|
سریال " ماتادور "
|
|
۲۳:۲۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا اکشن ترین سریال تاریخ ایران درباره یک تیم از یگان نوپو(نیروی ویژه پاد وحشت) که در اردیبهشت ماه 92 از شبکه یک پخش خواهد شد. «ماتادور» که یک درام پلیسی ـ سیاسی است به سفارش موسسه ناجی هنر ساخته میشود. ![]()
داستان سریال «ماتادور» درباره یک مقام بلندپایه اروپایی است که مهمان کشور ایران میشود و یک گروه پلیس حفاظت از او را برعهده میگیرند. این در حالی است که مشخص شده یک گروه تروریست قصد ترور او را دارند. تروریستها از طرف دشمن خارجی حمایت میشوند. آرش قادری که نگارش فیلمنامههای «هوش سیاه» و «عملیات ۱۲۵» را در کارنامه دارد، نگارش فیلمنامه «ماتادور» را نیز برعهده دارد.
![]() سریال ماتادور پیش از این قرار بود توسط علیرضا امینی ساخته شود که اختلافات او با ناجی هنر حاشیه هایی به وجود آورد و منتفی شد. در نتیجه تولید سریال متوقف شد و امینی هم از کارگردانی این سریال انصراف داد. با نرسیدن این سریال به هفته نیروی انتظامی، کارگردان دیگری برای تولید این سریال انتخاب شد که فرهاد نجفی بود. نجفی می گوید برایش ساخت سریال اکشن جذاب بوده و به همین خاطر وقتی پیشنهاد ساخت سریال «ماتادور» به او داده شد آن را پذیرفته است: «این سریال امکانات خاصی به من به عنوان کارگردان داد. منظورم از این امکانات خاص، صرفا بودجه نیست. اینکه ما در سکانس هایی ۳ هلی کوپتر همزمان در صحنه داشتیم در حالی که بعضی از پروژه ها داشتن یک هلی کوپتر هم برایشان نشدنی است یا اینکه در سکانسی ما یک خط راه آهن را بستیم و قطاری کامل در اختیار ما قرار دادند تا لوکیشن چند سکانسمان بشود، اتفاقات خوبی است. من هر اتوبانی را که می خواستم در آن فیلمبرداری کنم، برایم مهیا می کردند ومی بستند، در هر ساعتی دست من برای فیلمبرداری در شهر باز بود. اینها همه امکاناتی بود که به همین راحتی به دست نمی آید و من به همین دلیل از کاری که می خواهم تحویل بدهم راضی هستم.» ![]() علی رام نورایی هم از دیگر بازیگران اصلی این سریال است که نقش ماتادور را در این مجموعه ایفا می کند. نجفی می گوید برای انتخاب علی رام نورایی به خاطر بازی اش در «قلاده های طلا» و حاشیه های آن، موضعی نداشته و ادامه می دهد: «این گاردی است که برخی از سینماگران به او نشان دادند ومردم هیچ مشکلی با این بازیگر ندارند. ضمن اینکه سوال من این است که آن فیلم چندتا بازیگر دیگر هم داشته، چرا کسی زورش به آنها نمی رسد؟ فقط به نورایی حمله می کنند؟ من به این حاشیه ها بی توجهم چرا که زمان همه چیز را از بین می برد.» ![]() |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این زنه همون نیست که توی ساخت ایران با امین حیایی بود ؟
|
|||
|
۲۳:۴۹, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۳۴ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول: این زنه همون نیست که توی ساخت ایران با امین حیایی بود ؟ با سلام من سریال ساخت ایران را پیگیری نکرده ام و اطلاعی ندارم .......................... با توجه به اینکه نیروی ویژه پاد وحشت در بین مردم نیروی کمتر شناخته شده ای است و سریال ماتادور اولین سریال با محوریت نوپو است به معرفی اجمالی ان میپردازیم : نیروی ویژه پاد وحشت با نام اختصاری نوپو یکی از نیروهای یگان ویژه پاسداران ناجا است . اعضای نوپو به دلیل پوشیدن یونیفرم سیاه به سیاه جامگان نیز معروف شده اند . ![]() 1.ورزش های رزمی تخصصی (ایکیدو - کیک بوکسینگ - نینجا ) 2.