا به جزای عملش برسه (در صورت عمدی بودن یا نبودن گناه) ، در صورت عدم مواخذه شدن تفنگ فروش در این دنیا (یا مثلا قاچاقچی و ... ) ، باید در اون دنیا این تفنگ فروش جواب پس بده. |
|||
|
|
۱:۵۹, ۱۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۴)سجاد313 نوشته است: به نام خدا علیکم السلام در مثال مناقشه نیست برادر . هر کس وظیفه خودش را دارد . به خانمها گفته شده زینت های خودشون رو عرضه نکنند . به آقایون هم گفته شده نگاه نکنند . هر کدام اهمال کند به اندازه خودش مقصر است و دارد چرخه را معیوب می کند . اهمیت حجاب اصلا بر همین هست . وگرنه خداوند می فرمود زنان هر طوری خواستند ، ظاهر شوند و فقط آقایون نگاه نکنند . بله ! خانم بد حجاب دیگران را مجبور می کند که نگاهش کنند . خوب آدم است . چشمش می افتد . نگویید یک بار ایراد ندارد چون خیلی هم ایراد دارد ! از سیاهی که شامل حال آدم می شود کاملا مشخص است که ایراد دارد . امنیت خانومهای چادری هم اینطوری دارد به خطر می افتد ! ( بحثش طولانیست ... (۱۱/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۴)سجاد313 نوشته است: انسان ها فقظ مسئول کاری که می کنند هستند.اگر هر کس فقط مسئل کارهای خودش است ، پس اهمیت امر به معروف و نهی از منکر را با چگونه توجیح می کنید !؟!!! |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۳/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۱ ۲۳:۱۰ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم امر به معروف و نهی از منکر هم یکی از وظایف ماست. جز کار های هر مومن است. مانند نماز. این قیاس خوبی نبود فرشته ی مهربون!!! به هر حال هر جور شما دوست دارید. حدیثی هم نیاوردید. بی حجابی گناه دارد. اما اینکه گناه دیگران هم برای او باشد نمی دانم. اینکه خداوند چنین گفته برای همین است اما این واژه ی مجبور کمی اشکال دارد. ببخشید.صحنه ای در خیابان بود،از بس جالب بود!!!!!مجبور شدم نگاه کنم!!!؟؟؟ ما اختیار نگاهمان را داریم و هیچکس این را از ما نگرفته است. من نمی گویم بی حجابان بی گناه،من نمی گویم،مردان نباید نگاه کنند،اما اینکه علاوه بر گناه بی حجابی،مقداری از گناه مردان بد چشم هم به پای آنان نوشته شود نمی دانم. ظاهر ناشایست زنان مشوق و محرک است اما مجبور کننده نیست. من آگاهی کافی در این زمینه ندارم. و اما در مورد مثال شما. اگر در آن کشور فروش تفنگ جرم باشد،بله باید جواب پس بدهد یا بر خلاف احکام شرعی دینش باشد باز هم باید جواب پس بدهد،اما اگر شرعا و قانونا برای او مشکلی نداشته باشد،او که چه می داند خریدار می خواهد در چه جهتی از آن استفاده کند. البته بی حجابان می دانند در چه جهتی استفاده می شوند. فی امان الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |