|
گفتگو پیرامون علوم هیئت و نجوم(اموزش)
|
|
۹:۱۱, ۳/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۲ ۲۲:۱۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
(۳/بهمن/۹۰ ۸:۴۷)وحید110 نوشته است: دلیل نحوست شاید به دلیل تاثیر افلاک بر زمین باشد . سلام.ببخشید اطلاع دارید که چرا برای بعضی از روزها اصطلاع قمر در عقرب به کار رفته؟ریشه این نامگذاری از کجاست؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۳, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
خیر بنده این سعادت رو نداشتم! از طریق همین سخن رانی صوتی که شما گوش دادید یاد گرفتم . شما لطف دارید . موفق و در پناه خداوند باشید |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
http://forum.bidari-andishe.ir/showthread.php?tid=13628
ادامه بحث حرکت رو به جهت مخلوط نشدن با هیئت اینجا پی میگیریم ان شا الله یا حق |
|||
|
|
۱۸:۴۹, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام.
راستش من هنوز مفهوم دایره ی صغیره رو نفهمیدم. ![]() بعد مگه طبق توجیحی که استاد می فرمایند ,ما یک دایره ی عظیمه نداریم؟پس چرا استاد در اوایل سخنرانی می فرمایند که: 11دایره ی عظیمه داریم در این کتاب!! بعد که فرمودید اشتباه لپی بوده که استاد فرمودند :2 تا از دایره های عظیمه که استوای سهامی و فرضی هستند با هم ادغام میشوند در نتیجه تعداد دوایر عظام به 10 تا میرسه. من فکر نمیکنم اشتباه لپی بوده باشه.اخه استاد مشخص هست که دارن با اطمینان صحبت میکنن. بعد چرا استاد فرمودند: بحث کره در جایی اطلاق میشود که اون شیء کروی توو پر باشد!! مگه ما به یک جسم توو خالی که کروی شکل هم باشه کره نمیگیم؟اگه اینطوری نیست پس به این جسم چی میگیم؟ |
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
دایره بزگ و قرمز رنگ کبیره هست بقیه دایره های موازی دوایر صغیره هستند که به هر فاصله ای میتوان رسم کرد . دایره کبیره همانطور که میبینید 1 عدد در این میان است یعنی با این زاویه فقط یک داریره کبیره میتوان رسم کرد نقل قول:بعد مگه طبق توجیحی که استاد می فرمایند ,ما یک دایره ی عظیمه نداریم؟پس چرا استاد در اوایل سخنرانی می فرمایند که: خوب ما بی نهایت دایره عظیمه بر یک کره میتوانیم رسم کنیم اما در هر زاویه یک عدد . یعنی بقیه دایره های عظیمه همدیگر رو نصف میکنند و قطعم کننده یکدیگر هستند حالا مثلا دایره منطقه البروج (کبیره ) هم دوایر صغیرخ موازی خودش را دارد (فرض کنید این دایره ترسیمی استواست ) اگر قرار باشد دوایر موازی باشند فقط یک عظیمه و بی شمار صغیره داریم نقل قول:استوای سهامی و فرضی هستند استوای سماوی یعنی خط اسوای زمین که باز کنیم و بی اندازیم روی فلک ثوابت یا فلک هشتم . نقل قول:من فکر نمیکنم اشتباه لپی بوده باشه.اخه استاد مشخص هست که دارن با اطمینان صحبت میکنن. گفتید یه جا گفته 11 و 13 که من گفتم 13 لپی بوده نقل قول: بعد چرا استاد فرمودند: بحث کره در جایی اطلاق میشود که اون شیء کروی توو پر باشد!! به دلیل اینکه قوانینی است که بر سطح پیاده میشه . این مطلب بر میگردد به اثبات های ریاضی . حالا جلوتر برید فکر کنم توضیح میفرمایند استاد |
|||
|
|
۱۲:۳۸, ۲۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۹۰ ۱۳:۰۲ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام.
