کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رد مکتب منحرف شیطانی فالون دافا
۲۰:۴۹, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت همه حقیقت جویان

دوستان کاربری در تالار در حال فعالیته که قبلا با نام های emadm و حالا با نام فرهاد 55 مشغول به فعالیته .

از روی پستهای ایشون میشه فهمید که با تلاش زیادی داره به اسلام تشکیک وارد میکنه . هرچی دوستان دیگه پاسخش

میدن بازم شک جدیدی رو ایجاد میکنه . هیچوقت هم حتی یکبار نشده که با هیچ چیز موافقت کنه .

تمام علم خودش ( که البته به سختی بشه گفت علم )و بقیه دوستان رو داره صرف این میکنه که بگه :

اسلام دینی الهی نیست !

قران الهی نیست !

از کجا معلوم پیامبر وجود داشته !

آیا با فلسفه میشه اسلام رو اثبات کرد و غیره و غیره

بدونید که این کاربر عضو فرقه شیطانی فالون دافاست و برخی دوستان دیگه این مسئله براشون اثبات شده .

در این تاپیک من میخوام این فرقه رو مورد نقد قرار بدم . حالا من میخوام سوال کنم و ببینم کسی هست که بتونه این فرقه

منحرف رو اثبات کنه یا نه !

در تالار موضوعات دیگه ای هم در مورد فرقه ممنوعه دافا هست . اما این تاپیک برای من و شماست تا از کاربر فرهاد55

بپرسیم که چگونه این فرقه و استادش رو اثبات میکنه . اینجا محلی برای ما شیعیانه که بپرسیم :

فالون گونگ چطور خودشو اثبات میکنه . چطور پاسخگوی ابعاد مختلف زندگی و بشریت هست .

( امیدوارم مدیران بخش هم منو همیاری کنند)

(ضمن تشکر از تاپیک : تجربه ای از عرفانهای کاذب )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، Havbb 110 ، ELENOR ، Night_World ، سید هادی ، ويانا مبين نژاد ، مفقود الاثر ، Reza71 ، ريحانه الرسول ، منادی حق ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۰, ۲۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۱ ۱۹:۴۰ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #11

جناب جوزفیست
شما می فرمایید مهدی نیستی و این اطلاعات رو آقا مهدی بهتون داده. خب آقا مهدی به شما نگفته که اون تهمتهایی که مطرح کرده اشتباه بوده؟ شما چطور به چنین کسی که به این سادگی اجازه تهمت زدن به خودش میده اعتماد می کنی و حرفاش رو می پذیری؟

در مورد فلسفه، نظرم اینه که فلسفه در این موضوع کارایی نداره. برای این موضوع منتظر تاپیک جدید آقا ابراهیم می مونیم. اگر اسلام رو تونستیم با فلسفه ثابت کنیم که می پذیریمش. و گرنه باید دنبال یه معیار دیگه برای پیدا کردن راه بگردیم.

در ضمن، من اصلاً فیلسوف نیستم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۰۲, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۱ ۱۹:۴۰)فرهاد55 نوشته است:  جناب جوزفیست
شما می فرمایید مهدی نیستی و این اطلاعات رو آقا مهدی بهتون داده. خب آقا مهدی به شما نگفته که اون تهمتهایی که مطرح کرده اشتباه بوده؟

بازم از جواب سوال طفره میری ؟ گفتم اثبات کن استادت چطوری تناسخ پیدا کرده ! بازم فرافکنی میکنی ؟

(۲۴/بهمن/۹۱ ۱۹:۴۰)فرهاد55 نوشته است:  شما چطور به چنین کسی که به این سادگی اجازه تهمت زدن به خودش میده اعتماد می کنی و حرفاش رو می پذیری؟

مگه شما مدرکی داری که عکسشو ثابت کنه ؟ من به آقا مهدی کاری ندارم . چرا اونو متهم میکنی ! بفرما جواب سوال رو بده تا بدونیم : اثبات کن استادنت تناسخ پیدا کرده

بقول گفته فلسفی خود جنابعالی : چون دلیل بر ردش نداری نمیتونی اثباتش کنی

Dodgy

(۲۴/بهمن/۹۱ ۱۹:۴۰)فرهاد55 نوشته است:  در مورد فلسفه، نظرم اینه که فلسفه در این موضوع کارایی نداره.

پس چرا تاپیک اثبات فلسفی دین اسلام رو راه انداختی در حالیکه میگی فلسفه کارایی نداره ! برای شبهه انداختن ؟

(۲۴/بهمن/۹۱ ۱۹:۴۰)فرهاد55 نوشته است:  در ضمن، من اصلاً فیلسوف نیستم.

