کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با مساوی شدن دیه زن و مرد در قانون مجازات اسلامی موافق هستید یا مخالف ( لطفا ابتدا پست اول را بخواهید بعد در نظر سنجی شرکت کنید)
موافقم
مخالفم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قانون جدید مجازات اسلامی و برابر شدن دیه زن و مرد
۰:۱۲, ۱۳/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۱ ۱۵:۰۲ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #1

با سلام به گزارش جناب اقای جواد طهماسبی ( مدیر کل تدوین لوایح قوه قضاییه ) در قانون جدید مجازات اسلامی که در حال تصویبه دیه زن و مرد یکسان شده به این ترتیب که کسی که مثلا یک زن رو به طور غیر عمد بکشه نصف دیه رو میده و نصف دیگه دیه رو دولت میده و اقای طهماسبی هدف از این طرح رو حمایت از حقوق زنان دونستند (البته این رو هم اضافه کنم که قانون هنوز اجرایی نشده)
البته اقای طهماسبی استاد دانشگاه من هستش و اگر هفته دیگه ایشون رو دیدم ازشون اطلاعات تکمیلی رو میگیرم
حالا دوستان به نظر شما این کار خوبه یا بد ؟
به نظر من این کار کاملا غلطه و به نظر من کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش رو بالاتر از خدا دیده !!!!! چون هدف از این طرح این عنوان شده که از حقوق زن حمایت بشه حالا سوال من از این افراذ اینه که ایا شما دلشوز تر نسبت به حقوق زن ها هستید یا خدا؟؟؟ یعنی نعوذ بالله شما از خدا هم مهربون تر هستید؟؟؟
طبیعتا اگر لازم بود که دیه مساوی باشه خود خدا این کار رو میکرد و کسی که این حرف رو بزنه نعوذ بالله خودش زو بالاتر از خدا دیده
حالا شما دوستان هم نظر بدید که با این طرح موافقید یا نه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، دل خسته ، Havbb 110 ، درست پسند ، شیدا ، سرباز سید علی ، مهدی2012

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۰, ۱۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۲۰:۲۲ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #71

(۱۲/تیر/۹۲ ۱۹:۲۱)رنجستان نوشته است:  من که متوجه نمیشم چی میگی احمد اقا میدونی چیه حرف غیر از اهل بیت را کلا نمیفهمم.
قاعده هرجو مرج را بزار کنار دادش من. غلط میکنه هرکس بخواد حکم خدا را تغییر بده حکم خدا در هیچ شرایطی قابل تغییر نیست اسمون بیاد زمین ،زمین بره اسمون هیچ مصلحتی لیاقت این را ندارد که حکم خدا را تغییر بدهد. هرکس از این غلط ها کرد همان کاری را کرده که عُمر انجام داده. اونم با همین توجیه هات دست به این کارها زد. این قواعد هم تا اونجا که ما فهمیدم همه از مکتب اهل سنت وارد شیعه شده.
این قواعد عمری و ابوبکری هرگز بر قواعد خدا حاکم نیست هر کس هم کرد این کارو با عمر و ابوکر نسبتی داره
شما هم استغفار کن برای این عقایدی که چشم و گوش بسته قبول میکنی

