کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقادی به کاربران انجمن
۱۶:۰۷, ۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام , من یک انتقادی به کاربران اینجا دارم و اون هم این هستش که گاها طرح ها یا پیشنهادات نسبتا خوبی از طرف کاربران ارائه میشه که متاسفانه دیگر کاربران هیچ استقبال یا حمایتی از اون طرح یا پیشنهاد نمیکنن و حتی اگر اون طرح هم اجرایی بشه به هر حال شکست میخوره چون استقبالی ازش نمیشه این رویه در حالی که هر روز سایت های جدیدی در راستای جنگ نرم برای مقابله با ارزش های دینی ما توسط دشمنان اسلام ( کشور های غربی ) ساخته میشه میتونه به شدت برای ما خطرناک باشه خودتون هم خوب این رو میدونید که اینکه ما بیاییم اینجا از سلطه صیهونیست ها بر جهان و .... حرف بزنیم هیچ فوایدی نداره چون ما حرف هایی رو میزنیم که بقیه کاربران هم اون ها رو میدونن پس حداقل اگر از طرح ها یا پیشنهادات کاربران دیگه حمایت و استقبال نمی کنیم سعی کنیم مطالب اینجا رو در بین کسانی که عضو انجمن نیستن پخش کنیم تا حداقل به نوعی با دشمنان بشریت مبارزه عملی کرده باشیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ويانا مبين نژاد ، ghofran ، aboutorab ، mahdy30na ، Farzaneh ، وحید110 ، فاطمه خانم ، 59-11(یامهدی) ، سید ابراهیم ، میلاد.م ، R3Z4 ، soshiant ، joseffist ، دل خسته ، jafar ، sarallah ، Havbb 110 ، جویای حقیقت ، Hadith ، Admirer ، farzad313 ، مفقود الاثر ، منادی حق ، محب الزهرا ، faraz_223 ، am_po ، حوریه سادات ، ANTI satan ، m.hossein

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۰, ۱۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
بعد این چند سال تجربه در محیط مجازی و غیر مجازی . فقط یک صورت میشه پژوهش گروهی انجام داد.

یا اینکه حقوق بدهند بابت پژوهش. یا اینکه فقط روی خودت حساب کنی و کسی که جواب پس داده و پای کاره .

برنامه ریزی و پیشنهاد تا دلتون بخواد داده شده

مشکل عمل کننده هست

شما این رو حل کنید

بنده ده ها تاپیک از طرح های بکر و زیبا میدم خدمتتون که حتی استقبال هم شده منتها وسط راه ....

الان ما توی همین قم حدود 400 تا 600 پژوهش کده داریم . مشکل جای دیگریست .

برنامه ریزی و تبلیغ و ... مشکل داره

به قول این سریال های ایرانی دست رو دلم نزار که خونه ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منادی حق ، Havbb 110 ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، محب الزهرا
۱۲:۲۱, ۱۴/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۲ ۱۲:۴۲ توسط علی الهادی.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۲ ۲۰:۱۱)جوانمرد نوشته است:   سوال من از آقای علی الهادی در مورد طرحشان این است که این دو گروه تحت چه عنوانی باید در تالار فعالیت کنند؟ چه کسانی بر عملکرد این دو گروه نظارت می کنند؟ آیا ایجاد این دو گروه موازی کاری با مدیریت تالار به حساب نمی آید؟ اگر این دو گروه تشکیل شوند چه تضمینی وجود دارد که مشابه موارد شکست خورده قبلی نشود
این گروه ها با عنوان گروه های اجرایی الف ( بررسی و اولویت بندی طرح های کاربران ) و ب ( اجرا کننده طرح های کاربران ) در انجمن فعالیت میکنن و مدیران و کاربران فعال انجمن بر عملکرد انها نظارت می کنند و فکر نکنم فعالیت این گروه ها در وظایف مدیریت خللی وارد کنه و چون قراره فقط بعضی از کاربران فعال و بعضی از کاربرانی که مهارت خاصی دارند عضو این گروه ها بشن فکر نکنم شکست بخوره البته یکی از دلایل اصلی شکست موارد قبلی نبود برنامه ریزی درست و سرمایه کافی و عدم هماهنگی بین کاربران بوده که این گروه ها این نوع مشکلات رو حل میکنن

(۱۲/فروردین/۹۲ ۲۱:۲۰)وحید110 نوشته است:  مشکل عمل کننده هست . شما این رو حل کنید
برنامه ریزی و تبلیغ و .... مشکل داره
یکی از خوبی های گروه پیشنهادی من این هستش که کاربران فعال و کسانی که مهارت خاصی مثلا برنامه نویسی و .... رو بلد هستن برای یک هدف مشترک دور هم جمع میکنه که تجربه نشون داده موفقیت این گروه ها نسبت به کار فردی بسیار زیاد هستش و افراد این گروه میتونن با همفکری و کمک هم میتونن مشکلات بالا رو حل کنن و البته من شخصا سرمایه طرح ها رو پرداخت میکنم و دیگه فکر نکنم از نظر سرمایه گذاری برای طرح ها مشکلی داشته باشیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، sarallah ، حسن عزتي
۱۹:۴۲, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
این ایده چندین بار تا حالا اجرا شده .
منتها جواب نداده . حتی بنده از بعضی دوستان خواستم فقط کپی پیست کنند . و بخونند و خلاصه کنند ... اول هم شش سیلندر اومده بودند جلو . اما بعد ۲ ۳ نفر موندیم .
اونایی هم که موندن وقت نداشتیم .
در مورد گروه ترجمه هم همین طور شد که عرض کردم .
در مورد گردانها هم همین شد . که اونجا فقط باید هر شب دعا میکدن برای همدیگر
در ورد بنامه یزی مشکلی نبود ... منتها بحث مالی شما باید به کسی پولی بدید که به ازای اون پول وقت بزاره .
پول کلا حلال مشکلاته . شما بفرمایید در پیام خصوصی چقدر میتونید هزینه کنید . تا بنده خدمت شما عرض کنم چه کار هایی میشه انجام داد
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منادی حق ، Havbb 110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]