|
انگارههای فرق شیطان پرستی در آثار پائولو کوئلیو
|
|
۱۲:۳۹, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() به گزارش موسسه راهبردی دیده بان، کتب پائولو از همان راهکار جذاب فرق شبه عرفانی یعنی رازآلودگی استفاده میکند زیرا انسانها دیوانه راز و رمز هستند. پائولو در کتبش از چاشنی جذابیت جنسی نیز استفاده میکند و حتی برخی آثارش به طوری تمام و کمال در این حوزه بوده است پائولو با همان رویکرد معنوی تهیگرا به روابط آزاد جنسی مینگرد که انسان را فاقد هر هدف والای انسانی میبیند زاویه نگاهی که نحلههایی مانند اوشو نیز مروج آن بودند. پائولو یک نویسنده چیرهدست است اما از آن لحاظ بررسی آثار وی مورد توجه است که خود را مورج معنویت در دنیا دانسته و حتی مورد حمایت نهادهای بینالمللی نظیر سازمان ملل قرار گرفته است. پائولو در یادداشتی که در پایگاه دیلی میل منتشر شد روایت میکند در 1989 با خانمی به نام بریتا ملاقات کرده که مدعی بوده در تناسخ قبلی خود کاتار بوده است و پائولو اعتراف میکند که این شخص الهامبخش داستان وی بوده است. «کاتارها» در منطقه لانگیدوک فرانسه و برخی نقاط دیگر اروپا در قرن پنجم شمسی به وجود آمدند و در قرن ششم و هفتم شمسی در اروپا توسعه یافت. در طی جنگهای صلیبی در دههها اول قرن سیزدهم میلادی مصادف با قرن هشتم شمسی قتل عام شده و در دادگاههای تفتیش عقاید اروپا سوزانده شدند اما هنوز رگههایی از آنها در برخی نقاط اروپا وجود دارد. کاتارها معتقدند که جهان بوسیله نیروهای پلید و شیطانی بوجود آمده است این گروه به دوئیت و دوگانگی نیروها در جهان است. فرقه کاتارها با اجراء تمارین خاص جادوئی و باورهای خود در زمره گروههای شیطانی است. کاتارها حتی بر این باورند اینکه جهان زیبا به نظر میرسد کار شیطان است. آنها خود را کاملترین انسانها در تکامل میدانستهاند و حاظر بودند بخاطر این باور خود دست به خودکشی در آتش بزنند. یکی از این صحنهها در 15 مارس 1244 میلادی گزارش شده است که کاتولیکها به آنها حمله کردهاند و آنها برای رها نکردن باور خود دست به خودکشی در آتش زدهاند. |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۱۸:۱۵ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
از پائولو کوئلو فقط کتاب (( 11 دقیقه )) رو خوندم همونطور که تو پاراگراف اول نوشته از جذابیت جنسی استفاده میکنه و. .. نویسنده بسیار بسیار توانایی هست ممکنه تاثیراتی روی خواننده ها بذاره به قول مسئول عقیدتی تو خدمت ، کتاب های پائولو کوئلو ضاله هست نخونیدش
|
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام![]() ![]() ![]() ![]() ..::یا علی::.. ![]() |
|||
|
۱:۱۶, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام من کتاب کیمیاگر رو خوندم و باید بگم بهترین وتاثیرگذارترین کتابی بوده که خوندم.واقعا محشر بود...هرکس که نخونده توصیه میکنم بخوندش وهرکس هم خوندش باید بگم حرفش در مورد نشانه ها واون دوتا سنگ درست بوده.من امتحان کردم چند بارم امتحان کردم.البته کتاب یازده دقیقه وچند کتاب دیگشو هم خوندم ولی چرتو پرت بود.به هر حال الگوی زندگی من کتاب کیمیاگره.یاحق
|
|||
|
|
۱۸:۵۹, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:هرکس که نخونده توصیه میکنم بخوندش وهرکس هم خوندش باید بگم حرفش در مورد نشانه ها واون دوتا سنگ درست بوده.1. ما تو اسلام چیزی که بالاتر از آن است را داریم ... استخاره ... حتما بابد دنگ و لعاب غربی گرفته باشید چیزی تا قبولش کنیم؟؟؟ 2. جالبه خود ایشون بیشترین تاثیرات رو از مولوی گرفته و بارها بارها از قدرت مولوی تعریف کرده ... همین مثنوی با ترجمه ای که فاقد وزن و آهنگ اصلی زبان فارسی است یکی از پر فروش ترین کتاب های آمریکاست ... بعد ما جوون های ایران میرویم دنبال ... |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۲ ۲۲:۳۸ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
درباره ی اقای کوئیلو باید بگم که من هم تا یه مدت واقعا طرفدار کتاباش بودم. تقریبا اکثر کتاباش رو خوندم ولی بعدا تو یکی از چت رومها فهمیدم که اکثر نوشته هاش رو با خوندن کتابهای دیگه (چندتا کتاب میخونه و بعد از اونها داستان درمیاره) مینویسه. اینطوری شنیدم و دیدم نسبت به نوشته هاش عوض شد. و الان نویسنده هایی مثل اقای اریک فون و کارلوس کاستاندا رو کارهاشون رو دنبال میکنم. هرچند اقای فون بیشتر دانشمند و محقق هستن تا نویسنده. قلم اقای کوئیلیو واقعا گیراست. کتاب کیمیاگر یکی از شاهکارهای ادبی دنیاست و ایشون بیشتر نوشته هاش عرفانی هست. در برخی از کتابهاش برخی از روش های نوعی عرفان رو در غالب داستان بیان میکنه. |
|||
|
۲۲:۱۹, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اینقدر از کتاب کیمیاگر تعریف می کنید انسان مشتاق میشه بخوندش
از طرفی هم می گوید که ضاله است حالا یکی از دوستان خلاصه این کتاب همراه تحلیل از اون را اگر اینجا قرار بدهند عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــالـــــــــــــــــــــــــــی می شود
|
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۷ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
کتاب کیمیاگر ضاله نیست.