خب خود شما میگی فقط حرف خدا درسته؟
این قاعده حرج قاعده عمر و ابوبکر نیست ایه قرانه ایه 78 سوره حج و البته تمامی قواعد دیگه هم یا در قرانه یا در روایت پس این قواعد هم دستور قرانه و حرف خداست
مثلا خود حضرت اقا با وجود اینکه دیه غیر مسلمان نصصف دیه مسلمونه با استفاده از همین قواعد حکم به تساوی دیه مسلمون و غیر مسلمون دادند
( البته من موافق این قانون نیستم فقط در پاسخ شما مبنی بر اینکه علما میتونن این قانون رو تایید کنند یا نه گفتم)
۲۰:۲۷, ۱۲/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۲۰:۳۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #72
آواتار
(۱۲/تیر/۹۲ ۱۹:۴۹)رنجستان نوشته است:  خوب دقت کردم احسنت بر امام که با زیرکی تمام حرام بدون ان را اعلام کردند و مخالف رسول خدا حرف نزدند. نکنه شما از این برداشت کردی که امام گفته شطرنج حرام نیست. اگر امام این حرف را زده باید با شرمندگی جواب رسول خدا و اهل بیت را بدهد و جرمش هم سنگین است شک نداشته باش
اما فرمودنت اگر الت قمار نباشه حرام نیست. خب معلومه که الت قمار هست. امام گفته اقای محترم خانم محرتم اگر الت قمار نبود اشکال ندارد اما تو بدان که الت قمار هست. برو روایات را بخوان که ببنی اهل بیت چه گفتند درباره شطرنج. فرمودن کسی که به شطرنج نگاه میکند انگار دارد به عورت مادر خود نگاه میکند

من متوجه نمیشم واقعا شما چی میگی !!!
یعنی نمیشد مثل مراجع دیگه بگن که حرام است یا مثل مباحث دیگه ؟ لازم بود که امام ( ره ) انقدر پیچیده در مورد مسئله شطرنج صحبت کنن ؟!!!!
اتفاقا برداشت شما غلطه .

امام با زیرکی تمام معقوله حرام خدا رو مبتنی بر بازی شطرنج جدا کرد ( قمار ) و با توجه به شرایط امروزی ، صرف سرگرمی بودن اون رو مد نظر گرفت . یعنی از حیطه قوانین شرعی و حکم خدا شطرنج رو در آورد تا به دین و دیگران لطمه یا تغییری وارد نشه ( با قمار کردن ) و بعد نتیجه گرفت که میشه به عنوان سرگرمی سالم هم بهش نگاه کرد .

در مورد وضع قوانین هم همینطوره ، اگر بتونن کاری کنن که پول بیت المال و نگاه دینی لطمه نخوره ( نگاه دینی همون احقاق حقوق مادی تو این زمینه محسوب میشه ) میتونن این قانون رو عملی کنن و قطعا مراجع بهتر میتونن متوجه بشن که آیا از نظر وجه دینی به این معقوله ضرر خورده یا تغییری ایجاد شده یا نه .

تمام حرف همینه .
۲۳:۳۹, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #73

(۱۲/تیر/۹۲ ۲۰:۲۰)ahmad1300 نوشته است:  خب خود شما میگی فقط حرف خدا درسته؟
این قاعده حرج قاعده عمر و ابوبکر نیست ایه قرانه ایه 78 سوره حج و البته تمامی قواعد دیگه هم یا در قرانه یا در روایت پس این قواعد هم دستور قرانه و حرف خداست
مثلا خود حضرت اقا با وجود اینکه دیه غیر مسلمان نصصف دیه مسلمونه با استفاده از همین قواعد حکم به تساوی دیه مسلمون و غیر مسلمون دادند
( البته من موافق این قانون نیستم فقط در پاسخ شما مبنی بر اینکه علما میتونن این قانون رو تایید کنند یا نه گفتم)

ایه 78 حج را میشه بگی چطوری قاعده حرج هست؟ جطوری رهبر از این ایه حکم داده که دیه مسلمان با غیر مسلمان برابر هست؟!!!
دیه مسلمان با غیر مسلمان برابر هست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
اقا کجا درس خودن؟ قطعا حوزه . خب تمام راه و روشهای اجتهاد و چه میدونم هر چیز دیگر خیلی هاش از اهل سنت وارد حوزه شده. کجای کاری بابا خبر نداری دیگه پسر خوب
فقط همینو کم داشتیم که رهبری بیان بگن دیه مسلمان با غیر مسلمان برابر هست. باز صد رحمت به برابری دیه زن و مرد مسلمان با هم
۰:۰۶, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #74

