کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من برای نماز دوستم چه کار کنم؟
۱۷:۵۱, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم رب الشهداء والصدیقین

سلام دوستان
میخواستم ازتون کمک بگیرم.

یکی از دوستهای من
ـ نه که آدم معتقدی نباشه ـ
به نماز هم معتقده

ولی...

انگیزه یا بهتره بگم اراده نماز خوندن رو نداره!

من به عنوان یک دوست چه کمکی میتونم بش بکنم؟؟

تاکید میکنم که تو اعتقاد به نماز مشکلی نداره
شاید به عبارتی اعتقادش به ایمان نرسیده

سوال اینه:
من براش چیکار بکنم؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Hadith ، بیداری اندیشه ، black ، ترنم ، faateme-313 ، جویای حقیقت ، aboutorab ، Farzaneh ، آرین (الهه.ع) ، omidman ، reyhane ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، maryam 135 ، مهدی2012

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۳۶, ۲۰/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۱ ۱:۳۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام دوست عزیز .

قطعا تو این شرایط اولین کاری که میشه کرد دعاست اما نه دعای 1 دقیقه ای بعد از نماز ....!
اگه واقعا برات مهمه وقت بذار و با خدا خلوت کن و از ته دل واسش دعا کن ... اگه خواستت از ته دل باشه شک نکن بی پاسخ نمیمونه .

یک نکته رو هم بگم و اون اینکه عموما 80% کارهای ما تحت تاثیر عادتهای ماست و شکستن عادت سخت .

نمیخوام ترفند گول زدن یاد بدم اما میشه هر کسی رو نسبت به عملی شرطی کرد ، کافیه چند روز شرایطی رو فراهم کنی که تحت عمل انجام شده نمازش رو بخونه و تو این مدت تمام سعی شما این میشه که اتفاقات خوب پیرامونش رو ربط بدی به همین چند بار نماز خوندنش ( که قطعا همین هم هست ) .

یادمه 4 سال پیش بود که یهو زد به سرم گفتم چرا باید نماز بخونم و شروع کردم به بهونه آوردن . یه ر.ز عموم نشست گفت 2 حالت داره :
یا اون دنیا حقیقت داره و تمام اعمال ما حساب میشه که با نماز خوندنت ریسک نکردی و به وظیفت عمل کردی .
یا اون دنیا همش پوچه که بازم ضرر نکردی و ورزش کردی !!

منم پیش خودم گفتم راست میگه ها چرا ریسک کنم و نماز رو باز شروع کردم .

میخوام بگم هر کسی یه دگمه ای داره که میشه از طریق اون مجابش کرد کاری رو انجام بده .

برخلاف تمام نظر دوستان این یه نظر بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Blush

ااااا تازه پست آخر رو دیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

انگار دیر رسیدم و آقامون زودتر از ماها دست به کار شده .Angel

الهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zryy ، دل خسته ، omidman ، شهیدطیبه واعظی ، maryam 135
۲۳:۰۹, ۲۰/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۱ ۰:۳۴ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
بنده حدود 1 سال پیش 5 سخنرانی در مورد نماز از حاج آقا پناهیان گوش دادم , چنان زیبا بود که تا نمازم را نخوانم لقمه ای غذا از گلویم پایین نمیرود . این لینک سخنرانی ها :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-24...#pid135330
ایشان در قسمتی از سخنرانی میفرمایند :
عده ای می آن از من سوال میکنند من چطور دیگران رو , کسانی رو که نماز نمیخونن رو به نماز دعوت کنم ؟ به اونها میگم, لازم نیست دیگران رو به نماز دعوت کنی , خودِ نماز خونت رو به من نشون بدهههههههه ؟ خودت با نماز خوندنت چه گلی به سر خودت زدی ؟ اونو نشون بدههههه ؟ نمیخواد دیگران رو , کسانی رو که نماز نمیخونن به نماز خوندن دعوت کنی ...
بعد فرمودند : یه قاعده ی طلایی وجود داره !!
تا خوب ها خوبتر نشوند , بدها خوب نمیشوند !

از دوستان خواهش میکنم اگر دوست داشتند به این سخنرانی ها گوش دهند و به کسانی که دوستشان دارند هدیه کنند . تغییر عجیبی در نحوه ی نماز خواندن شما رخ خواهد داد , این را به شما قول میدهم .
التماس دعای فراوان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، مهدی2012 ، zryy ، مجید املشی ، omidman ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، Hadith
۰:۱۳, ۲۱/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۱ ۰:۱۷ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:عده ای می آن از من سوال میکنند من چطور دیگران رو , کسانی رو که نماز نمیخونن رو به نماز دعوت کنم ؟ به اونها میگم, لازم نیست دیگران رو به نماز دعوت کنی , خودِ نماز خوانت رو به من نشون بدهههههههه, . خودت با نماز خوندنت چه گلی به سر خودت زدی ؟ اونو نشون بدههههه ؟ نمیخواد دیگران رو , کسانی رو که نماز نمیخونن به نماز خوندن دعوت کنی ...
بعد فرمودند : یه قاعده ی طلایی وجود داره !!
تا خوب ها خوبتر نشوند , بدها خوب نمیشوند !

به به به به چه جمله ی قشنگ و درستی.
به نظرم خیلی از ما انسانها مسلمون نیستیم ولی نماز میخونیم روزه مگیریم قرآن می خونیم. خیلی عجیبه!!!!
به نظرم اگه کسی رو میخواین آدم کنین اول باید بهش بفهمونین آدم نیست. البته باید خودمون هم آدم باشیم در غیر اینصورت ابتدا باید خودمون آدم بشیم مگرنه فایده نداره.
بعد از اینکه فهمید آدم نیست اون موقع راهنماییش میکنی چیکار کنه خودش بقیه راه رو میره.
من خودم سخنرانی ها و حرف هایی روم تاثیر گذاشت که بهم فهموند من خیلی اوضاعم خرابه ،مثلا حرف های آقای دانشمند یا آقای رائفی پور واسم خیلی تاثیر گذار بودند چون وقتی گوش کردم از خودم خیلی بدم اومد تازه میفهمیدم که چقدر ما عقبیم.
به قول استاد حورایی تهوعی باید تحولی شاید
حالا به حرفش میرسم. حالا هم ،من که مسلمون واقعی اطرافم ندیدم و اگه بخوام رو یکیش تاثیر بذارم چون آدم نیست حرف هایی میزنم که از خودش بدش بیاد البته تاثیر زیادش موقعیه که خودم هم خوب باشم با رفتار خوبم بهش بفهمونم.
انشالله همه به حقیقت خودمون پی ببریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: omidman ، zryy
۱:۰۷, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
بله. وقتی من نمازم جز دوری از خدا نتیجه ای نداره، چطور می تونم یکی دیگه رو به نماز تشویق کنم؟!(هرکس نمازش مانع گناهش نشود از نماز جز دوری از خداوند بهره ای نبرده.) خدا به داد آدم های کافر مدعی برسه.(جهت صحبت به سمت خودمه)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، zryy ، مهدی2012
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]