کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 4.63 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.)
۱:۳۲, ۲۸/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۹ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."

درپناه حق

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، Mohammad Trust ، black ، revenger ، Havbb 110 ، سید ابراهیم ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، شیدا ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، ترنم ، faateme-313 ، سدرة المنتهی ، Hadith ، ضحی ، faraz_223 ، emj ، vahrakan ، mamy007 ، خیبر110 ، Reza71 ، شهیدطیبه واعظی ، *ریحانه* ، ali0077 ، SARA 2020 ، jafar ، علی امینی ، حسن عزتي ، میثاق ، مهدی2012 ، سید محمد حسین ، رضاخسروزاده ، arman mohseny ، Bahar ، مهرومه ، monazzah.51 ، aliali ، m.hossein ، انديشه نو ، *مهاجر* ، enan ilghon ، reyhaneh.sh ، SAViOR ، farzad313 ، آلاله ، fafa* ، رهگذر. ، m1374b ، أین المنتظر

آغاز صفحه 33 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۷, ۲۹/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۰۰ توسط Fatemeee.)
شماره ارسال: #321
آواتار
(۲۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۴۱)علمدار133 نوشته است:  به اطلاع کلیه دوستان وهمسنگران عزیزمیرسانم که هر گونه شایعه ای دال بر ثبت نام اینجانب "علمدار133" در انتخابات ریاست جمهوری کذب محض و خلاف واقع میباشد وهیچ گونه ستاد انتخاباتی ندارم.Cool
اعتمادبه نفس شماستودنیستAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، monazzah.51 ، شهیدطیبه واعظی ، مفقود الاثر ، m1374b
۱۲:۲۱, ۳۰/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۲۵ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #322
آواتار
.

دیشب یه پشه رو تو هوا گرفتم ، تا اومدم تو مشتم لهش کنم دیدم دستم خیس شد،....
فک کردم خون اومده ، دستمو وا کردم دیدم داره گریه میکنه،گفتم چته؟!
.
خودتو زدی به موش مردگی؟
.
یهو بغضش ترکید و گفت: ای بابا! گوشت که خیلی وقته نمی‌خوریدمرغ هم که شده کیلوئی ۸۰۰۰ تومن، اونم دیگه کسی نمی‌خوره
خوناتون مزه ترب سفید میده…ما خودمون میخوریم ولی بچه هامون یه هفته‌اس لب به خون نزدن …
.
.دیگه بغض امونش نداد مـُرد ... :|

تست روانشناسی :

خيار و هلو و سيب جلوي شماست. بين اين 3 ميوه کدام را انتخاب مي کنيد؟ (تمرکز کنيد و جواب را در ذهن خود نگه داريد. حال ويژگيهاي شخصيّت خود را مطابق جوابتان بيابيد)
.

.

.

.

.

.

.

.

.

جواب:
اگر هلو را انتخاب کرديد مشخص مي شود شما فردي هستيد که هلو دوست دارد!
اگر سيب را انتخاب کرديد مشخص مي شود شما فردي هستيد که سيب دوست دارد!
اگر خيار را انتخاب کرديد مشخص مي شود شما فردي هستيد که خيار دوست دارد!

.

تو این روزا اگه دیدین یه دانشجو نشسته

یه نگاه به افق میکنه یه نگاه به گوشیش

باز یه نگاه میندازه به افق باز به گوشیش

بعد به افق خیره میشه بعد باز به گوشیش نگاه میکنه

بعد به افق خیره میشه و تو افق نیست و نابود میشه

بدونین داره با گوشیش معدلشو حساب میکنه
ببینه مشروط میشه یا نه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، رمز شب ، sarallah ، ترنم ، مهدی2012 ، وحید110 ، monazzah.51 ، reyhaneh.sh ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، Patriot ، جویای حقیقت ، علمدار133 ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، درست پسند ، شیدا ، پرنیان ، ali.khm ، فانوس *7* ، راحیل ، SARA 2020 ، N.Mahdavian ، DRiVeR ، m1374b
۱۲:۳۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #323
آواتار
[تصویر: 0.039974001313670287_jazzaab_ir.jpg]
این قدر نرفتی که مجبور شدم اینطوری بیرونت کنمBig Grin

[url=http://jazzaab.ir/news_detail_5419.html][/url]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، sarallah ، ترنم ، یاوران مهدی ، مهدی2012 ، وحید110 ، monazzah.51 ، سید ابراهیم ، reyhaneh.sh ، MANI110 ، جویای حقیقت ، درست پسند ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، Fatemeee ، شیدا ، پرنیان ، ali.khm ، Farzaneh ، راحیل ، m1374b
۱۹:۰۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۱:۳۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #324

