|
قانون جدید مجازات اسلامی و برابر شدن دیه زن و مرد
|
|
۰:۱۲, ۱۳/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۲ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به گزارش جناب اقای جواد طهماسبی ( مدیر کل تدوین لوایح قوه قضاییه ) در قانون جدید مجازات اسلامی که در حال تصویبه دیه زن و مرد یکسان شده به این ترتیب که کسی که مثلا یک زن رو به طور غیر عمد بکشه نصف دیه رو میده و نصف دیگه دیه رو دولت میده و اقای طهماسبی هدف از این طرح رو حمایت از حقوق زنان دونستند (البته این رو هم اضافه کنم که قانون هنوز اجرایی نشده)
البته اقای طهماسبی استاد دانشگاه من هستش و اگر هفته دیگه ایشون رو دیدم ازشون اطلاعات تکمیلی رو میگیرم حالا دوستان به نظر شما این کار خوبه یا بد ؟ به نظر من این کار کاملا غلطه و به نظر من کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش رو بالاتر از خدا دیده !!!!! چون هدف از این طرح این عنوان شده که از حقوق زن حمایت بشه حالا سوال من از این افراذ اینه که ایا شما دلشوز تر نسبت به حقوق زن ها هستید یا خدا؟؟؟ یعنی نعوذ بالله شما از خدا هم مهربون تر هستید؟؟؟ طبیعتا اگر لازم بود که دیه مساوی باشه خود خدا این کار رو میکرد و کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش زو بالاتر از خدا دیده حالا شما دوستان هم نظر بدید که با این طرح موافقید یا نه |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۳, ۱۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۲ ۱۸:۰۴ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان .
اولا تو جمهوری اسلامی ما خیلی از این قانونها تصویب شده و اجرا نشده !، خیلی از قانونها هم تصویب نشده و اجرا شده !!( مثل همین قضیه ) به قول استاد رائفی ضمانت اجرایی برای این قانون در صورت تصویب شدن وجود نداره . در مورد حکم دییه هم آیه صریحی در قرآن نداریم اما دوستان ، من جمله عسل خانم فراموش نکنن تفکر و عقل ما هیچوقت نمیتونه کمبودهای کلی زندگی و عدالت عامه رو در این دنیا بوجود بیاره . کوتاه درمورد دیه بخوام بگم اینه که : اگر زنی کشته بشه ، دیه او به مرد ( همسر او ) و یا پدر او میرسه و با توجه به نقش کمتر زنان در تامین نیاز اقتصادی خانواده ، بسیار منصفانه است که دیه کمتری در جهت جبران خسارت به همسر یا پدر او داده شود. چون در اسلام وظیفه تامین اقتصاد خانواده بر عهده مرد گذاشته شده و این وظیفه ( با کشته شدن زن ) میتونه ضرر کمتری به خانواده بزنه . دیه ، قیمت زن و مرد نیست. دیه ، مالی است که با کشته شدن زن و مرد ، در جهت جبران خسارت وارد شده بر اقتصاد خانواده ، تعیین شده است و اصل تفاوت ان بر اساس ، نقش زن و مرد در اقتصاد خانواده است و این نشانه ظرافت دین اسلام است که به درستی و بر اساس عدالت و در نظر گرفتن شرایط اقتصادی خانواده ، حکم دیه را وضع کرده است. با کمی تامل و انصاف در مورد احکام اسلام و حکم اسلام در مورد دیه زن و مرد میشه متوجه شد که هدف اسلام رعایت یک توازن و برابری در حقوق زن و مرد بوده و در این حکم تمام جوانب فطری زن و مرد در نظر گرفته شده و با توجه به شرایط جسمی ، روحی و نقش اونها در زندگی اجتماعی و خانواده ، این حکم تعیین شده . در واقع اگر در اسلام وظیفه اقتصادی خانواده به طور مساوی بین زن و مرد تقسیم شده بود باید دیه هر دو به صورت مساوی برآورد میشده . اما اینکه امروز بخوان این حکم رو تغییر بدن باید تمام مراجع این تغییر رو قبول کنن . قطعا در این صورت همه موافق این تغییر خواهند بود . پاینده باشید . |
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۱۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۲ ۲۰:۲۹ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۲ ۱۸:۰۳)soshiant نوشته است: سلام دوستان .این حرف رو از کجا میزنید اقای سوشیانت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از کی تاحالا علما حق تشریع داشتند که ما خبر نداشتیم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی اگر چند انسان ناقص العقل که رفتند چند صباحی درس خواندن ان هم همین درسهای خدا را انوقت اینها صلاحیت این را پیدا میکنند که روی حرف خدا حرف بزنند و نظرات خدا را تغییر بدهند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لا اله الا الله ادم از کسانی که مثلا مذهبی هم هستند چه چیزهای میشنود. وقتی وضع متدین ها اینجوری باشد دیگر انصاف نیست که با امثال...و ... و... گیر بدهیم که چرا دم از افکار سکولاری میزنید |