خوندن هر چیزی جنبه میخواد و هرکسی هم خدارو شکر عقل داره که خودش تصمیم بگیره و فکر کنه. این لینک دانلود کتاب کیمیاگره... تحلیلش رو هم از نت میتونید پیدا کنید فقط کافیه سرچ کنید. http://up.toca.ir/images/0jj0mwjq0y8bv1nck8qp.pdf |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۷/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۲ ۲۲:۳۶ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خلاصه کیمیاگر:
این رمان دربارهٔ چوپانی اسپانیایی به نام سانتیاگو است که زادگاهش را در اندلس ترک میکند و به شمال آفریقا میرود تا گنجی مدفون را در حوالی اهرام مصر پیدا کند. در این راه، با زنی کولی، مردی که خودش را پادشاه میداند، و یک کیمیاگر آشنا میشود و عاشق فاطمه، دختر صحرا میشود. همهٔ این افراد، سانتیاگو را در مسیر جست و جویش هدایت میکنند. هیچ کس نمیداند این گنج چیست و آیا سانتیاگو میتواند بر موانع راهش در صحرا غلبه کند؟ اما چیزی که در آغاز ماجراجویی کودکانی به نظر میرسید، سرانجام به جست و جوی گنجی مبدل میشود که فقط در درون میتوان آن را یافت. تأثیرگیری از مثنوی معنوی و منابع دیگر در نقدها و بررسی ها، این احتمال مطرح شده که رمان کیمیاگر پائولو کوئلیو تحت تأثیر یا با اقتباس از داستانی در دفتر ششم مثنوی معنوی اثر مولوی نوشته شده باشد. هرچند پائولو کوئلیو خود تأثیرگیری اش را از مثنوی نفی نمیکند، اما ادعا میکند این رمان را با الهام از داستانی در هزار و یک شب ترجمه خورخه لوئیس بورخس با نام قصه دو رویابین نوشته است که شاید خود الهام بخش مولوی بوده. لازم به ذکر است که پائولو کوئلیو در جوانی در هیئت یک هیپی در سفری که به ایران داشته در محضر عارفی بنام ضیاالدین مولوی که آرامگاه وی در خانقاه ظهیرالدوله در دربند تجریش قرار دارد، با اندیشهها و افکار مولانا و به احتمال زیاد با این داستان مولوی آشنایی یافت. منتقدی به نام نیراو بات ادعا میکند که این داستان از یک افسانه انگلیسی به نام دستفروش سوافهام گرفته شده باشد که لئو پروتز نیز در داستان شبی در زیر پل سنگی و خورخه لوئیس بورخس در قصه دو رویابین از آن الهام گرفته اند.. در مواردی کیمیاگر با شازده کوچولو اثر سنت اگزوپری مقایسه شده که در آن، شازده کوچولو سیاره کوچکش را به دنبال کشف چیزهای بزرگتر رها میکند و در پایان پی میبرد که گنج واقعی در سیاره خودش است.شباهتهای زیادی هم بین کیمیاگر و رمان سیذارتا اثر هرمان هسه وجود دارد. گاهی هم این رمان با داستان پسر گمشده انجیل مقایسه میشود |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من کتاب کیمیاگر و خوندم ....خدایی ترجمه آرش حجازی عالی بود نسبت به ترجمه های دیگه......ولی باور کنید اگه نخونیدش هم چیزی رو از دست نمیدید.....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آثار این نویسنده را نخوانید!! (نقد عرفان پائولو کوئیلو) | parisan | 9 | 8,502 |
۲۰/مهر/۹۲ ۱۹:۵۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| آنارشی آشوب گری و بی نظمی نیست! شیطان پرستی نیست! | One to be | 36 | 21,528 |
۸/آذر/۹۰ ۱۰:۲۴ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|

![[تصویر: 814523.jpg]](http://www.didehbancenter.com/fa/images/stories/picture/erfhanha/akhbar/814523.jpg)

![[تصویر: url?sa=i&source=images&c...2409576017]](http://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&docid=l1YpzMsdDWB55M&tbnid=3mwUjvstLr0ecM:&ved=0CAUQjBwwAA&url=http%3A%2F%2Fthehotness.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F01%2Fthealchemist_purplecov.jpg&ei=6ZijUdPhH4mF4gTIxoH4CQ&psig=AFQjCNH0aE22wrE0qjS79Zu9Xgy31uk8xA&ust=1369762409576017)
![[تصویر: url?sa=i&source=images&c...2418939836]](http://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&docid=7ckpnc8v64jh8M&tbnid=WkmDmZPaXtsV0M:&ved=0CAUQjBwwAA&url=http%3A%2F%2Fidreamnowtravelblog.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2008%2F03%2Fpaulo-coelho-the-alchemist-book.jpg&ei=8pijUaO6NoqB4gS7sYH4Aw&psig=AFQjCNHelklvWbs5mpJeE1YVGI0hw8PF2A&ust=1369762418939836)