|
(A)جرعه های حکمت&
|
|
۱۳:۰۰, ۲۷/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان و رفقای گرامی
در این بخش سعی می شود به مرور ناب ترین حکمت های روح افزا و هدایت گر اهل بیت علیهم السلام را تقدیم شیعیان و محبین و طالبان حق و حقیقت نماییم . باشد که خدا به برکت عمل به تعالیم اهل بیت ما را به سرمنزل مقصود برساند. حکمت -1- : چهار چيز دل را مىميراند: گناه پىدرپى، گفتگوى زياد با زنان، مجادله با احمق- او بگويد و تو بگويى به جايى هم نرسد- و همنشينى مردگان؛ پرسيدند: اى رسول اللّه! مردگان كيانند؟ فرمود: ثروتمندان عياش. نصايح، ص: 176 حکمت -2- : رسول خدا صلوات الله علیه به علی علیه السلام فرمودند : اى على! چهار چيز كيفرش از هر گناهى زودتر مىرسد: بدى در مقابل نيكى، ظلم به بىگناه، خيانت به شخص وفادار، و قطع رحم با خويشاوندان خوشرفتار نصايح، فصل اول ص : 173 |
|||
| آغاز صفحه 21 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۶, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #201
|
|||
|
|||
|
امام صادق (علیه السلام) فرمودند :
جُعِلَ الْخَيْرُ كُلُّهُ فِى بيْتٍ وَجُعِلَ مِفْتَاحُهُ الزُّهْدَ فِى الدُّنْيَا همه خوبى و خير در خانه اى نهاده شده و كليد آن را زهد و بى رغبتى به دنيا قرار داده اند . (وسائل الشيعة ج16 ص12) |
|||
|
|
۱۰:۳۴, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #202
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۰ ۱:۴۶)ساقی نوشته است: نقطه ی مقابل زهد میشود حب الدنیا و حب الدنیا رأس الخطیئه حب دنیا رأس همه ی خطاها و گناهان است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و همه ی ما گرفتاریم حب دنیا یعنی به خاطر لذت دنیا حکم خدا را زیر پا بگذاریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۳ توسط peimane.)
شماره ارسال: #203
|
|||
|
|||
|
دركوچه درويشان يك شب گذرم افتاد
در محفل بي خويشان آنجا نظرم افتاد ديدم كه خرد آنجا بنشسته زده زانو مست از مي يا حيدر در زمزمه يا هو عقل و خرد و دينم نذر قدمش كردم از كوچه درويشان ميل حرمش كردم در شهر نجف ديدم ليلا و زليخا را در طوف حرم ديدم من آدم و عيسي را ديدم كه علي باشد بر مسند سلطاني جبرئيل و ملك ديدم در خدمت درباري هم راز پيامبر را در تخت شرف ديدم من صورت داور را در شاه نجف ديدم |
|||
|
|
۲۳:۳۴, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #204
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من سرّه ان ینساً فی أجله و یزاد فی رزقه فلیصل رحمه. بحارالانوار 71/91. امامحسین (علیهالسلام): هرکه دوست دارد مرگش به تاخیر افتد و روزیش افزایش یابد، صله رحم بهجا آورد. « نَظَرُ المُؤمِنِ في وَجهِ أخيهِ المُؤمِنِ لِلمَوَدَّةِ والمَحَبَّةِ لَهُ عِبادَةٌ ». تحف العقول 282 امام سجاد (علیهالسلام): نگاه مومن به چهره برادر مومن خود از روی دوستی و محبت به او، عبادت است. «مَن وَعَظَ أَخاهُ سِرّا فَقَد زانَهُ وَمَن وَعَظَهُ عَلانيَةً فَقَد شانَهُ ». تحف العقول 489 امام حسن عسکری (علیهالسلام) : هرکه برادرش را در خلوت پند دهد اورا آراسته است، و هرکه برادرش را در جمع پند دهد، او را سرشکسته کرده است. سال نو بر همگی مبارک. |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #205
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بحریست بحر عشق که هیچش کناره نیست آن جا جز آن که جان بسپارند چاره نیست هر گه که دل به عشق دهی خوش دمی بود در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست ما را به منع عقل مترسان و می بیار کان شحنه در ولایت ما هیچ کاره نیست از چشم خود بپرس که ما را که میکشد جانا گناه طالع و جرم ستاره نیست او را به چشم پاک توان دید چون هلال هر دیده جای جلوه آن ماه پاره نیست فرصت شمر طریقه رندی که این نشان چون راه گنج بر همه کس آشکاره نیست نگرفت در تو گریه حافظ، به هیچ رو حیران آن دلم که کم از سنگ خاره نیست حافظ
|
|||
|
|
۰:۰۳, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #206
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز و گرامی
مبنای ما در تاپیک جرعه های حکمت ذکر حکیمانه ترین روایات از 14 معصوم است در تالار ما تاپیکهای متعددی داریم که اشعار و دلنوشته های بزرگان علم و ادب و حکمت و همچنین خود دوستان در اون نوشته میشه باتشکر از حسن همکاری شما عزیزان |
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #207
|
|||
|
|||
|
به نام خدا شــــــــــــــــــــکــــــــــــــــــر رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: حقیقتا من بر شما از نعمت ها بیشتر از گناهان می ترسم (زیرا ممکن است نعمت، انسان را مغرور کند) بدانید! شکری{نعمتی} که سپاس آن به جای آورده نشود، پیشامد بدی به همراه دارد. و هم چنین می فرمایند: کسی که شکر مردم را به جای نیاورد، شکر خدا را نمی کند. و هم چنین می فرمایند: کسی که (از نعمت) کم شکر گذاری نمی کند، (از نعمت) زیاد (نیز) شکر گزاری نخواهد کرد. نهج الفصاحه-ص 374 و 375 |
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۱ ۱۰:۳۷ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #208
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم هرگز به نیکی نمی رسید مگر انفاق کنید از آنچه دوست می دارید(قرآن کریم) فی امان الله امام حسین (علیه السلام)می فرمایند((ان الحیاة عقیدة و جهاد))همانا زندگی اندیشه و جهاد در راه آن اندیشه HSJ. پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)می فرمایند((نزدیکترین به من در آخرت خوش اخلاق ترین مردم است)) فی امان الله |
|||
|
|
۲۰:۴۵, ۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۱ ۲۰:۴۸ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #209
|
|||
|
|||
|
پیامبر اکرم می فرمایند
بر حذر باشید از اینکه نان قرآن بخورید . دشمنی خطرناکتر از کسی نیست که با او همخوابه می شوی . اکثر اهل دوزخ زنانند و کمترین ساکنان بهشت نیز زنانند . زنا در جامعه باعث زلزله و ظلم حکومت باعث قحطی می شود با هجرت همه گناهان گذشته پاک می شود . فی امان الله |
|||
|
|
۴:۱۷, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #210
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۱ ۲۰:۴۵)سجاد313 نوشته است: پیامبر اکرم می فرمایند سلام خسته نباشی اگر آدرس حدیثم ذکر می کردید خیلی خوب بود. برادر من اینم فراموش نکنیم که : از دامن زن مرد به معراج می رود. وجه سومی هم دارد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جرعه ای حکمت (حادیث کاربردی از میزان الحکمه) | عبداللهی | 4 | 1,674 |