صخره نوردی و کوهستان 3. زندگی در شرایط سخت ( کوهستان و کویر و ... ) 4.چتر بازی 5.انواع مختلف راپل ( معمولی و عکس و ...) 6. اسکی ![]() اماده ی خدمت گذاری میشوند . اما وظایفی که به عهده ی این واحد زبده و متخصص گذاشته میشود عبارت است از : 1.رهایی گروگان 2.مبارزه با تروریسم 3.حفاظت از اشخاص مهم 4.دستگیری ارازل و اوباش سطح یک (بسیار خطرناک) که دارای سلاح گرم میباشند . ![]() کلیپ مستند از دستگیری سارقین مسلح توسط نوپو کلیپ مستند از رهایی گروگان توسط نوپو ان شالله که سریال ماتادور حق مطلب را ارائه کند . |
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مگه این فیلمش چیه که اینقد واسش مایه گذاشتن؟؟؟؟
|
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۵۹ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول: مگه این فیلمش چیه که اینقد واسش مایه گذاشتن؟؟؟؟ یکی از مواردی که در اکثر فیلم های هالیوودی ارائه میشه حضور نیروی ویژه در میادینه !!! حتما شما هم در بسیاری از فیلم ها نیروهایی که در امریکا با عنوان SWAT و لباس مشکی هستن رو دیدید . هدف از حضور این نیروها در فیلم ها صرفا نشان از اقتدار نظامی و برقراری امنیت با بهترین امکانات است ! پس این نوع فیلم ها در سینمای استراتژیک قرار میگیرند و نوعی رزمایش محسوب میشوند ! هر چند این نوع سریال سازی در مغز سریال سازان ایرانی قرار نمیگیرد و طرح سریال از سردار سرتیپ دوم منتظرالمهدی است . البته ما ایرانی ها سابقه ی زیاد درخشانی در ساخت فیلم های اکشن نداریم ولی اینطور که پیداست ناجا به طور کامل سریال را پشتیبانی کرده و از اهمیت ان با خبر است و همان طور که در تریلر مشاهده میکنید نوشته ها به دو زبان انگلیسی و فارسی ارائه شده اند که مشخص است ناجا به غیر از بینندگان داخلی برای مخاطب انگلیسی زبان نیز برنامه ریزی کرده است . ان شالله که اثر موفقی باشه و پیش زمینه ای بشه برای ساخت فیلم ها و سریال های با محوریت نیروی های ویژه مثل نوهد از ارتش و صابرین از سپاه که واقعا ارزش این رو دارند که واسه رشادت هاشون بودجه صرف بشه و شاهد فیلم هایی با موضوع ازدواج نباشیم . |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۱۸/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
امیدوارم .ان شاء الله رو سفید بیرون بیان.............الهی آمین
|
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۱۹/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۲ ۰:۵۸ توسط revenger.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اگه اون یارو پوریا پورسرخه پس فیلمش اشغال از اب درمیاد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() بچه ها هوش سیاه 2 هم دریابید ![]() خیلی باحاله ، من که عاشق اون کاراکتر منفیشم ![]()
|
|||
|
|
۱:۲۴, ۲۲/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۱:۲۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
تاریخ: 15/2/92