|||
|
۱۷:۱۷, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۲ ۹:۵۳)asal.m نوشته است: ببخشید،آخه چرا شما زورتون میاد؟!!!! ببخشید من فرد مخاطب شما نیستم که پاسختون رو بدم ولی به عنوان یه زن مشکلی با نصف بودن دیه یا ارثیه ام ندارم. و به نظرم این قانون جدید، قانون مناسبی نیست. و مخالف این قانون جدیدم |
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۲ ۲۰:۲۸)رنجستان نوشته است: این حرف رو از کجا میزنید اقای سوشیانت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کسی حق تشریع داره نداره اما برخی از قواعد هستند که قواعد حاکمه نام دارند مل قاعده حرج یا قاعده اهم و مهم و احکام ثانویه این قواعد بر همه قوانین اسلامی حاکمند و امکان داره از طریق برخی از این قواعد حکمی عوض بشه |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خب حالافرض کنید یه خانومی سرپرست خونواره.. اگه کشته بشه بازم باید نصف دیه روبهش داد؟ بعضی ازدستورات رو که میخوای چراییشو بدونی درجواب گفته میشه:حکمتی توشه...!!! |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۱۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۱۹:۲۳ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۲ ۱۹:۱۰)Fateme135 نوشته است: به نام خدا یکی از عللی که دیه زن هم به طور کامل پرداخت میشه میتونه همین مورد باشه که اکثرا هم تا قبل از تصویب بهش اشاره هایی میشد که با توجه به اینکه برخی از زنها اصلا ازدواج نمیکنن یا بعضیها خودشون سرپرست یه خانوار هستن و با توجه به شاغل شدن خانومها نمیشه دیه مساوی نباشه. نمیگم علت اصلی ولی میتونه این هم یکی از علل باشه |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۱۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۱۹:۲۳ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۲ ۱۸:۱۷)ahmad1300 نوشته است: کسی حق تشریع داره نداره اما برخی از قواعد هستند که قواعد حاکمه نام دارند مل قاعده حرج یا قاعده اهم و مهم و احکام ثانویه من که متوجه نمیشم چی میگی احمد اقا میدونی چیه حرف غیر از اهل بیت را کلا نمیفهمم. قاعده هرجو مرج را بزار کنار دادش من. غلط میکنه هرکس بخواد حکم خدا را تغییر بده حکم خدا در هیچ شرایطی قابل تغییر نیست اسمون بیاد زمین ،زمین بره اسمون هیچ مصلحتی لیاقت این را ندارد که حکم خدا را تغییر بدهد. هرکس از این غلط ها کرد همان کاری را کرده که عُمر انجام داده. اونم با همین توجیه هات دست به این کارها زد. این قواعد هم تا اونجا که ما فهمیدم همه از مکتب اهل سنت وارد شیعه شده. این قواعد عمری و ابوبکری هرگز بر قواعد خدا حاکم نیست هر کس هم کرد این کارو با عمر و ابوکر نسبتی داره شما هم استغفار کن برای این عقایدی که چشم و گوش بسته قبول میکنی |
|||
|
۱۹:۳۴, ۱۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۱۹:۴۲ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
(۱۱/تیر/۹۲ ۲۰:۲۸)رنجستان نوشته است:این حرف رو از کجا میزنید اقای سوشیانت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! از کی تاحالا علما حق تشریع داشتند که ما خبر نداشتیم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی اگر چند انسان ناقص العقل که رفتند چند صباحی درس خواندن ان هم همین درسهای خدا را انوقت اینها صلاحیت این را پیدا میکنند که روی حرف خدا حرف بزنند و نظرات خدا را تغییر بدهند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لا اله الا الله ادم از کسانی که مثلا مذهبی هم هستند چه چیزهای میشنود. وقتی وضع متدین ها اینجوری باشد دیگر انصاف نیست که با امثال...