اینو خودمون هم میدونستیم Big Grin شما فقط استعداد خاصی تو فرافکنی و در رفتن از جواب داری . و ایضا Copy/Paste
Big Grin
کردن از سایتهای دیگه Cool

در ضمن حالا بیخیال همه چیز . من میخوام مکتب شما رو بشناسم . سوالم اینه :

چطور تناسخ استادت رو اثبات میکنی ؟

ضمنا دارم رو این مسئله فکر میکنم که شاید برای اطمینان جانبعالی , بهتره یکسری اسامی و عکس رو بزارم تو همین تاپیک تا روشن بشی . اما هنوزم بخاطر بعضی از افراد ساده دلی که تو دام امثال شما افتادن , در این مورد مردد هستم .

//وقتی کسی رو به جرم اینکه با چند تا تبعه چین دوسته , از جلساتتون طرد میکنین و بهش تهمت جاسوسی میزنین و آبروشو میبرین , خوبه که به فکر این روزها هم باشین ./////

اینا رو گفتم تا حساب دستت بیاد . برای حفظ آبرو هم که شده فقط همون سوال قرمز رنگ رو جواب بده تا چیز یاد بگیریم .
۲۲:۰۲, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
بنده فرصت نکرده ام که همه متن را بخوانم، ببخشید
ولی در مورد تناسخ و معتقدان به آن می توانم این آیه شریفه را یادآوری کنم.

سوره مبارکه جاثیه آیه 24
وَقَالُوا مَا هِيَ إِلَّا حَيَاتُنَا الدُّنْيَا نَمُوتُ وَنَحْيَا وَمَا يُهْلِكُنَا إِلَّا الدَّهْرُ وَمَا لَهُم بِذَلِكَ مِنْ عِلْمٍ إِنْ هُمْ إِلَّا يَظُنُّونَ
و گفتند غير از زندگانى دنياى ما [چيز ديگرى] نيست مى‏ ميريم و زنده مى‏ شويم و ما را جز طبيعت هلاك نمى‏ كند و[لى] به اين [مطلب] هيچ دانشى ندارند [و] جز [طريق] گمان نمى ‏سپرند.

خیلی جالبه.

یعنی یک سری آدم بی خرد پیدا می شوند که می گویند ما می میریم و باز زنده می شویم ولی دنیای دیگری وجود ندارد
یعنی آیه جواب بسیاری از معتقدان به تناسخ است

با تشکر
یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، joseffist ، خیبر110
۲۲:۱۰, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #14

سلام آقا محمد
من ادعا نمی کنم که اسلام به این موضوع معتقده.

اما کاش اون قدری که دنبال دعوای بین مکاتب بودید، به دستورات مکتب خودتون اهمیت می دادید. تالار "دشمن شناسی" پر است از تهمتهای ناروا به پیروان مکاتب دیگه. اما آیا هیچکدوم از آیات قرآن این کار رو تایید کرده اند؟

البته شاید شما در جریان نادرستی خیلی از تحلیلها نباشید. اما از شما انتظار میره که در این مورد تحقیق کنید. اگر یه قانون گذاشته بشه که هیچ کس نتونه بدون اثبات تهمت رو مطرح کنه، خیلی مسائل حل میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ويانا مبين نژاد
۲۲:۲۸, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۴/بهمن/۹۱ ۲۲:۱۰)فرهاد55 نوشته است:  اگر یه قانون گذاشته بشه که هیچ کس نتونه بدون اثبات تهمت رو مطرح کنه، خیلی مسائل حل میشه.

این قانون وجود داره:
نقل قول:5- احترام، انصاف و ادب، لازمه حضور در این محیط فرهنگی است. لطفا از هرگونه توهین، ایراد اتهام بی پایه و فحاشی به اشخاص، گروه ها، قومها و مذاهب جدا خودداری کنید.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40.html

از آنجایی که محتوای سایت بسیار زیاد است، ممکن است مطلبی از دید ناظر بخش مربوطه مخفی بماند، ولی هیچگاه پیش نیامده است که توهینی صورت گیرد، گزارش آن ارسال شود و هیچ ناظری به آن اهمیت ندهد.