خبرگزاری هنرنیوز صفحه: رادیو و تلویزیون پس از پایان نمایش «بالهای خیس»؛سریال «تلاقی» به شبکه یک می آیدمجموعه تلویزیونی «تلاقی» پس از پایان پخش سریال «بالهای خیس» روی آنتن شبکه یک سیما می رود.به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی شبکه اول؛ شبکه یک سیما پیش از این اعلام کرده بود که قصد دارد سریال پلیسی ماتادور را جایگزین «بالهای خیس» عباس رنجبر کند اما به خاطر پخش سریال «هوش سیاه» از شبکه سوم سیما با موضوعیت مشابه سریال ماتادور، قصد دارد به جای ماتادور مجموعه تلاقی را پخش کند. بنابراین گزارش ؛ از شنبه هفته آینده پخش سریال تلاقی به تهیه کنندگی عباس رافعی از شبکه یک آغاز میشود، این مجموعه که به شکل اپیزودیک ساخته شده پیش از این هم از شبکه یک پخش شده است. داستان تلاقی درباره خانوادهای است که یک کاروانسرای قدیمی به آنها به ارث رسیده و این خانواده کاروانسرا را به رستوران و مهمانسرا تبدیل میکنند. سریال تلاقی توسط چهار کارگردان سینما و تلویزیون ساخته شده است و بازیگران آن عبارتند از: مهدی فقیه، فاطمه طاهری، صادق هدایتی، فرهاد بشارتی، ساناز سماواتی، جمال خلیلی، پریسا گلدوست و ... تاریخ: 15/2/92 خبرگزاری ایسنا صفحه: رادیو و تلویزیون مجموعه «تلاقی» جایگزین «بالهای خیس» میشود شبکه یک سیما قصد دارد با پایان سریال «بالهای خیس»، سریال «تلاقی» را به روی آنتن ببرد . به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، شبکه یک سیما پیش از این اعلام کرده بود که قصد دارد سریال پلیسی ماتادور را جایگزین «بالهای خیس» عباس رنجبر کند اما به خاطر پخش سریال «هوش سیاه» از شبکه سوم سیما با موضوعیت مشابه سریال ماتادور، قصد دارد به جای ماتادور مجموعه تلاقی را پخش کند. منبع |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
آقا ما که آخرش نفهمیدیم این ماتادور کی پخش میشه! میشه یکی بگه؟!
درضمن،هوش سیاه 2 هم سریال خوبیه.من با اینکه سلیقم درمورد دیدن سریالا خیلی سختگیرانست،اما به نظرم هوش سیاه 2 ارزش دیدن داره.با اینکه تقریبا کپی از فرار از زندانه،اما خدارو شکر کپی حرفه ای ایه و داستان جالبی داره! (کلا سلیقه من بیشتر به سریالای اکشن و پلیسی و ماجرایی باحال و حرفه ای میخوره،مثل فرار از زندان،هشدار برای کبری 11 و همین هوش سیاه خودمون) (۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۲۰)revenger نوشته است: خیلی باحاله ، من که عاشق اون کاراکتر منفیشمهمه همینطورن ![]() امیدوارم این ماتادور هم هرچه زودتر پخش بشه
|
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۲۲)فدايي ولايت نوشته است: آقا ما که آخرش نفهمیدیم این ماتادور کی پخش میشه! میشه یکی بگه؟! اره هوش سیاه بد نیست فقط یه چیزش خیلی افتضاح و مسخرست. مانیتور هایی که توی اداره ی پلیس هستن همش دارن چند تا نقشه نشون میدن و هی میره بالا و پایین اون پلیس ها هم توش دارن نگاه میکنن من نمیدونم اینا توی این تصاویر تکرای دنبال چی میگردن؟!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,015 |
۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|

![[تصویر: sdfdsf.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7657783010/sdfdsf.jpg)
![[تصویر: 13098_210278735784321_2015639787_n.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7656239351/13098_210278735784321_2015639787_n.jpg)
![[تصویر: veva7c1haxq21gfgmdq2.jpg]](http://www.upload.tehran98.com/img1/veva7c1haxq21gfgmdq2.jpg)
![[تصویر: rs3lq3o8m47txo6wo4xm.jpg]](http://www.upload.tehran98.com/img1/rs3lq3o8m47txo6wo4xm.jpg)

![[تصویر: 62052876327739189111.jpg]](http://axgig.com/images/62052876327739189111.jpg)
![[تصویر: 49752707868613056193.jpg]](http://axgig.com/images/49752707868613056193.jpg)
![[تصویر: jwaozmy3wp6sbo5zff6.jpg]](http://pic.tooptarinha.com/images/jwaozmy3wp6sbo5zff6.jpg)