|
حضرت آیت الله سید علی خامنه ای یا ولایت فقیه
|
|
۱۵:۴۰, ۴/اسفند/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۱ ۲۲:۰۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ...
یک سوال خیلی بزرگ دارم از دوستان لطفا جواب منو بدید لطفا با واقعیتی که عرض می کنم کنار بیاید و با حقیقت جواب منو بدید سوالم اینکه چرا ما الان سید علی خامنه ای رو قبول داریم اما ولایت فقیه رو قبول نداریم منظورم اینکه همین بسیجی هایی که دم از رهبری میزنند اگه خدایی نکرده اقا فوت کنه عمرا کسی که بعد از اقا رهبر میشه رو قبول کنند؟؟؟؟ نمونه اش هم که قبلا اتفاق افتاده زمان اقای خمینی لطفا با حرف های کلیشه ای جوابمو ندید و حقیقت رو بگید شما هم با این حرف من موافقید یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۳, ۱۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/فروردین/۹۲ ۱:۵۴ توسط ارش کمانگیر.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز 2 سول
1 ولیت فقیه رو کی انتخاب میکنه مانند ولایت پیامبران و امامان خدا یا....؟ 2 من دلایل ولایت فقیه بودن اقای خامنه ای رو پرسیدم نه اثبات ولایت فقیه |
|||
|
|
۹:۵۲, ۱۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم آرش عزیز،خوب معلوم است،ولی فقیه را خبرگان رهبری انتخاب می کند. خبرگان رهبری را هم مردم انتخاب می کنند. یعنی توسط مردم با یک واسطه انتخاب می شود. این در حالی است که در آلمان،صدر اعظم این کشور که مقامی مهم و کلیدی است،توسط بوندستاگ انتخاب می شود. و تازه بوندستاگ فقط با رای عدم اعتماد سازنده می تواند اورا بر کنار کند. یعنی صدر اعظم آلمان با واسطه انتخاب می شود. این روند را در جمهوری های فدرال مشاهده می کنیم. این در حالی است که ما رکن کلیدی و اجرایی کشورمان که ریاست جمهوری باشد،خودمان با رای مستقیم انتخاب می کنیم. و نمایندگان مجلس را. و رهبری در کشور ما دارای جنبه های 1-نظارتی(شورای نگهبان) 2-تببین خط و راهنمایی(سخنرانی ها) 3-تشریفاتی(تنفیذ حکم ریاست جمهوری)می باشد. اما این چرا امام خامنه ای(حفظه الله) ولی فقیه شدند،خوب فقیهان منتخب مردم(خبرگان) پس از رحلت امام خمینی(رحمة الله علیه)جلسه گرفتند و ایشان را برگزیدند. فی امان الله |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۱۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
پس منظور از ولایت فقیه همان رهبری که به سه جنبه که شما گفتین باید رسیدگی کنه و این اختیارات میتونه مانند همه شخص اول در هر کشوری باشه ولی من فکر میکردم ولایت فقیه اختیارات بیشتری داشته باشه اینرو ان 9 مورد برای اثبات ولایت فقیه هم ازعان میکنه مثلا نمایندگی ولایت عصر (امام زمان) ممنون میشم روشنترم بکنین
|
|||
|
۲۰:۰۱, ۱۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
اگر فکر میکنید سوالاتم ایجاد شبه میکنه لطف کنید در خصوصی جواب بدین
|
|||
|
۱۷:۴۲, ۱۴/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۲ ۱۷:۴۴ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم بله جواب می دهم. فی امان الله |
|||
|
|
۹:۳۹, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
