کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 4.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
۱:۳۲, ۲۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."

درپناه حق

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Mohammad Trust ، black ، revenger ، Havbb 110 ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، شیدا ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، ترنم ، faateme-313 ، سدرة المنتهی ، Hadith ، ضحی ، faraz_223 ، emj ، vahrakan ، mamy007 ، خیبر110 ، Reza71 ، شهیدطیبه واعظی ، *ریحانه* ، ali0077 ، SARA 2020 ، jafar ، علی امینی ، حسن عزتي ، میثاق ، مهدی2012 ، سید محمد حسین ، رضاخسروزاده ، arman mohseny ، Bahar ، مهرومه ، monazzah.51 ، aliali ، m.hossein ، انديشه نو ، *مهاجر* ، enan ilghon ، reyhaneh.sh ، SAViOR ، farzad313 ، آلاله ، fafa* ، رهگذر. ، m1374b ، أین المنتظر

آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۳, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #211
آواتار
یه چند وقتیه با این حال و روز جهان دیگه خنده به لب آدم نمیاد، چه برسه به حلالش!

یا امام زمان به فریادمون برس!
(نکنه یه دفعه خدایی نکرده برن سمت قبر.....)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، ali.khm ، mia'd ، وحید110 ، sarallah ، شیدا ، یاســین ، laanbar1-2-3 ، مهدی2012 ، Islam ، m1374b
۱۹:۱۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۱۵ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #212
آواتار
[تصویر: hQISEvXlGR.jpg]

خدا بیامرزتش

: [تصویر: random_funny5_34.jpg]
سمت چپ اونیه که پدر فکر میکنه ، وسطی رو خود بچه فکر میکنه و راستی رو مادر بچه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، mahdyshr ، پرنیان ، علمدار133 ، شیدا ، SARA 2020 ، soshiant ، Mohammad Trust ، یاســین ، emj ، SAViOR ، mohsen-321 ، انديشه نو ، جویای حقیقت ، ويانا مبين نژاد ، m1374b
۱:۱۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۲:۱۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #213

ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﺩﻭﺗﻦ ﺍﺯ ﺯﻧﺎﻥ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ :
ﺳﻼﻡ
- ﺳﻼﻡ
- ﺣﺎﻝ ﺷﻤﺎ
- ﻗﺮﺑﻮﻧﺘﻮﻥ ﺑﺮﻡ
- ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ
- ﺣﺎﻝ ﺷﻤﺎ ؟
- ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ
- ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺑﯿﻦ ؟
- ﻗﺮﺑﻮﻥ ﺷﻤﺎ
- ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ
- ﭼﻪ ﺧﺒﺮ ؟
- ﻗﺮﺑﻮﻥ ﺷﻤﺎ
- ﻓﺪﺍﺗﻮﻥ ﺑﺸﻢ
- ﺷﻤﺎ ﭼﻪ ﺧﺒﺮ ؟
- ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ
- ﻗﺮﺑﻮﻧﺘﻮﻥ ﺑﺸﻢ
- ﺩﯾﮕﻪ ﭼﻄﻮﺭﯾﻦ ؟
- ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ
- ﻗﺮﺑﻮﻧﺘﻮﻥ ﺑﺸﻢ
- ﻓﺪﺍﺗﻮﻥ ﺑﺸﻢ
- ﻗﺮﺑﻮﻥ ﺷﻤﺎ
- ﺳﻼﻡ ﺑﺮﺳﻮﻧﯿﻦ
- ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ
- ﻗﺮﺑﻮﻥ ﺷﻤﺎ
- ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ
- ﻓﺪﺍﯼ ﺷﻤﺎ
- ﻗﺮﺑﻮﻧﺘﻮﻥ ﺑﺮﻡ
- ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ ........
|:

ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﺩﻭﺗﻦ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ :
ﺳﻼﻡ ﭼﺎﮐﺮﻡ
- ﺳﻼﻡ ﻣﺨﻠﺼﻢ

نامه یک گوسفند به مادرش

مادر عزیزتر از جانم بع

وقتی مرا از گله جدا کردند فکر می‌کردم که مرا به دست قصاب خواهند سپرد و به همین دلیل بسیار نگران بودم البته همینطوری هم شد. حاج رحیم قصاب مرا از بازار خرید و به خانه خودش برد. آن شب را نمی‌دانی تا صبج چگونه سحر کردم؛ همه‌اش خواب چاقو می‌دیدم. صبح قصاب برایم آب آورد؛ فهمیدم که رفتنی هستم اشک جلوی چشمهایم را گرفت و برگشتم به سمت روستا و از ته دل چند بار بع بع کردم.

قصاب مشغول تیز کردن چاقویش بود که رضا، پسرش، آمد و گفت دست نگه دار که قیمت گوشت باز هم بالا رفته است فردا شاید قیمت یک کیلو گوشت بشود بیست هزار تومان. از آن روز به بعد چند صبح این اتفاق تکرار شد و دست بر قضا ما زنده ماندیم. حال هم قیمت گوشت به قدری گران شده است که کسی توان خرید آنرا ندارد و خیال من آسوده شده که حالا حالاها مردنی نیستم. اما بگویم از قصاب که مرد بسیار خوبی است. هوای مرا دارد؛ چیزی برایم کم نمی‌گذارد. یک بار چند تا سرفه کردم برایم دکتر آورد. برخی از مشتریان قصاب می‌گویند که اگر قیمت گوشت همین طوری بالا برود احتمال دارد که ما گوسفندان را نیز مانند اسب‌های روسی که ثبت ملی شده‌اند، ثبت ملی بکنند و بشویم پشتوانه ارزی برای مملکت! اگر اینگونه بشود احتمال دارد که من هم فکری برای تشکیل خانواده بکنم. نمی‌دانی مادر اینجا یک دختر گوسفند زیبایی است که از یک دشت آورده‌اند. چشم‌هایش شبیه آهو است. گاهی با هم درد دل می‌کنیم و شاید یک روز به خودم اجازه بدهم ازش خواستگاری کنم. مادر! دیگر عرضی نیست. سلامم را به برداران و خواهرانم برسان؛ به سگ گله هم سلام برسان.