(۱۲/تیر/۹۲ ۲۳:۳۹)رنجستان نوشته است:  ایه 78 حج را میشه بگی چطوری قاعده حرج هست؟ جطوری رهبر از این ایه حکم داده که دیه مسلمان با غیر مسلمان برابر هست؟!!!
دیه مسلمان با غیر مسلمان برابر هست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
اقا کجا درس خودن؟ قطعا حوزه . خب تمام راه و روشهای اجتهاد و چه میدونم هر چیز دیگر خیلی هاش از اهل سنت وارد حوزه شده. کجای کاری بابا خبر نداری دیگه پسر خوب
فقط همینو کم داشتیم که رهبری بیان بگن دیه مسلمان با غیر مسلمان برابر هست. باز صد رحمت به برابری دیه زن و مرد مسلمان با هم

من نگفتم ایشون از قاعده حرج این برداشت رو کردند گفتم یک سری قواعد هست که ریشه در ایات و روایات داره و بر سایر قوانین حاکمه مثل قاعده حرج ( قاعده حرج یک مثال بود )
ضمنا شما مجتهد هستید؟؟؟ اگر هستید که هیچ اما اگر نیستسد باید به مجتهد رجوع کنید نه اینکه از خودتونن فتوا در بیارید
۰:۳۷, ۱۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۰:۴۲ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #75

(۱۲/تیر/۹۲ ۲۰:۲۷)soshiant نوشته است:  من متوجه نمیشم واقعا شما چی میگی !!!
یعنی نمیشد مثل مراجع دیگه بگن که حرام است یا مثل مباحث دیگه ؟ لازم بود که امام ( ره ) انقدر پیچیده در مورد مسئله شطرنج صحبت کنن ؟!!!!
اتفاقا برداشت شما غلطه .

امام با زیرکی تمام معقوله حرام خدا رو مبتنی بر بازی شطرنج جدا کرد ( قمار ) و با توجه به شرایط امروزی ، صرف سرگرمی بودن اون رو مد نظر گرفت . یعنی از حیطه قوانین شرعی و حکم خدا شطرنج رو در آورد تا به دین و دیگران لطمه یا تغییری وارد نشه ( با قمار کردن ) و بعد نتیجه گرفت که میشه به عنوان سرگرمی سالم هم بهش نگاه کرد .

در مورد وضع قوانین هم همینطوره ، اگر بتونن کاری کنن که پول بیت المال و نگاه دینی لطمه نخوره ( نگاه دینی همون احقاق حقوق مادی تو این زمینه محسوب میشه ) میتونن این قانون رو عملی کنن و قطعا مراجع بهتر میتونن متوجه بشن که آیا از نظر وجه دینی به این معقوله ضرر خورده یا تغییری ایجاد شده یا نه .

تمام حرف همینه .

ببین برادر من امام اولا حرفش رو واضح زده چقدر هم تابلو هست که امام هم حرام بودنش رو اعلام کرده لکن واضح هست که برای این که به برخی فشار نیاد و برخی با علم به گناه بودن نرن سراغش اینطوری فتوا داده. چون اثر روانی داره . یعنی اگر امام می امد میگفت حرامه، خب خیلی ها دوست دارن بازی کنن بعد با علم به حرام بودن میرفتن بازی میکردن و این کار، قبح حرام بودن رو در نظرشون میشکست و در چیزهای دیگر هم عادت میکردن. اما امام جوری حرف زده که مثلا یک نفر اینجوری برداشت کنه که گناه نیست تا اگر رفت بازی کرد پر رو نشه که گور باباش که گناه اصلا کی گفته گناه هست من قبول ندارم . اینا از خودشون در اوردن. حرف امام برای ادمی که با سخن اهل بیت اشنا هست خیلی روشن هست. تازه ملاک ما که امام نیست . اهل بیت ما گفتن حرامه. پس دیگه فتوای فلانی و فلانی از اعتبار ساقطه. اگر امام فتوا داده به حلیت شطرنج قسم میخورم که اون طرف پاش گیره. به هر حال من بعید میدونم امام این کارو کرده باشه.

