کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتخاب همسر
۱۳:۵۸, ۱۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1

Huh وي‍ژه مجردها
شما كدام راه را براي انتخاب همسر بر مي گزينيد
منتظر تقدير ميمانيد (همسر به پشت پرده قسمت كجا ميگرده)
خودتان استين هايتان را بالا ييزنيد به دنيالش ميگرديد (همه جا را گشتم.......
به توصيه بزرگترها گوش ميدهيد
كاملا سنتي طبق انتخاب خانواده
از افراد متاهل تقاضا ميشود تجربه هاي خود را در اختيار ديگران بگذارند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ai iran ، شیدا ، فرشته مهربون ، Mohammad Trust ، دل خسته ، omidman ، سرباز سید علی ، فانوس *7* ، viana ، آیات ، مهدی2012 ، meisamtiger ، soshiant ، 313flowers

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۹, ۲۸/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۲ ۱۹:۲۶ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #21

نقل قول:منتظر تقدير ميمانيد (همسر به پشت پرده قسمت كجا ميگرده)
خودتان استين هايتان را بالا ييزنيد به دنيالش ميگرديد (همه جا را گشتم.......
به توصيه بزرگترها گوش ميدهيد
كاملا سنتي طبق انتخاب خانواده
از افراد متاهل تقاضا ميشود تجربه هاي خود را در اختيار ديگران بگذارند

به نام پروردگار

سلام.بنظره من،هر کدام از راه هایی که فرمودید،میتونه هم خوب باشه،هم بد.و نمیشه یک راه رو صددرصد انتخاب کرد و گفت صددرصد نتیجه عالی میده.درسته ،ممکنه یکسری از راه ها سرنوشتش بهتر از راه های دیگه باشه ولی در هر راهی ما هم آدم های خوشبخت داریم و هم بدبخت.مهم میزان عقلی هست که در هر راه بکار میره،ممکنه انتخابی کاملأ سنتی باشه ولی کاملأ احساسی و اشتباه.و ممکنه یک شخصی خودش ببینه و انتخاب کنه ولی کاملأ عاقلانه و درست.
من اگه باشم،تلفیقی از 5راه، رو انتخاب میکنم.از هر کدام بسته به شرایط،به یک نسبت.یعنی1)اول از خدا کمک میخوام که اونیکه قسمتمه سر راهم قرار بده،2)خودم که نمیتونم آستین بالا بزنم (ولی اگر پسرم بودم،شاید از هر طریق(بجز دوستی)یک شناخت سطحی پیدا میکردم،انتخاب میکردم ولی به تنهایی اقدام نمیکردم و بقیه راه با خانواده)میتونم بیشتر در جامعه حضور داشته باشم تا شناخته بشم و انتخاب3)بعد از خدا،نظر پدر و مادر از همه ی کسانی که اطرافم هستن مهمتره،بلاخره اونها والدینه منند،واسم زحمت کشیدن و حق نظر صددرصد دارند،دلسوزند و با تجربه.4و5)و هم از دیگر بزرگترها و افراد متأهل هم کمک میگیرم و ازشون میخوام تجربهاشونو در اختیارم قرار دهند.و خیلی چیزهای دیگه...و در نهایت جواب نهایی رو خودم میدم و انتخاب میکنم .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، viana
۲۳:۴۰, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #22

خب بسته به تیپ خانواده و شخصیت فرد هرکس یک راهی رو انتخاب میکنه.
۲۰:۰۵, ۳۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #23

[ممکنه خانمی از ما خوشش بیاد و از ما خواستگاری کنه ،RolleyesEyeglasses

من به عنوان یه خانم میگم که این بدترین راه و چه بسا اشتباهه. به خانمها هم توصیه میکنم که اصلا تجربه اش نکنند. حتی در مواردی که خیلی از نظر ازدواج در تنگنا باشند.

ولی واقعا چه باید کرد. به نظر من برای خانمها خودسازی و شایسته همسر شدن و آموختن مهارت زندگی خیلی مهمه. یه خانم که فکر و ذکرش تحصیل و کاره و حتی بلد نیست غذا درست کنه یا با خانواده خودش حتی درست رفتار نمکنه چطور میتونه یه زندگی مستقل رو اداره کنه و ایضا آقایون هم همینطور.
بعد از خودسازی و تغییر وآمادگی برای ازدواج خانمها یه ذره باید اجتماعی تر باشند و بیشتر به چشم بیاند البته از راه شرعیش و نه خدای نکرده حرام و خودنمایی و این وظیفه خانمهاست اما وظیفه آقایون دنبال خواستگاری رفتن و باقی قضایاست.
خبایدلاصه بعد از نیت کردن باید همه چیز رو سپرد به خدا و دعا و توسل و توکل......
۱۳:۴۸, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #24

شاید مهمترین اصل ازدواج شناخت کامل هستش که متاسفانه با این ازدواج های سنتی و در چند جلسه اصلا ممکن نیست
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]