ان شاء الله خود آقا پرچم اين نظام رو به دست صاحب اصليش ميسپرند. لطفا براي اين موضوع دعا و تمركز كنيد نه گمانه زنيهاي ديگر. يا علي ![]() ![]() او حرف آخر را می زند . . . 35 سال است که ولی فقیه حرف آخر را می زند . . . 35 سال است رییس جمهور ها چه خوب و چه بد می آیند و می روند و این ولایت فقیه است که استوار و مستحکم است . . . بعضی ها فکر نکنند که با آمدن یک رییس جمهور ( مجری قانون ، نه قانون گذار ) همه چیز قرار است تغییر کند . . . ولی فقیه تمام کننده است . . . پ.ن: ای حسرت جان و تنم؛ تنها دلیل بودنم؛ آه ای شهادت العجل/ چشم من و امر ولی؛ جان من و سید علی |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوست و دشمن بدانند :
اگر از سرهایمان کوه بسازند نخواهیم گذاشت در تاریخ بنویسند علی تنها ماند |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۲/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۲ ۲۱:۵۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۲/فروردین/۹۲ ۱۹:۴۶)سجاد313 نوشته است: به نام خدا یعنی هرکی ضد ولایت فقیه هست اقدام علیه امنیت انجام میده!؟ عــجــب ! دلیلتون منطقی نبود! بنده خودم معتقد به ولایت مشورطه فقیه هستم! چون مثل برخی افراطی ها ایشون رو معصوم نمی دونم و نمی گم ولایت مطلقه! بنده نمازهای جمعه ای که ایشون میان رو معمولا شرکت می کنم اما قطعا ایشون هم مرتکب خطا خواهند شد. (همونطور که خود امام خمینی هم به اشتباهاتش ابراز کرد) اما در حال حاضر به عنوان رهبر برای این کشور نعمت هستند حتی اگر مشکلات عدیده ای هم داشته باشند. اگر ایشون نبودند الان ما اوضاع مصر رو داشتیم!!! (۱۳/فروردین/۹۲ ۹:۵۲)سجاد313 نوشته است: به نام خدا یک سوال آیا کسی که آقا رو قبول نداشته باشه می تونه وارد مجلس خبرگان بشه که ایشون رو برکنار کنه؟ |
|||
|
|
۲:۱۳, ۱۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:بنده خودم معتقد به ولایت مشورطه فقیه هستم! چون مثل برخی افراطی ها ایشون رو معصوم نمی دونم و نمی گم ولایت مطلقهبا سلام دلیلتون به نظر من صحیح نیست چون درسته ایشون معصوم نیستند اما در حال حاضر هیچ انسان معصومی ( جز امام زمان ) وجود نداره پس به فرض که یک نهادی باشه که که بخواد تصمیمات ایشون رو بسنجه اون نهاد هم امکان داره دچار خطا بشه و لذا در دوران غیبت هیچ راهی برای رسیدن به تصمیمی که مطمئن باشیم صد در صد درسته وجود نداره |
|||
|
۱۷:۰۱, ۱۳/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۲ ۰:۰۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۳/مرداد/۹۲ ۲:۱۳)ahmad1300 نوشته است: با سلام دلیلتون به نظر من صحیح نیست چون درسته ایشون معصوم نیستند اما در حال حاضر هیچ انسان معصومی ( جز امام زمان ) وجود نداره پس به فرض که یک نهادی باشه که که بخواد تصمیمات ایشون رو بسنجه اون نهاد هم امکان داره دچار خطا بشه و لذا در دوران غیبت هیچ راهی برای رسیدن به تصمیمی که مطمئن باشیم صد در صد درسته وجود نداره سلام دوست عزیز! من هم به همین دلیل که شما فرمودید گفتم ولایت باید مشروطه باشه! مبانی ولایت مطلقه رو خود آقا هم فکر نمی کنم قبول داشته باشه. ( البته گفتم شاید اطلاع ندارم) . چون چیزیه که از طرف برخی افراد پس از جریانات سال 88 مطرح شد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| برخی شبهات وارده به ولایت فقیه توسط حجتیه ضدمهدوی(مهم) | عبدالرحمن | 3 | 2,998 |
۱۸/مرداد/۹۳ ۱۱:۵۴ آخرین ارسال: مصباح |
|

![[تصویر: 8sv6a32z.jpg]](http://up-mazloum.ir/image/8sv6a32z.jpg)
![[تصویر: e3vjm2x6.jpg]](http://up-mazloum.ir/image/e3vjm2x6.jpg)