برادر من حرام حرام هست و سرگرمی و از این جور حرفها باعث حلال شدنش نمیشه. خوب همه شراب رو برای سرگرمی و تفریح میخورن دیگه پس باید گفت حلال هست؟ یارو زنا میکنه برای تفریح و سرگرمی پس حلاله.
اتفاقا دیروز بود اگر اشتباه نکنم اقای قرائتی داشت توی تلوزیون میگفت : طرف یه هندونه دزدید بوده و داشت میخورد . بهش گفتن بابا حرامه . برگشت گفت: من به خاطر حرام بودنش نمیخورم بخاطر شیرین بودنش میخورم.
شما میگی با توجه به شرایط امروز حلال هست. در حالی که اهل بیت فرمودن حرام محمد تا قیام قیامت حرام است و حلال محمد تا قیام قیامت حلال است. بعد چطور میشود که ما یک عمل حرامی را بخاطر شرایط زمانی حلال کنیم؟ به هر حال محال ممکن هست شما از دین خدا چیزی پیدا بکنی که بشه باهاش امر حلالی را حرام یا امر حلالی را حرام کرد

شما میگی اگر بشه نگاه دینی لطمه نخوره میشه فلان کارو کرد. نگاه دینی دیگه چیه؟!!!!!!!!!!! ما با نگاه کاری نداریم ما با خود دین کار داریم. اتفاقا تمام کلاه شرعی ها هم همین نگاه دینی هست. یعنی طرف یه جوری دین رو دور میزنه که نگاه دینی اسیب نبینه و کارش شرعی دیده بشه.

من نمیدونم این چه طرز تفکری هست که برخی هی میگن مراجع بهتر میفهمن از ما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقای سوشیانت شاید مراجع از شما بهتر بفهمن و شما خودتو نسبت به اونا کم فهم بدونی اما من برای خودم هرگز چنین چیزی را قبول ندارم. من هم قدرت فهم دارم در مقابل علما. خیلی جاها از اونا بهتر میفهمم خیلی جاها هم اونا بهتر از من میفهمن . الحمد الله اهل بیت هم انقدر تو این مدت به من نظر داشتن که دیگه گول عبا و عمامه ی کسی را نمیخورم و همینجوری چشم بسته و صرف این که دیگران میکن فلانی ادمه خوبیه ازش تقلید نمیکنم. به لطف اشنای با یک نفر از بچه های اینجا در این مدته یک سالی که اینجا عضو شدم خیلی چشم و گوشم باز شده و با احادیث اهل بیت اشنا شدم و دیگه گول نمیخورم که هرکس یه عمامه گذاشت سرش هی بهش بگم چشم چشم. میرم میبینم اهل بیت چی گفتن اگر با اون مخالف بود حرفاش اونوقت جلوش حتی وامیستم. بیا تو همین شهر ما ببین چقدر اخوند قلابی وجود دارد و چقدر اطلاعات اینها را گرفته که مردم را گول میزدند و برای خودشان دفتر و دستک درست کرده بودند و دوره خودشان ادم جمع کردند و ادعای رابط با امام زمان را میکردند والبته از این جور ادمها زیاد است حتی در بین همین مراجع.
کاش بودی و نشانت میدادم که ببینی برخی که به درجه اجتهاد رسیده اند چطوری از خودشان تعریف میکنند و احکام خدا را تعطیل میکنند. یک نفرشان فتوا داده بود که صیغه مساوی است با زنا. لعنت خدا بر خودش که لباس اهل بیت را دزدیده و داره بر خلاف اونا حرف میزنه. محبت جناب عمرBig Grin اگر در دلش نبود که نمی امد همیچیت غلطی بکنه
برادر من در روایات اماده در اخرالزمان علما بر ضد حضرت مهدی و اسلام کار میکنن. من متعجبم که تو این تالار و هر جای دیگه پر شده از علائم اخر الزمان و این علائم را میان مطرح میکنن که الان این علائم وجود داره اما تا میگی یکی از علائم هم اینه که علما فاسد میشن و بر ضد دین خدا کار میکنن سریع بهت حمله میکنن که آی تو ضد انقلابی، تو ضد اسلامی ،تو نفوذی هستی و منحرفی و صد جور حرفه دیگه. چطور همه علائم ظهور اشکار شده اما به علما که میرسه علائمی در کار نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه اهل بیت نفرمودن که وقتی سران و بزرگان یک قومی فاسد شدن مردم هم فاسد میشن؟1!! الان وضع این مردم این هست که دارن روز و شب مثل گرگ همدیگرو میدرن. خب این یعنی چی؟ یعنی بزرگان این مردم که رجال دینی و سیاسی باشن فاسد شدن. اتفاقا منظور اهل بیت بیشتر متوجه علما بوده. یعنی اگر اونا فاسد بشن مردم فاسد میشن چون اولا سیاسیون همیشه وضعشون معلومه و کلا اموراتشون رو با دوز و کلک پیش میبرن دوماً مردم هرگز به سیاسیون نگاه نمیکنن و الگوی مردم سیاسیون نیستند بلکه مردم همیشه چشمشون به علماشون هست و الگوی خودشون رو علما میدونن. در قران هم اومده که علمای فلان قوم فاسد شدن در نتیجه مردم هم فاسد شدن. وقتی علما با دین خدا بازی کن شما از مردم چه انتظاری داری که با دین خدا بازی نکنه. وقتی یک عالم بیاد بر خلاف اهل بیت فتوا بده که دختر بدونه اذن پدرش نمیتونه صیغه کن از مردم چه انتظاری میره که بیان قبول کنن دختر بدونه اذن پدر میتونه صیغه کنه و وقتی عالم دینی میاد اینجوری راه حلال
رو میبنده شما چه انتظاری داری که دختر ما و پسر ما عفیف بمونه. خب اونم میره زنا میکنه دیگه.