در ضمن منش تیم مدیریتی سایت و همچنین اعضای راستین تالار به آنها اجازه توهین را نخواهد داد. همه چیز باید با دلیل و مدرک بیان گردد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، فرهاد55 ، faateme-313 ، خیبر110
۲۲:۲۹, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
اگر دنبال رد فالون هستید
این روش درستی نیست . این نوع بحث انگار دعوا و محاکمه
در ضمن اقا فرهاد فلسفه و عقل با هم فرق دارند . هر چیز عقلانی فلسفه نیست و عقل براحتی یتونه چند خدایی رو رد کنه
د رمورد اثبات مسایل فرا حسی باز راه عقلی باز هست . منتها زمانی که شما هیچ چیز پایه ای در این مکتب ندارید که منطقی باشه .. متاسفانه میگن باید شهود کرد که شهور راهی برای اثبات حقانیت نیست . حتی اگر وجود دشته باشه .
من واقعا دوست دارم ببینم شما چطور میتونید از این مکتب دفاع کنید
البته اگر حاظرید دفاع کنید اگر نه که مشخص میشه خودتونم اعتقادی بهش ندارید
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد55 ، mohamad ، ELENOR ، joseffist ، ويانا مبين نژاد
۲۲:۳۸, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #17

سلام آقا وحید
خب ما داشتیم روی دوستان روی همین موضوع کار می کردیم که چه معیاری می تونه برای پذیرش استفاده بشه. اما این بحثها باید منطقی پیش بره نه با جدل.

آقا محمد، این قانون هیچ ضمانت اجرایی نداره. جناب مهدی میر بارها تهمت انحراف جنسی رو مطرح کرده اند (از جمله در همین تاپیک) و بارها پاسخ داده شده و ایشون هم یه بار قبول کردند که این حرفشون نادرسته. اما هر بار میان و مطرحش می کنند.

دوستان، در شان دین نیست که بخواد اینطوری ازش دفاع بشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، وحید110 ، ويانا مبين نژاد
۲۲:۴۶, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
خوب ببین
اول دنبال معیار گشتن سپس مطح کردن درست نیست
شما باید اول مطرح کنید مطالب را تا برسی بشه
احکام و طریقت باید مشروعیتش رو از یه جایی بگیره .
این یه اصل عقلیه که میتونیم روی همین معیار بریم جلو

اول بنده چند سوال میپرسم چون حقیقتا چیزی در مورد این مکتب نمیدونم
اول
مکتب از کجا اومده
کی اورده
حرف اساسی و حساب اون چیه
سوالاتم که تموم شد یه تحلیلی با هم میکنیم از اون

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، joseffist ، خیبر110
۲۲:۴۷, ۲۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۱ ۲۲:۵۴ توسط فرهاد55.)
شماره ارسال: #19

اما بیایم سراغ بحث منطقی
نقل قول:
عقل براحتی یتونه چند خدایی رو رد کنه
آقا وحید، قبل از اینکه بخوایم در مورد درستی یا نادرستی چند خدایی، که در یک مکتب خاص مطرح شده صحبت کنیم، باید ببینیم منظور از کلمه ی "خدا" در اون مکتب چیست. کلمه ی "خدا" کلمه ای فارسی است که در ترجمه ظاهر میشه و ممکنه بر مفاهیم مختلفی دلالت کنه. این یکسان بودن لفظ و متعدد بودن معانی، می تونه ما رو سردرگم کنه.

در واقع ممکنه مفهومی کلمه ی "خدا" در ترجمه فارسی مربوط به کتب یک مکتب، همان معنایی که این کلمه در اسلام یا در فلسفه داره رو نداشته باشه.

آقا وحید، اگه شما می خواید با یه مکتب آشنا بشید، بهترین منبع، کتاب خود اون مکتبه.
متاسفانه این سایت جایی نیست که بشه چنین بحثی رو منطقی جلو برد. چنین بحثی حتماً به جدل کشیده میشه.
می بخشید
فعلاً خدا نگهدار
۲۲:۵۴, ۲۴/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۹۱ ۲۳:۰۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #20
آواتار
اول سوالات من رو جواب بده فرهاد جان
همه جا تو سوال میکنی ما جواب میدیم
الان من سوال میکنم تو جواب بده
میخوام اگر چیزی گفتم نگی تهمت بود
یا حق

متاسفانه شما هم مثل پیران مکاتب دیگه تا پای سوال میرسه میرید
بنده تضمین میکنم کسی بجز خودم با شما گفتگو نکنه . جدلی هم نباشه
حوصله خوندن کتابش هم ندارم . از خودت سوال میکنم
شما که خوندی بیا جواب بده .
اگر نخوای جواب بدی معلومه اعتقادی هم نداری . و کلا چیز قابل دفاعی هم در قلبت نداری

من منتظرم .

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، joseffist ، Havbb 110 ، خیبر110 ، ويانا مبين نژاد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]