کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت انیمیشن یا بازی کامپیوتری
۲۲:۴۷, ۱۶/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
امروز بیکار بودم گفتم یه سر به آرشیومون بزنیم ببینیم چه خبره.خلاصه بعد از جستجو رنگو رو برداشتم ببینم.تا حالا با دقت ندیده بودمش.هر چقدر من بیشتر دقت میکردم بیشتر به عمق فاجعه پی میبردمSmile
کدوم فاجعه؟نه بابا...شیطان پرستی و نماد پماد(!) رو نمیگم.به ضعف خودمون پی میبردم.حسرت میخوردم که ما اینقدر داستان داریم اینقدر فکر داریم،اما یه انیمیشن درست و حسابی نساختیم!یه بازی کامپیوتری در حد اونور آبیا نساختیم.
بعد ادعامون هم میشه!!خب جنگ نرم یعنی همین دیگهConfused

نمیدونم دوستان چقدر با این صنعت بازی سازی و انیمیشن سازی آشنا هستند،ولی اگه موضوعی در مورد بحث های فنی این کار خواستید بگید،مشکلی نداره من خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
با این حال این تایپیک رو درست کردم تا نظرتون رو درباره انیمیشن نامه (:دی) بدونم.فرض کنید که هیچ محدودیتی وجود نداره.فرض کنید ما هم برای خودمون متخصصی داریم که میتونن هر صحنه ای رو بسازن.فقط ایدتون رو بگید!
(آرزو بر جوانان عیب نیست!!)

با این حال،این بحث فقط جنبه ی خیال پردازی هم نداره.البته نه اینکه فکر کنین من اینکاره ام ها!نه بابا،من تفاوت متریال انیمیشن سازی رو با نرم افزار انیمیشن سازی نمیدونمBig Grinیه سری از دوستان تو این کارن،ولی هنوز شروع نکردن.

نظر شما چیه؟؟Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انديشه نو ، فدايي ولايت
۱۲:۵۸, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
دوستان تک تک نظرتون رو بگین،به همه میرسهConfused
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]