صد سال پیش تو این مملکت علما انقدر با غیرت و متدین بودند که سر یک خطای کوچیک شاه مملکت اعتصاب میکردن و مثلا میرفت تو بیابون یا امام زاده چند روز بدونه اب و غذا تحصن میکردن و شاه رو تحت فشار میزاشتن تا شاه از موضعش بر میگشت اما الان چی؟ بله برادر من عالمی که تویه پول غرق باشه نباید هم بیش از این ازش انتظاری داشت. عالمی که از فلان رجال سیاسی پول به حسابش ریخته میشه که مثلا بتونه امورات دفتری را بگذراند و شهریه ها را بدهد معلوم که وامدارش میشه و دیگه بر خلاف نظرش فتوا نمیده

البته علمای خوب هم داریم ولی به خدا تعدادشون بسیار اندک هست و تقریبا هم، گم نام هستند چون شهرت و ثروت رو رها کردن بو ه حرف اهل بیت گوش کردن که در اخر الزمان دین داری میسّر نیست مگر با گوشه گیری و سکوت.

خلاصه بنده هرگز به علمای خوب و الهی حمله نمیکنم و نوکرشونم هستم و اونا رو چراغ راه خودم میدونم اما با این علمای دنیا پرست و منفعت طلب و سیاسی کار و مصلحت اندیش نمیتونم کنار بیام.

(۱۳/تیر/۹۲ ۰:۰۶)ahmad1300 نوشته است:  من نگفتم ایشون از قاعده حرج این برداشت رو کردند گفتم یک سری قواعد هست که ریشه در ایات و روایات داره و بر سایر قوانین حاکمه مثل قاعده حرج ( قاعده حرج یک مثال بود )
ضمنا شما مجتهد هستید؟؟؟ اگر هستید که هیچ اما اگر نیستسد باید به مجتهد رجوع کنید نه اینکه از خودتونن فتوا در بیارید

خلاصه نگفتید که ربط ایه حج چی بود؟
من مجتهد نیستم ولی نفهم هم نیستم دادش گلم. از خودمم هرگز حرف نمیزنم که اگر این کارو بکنم منم میرم کنار بعضیا.
مرجع من اهل بیت هستند دادش خوبم شما هم مختاری که هر کس را دوست داری مرجع خودت قرار بدی. لا اکراه فی الدین. من نمیتونم به شخصی که معصوم نیست به این راحتی ها اعتماد کنم. خودم میرم میبینم اهل بیت چی گفتن با همون عمل میکنم. الحمدالله اهل بیت هم جوری حرف زدن که مردم بفهمن و گنگ و تاویل دار حرف نزدن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar
۰:۴۸, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #76