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۲۱)sadegh-a نوشته است:  یهو بغضش ترکید و گفت: ای بابا! گوشت که خیلی وقته نمی‌خوریدمرغ هم که شده کیلوئی ۸۰۰۰ تومن، اونم دیگه کسی نمی‌خوره
خوناتون مزه ترب سفید میده…ما خودمون میخوریم ولی بچه هامون یه هفته‌اس لب به خون نزدن …
همین الآن از پشه‌ی اتاقمون پرسیدم، گفت: اینکه مزه‌اش تغییر کرده شایعه است! کاش یکم رژیم غذایی‌تون رو اصلاح می‌کردید ما هم سالم میموندیم!Big Grin
بعد بهش گفتم: چرا همش میای سراغ من؟ چرا سراغ داداشم نمیری؟
گفت: آخه تو گوشت‌تلخی، اون گوشتش شیرینه!
گفتم: خب اینطوری که همش باید بری سراغ اون؟
گفت: آخه من قند دارم!Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، یاوران مهدی ، مهدی2012 ، reyhaneh.sh ، وحید110 ، مجید املشی ، ترنم ، sarallah ، شیدا ، پرنیان ، ali.khm ، رمز شب ، علمدار133 ، فانوس *7* ، راحیل ، جویای حقیقت ، SARA 2020 ، انديشه نو ، سجاد313 ، مرغ باغ ملکوت ، Havbb 110 ، m1374b
۲۰:۳۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #325
آواتار
دموکراسی تو ایران ترکونده .
پشه ها هم حق و حقوق دارن . حرف میزنن . اعتراض میکنن....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: reyhaneh.sh ، مجید املشی ، ترنم ، درست پسند ، فاطمه خانم ، شیدا ، مهدی2012 ، پرنیان ، شهیدطیبه واعظی ، مفقود الاثر ، ali0077 ، راحیل ، جویای حقیقت ، SARA 2020 ، m1374b
۲۲:۰۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #326
آواتار
نقل قول:دموکراسی تو ایران ترکونده .
پشه ها هم حق و حقوق دارن . حرف میزنن . اعتراض میکنن....
من که میکشمشون میدم به ماهی کوچولوم!!!! Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، درست پسند ، شهیدطیبه واعظی ، مفقود الاثر ، فاطمه خانم ، علمدار133 ، ترنم ، مسافر ، راحیل ، جویای حقیقت ، SARA 2020 ، m1374b
۰:۵۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #327
آواتار
بچه بودیم مارو می ذاشتن رو پاشون انقد تکون می دادن تا سرگیجه بگیریم بخوابیم!
الان دکترا می گن این کارو نکنین، مغز بچه جابجا می شه!
خب حالا تکلیف این مغز جابجا شده ما چیه؟ مغز ما کجامونه الان؟ رسیدگی کنین لطفا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، یاوران مهدی ، ترنم ، فانوس *7* ، درست پسند ، شیدا ، دل خسته ، حفیظ ، مسافر ، ali.khm ، مهدی2012 ، راحیل ، جویای حقیقت ، N.Mahdavian ، انديشه نو ، سجاد313 ، مرغ باغ ملکوت
۱:۲۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #328
آواتار
یکی از صوالایی که وختی ازم پرسیده میشه سعی میکنم نشنوم و صحنه رو با آرامش ترک کنم :
سحر ! آب کتری جوش اومده ؟
عواقب بعدی ناجوری داره از قبیل :
قوری رو باید بشوری
چای رو دم کنی
صبر کنی رنگ بده
یه سینی چایی بریزی ، اوووووووووووه ، اصن مصیر زندگی آدم عوض میشه …
.

بعد از کار تو معدن سخت ترین کار دنیا نزدیک شدن به کنترل تلویزیونه وقتی بقیه دارن سریال میبینن !
.

.
میرن ۱۰۰۰متر زیر آب به ماهیه سیخ میزنن ، گاز که میگیره میگن ببینید چه خطرناک و وحشیه ؟ بعد اسم برنامه رو میزارن جستجوی هیولا …
هیولا تویی ، ول کن زبون بسته رو !
.

.
دیروز توی خیابون خواستم دوستمو صدا کنم به شوخی صداش کردم دکتر ، همه برگشتن نگاه کردن !!!
اون موقع فهمیدم که ۸۰درصد مردم این کشور اگه چیزی تو اعتماد به نفس از من حقیر زیادتر نداشته باشن چیزی کمتر هم ندارن !
.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، یاوران مهدی ، ترنم ، فانوس *7* ، درست پسند ، شیدا ، دل خسته ، مهدی2012 ، راحیل ، جویای حقیقت ، SARA 2020 ، N.Mahdavian ، مرغ باغ ملکوت
۱۰:۱۱, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #329
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۲ ۱۳:۲۷)sarallah نوشته است:  [تصویر: siVIj3_503.jpg]

فوتوشاپه بچه هه که تابلوئه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، وحید110 ، شیدا ، جویای حقیقت ، SARA 2020 ، DRiVeR ، m1374b
۱۱:۲۹, ۳۱/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #330
آواتار
.
اینکه من الان دو ساعته دارم اخبار انگلیسی می بینم به این معنی نیست که من خیلی انگلیسی بلدم بلکه بدین معنیه که کنترل در فاصله ۲متری منه و دست من حتی یه متر هم نمیشه !. [تصویر: icon_rolleyes.gif]
.
.
.
.
قبل از گرانی ، مامور راهنمایی رانندگی :
پراید حرکت کن ! مگه با تو نیستم ؟ :|
بعد از گرانی همان مامور :
راننده محترم پراید منتظر حرکت شما هستیم ! Sad(
.
.
.
.
اولین شکستی عشقیمو زمانی خوردم که در فریزرو باز کردم و قالب بستنی شکلاتیو دیدم و کلی کیف کردم ولی وقتی بازش کردم توش پیاز سرخ کرده فریز شده بود … [تصویر: icon_rolleyes.gif] [تصویر: icon_smile.gif]
.
.
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، وحید110 ، دل خسته ، ترنم ، درست پسند ، فانوس *7* ، مفقود الاثر ، sadegh-a ، مهدی2012 ، مسافر ، sarallah ، Farzaneh ، رمز شب ، جویای حقیقت ، SARA 2020 ، N.Mahdavian ، مرغ باغ ملکوت ، ali0077 ، m1374b
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]