گل سرخ و سفید و ارغوانی

ببوس از صورت هر که توانی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرغ باغ ملکوت ، فاطمه خانم ، وحید110 ، Mohammad Trust ، Moh3eN-QalaM ، مفقود الاثر ، یاســین ، SAViOR ، انديشه نو ، شهیدطیبه واعظی ، عبداللهی ، sadegh-a ، شیدا ، fatemeh ، مهدی2012 ، جویای حقیقت ، راحیل ، soshiant ، ترنم ، m1374b
۹:۳۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۹:۳۹ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #214
آواتار
نظر سنجی برنامه 90 در پایان ادوار مختلف لیگ:
سال 89:به نظر شما دلیل ناکامی پرسپولیس در این فصل کدام گزینه است؟

سال90:کدامیک از موارد زیر را دلیل ناکامی تیم پرسپولیس می دانید؟
سال91:علت نتایج عیف و دور از انتظار پرسپولیس در این فصل کدام مورد می تواند باشد؟

سال92:به نظرشما چه چیز میتواند عامل ناکامی پریپولیس در رقابت های این فصل باشد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MANI110 ، Patriot ، mohamad ، شهیدطیبه واعظی ، عبداللهی ، ali0077 ، شیدا ، fatemeh ، وحید110 ، حفیظ ، mahdyshr ، sarallah ، جویای حقیقت ، مجید121 ، black ، فانوس *7* ، m1374b
۱۰:۱۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #215
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۹:۳۹)mohsen-321 نوشته است:  نظر سنجی برنامه 90 در پایان ادوار مختلف لیگ:

سال91:علت نتایج عیف و دور از انتظار پرسپولیس در این فصل کدام مورد می تواند باشد؟

آقا نداشتیماAngryAngry

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، علمدار133 ، مفقود الاثر ، ali0077 ، فاطمه خانم ، aleerz ، شیدا ، kami_molodi ، رمز شب ، ترنم ، m1374b
۱۴:۳۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۱۴:۳۸ توسط ali0077.)
شماره ارسال: #216
آواتار
[تصویر: 73900862586823976230.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مفقود الاثر ، aleerz ، reyhaneh.sh ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، mahdyshr ، sarallah ، پرنیان ، جویای حقیقت ، دل خسته ، Moh3eN-QalaM ، kami_molodi ، SARA 2020 ، m1374b
۱۵:۰۰, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #217

[تصویر: Funny-picture-radsms-53.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، مفقود الاثر ، aleerz ، انديشه نو ، Patriot ، شیدا ، وحید110 ، fatemeh ، شهیدطیبه واعظی ، مهدی2012 ، mahdyshr ، sarallah ، جویای حقیقت ، laanbar1-2-3 ، یاســین ، kami_molodi ، سجاد313 ، SARA 2020 ، سید ابراهیم ، ترنم ، فانوس *7* ، m1374b
۱۵:۰۱, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #218
آواتار
(۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۹:۳۹)mohsen-321 نوشته است:  نظر سنجی برنامه 90 در پایان ادوار مختلف لیگ:

خواهشا کل کل استق لال پرسپولیس راه نندازین که من یکی تا پای دسته سه رفتن و شیش تائی شدن و تو ده دقیقه سه تاگل از یه نفرخوردن ایستاده امWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، aleerz ، شیدا ، جویای حقیقت ، یاوران مهدی ، سید ابراهیم ، ترنم ، m1374b
۱۵:۲۸, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #219
آواتار
[تصویر: 3Jokes_385.gif]
Big Grin

[تصویر: 3Jokes_388.gif]
Big Grin
[تصویر: 3Jokes_Funny_Pictures%20%28372%29.jpg]
Big Grin

[تصویر: 3Jokes_more_than_photo%20%2854%29.jpg]

آخی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی ، ali.khm ، مهدی2012 ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، یاســین ، دل خسته ، یاوران مهدی ، soshiant ، SARA 2020 ، Mohammad Trust ، ترنم ، m1374b
۲۲:۳۳, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #220
آواتار
جوانی از بیکاری رفت باغ وحش پرسید:استخدام دارید؟
یارو گفت مدرک چی داری؟ گفت دیپلم!
یارو گفت یه کاری برات دارم،
حقوقشم خوبه پسره قبول کرد.
یارو گفت : ما اینجا میمون نداریم میتونی بری توی پوست میمون
تو قفس تا میمون برامون بیاد!
چند روزی گذشت یه روز جمعه که شلوغ شده بود،
پسره توی قفس پشتک وارو میزد
از میله ها بالا پائین میرفت.
جوگیر شد زیادی رفت بالا از اون طرف افتاد تو قفس شیره!
داد زد کمککککککککک
شیره افتاد روش دستشو گذاشت رو دهنش گفت،
آبرو ریزی نکن من لیسانس دارم..!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مهدی2012 ، fazel ، شهیدطیبه واعظی ، مهسا110 ، پرنیان ، جویای حقیقت ، انديشه نو ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، یاســین ، fatemeh ، kami_molodi ، یاوران مهدی ، soshiant ، SARA 2020 ، سید ابراهیم ، Mohammad Trust ، ترنم ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]