و ... و... گیر بدهیم که چرا دم از افکار سکولاری میزنید سلام دوست عزیز این خیلی خوبه که شما تولی نسبت به حکم خدا و ائمه دارید اما کمی آرومتر باشید تا به نتیجه برسیم و این طرز صحبت مناسب نیست . دوست عزیز این تصمیم از طرف مسئولین گرفته شده و مسئولیت کامل به عهده خودشون هست . مورد بعدی اینکه چند انسان ناقص العقلی که شما اسم میبرید مرجع تقلید ما هستن و یکی از ارکان دین ما اینه که مرجع تقلید داشته باشیم و در مورد مسائل دینی به اونها رجوع کنیم . امام زمان علیه السلام «واما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی رواة حدیثنا فانهم حجتی علیکم و انا حجت الله علیهم » در حوادثی که پیش می آید، به کسانی مراجعه کنید که حدیث ما را نقل می کنند، بدرستیکه آنها حجت من برشما و من حجت خداوند بر آنها هستم. حالا من و شما از ریز و بم این تغییر ( در صورت انجام شدن ) خبر ندایرم و نمیدونیم بر چه اساسی قراره انجام بگیره و چون موضوع دینی محسوب میشه باید مراجع ما این عمل رو تایید کنن و این عاقلانه ترین راه حساب میشه . این روایت رو دقت کنید : حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : بازی کردن با شطرنج حرام است. کتاب شریف نهج الفصاحه صفحه 273 حدیث شماره 1295 اما حضرت امام میفرمایند : بازی با آلات قمار بدون برد و باخت هم حرام است و بازی شطرنج اگر آلت قمار نباشد، بدون برد و باخت اشکال ندارد. به نظر شما امام (ره ) حکم خدا رو جابجا کردن ؟ شما اگر نظر دیگه ی دارید بگید اگر بهتر بود قطعا استفاده میکنیم . |
|||
|
|
۱۹:۴۹, ۱۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۱۹:۵۷ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۱۲/تیر/۹۲ ۱۹:۳۴)soshiant نوشته است:اقای سوشیانت برای چی باید اروم باشم. انقدر اروم بودیم و هی با ناز و اشوه رفتار کردیم که کار به این جا کشیده شده. من نمیتونم ببینم چند نفر ناقصل العقل حکم خدا رو عوض میکنن و به خدا دهن کجی میکنن بعد بهشون بگم ناز نازیای من عروسکای من قربونتون بشم الهی این کار جیزه از این کارا نکنید بله میدونم از طرف مسولین گرفته شده ولی ما مسئولین را انتخاب نکردیم که برن از این غلط ها بکنن. اینا مسئول احکام اسلام هستند یا اسلام مسوئل اینهاست؟ اینها سرپرست اسلام هستند یا اسلام سرپرست اینها هست؟ علما هم ناقصل العقل هستند . عقل کامل فقط اهل بیت و رسول خدا هست. علما از ارکان دین ما نیستند. شما بروید به روایات مراجعه کنید متوجه میشوید که ارکان دین ما فقط و فقط ائمه هستند و بس. این حرف بدعت هست پسر خوب. خودتم گفتی که در مورد مسائل دینی باید به انها رجوع کرد نه در جایی که از خودشان نظر میدهند و حکم خدا ار تشخیص میدهند که عوض کنند ابن حدیث را مکرر در تالار دیده ام. راوی حدیث هرگز مخالف اهل بیت عمل نمیکند پس هر عالمی امد مخالف قران و اهل بیت و اسلام رای صادر کرد و مصلحت اندیشی کرد معلوم است که عالم نیست و مرجع ما نیست. من غلط بکنم رو نظر خدا و اهل بیت نظر بدم خدا نیاره اون روز رو که منه هیچ خودم رو چیزی حساب کنم و روی نظر خدا بخوام نظر بدم. (۱۲/تیر/۹۲ ۱۹:۳۴)soshiant نوشته است: خوب دقت کردم احسنت بر امام که با زیرکی تمام حرام بدون ان را اعلام کردند و مخالف رسول خدا حرف نزدند. نکنه شما از این برداشت کردی که امام گفته شطرنج حرام نیست. اگر امام این حرف را زده باید با شرمندگی جواب رسول خدا و اهل بیت را بدهد و جرمش هم سنگین است شک نداشته باش اما فرمودنت اگر الت قمار نباشه حرام نیست. خب معلومه که الت قمار هست. امام گفته اقای محترم خانم محرتم اگر الت قمار نبود اشکال ندارد اما تو بدان که الت قمار هست. برو روایات را بخوان که ببنی اهل بیت چه گفتند درباره شطرنج. فرمودن کسی که به شطرنج نگاه میکند انگار دارد به عورت مادر خود نگاه میکند |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
سلام .
میخواستم بنویسم یکی از واجبات دین ما اینه که مرجع تقلید داشته باشیم اشتباها نوشتم ارکان دین ما ! اشتباه از من بود . نقل قول:علما هم ناقصل العقل هستند . عقل کامل فقط اهل بیت و رسول خدا هست درسته که علما معصوم نیستن اما من برای شما روایت آوردم که خود معصوم گفته در زمان غیبت ما به راویان احادیث ما مراجعه کنید !!! حرف معصوم رو که قبول دارید ؟ یا باید حرف معصوم رو قبول نداشته باشید یا مرجعیت و اجتهاد رو که در هر 2 صورت نمیشه داعیه مسلمان بودن داشت . سوال قبلی من هم بی جواب مونده دوست عزیز . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قانون جدید حمایت خانواده، سود یا زیان زنان | آلاله | 0 | 1,130 |
۱۷/مهر/۹۲ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: آلاله |
|

اگه زن بودید،بازم اینطوری مخالفت میکردید؟؟
(شوخی)