نقل قول:نمیتونم به شخصی که معصوم نیست به این راحتی ها اعتماد کنم. خودم میرم میبینم اهل بیت چی گفتن با همون عمل میکنم. الحمدالله اهل بیت هم جوری حرف زدن که مردم بفهمن و گنگ و تاویل دار حرف نزدن
خوب قربون دهنت
برای اینکه بفهمی اهل بیت چی گفتن باید بری حرفاشون رو ببینی
خوندن حدیث هم بدون سواد نمیشه که
شما که حدیث میخونی بگو ببینم از کجا میفهمی اون حدیث مال اهل بیته و نویسندش جعلش نکرده؟
اگر دو تا حدیث تعارض داشتند اون موقع چی کار میکنی ؟؟
و...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar
۷:۴۹, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #77
آواتار
سلام .

با توجه به طرز صحبت شما و اینکه کلا مراجع رو زیر سوال میبرید ترجیح میدم بحث رو ادامه ندم .
ظاهرا مشکل شما وضع قانون جدید نیست .

نقل قول:من نمیدونم این چه طرز تفکری هست که برخی هی میگن مراجع بهتر میفهمن از ما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقای سوشیانت شاید مراجع از شما بهتر بفهمن و شما خودتو نسبت به اونا کم فهم بدونی اما من برای خودم هرگز چنین چیزی را قبول ندارم. من هم قدرت فهم دارم در مقابل علما. خیلی جاها از اونا بهتر میفهمم خیلی جاها هم اونا بهتر از من میفهمن

صحبت ما در مورد فتوای امام بود که شما تقریبا ایشون رو هم رد کردید.
موفق باشید .

نقل قول:خلاصه بنده هرگز به علمای خوب و الهی حمله نمیکنم و نوکرشونم هستم و اونا رو چراغ راه خودم میدونم اما با این علمای دنیا پرست و منفعت طلب و سیاسی کار و مصلحت اندیش نمیتونم کنار بیام.
.
۱۰:۵۶, ۱۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۲۰:۳۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #78

(۱۳/تیر/۹۲ ۰:۴۸)ahmad1300 نوشته است:  خوب قربون دهنت
برای اینکه بفهمی اهل بیت چی گفتن باید بری حرفاشون رو ببینی
خوندن حدیث هم بدون سواد نمیشه که
شما که حدیث میخونی بگو ببینم از کجا میفهمی اون حدیث مال اهل بیته و نویسندش جعلش نکرده؟
اگر دو تا حدیث تعارض داشتند اون موقع چی کار میکنی ؟؟
و...

الحمدالله ما سواد خوندن حدیث را داریم شما هم دارید همه مردم هم سواد خوندن حدیث را دارند
خب پسر جون یکی از چیزهای که اهل سنت وارد مکتب ما کردن همین مساله بررسی سند حدیث هست. در شیعه اصلا چنین چیزی وجود نداشت . تا اونجا که دوستانم که در این زمینه ها سواد دارن و درسشو خوندن بهم گفتن که علم رجال رو اهل سنت ابداع کردن بعد هم توسط برخی علمای بی بصیرت قدیم وارد شیعه شد. ما در تشیع اصل مساله بررسی سند حدیث نداشتیم و ندارم. چرا/ چون خود اهل بیت از احادیثشون در ظول زمان مراقبت میکنن و به دست ما میرسونن. اهل سنت که دیدن ای بابا هر نه نه قمری از راه رسیده حدیث ساخته برای اینکه احادیث جعلی را از غیر جعلی تشخیص بدن اومدن علم رجال رو ساختن و بعد وارد شیعه هم شد.
خلاصه بر طبق اعتقاد من که برای خودم حجت هست اهل بیت که قدرت تکوینی دارن تو عالم هرگز اجازه نمیدن حدیث جعلی وارد احادیثشون بشه. با این وجود دیگه بحث جعلی بودن جدیث هم منتفی میشه.
دو تا حدیث متعارض هم راه کار داره پسر خوب که اهل بیت اون رو هم برای ما مشخص کردن که چه کنیم. خیلی هم سخت نیست شما هم میتونی با چند جلسه تحقیق درست و حسابی یاد بگیری. منتها ما ها تنبلی رفته تو گوشت و خونمون و بعد هم این مساله تنبلی را با این حرفها که اقا تخصصی است و کار ما نیست توجیه میکنیم.
احمد جون بدبخیتی ما شیعه ها همینه دیگه که مفت خور بار اومدیم. عادت کردیم دیگران برن غذا را بجون بعد بیان بزارن تو دهن ما تا ما فقط زحمت قورت دادنشو بکشیم. حاضر نیستیم خودمون بریم دنبالش. اهل بیت ما را ملزم کردن که بریم دنبال احادیث و یاد گیری علوم لازم اما ما روز و شبمونو پای تلوزیون میگذرونیم بعد هم منتظریم که چند تا ادم که اصلا معلوم نیست درونشون چه خبره برن به جای ما این احادیث را بخونن و از توش فتوا بیرون بکشن و ما هم چشم و گوش بسته عمل کنیم

حالا سوال من اینه تو از کجا به اون عالمی که رفته مثلا به قول تو علم لازم مربوط به شناخت احادیث رو یاد گرفته و معصوم هم نیست و در معرض انواع وسوسه های شیطان هست اعتماد میکنی؟ اگر برداشتش از حدیث اشتباه بود بعد چیکار میکنی؟

(۱۳/تیر/۹۲ ۷:۴۹)soshiant نوشته است:  سلام .

با توجه به طرز صحبت شما و اینکه کلا مراجع رو زیر سوال میبرید ترجیح میدم بحث رو ادامه ندم .
ظاهرا مشکل شما وضع قانون جدید نیست .

صحبت ما در مورد فتوای امام بود که شما تقریبا ایشون رو هم رد کردید.
موفق باشید .

خط دوم حرف شما که تهمت بود و بنده هم ترجیح میدم که در اخرت گریبان شما را بگیرم
بنده هر مرجعی را که بر خلاف اهل بیت حرف بزند زیر سوال میبرم و دیگران را هم از ان مرجع دنیا پرست و هوا پرست برحذر میدارم. غلط میکنه اون مرجعی که برخلاف اهل بیت حرف میزنه. من از شما تعجبم میکنم که چطور با من مخالفت میکنی/

اولا صحبت ما درباره فتوای امام که نبود ثانیا اتفاقا این شما هستید که دارید حرف امام را بد نشان میدهید و من از این مساله در تعجبم که شما چطور سنگ امام را به سینه میزنی بعد از ان طرف داری امام را خراب میکنی.
باز هم میگم امام هم معصوم نبودند پس قابل نقد هستند . اهل بیت به ما یاد دادند که با کسی تعارف نداشته باشیم سر دین. حتی اگر کسی مثل امام هم اشتباه کرد باید با جدیت جلوش رو گرفت. امام هم این مساله را خب میفهمیدند و برای همین بود که با خیلی ها برخورد تند کردند
۱۲:۰۱, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #79