میخوام سوالاتم رو از درس 2 که همون سخنرانی 4 هست بپرسم. راستش این درس ارزش فوق العاده ای برای من داشت.چون استاد در اواخر درس از علم بینهایت حضرت امیرالمومنین علی بن ابیطالب(علیه السلام) سخن گفتن.و چون بدلیل اتفاقاتی که افتاد به این نتیجه رسیدم که انسان و شیعه بودن فقط به اقرار زبانی نیست و تلاش فراوان و هدایت خاص از طرف پروردگار متعال رو میخواد,تمام درس رو از روی سخنرانی صوتی یادداشت کردم و برای استفاده ی بیشتر تکه تکه در تاپیک قرار میدم و ثوابش رو تقدیم میکنم به پیشگاه مقدس و نورانی آقا امیرالمومنین(علیه السلام) تا چراغ هدایتی بشن برای ما تا راه انسان شدن و شیعه شدن رو بیابیم و در این مسیر ره بپیماییم و از خداوند برای ما به دلیل کوتاهی هایی که کردیم آمرزش بطلبند. و هر که علی(علیه السلام) راهبر و چراغ هدایتش شد رستگار خواهد شد,چه رستگار شدنی. پس به عشق مولا مینویسم: سپاس آفریننده ی گردان سپهر را که ماه و مهر را بر چهره ی مینای دیبای آن بسان دو عقربه ی صفحه ی ساعت نما معیار معرفت سمت قبله و آیت کسب و کار و میزان ماه و سال و تاریخ روزگار گردانیده است. بِسمِ اللّه الرَّحمنِ الرَّحیم استاد در اوایل سخنرانی یک مقدمه ای از درس یک بیان فرمودن که راستش جای جای اون برای بنده سوال هست. استاد فرمودن: ..... یک دایره ی عظیمه شناسایی کنیم,یک.دایره ی غیر عظیمه شناسایی کنیم,دو.خط محور این حرکت کره را شناسایی کنیم,سه.خط محور خود کره را شناسایی کنیم,چهار.قطر این کره را شناسایی کنیم,پنج.دو تا قطر,قطبین این کره را شناسایی کنیم,شش.قطبین خود این قطر را شناسایی کنیم,هفت. سوال: 1.خط محور حرکت کره با خط محور خود کره چه تفاوتی دارد؟مگر دوتای اینها یکی نیستند؟ 2.دو تا قطر قطبین کره و قطبین خود قطر را متوجه نشدم.لطفاً توضیح دهید. |
|||
|
۱۴:۵۲, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
لطفا بفرمایید کدام دقیقه از سخن رانیست . به نظرم اشتباه برداشت کردید ...
یا حق |
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام.
دقیقه ی: 3:45 تا دقیقه ی : 4:18 |
|||
|
|
۱۰:۳۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سپاس آفریننده ی گردان سپهر را که ماه و مهر را بر چهره ی مینای دیبای آن بسان دو عقربه ی صفحه ی ساعت نما معیار معرفت سمت قبله و آیت کسب و کار و میزان ماه و سال و تاریخ روزگار گردانیده است.
بِسمِ اللّه الرَّحمنِ الرَّحیم استاد در اوایل سخنرانی یک مقدمه ای از درس یک بیان فرمودن که راستش جای جای اون برای بنده سوال هست. استاد فرمودن: ..... یک دایره ی عظیمه شناسایی کنیم,یک.دایره ی غیر عظیمه شناسایی کنیم,دو.خط محور این حرکت کره را شناسایی کنیم,سه.خط محور خود کره را شناسایی کنیم,چهار.قطر این کره را شناسایی کنیم,پنج.دو تا قطر,قطبین این کره را شناسایی کنیم,شش.قطبین خود این قطر را شناسایی کنیم,هفت. سوال: 1.خط محور حرکت کره با خط محور خود کره چه تفاوتی دارد؟مگر دوتای اینها یکی نیستند؟ 2.دو تا قطر قطبین کره و قطبین خود قطر را متوجه نشدم.لطفاً توضیح دهید. |
|||
|
۱۲:۵۱, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بنده تا 1 مااه دیگر وقت ندارم تاپیک را ادامه دهم و با توجه به اینکه این علم باید از روی اشکال هندسی اموزش داده شود و بنده هم ان را در اختیار ندارم بنابرین باید فکر دیگری کرد
در ضمن یم بار کامل به کل مباحث گوش بدید سوالاتتون بر طرف میشه چون نکات مبهم در دروس بعدی حل خواهد شد در پناه خدا |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۳/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۱ ۲۳:۵۶ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۱/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۸)یا صاحب الزمان نوشته است: با عرض سلام. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |