کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نخواهد آمد( لطفا دعا نفرمایید!!!)
۱۷:۴۱, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۷:۵۳ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
آواتار
>:: بسم الرب الشهداء و الصدیقین ::<

انتظار فرج یعنی بست نشستن و غصه هجران خوردن..

یعنی چشم چرانی کردن و شب تا به سحر حسین حسین گفتن و نماز صبح قضا شدن و هر ماه رمضان الهی العفو بلغور کردن..

یعنی هرکاری خواستی بکن، اما محرم که رسید، مشکی بپوش و از هیئت الرضا به هیئت المحمود و آخر شب هم به هیئت المنصور برو..

یعنی آقا بیا. اما اگر آمدی، خیلی با من کاری نداشته باش..

یعنی من دوست دارم یار تو باشم، اما نه حالی دارم، نه حوصله تجهد و نماز شب و کمی رعایت تقوا..

امام زمان هم همان است که سوار بر اسب سفید است و در جزیره خضرا نشسته تا هر دوشنبه و پنجشنبه، نامه اعمال من و تو را، بر او عرضه کنند و او اول دل سیر بگرید و سپس از خدا بخواهد تا مارا به واسطه همان هیئت ال... ، ببخشد..

باقی ساعات و ایام هفته هم، متصل به غصه خوردن بهر تمام مصیبت های 1400 ساله شیعیان نشسته است..

وقتی هم اگر باقی بماند، و خدا هم اجازه داد، گه گداری به هیئت های ما سری می زند و مریضی شفا می دهد و دختری به خانه بخت می فرستد و پسری به دختری می رساند و...

ظهور هم یعنی شب که خوابیدی، فردا صبح همان اسب سوار چشم و ابرو مشکی و زیباروی، قیام کرده و در عربستان هل من ناصر سر می دهد..

313 نفر هم از طبقات عرش، سوار بر سفینه های فضایی آخرین سیستم، سریع و سیر خود را به او رسانده و دمار از روزگار همه bad man های تاریخ، در خواهند آورد و حکومتی از نوع عدالتخواه و مهرورز و اصولگرا واصلاح طلب تشکیل خواهند داد..

جامعه مهدوی هم یعنی جایی که درس نخواندی هم نخواندی، به درک. در عوض حسین حسین را با یازده نوع مختلف از قبیل حوسین، حیسین،حتین،حین و... سکسکه می کنی..

یعنی همان جا که گلها همه سنبل و بلبل ها مدام به غزل خوانی مشغولند..

همه دخترها محجبه، همه پسرها محاسن بلند، همه پدرها اهل نماز شب کسب رزق حلال، همه مادرها مخالف سرسخت غیبت و خاله زنک بازی..
یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیا .
یک بار خانه نشینی مولامون علی بس بود .
نمی خوایم ایندفعه خودی ها(...)تورو خونه نشین کنن .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، MohammadSadra ، ario65 ، انتصـار ، تازه مسلمان ، basir ، mahdyshr ، N.Mahdavian ، mahdy_mir ، m.hossein ، حسین14

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۲۱, ۲۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۱/دی/۹۰ ۲۰:۵۰)انصارالمهدی نوشته است:  
نقل قول:هر وقت از اونجا رد میشم زیر لب می گم.

بخونید، امام زمانتون میاد.
راستی من به امام زمان اینها اعتقادی ندارم.

جالب بود . من اگه رد بشم برا بارهای اول فقط حرص می خورم . بعد یه مدت لبخند معنی دار میزنم بعدش فقط سرمو تکون میدم بعدشو دیگه واقعا نمی دونم چیکار کنم !

ای کاش یه کم روی خودمون کار میکردیم فقط یه کم...

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع
۱۶:۳۰, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:
یک بار خانه نشینی مولامون علی بس بود .
نمی خوایم ایندفعه خودی ها(...)تورو خونه نشین کنن .
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]