نقل قول: اهل بیت ما را ملزم کردن که بریم دنبال احادیث و یاد گیری علوم لازم اما ما روز و شبمونو پای تلوزیون میگذرونیم بعد هم منتظریم که چند تا ادم که اصلا معلوم نیست درونشون چه خبره برن به جای ما این احادیث را بخونن و از توش فتوا بیرون بکشن و ما هم چشم و گوش بسته عمل کنیم
با سلام و عرض ادب
دوست عزیز اولا اگر یک ایه از قران بیارم که نوشته باشه فقط بخشی از مردم باید برن دنبال علوم دینی و نه همه مردم اونوقت حرف من رو قبول میکنی که باید از علما تقلید کرد نه اینکه هر کسی خودش بره یاد بگیره؟
دوما طبق معیارهای خودتون 3 تا سوال ساده میپرسم با احادیث اهل بیت برای من جواب بیارید
1- اگر تو نماز ظهر شک کنم رکعت اولم یا دوم باید چیکار کنم؟
2- اگر شک داشته باشیم امروز روز اول رمضانه یا اخر شعبان روزه واجب یا نه؟
3-ایا به کادو خمس تعلق میگیره یا نه
این 3 تا سوال رو شما با رجوع به احادیث و با ذکر منبع برای ما جواب بدید
بدیهی که شما که میفرمایید با رجوع به حدیث میشه به جواب ها رسید به این 3 تا سوال باید بتونید جواب بدید
۱۲:۱۹, ۱۳/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/تیر/۹۲ ۱۲:۲۸ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #80

(۱۳/تیر/۹۲ ۱۲:۰۱)ahmad1300 نوشته است:  با سلام و عرض ادب
دوست عزیز اولا اگر یک ایه از قران بیارم که نوشته باشه فقط بخشی از مردم باید برن دنبال علوم دینی و نه همه مردم اونوقت حرف من رو قبول میکنی که باید از علما تقلید کرد نه اینکه هر کسی خودش بره یاد بگیره؟
دوما طبق معیارهای خودتون 3 تا سوال ساده میپرسم با احادیث اهل بیت برای من جواب بیارید
بدیهی که شما که میفرمایید با رجوع به حدیث میشه به جواب ها رسید به این 3 تا سوال باید بتونید جواب بدید

سلام احمد جان
اگر من چند تا حدیث بیارم که تفسیر این ایه باشه که همه باید برن دنبال علوم دینی اونوقت شما حرف من را قبول میکنی؟
بعدش من کی گفتم نباید از عما تقلید کرد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 چرا حرف تو دهن ادم میزاری؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دارم میگم عالمی که مخالف اهل بیت حرف میزنه باید جلوش ایستاد باید به حرفش گوش نکرد.
درباره سه تا سوال شما بروید مثل همون عالم تحقیق کنید در روایات ائمه بعد ماتوجه میشوید که باید چکار کنید چرا امدید از من میپرسید؟
من همین سه تا سوال رو از شما دارم اگر بنده حالا به هر دلیلی به هیچ یک از علما اعتماد نداشتم و ان ها را موجه نمیدانم و مثلا سواد هم ندارم حالا اگر من داری این سه مشکل شدم تکلیف من چیست؟ به علما که حاضر نیستم رجوع کنم چون انها را شاسیته نمیدانم حالا به هر دلیلی خودم هم که سواد ندارم که برم مثلا احادیث را بخوانم حالا تکلیف من چیست؟ جوابش که خیلی روشن است ولی میخواهم شما بگویید. جوابتان اگر همان چیزی بود که مد نظر بنده بود انوقت همان میشود جواب شما

البته انشالله سعی میکنم اگر شد تا هفته بعد جواب را بدهم

(۱۳/تیر/۹۲ ۱۲:۰۱)ahmad1300 نوشته است:  با سلام و عرض ادب

راستی یه چیر دیگه شما میگی اکر من شک کردم تو نمازم چه کنم؟ و بعد میگی اگر شما راس میگی و میشه با روایات جواب داد خب جواب بده به این سوال.

الان یه سوال برام پیش اومده . یعنی منظور شما اینه که شکیات نماز تو روایات نیامده؟!!!!! چون از حرف شما اینجوری برداشت کردم. اگر نیامده پس این علما شکیات نماز را از کجا در اورده اند؟ از خودشون در اوردن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این که یعنی بدعت. این یعنی دست به تشریع زدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 این یعنی همان راه عمر را رفتن.
راستی تا اونجا که من میدونم به کادو خمس تعلق نمیگره. تا حالا هم کسی به من کادو نداده که اصلا برام سوالش مطرح بشهSad
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]