|
تحریم سراسری آن هم از نوع داخلی!
|
|
۲۳:۱۰, ۲۸/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز با توجه به گرانی شدید تنقلات مرسوم عید،مانند قیمت ۶۰هزارتومانی پسته و …،من وتو ومـــــــــــــــــــا تصمیم می گیریم برای مبارزه با گران فروشی سال نو را بدون خرید ومصرف آجیل جشن بگیریم. امید است این حرکت ضربه ای به احتکارکننده ها وسوء استفاده کنندگان اقتصادی وارد نماید. بیایید یک سال متحد شویم وقیمت را ما با نخریدن کنترل کنیم. لطفا اطلاع رسانی کنید
منبع:www.radepaclip.com |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۹, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
دوستان تحریم گر توجه کنید:
آخرین قیمت پیاز تا الان کیلویی 2000 تومن بوده. حالا بیاین شام ناهار رو تحریم کنیم. درود بر نون پنیییر ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۴/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۱ ۲۳:۰۲ توسط revenger.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
دل خوشی داری بابا، پنیر مثلا خیلی ارزون تره؟؟؟؟؟
![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۴/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۰ توسط شهرام.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۸/بهمن/۹۱ ۲۳:۱۰)hed_gol نوشته است: با سلام خدمت کلیه دوستان عزیز با توجه به گرانی شدید تنقلات مرسوم عید،مانند قیمت ۶۰هزارتومانی پسته و …،من وتو ومـــــــــــــــــــا تصمیم می گیریم برای مبارزه با گران فروشی سال نو را بدون خرید ومصرف آجیل جشن بگیریم. امید است این حرکت ضربه ای به احتکارکننده ها وسوء استفاده کنندگان اقتصادی وارد نماید. بیایید یک سال متحد شویم وقیمت را ما با نخریدن کنترل کنیم. لطفا اطلاع رسانی کنیددوستی که این تاپیک رو نوشته و دوستانی که از این تاپیک تشکر کردن مثل مرد باشن و لب به اجیل نزنن به خدا قصم میخورم که از همه بیشتر هم تو مهمونی های میخورید. خدا بهتون انصاف بده دنیا میره به سمت رفاه و خوشبختی,اونوقت شما خودتون رو این طوری تحریم میکنید که چی بشه صد نفر اجیل نخوره که چی 75 میلیون بقیه چی |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۴/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۹۱ ۲۳:۰۷)شهرام نوشته است: دوستی که این تاپیک رو نوشته و دوستانی که از این تاپیک تشکر کردن سلام عزیزم خوبی؟ بابا یکم یواش تر گرد و خاکت ما رو کور کرد... انصافا باید یه جور مردم نقششون رو در این اوضاع نشون بدن ، مگه همین اجداد ما نبودن که سراسری تنباکو رو تحریم کردن شاه به غلط کردن افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه میخواییم همینجوری مثل قبل باشه هرچیز گرون شد همه هجوم بیارن که نکنه گرون تر بشه و... خب تحریم نکنین ولی اگه قراره یه تصمیم اساسی بگیریم باید ایستادگی کنیم هرچند من مطمئنم احمدی نژاد اون نفری 80 تومن رو بریزه همه میرن همون اجیل 60 تومنی هم میخرن حالا ببین کی گفتم ، ولی نفس اینکار درسته اگه همت کنیم... |
|||
|
|
۱:۴۹, ۵/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۱ ۱۷:۱۳ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲:۲۸, ۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
ما که قبل از دیدن این تاپیک قصد تحریم آجیل عید رو داشتیم!!
د آخه لامصب مگه پسته رو ایالت رفسنجان آمریکا وارد میکنی که انقدر گرون شده؟ ![]() فوقش یه هزینه حمل و نقل گرون شده که اونم دیگه نهایتش10یا 20درصد گرون میشد ولی نه دیگه انقدر...! ولی واقعن من موندم الان این نیروهای اطلاعاتی ما ریگی رو روی هوا میگیرن،هواپیمای بدون خلبان آمریکایی شکار میکنن ولی نمیتونن یه عده احتکار گر رو بگیرن؟
|
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:دوستی که این تاپیک رو نوشته و دوستانی که از این تاپیک تشکر کردن سلام در راستای نظر شما بنده تصمیم گرفتم کمی عاقل باشم و دیگران رو هم به این عاقل اندیشی دعوت کنم بله دوستان عاقل باشید ببینید دنیا در چه حاله ! برید هر چی دارید بفروشید بدید پشته بخرید حال کنید واقعا که تحریم یعنی چی ! 200 سال پیش اومدن یه عده انقلابی کردن تنباکو رو کوبوندن زمین اون وقت شما ها هم می خوایید این کارو کنید کی چی بشه این قدر بخرید تا بدبخت بشید اگه هم نشدید به خریدنتون ادامه بدید تا بقیه مردم دلشون بسوزه اصلا هم مهم نیس که مثلا در کشور ماکرونی خورها منظورم ایتالیاست مردم ماکرونی رو از گرونی تحریم کردن مهم اخباریه که میگه اونا به سمت خوشبختی میرن |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
تخمه افتابگردون کیلویی 10 هزار تومن ! =))))))
تحریما انگار اثر داشته کیلویی 4 تومن بوده
|
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
البته یه نکته رو یادتون نره دوستان آجیل چیزیه که اولا ماندگاره ثانیا صادراتیه ،
خب حالا ما نخریم طرف مقابل خوشحالم میشه ![]() باید گوشت رو تحریم کنیم شده 30 تومن چون بمونه میگنده![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام
ماندگاريش زياد هم نيست نميشه بيش از يك يا دوسال نگهش داشت . انشاء الله كه خراب ميشه و يه حالي بهشون داده ميشه (كرمي و مي پوكه) در ضمن اوج مصرف آجيل همين ايام عيده بعد عيد و قبل عيد كه اينقدر مصرف نميشه همين ايام كه تحريم بشه مي مونه رو دست فروشنده و دلال بعد براي اينكه خراب نشه مجبوره با قيمت ارزان تر ردش كنه خيلي عالي ميشه به همراه اين تحريم به سروقت بقيه محصولات هم ميشه رفت موفق باشيد و حامي محرومان و مستضعفان خدا نگهدارتان باشد يا علي عليه السلام |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |