کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آری یا خیر؟
آری
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سربازی اجباری،آری یا خیر؟
۰:۴۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان موافقید با سربازی اجباری؟دوستانی که خدمت رفته باشند میتونن شرایط رو درک کنن و نظرشون رو بهتر در مورد این موضوع مطرح کنن،در ادامه مطلب هم میشه به بحث و تبادل نظر در مورد این موضوع پرداخت

پ.ن:من وابسته به ستاد انتخاباتی اون بنده خدا که گفته سربازی رو بر میداره نیستم هاSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، ترنم ، Fatemeee ، مهدی2012 ، sarallah ، سرباز سید علی ، بچه شیعه ، دل خسته ، sadegh-a ، جویای حقیقت ، تفکر ، سجاد313 ، شهرام ، hesam110 ، SAViOR ، blue.blood ، السا ، m.hossein

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۳۹, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
نقل قول: داداشم میگفت یه سربازی تو مرز داشته نگهبانی میداده قاچاقچیا کشتنش. آیا شهید شده؟
آره شهید حساب میشه مرزبان بودن دیگه !

اما سربازی به همه واقعا نمی سازه اون عده ای هم که می تونن تحملش کنن همش حسرت عمر رفته رو می خورن.
مخصوصا که فرمانده ها هم طبق شنیده ها انسان های عقده ای هستند Big GrinWink (مسلما برخی شون )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، sadegh-a ، دل خسته ، anti
۱۰:۵۶, ۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۱۱:۳۲ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #22
آواتار
حدس ميزنم اكثر اينهايي كه گزينه آري رو انتخاب كردن يا هنوز سربازي نرفتن و يا معاف شدن .(البته 2 نفر خانم هم آري رو انتخاب كردن )
البته منم اگه معاف ميشدم ميزدم آري . چون كه بقيه برن و نيازي به من نباشه .

والا نميدونم اينايي كه آري رو انتخاب كردن ، فكر ميكنن آدم با سربازي به بلوغ ميرسه ؟

نظام به جاي اينكه پول بده سرباز استخدام كنه ، مياد مفتي جوان هاي مردم و ميبره 2 سال ازشون كار ميكشه ديگه .
حالا ديگه نياز به استخدام و نيروگرفتن ندارن .
فقط اين وسط چيزي كه مفت بود عمر جوان هاي مملكت بود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، sarallah ، Patriot ، anti
۱۱:۰۷, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:حدس ميزنم اكثر اينهايي كه گزينه آري رو انتخاب كردن يا هنوز سربازي نرفتن و يا معاف شدن .(البته 2 نفر خانم هم آري رو انتخاب كردن )
شاید نظرشون اینه که اجباری باشه ولی مدتش خیلی کمتر از این باشه. نظر من هم اینه... البته اون تعدا فرمانده ها هم عقده ای نباشن و به سرباز ها توهین نکنن که برن خودکشی کنن. یک محیط دوستانه باشه انگار که اومدن جنگ با دشمن و همه با هم دوستن مثل دفاع مقدس. اینطوری باشه خیلی آموزنده و خوب میشه. آخه بده که جوون بیست سالش بشه ولی هنوز از تاریکی بترسه و یا انکه یه صدای گلوله بشنوه قش کنهBig Grin.
۱۱:۰۷, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #24

دل خسته جان، من متوجه نشدم، آیا منظورتون از این
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۱۸)دل خسته نوشته است:  چرا این قدر مبانی نظام ما ضد دینی شده؟
این بود
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۱۸)دل خسته نوشته است:  تشویق برای یکی تنبیه برای همه؟ والله تا اینجاش من هر چی شنیدم برخلاف این مسئله بوده ، این چه تفکریه؟بعضب فرمانده ها هم که عقده ای هستند ....
یعنی آیا منظورتون یک دسته از اشتباهات یک عده هست،
یا به کل سربازی رو ضددینی میدونید؟

به هر حال اینکه دارن برای حفظ ناموسشون و وطنشون آموزش می‌بینن هرگز نمیتونه ضددینی باشه.

(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۱۸)دل خسته نوشته است:  دو سال برن خدمت کنند ، این قدر رایگان؟
نمیدونم منظورتون از رایگان حقوقشون هست، یا چیزی که کلاً بدست میارن، که به غیر از مهارتهایی که کسب میکنن شامل امنیت هم میشه.

حالا اگر هم قرار باشه بهشون حقوق زیادی بدن، از جیب باباشون که نمیخوان بدن، اون هم بالأخره باید از بودجه تأمین بشه و اونهم باید از مالیات تأمین بشه، پس باز هم پولش رو خود مردم خواهند داد.
۱۱:۰۸, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #25
آواتار
نقل قول: نظام به جاي اينكه پول بده سرباز استخدام كنه ، مياد مفتي جوان هاي مردم و ميبره 2 سال ازشون كار ميكشه ديگه .
بابا حداقل بیان کار بکشن، الاف نکنند !Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، سرباز سید علی ، anti ، shervin6623
۱۱:۳۱, ۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۱۱:۳۳ توسط hooman-za.)
شماره ارسال: #26
آواتار
من با اینکه معاف هستم میگویم سربازی باید حرفه ای بشه... 2 سال عمر جوون رو ضرب در تعداد جوانهایی که میتونستن خیلی بیشتر مفید باشن ، بکنید ببنید چند سال حروم میشه به معنای واقعی ...اینو هم یه نگاه بندازید بد نیست..روش کلیک کنید تا سایز بزرگترشو ببینید

[تصویر: rc38ohr57y1tn4bwgx8_thumb.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، مهدی2012 ، sarallah ، سرباز سید علی ، anti
۱۱:۳۱, ۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۱۱:۳۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #27

(۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۶)sadegh-a نوشته است:  حدس ميزنم اكثر اينهايي كه گزينه آري رو انتخاب كردن يا هنوز سربازي نرفتن و يا معاف شدن .(البته 2 نفر خانم هم آري رو انتخاب كردن )
شاید هم فقط بیش از حد منطقی هستندBig Grin
ببینید، یا باید بشه منطق این قضیه رو که توی ارسال شماره 9 آوردمش رد کرد، یا باید با آغوش باز قبولش کرد.

(۱/خرداد/۹۲ ۱۰:۵۶)sadegh-a نوشته است:  والا نميدونم اينايي كه گزينه آري رو انتخاب كردن ، فكر ميكنن آدم با سربازي به بلوغ ميرسه ؟
اگر بخواین فکر من رو بدونین من که اینطور فکر نمیکنم، نمیدونید من خودم چقدر در مخالفت با آسیب زدن به بچه‌های مردم جدل کرده‌ام!
بیچاره اونها که تو پادگانشون بنایی باشه!Big Grin بعضی فرمانده‌ها رو شنیدم که از بچه‌های مردم توقع داشته باشن مثل کارگر ساختمانی یک کیسه سیمان رو بذارن پشتشون و ببرن طبقه چندم.
دیگه زرنگها اونها هستن که وقتی میگن "فلان کار رو کی بلده؟" در عین نابلدی دستشون رو بالا میبرن!
مثلاً فامیل ما در اون وضعیت برای رنگ زدن ساختمون دستش مثل فنر پریده بود بالا!Big GrinBig GrinBig Grin و به همین خاطر بجای اینکه بدن ناآماده و لاغرش با حالتی خمیده زیر چندین کیسه 50 کیلویی قرار بگیره، از موضع دلسوزی(و البته از موضعی بالای نردبانBig Grin) به کسانی که کیسه سیمان می‌برند نگریسته بود.

یا مثلاً برادر همین آقا، زانوش در رفت. سوار کامیون کرده بودنشون و(به گفته خودش) بدون هیچ آموزشی در این زمینه، خواسته بودند از کامیون در حال حرکت پایین بپرند.

یا مثلاً یه نفر دیگه که دو ساعت تو هوای سرد زیر بارون تو عجب شیر نگهشون داشته بودند، طوری مریض شده بود که نگو.

خب اینها مسلماً رد شده است، ولی داشتن سربازان پرتعداد از بزرگترین نقاط قوت هر نیروی نظامی هست، و نیروی نظامی قوی هم بزرگترین عامل راه نیفتادن جنگ هست.

(۱/خرداد/۹۲ ۱۱:۳۱)hooman-za نوشته است:  [تصویر: rc38ohr57y1tn4bwgx8_thumb.jpg]
"خدمت سربازی اختیاری (ارتش حرفه‌ای)" ؟ Smile
اگر منظور از حرفه‌ای چیزی نباشه که مصطلح شده و معنای اصلی‌اش باشه(یعنی معناش ماهر نباشه، بلکه فقط به معنی این باشه که شغلشون اینه) آن وقت این عبارت صحیح هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، مهدی2012
۱۲:۰۱, ۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۱۰ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۳۱/اردیبهشت/۹۲ ۴:۵۱)درست پسند نوشته است:  البته تا جایی که من میدونم اگر ازدواج کرده باشه خیلی بهش راحت‌تر میگیرن و مرخصی‌هاش هم خیلی بیشتره، فقط می‌ماند اینکه از اونهایی که ازدواج کرده بودند بپرسیم با توجه به حقوق سربازهای متأهل(که فکر می‌کنم خیلی هم از سربازهای عادی زیادتر نیست) هزینه زندگی رو چکار می‌کردند.Huh شاید از این مدلها بوده که در یک اتاق در خونه‌ی پدر و مادر یکی از طرفین(یا با حمایت مالی اونها) یک زندگی ساده‌ای می‌کرده‌اند.
سلام
اینو ندیده بودم.
مثلا سعی می کنند مرخصی بیشتر بدن (فقط توی آموزشی) ، اما در واقع خیلی هم تفاوتی نداره.تازه من کسایی رو می شناسم که متاهل هستند اما در طول خدمت در خارج شهرشون اجباری می گذرونند ، در حالی که هم خدمتی های مجردشون توی شهر خودشون هستند!
بله پول اضافه می دن ، میتونی بری باهاش برای خانمت پفک بخری.

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۱۲)درست پسند نوشته است:  به قول استاد معتضد: "اگر ما از داخل این مملکت سرباز نیاریم از کجا بیاریم؟ بریم جوانهای کشورهای دیگه رو بیاریم از ما دفاع کنن؟"
خوب پول درست بدن ، به سرباز احترام بگذارند ، خودشون می آن! امیرالمومنین علیه السلام جه کار می کردند؟ما جنگ رو چطور بردیم؟ با پشتوانه سربازهای اجباری؟ والا این جور سربازها سربازیشون که تموم میشه خودشون می شن دشمن نظام.

(۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۱۲)درست پسند نوشته است:  ویرایش: دیدم مثل اینکه این یادم رفته بودBlush داشتن سربازان پرتعداد از بزرگترین نقاط قوت هر نیروی نظامی هست، و نیروی نظامی قوی هم بزرگترین عامل راه نیفتادن جنگ هست.
این دیدگاه غربی ها است!
در دیدگاه اسلام ، کثرت مهم نیست ، ایمان مهمه ، اتفاقا در دین اسلام ، و در قرآن تاکید شده که دلخوشی به تعداد و تجهیزات عامل شکسته ، اما داشتن ایمان و فروتنی باعث پیروزی خواهد شد.

(۱/خرداد/۹۲ ۱۱:۰۷)درست پسند نوشته است:  یا به کل سربازی رو ضددینی میدونید؟

به هر حال اینکه دارن برای حفظ ناموسشون و وطنشون آموزش می‌بینن هرگز نمیتونه ضددینی باشه.
سلام
نمی تونم بگم ضد دین ، اما مطمئنا موافق با دین هم نیست.
من همون زمان به فرماندمون نامه نوشتم این مورد رو ، و ایشون هم قبول کردند (خدا خیرشون بده).
این مبحث اول که گفتم ، منظورم به کل نظامی گری بود ، که پایه هاش از زمان رضاشاه بنا شده و متاسفانه ما نتونستیم از نو و بر اساس مبانی اسلام بنویسیمش! یعنی چی به خاطر یکی همه رو تنبیه کنیم؟ می گفتند چند دور بدوید ، ریق و پیقمون در میومد ، چهار تا نخاله این وسط ادا در می آوردند ، بعد ما بدبختا تنبیه می شدیم!آخه کجای این کار اسلامیه؟
در ضمن ، بنده قبل از رفتن به سربازی ، از چند تن از مراجع مثل آقای فاضل لنکرانی ، مقام معظم رهبری و ... استفتا کردم ، که آیا سربازی رفتن مطابق دستورات اسلامه؟ هیچ کدوم جواب ندادند ، در صورتی که در حالت عادی سریع جواب می دادند (شما فکر می کنید چرا؟)
می دونید خود من به خاطر این که بتونم ازدواج کنم ، مجبور شدم برم سربازی ، و مجبور شدم ترک تحصیل کنم؟ چقدر ضربه روحی خوردم؟ مطمئن باشید اگر سربازی نمی بود به لطف خدا الآن یک دکترای الکترونیک می بودم ، که اهل تحقیق هم هست .... . ، چقدر ایده های ساخت موشک و ضد موشک داشتم! چه قدر در زمینه روباتیک (که هنوز رایج نشده بود) ایده داشتم ، در زمینه تجهیزات نظامی و ... ، اما رفتم دو سال سربازی ، بعد هم مشکلات کار و .... ، روحیه تضعیف شده و ....
اصلا یک سوال ، اگر سربازی این قدر خوبه ، چرا طلاب حوزه علمیه نباید برند؟ مگر علمای زمان امیرالمومنین علیه السلام ، نمی رفتند جنگ؟ مگر حبیب ابن مظاهر ، خودش جزو علمای تراز اول نبود ، مگر جنگجوی چیره دستی نبود؟متاسفانه خانه از پای بست ویران است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، sadegh-a ، Patriot ، anti ، shervin6623
۱۴:۲۷, ۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/خرداد/۹۲ ۱۴:۳۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #29

(۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱)دل خسته نوشته است:  مثلا سعی می کنند مرخصی بیشتر بدن (فقط توی آموزشی) ، اما در واقع خیلی هم تفاوتی نداره.تازه من کسایی رو می شناسم که متاهل هستند اما در طول خدمت در خارج شهرشون اجباری می گذرونند ، در حالی که هم خدمتی های مجردشون توی شهر خودشون هستند!
اینها رو مطمئنید؟
آخه من دیده بودم به نوعی در مورد مزایاش تبلیغ میشد.

(۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱)دل خسته نوشته است:  خوب پول درست بدن ، به سرباز احترام بگذارند ، خودشون می آن!
احترام که باید بذارن، اما باز هم فکر نمیکنم کسی که اعتقاد به دفاع از نظام نداشته باشه، حاضر بشه بخاطر پول بره سرباز بشه!

بعدش هم شما نفرمودید این پول رو از کجا بیارن؟ آیا بیت‌المال غیر از جیب مردم هست؟ بخاطر اینکار مجبور خواهند بود مالیات رو بالا ببرن.

تو کشورهای دیگه هم فکر نمیکنم حقوق درست و حسابی بدن. حداقل آمریکا رو خبر دارم. دیگه تو مستندهایی که خودشون میسازن که ما دخیل نیستیم! حتی اگر چندتا فیلم هالیوودی هم درباره جنگ دیده باشین حتماً دیدین که از درآمدشون اصلاً راضی نیستند.

(۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱)دل خسته نوشته است:  امیرالمومنین علیه السلام جه کار می کردند؟
تعالیم سلام رو بیان می‌فرمودند، که براساس آن اکیداً توصیه میشه مردان وقتی به سن بلوغ می‌رسند شنا، اسب‌سواری و تیراندازی رو بلد باشند.

(۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱)دل خسته نوشته است:  ما جنگ رو چطور بردیم؟ با پشتوانه سربازهای اجباری؟
البته!!! سربازهایی که به جبهه رفتند قبلاً آموزش دیده بودند.

این طورش هم بود که اول‌ها یک دسته بدون آموزش آنچنانی جبهه می‌رفتند، اما بعداً اشکالاتی دیده شد و قضیه آموزش جدی‌تر شد. این خودش باعث تأخیر در اعزام نیرو میشد(دو تکه فیلم از مستند دفاع مقدس در این مورد هست که إن‌شاءالله آپلود میکنم).

(۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱)دل خسته نوشته است:  والا این جور سربازها سربازیشون که تموم میشه خودشون می شن دشمن نظام.
خب اشتباه میکنن! باید همون موقع حین خدمت از دست اون فرمانده‌هایی که بیخودی اذیتشون میکنن به امور داخلی نیروی خودشون شکایت کنن. اونقدر که امور داخلی دلش میخواد از کسی آتو بگیره، خود اون سربازها دلشون پر نیست!Big GrinBig GrinBig Grin

(۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱)دل خسته نوشته است:  در دیدگاه اسلام ، کثرت مهم نیست ، ایمان مهمه ، اتفاقا در دین اسلام ، و در قرآن تاکید شده که دلخوشی به تعداد و تجهیزات عامل شکسته ، اما داشتن ایمان و فروتنی باعث پیروزی خواهد شد.
عزیزم، من نگفتم باعث پیروزیه، گفتم باعث راه نیفتادن جنگ هست. یعنی:
(۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱)دل خسته نوشته است:  این دیدگاه غربی ها است!
زدید وسط خال! اتفاقاً چون دیدگاه غربی‌ها(و تمام مستکبرین تاریخ) دنیوی هست و چشمشون به تعداد و تجهیزات هست، اینها باعث میشه بفهمند نمیتونن به راحتی تجاوز کنن، و در صورتی که بکنن حداقلش این میشه که خودشون هم بشدت آسیب می‌بینن.

خداوند نیز در قرآن کریم فرموده نیروی خودتون رو برای مقابله با کفار(که قصد آسیب رسوندن دارن) تقویت کنید.

(۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱)دل خسته نوشته است:  نمی تونم بگم ضد دین ، اما مطمئنا موافق با دین هم نیست.
من همون زمان به فرماندمون نامه نوشتم این مورد رو ، و ایشون هم قبول کردند (خدا خیرشون بده).
این مبحث اول که گفتم ، منظورم به کل نظامی گری بود ، که پایه هاش از زمان رضاشاه بنا شده و متاسفانه ما نتونستیم از نو و بر اساس مبانی اسلام بنویسیمش! یعنی چی به خاطر یکی همه رو تنبیه کنیم؟ می گفتند چند دور بدوید ، ریق و پیقمون در میومد ، چهار تا نخاله این وسط ادا در می آوردند ، بعد ما بدبختا تنبیه می شدیم!آخه کجای این کار اسلامیه؟
خب، پس سربازی رو به کل ضددینی نمیدونید؟
فکر کنم شما هم مثل من فقط از کارهای اشتباهشون گله مندید.Smile

(۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱)دل خسته نوشته است:  در ضمن ، بنده قبل از رفتن به سربازی ، از چند تن از مراجع مثل آقای فاضل لنکرانی ، مقام معظم رهبری و ... استفتا کردم ، که آیا سربازی رفتن مطابق دستورات اسلامه؟ هیچ کدوم جواب ندادند ، در صورتی که در حالت عادی سریع جواب می دادند (شما فکر می کنید چرا؟)
دوست عزیز، سؤالتون بشدت کلی بوده، و در ضمن مسلم هست که دفاع از ناموس و وطن عین دین هست، و اذیت و آزار مردم خلاف دین هست. دیگه بنده خداها چه جوابی باید میدادن؟Smile بدون تشریح تعریف سربازی و نظامی‌گری و آنچه در سربازخانه‌ها اتفاق میفته، چه جوابی میشه به این سؤال داد؟

(۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱)دل خسته نوشته است:  می دونید خود من به خاطر این که بتونم ازدواج کنم ، مجبور شدم برم سربازی ، و مجبور شدم ترک تحصیل کنم؟ چقدر ضربه روحی خوردم؟ مطمئن باشید اگر سربازی نمی بود به لطف خدا الآن یک دکترای الکترونیک می بودم ، که اهل تحقیق هم هست .... . ، چقدر ایده های ساخت موشک و ضد موشک داشتم! چه قدر در زمینه روباتیک (که هنوز رایج نشده بود) ایده داشتم ، در زمینه تجهیزات نظامی و ... ، اما رفتم دو سال سربازی ، بعد هم مشکلات کار و .... ، روحیه تضعیف شده و ....
خب این باید اصلاح بشه، نباید لزومش نفی بشه. لزومش انکار شدنی نیست، و خدا راه اصلاحش رو بر ما نبسته.

(۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۰۱)دل خسته نوشته است:  اصلا یک سوال ، اگر سربازی این قدر خوبه ، چرا طلاب حوزه علمیه نباید برند؟ مگر علمای زمان امیرالمومنین علیه السلام ، نمی رفتند جنگ؟ مگر حبیب ابن مظاهر ، خودش جزو علمای تراز اول نبود ، مگر جنگجوی چیره دستی نبود؟متاسفانه خانه از پای بست ویران است.
این جمله آخر بعیده از شما.

من تا همین الآن که شما گفتید نمیدونستم طلاب نباید برن، و نمیتونم بفهمم چرا.
بجای حکم دادن بدون محاکمه، میشه رفت و علتش رو پرسید.
بازیکنان فوتبال هم زمان سربازی میرن فوتبال بازی میکنن، یا حتی به یک باشگاه دیگه فروخته میشن و بودجه‌ای که نیروی مربوطه از این راه کسب میکنه بیشتر از اون سرباز به دردش میخوره.

شاید بعداً که می‌فرستندشون توی روستاها تا برای چندسال امام جماعتشون باشند، بجای اون حساب میکنن.
البته میگم شاید. واقعاً سؤال جالبیه، و باید "پرسید".
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۴:۴۷, ۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #30

سربازی دوران جالبیه !
در دوران خدمت که بودم یه کلمه رو خیلی رو در و دیوار به عنوان یادگاری میدیدم دوست دارم اینو برای دوستان تالار هم به اشتراک بذارم .

خدمت از چهار حرف تشکیل میشه :

خ : خاری
د : دوری
م : منت
ت : تحمل

بی تعارف هم عرض میکنم پسری که وارد این شرایط نشه هنوز مرد نشده !
انتقادی هم که خودم به سربازی دارم اینه که به جای استفاده ی نامناسب از سربازها کمی بیشتر ازشون کار بکشن خدایی حوصله ی آدم از بیکاری خیلی سر میره !Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]