|
ازدواج چیست ؟
|
|
۱:۰۸, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان . یک سوال دارم و شاید جوابش در عین داشتن ظاهری ساده نشان دهنده عمده تفکر هر شخص نسبت به بیش از نیمی از عمر خودشه . شما چه تعریفی از ازدواج دارید ؟ در چند سطر و به طور کوتاه بیان کنید . |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۴۷, ۱۷/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۲۱:۴۸ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۲ ۱۷:۴۰)mahdi2012 نوشته است: اینقد گفتین آرامش آرامش و از فوایدش گفتین دهن مجردا همه آب افتاده!!! حالا باید بشینند غصه بخورند.البته بعضیا بعد ازدواج نه خواب راحت دارن نه کسی جورابشون رو میشوره! تعداد این افراد کم هم نیست |
|||
|
|
۲۲:۱۵, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دوستان خیلی تعریفای قشنگی داشتن ولی انگار یادشون رفته ، واسه خانواده ها ازدواج یه معنی دیگه داره. باید طوری باشه که بتونن باهاش ابراز وجود کنن. دامادشون باید تحصیلات عالیه داشته باشه ، حد اقل یه قاطر داشته باشه که بشه باهاش جابه جا شد.حد حد اقل قدرت اجاره یه آلونکم داشته باشه . یه خانواده توپ که از فضا تشریف آوردن هم داشته باشه.حالا حساب کنید آقا دامادچند سالشون باید باشه؟عروس خانوم هم باید فوق لیسانس بگیرن. سر یه کاری هم برن. حدس بزنیدعروس خانوم چند سالشه؟و حالا تعریف من از ازدواج:اگه پدر مادرا احیانا احساس کردن که بچه هاشون ممکنه بخوان ازدواج کنن ، چیز خیلی خوبیه. یادتون نره به شرطها و شروطها...
|
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱۸/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۲ ۰:۰۹ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
کاش یه جوری ،این موانع ازدواج از میون برداشته میشد،هر چی پیش میره داره بدتر میشه.من که شخصا کم آوردم.فک کنم با این پیام ، واسه دوستان جا بیفته که ازدواج چقدر چیز خوبیه.
|
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۱۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
یک راهش اینه که ما خودمون ازدواج های ساده بگیریم تا جا بیفته و رسم بشه. خیلی ها دوست دارن ازدواج ساده بگیرن ولی به خاطر حرف های مردم اینکار رو نمی کنند ولی اگر چند نفر ازدواج ساده بگیرند اونا هم اینکارو میکنند.
منظورم از ازدواج ساده هم عروسی ساده و هم یه خونه و زندگی ساده. یکی دیگه از فواید ازدواج رو هم بگم یه وقت نگن که بحث رو عوض کردی: میگن نماز یه آدم متاهل ثوابش چند برابر آدم مجرده. |
|||
|
|
۱۰:۳۷, ۲۰/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
ازدواج یعنی عشق به یک نفر غیر از خودمون (که میتونه مقدمه ای باشه برای گذشتن از خود و وسعت بخشیدن به خود )
ازدواج یعنی فعلا که لیاقت خدا رو نداریم، یه قرین پیدا کنیم که از لحاظ عظمت وجود، بعد از خدا قرار داره ( اشرف مخلوقاته ) ازدواج یعنی تمرینی برای عشق به خدا ازدواج یعنی شوق تکامل و بقا ازدواج یعنی آرامش همراه با طوفان احساسات چطور بود؟!
|
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
9 - افزايش روزي : پيامبر اكرم ( صلي الله عليه و آله و سلم ) مي فرمايند : اهل و خانواده اختيار كنيد كه ازدواج روزي را افزايش مي دهد . و در اين زمينه روايات بسيار هست كه اصحاب از فقر خود شكايت داشتند و ائمه معصومين به آنها توصيه مي كردند "ازدواج كن ..." و نمونه هاي عيني بسياري هم در اين زمينه هست ، برای کسانی که به وعده های الهی ایمان دارند . |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان.
به نظر من ازدواج یعنی پیدا کردن مکمل انسان برای بهتر ادامه دادن مسیر زندگی |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
ان شاالله که دوستان مجرد بعد از ازدواج کاخ ارزوهاشون نریزه پایین .
اکثرا شعر نوشتن! واقعیت چیز دیگریست ! با این دید وارد زندگی بشید چون توقع بالایی دارید ممکنه سر خورده بشید! ازدواج خیلی خوبه . اما خوبیش چیزای دیگس نه این اشعار پوانه ای ! التماس دعا |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
متاسفانه حق با دوستان.امیدوارم کاخ آرزوهای هیچ کس هیچ وقت پایین نریزه.ولی حس میکنم این حس و حال پروانه ای هم خواست خداست که اگه نبود، هیچ کس هیچ وقت تن به ازدواج نمیداد.
|
|||
|
|
۵:۳۰, ۲۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام به دوستان ازدواج یعنی هموار کردن راه برای لقای حق و قرب الا الله اگر همسر شما بد بود با نیکی وصبر بر بدی ایشان به رشد میرسید اگر همسر شما خوب بود با شکر خدا و عمر طولانی که از برکات همسر خوب است بهرمند میشوید در زندگی از نعمت ارامش (برای بعضی) برخوردار میشوند تمرینی برای اینکه به غیر خود محبت کردن محبت و مودت از برای خدا به یکدیگر در زنگی محبت به یکدیگر برای محبوبی بالا تر=محبتی جاودانه در زندگی محبت به یکدیگر برای همدیگر=سرد شدن و بی تداومی ان از هر منظر که نگاه کنیم ما امده ایم که زنگی کنیم که بهتر زندگی کنیم که به لقای حق برسیم و هر دستوری که در این راه برای ما امده است در خدمت این میباشد که ما به لقای دوست برسیم که مافوق تمامی لذت ها میباشد هر چند تمامی دستورات خدا لذتی دارد ما سر خوشان مست می از دست داده ایم هم راز عشق هم نفس جام باده ایم بر ما بسی کمال ملامت کشیده اند تا کار خود به ابروی جانان کشیده ایم یا علی مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به نظر شما مقدمات و شرایط ازدواج چیست ؟؟؟ | قبیله منتظر | 14 | 4,827 |