|
سربازی اجباری،آری یا خیر؟
|
|
۰:۴۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان موافقید با سربازی اجباری؟دوستانی که خدمت رفته باشند میتونن شرایط رو درک کنن و نظرشون رو بهتر در مورد این موضوع مطرح کنن،در ادامه مطلب هم میشه به بحث و تبادل نظر در مورد این موضوع پرداخت
پ.ن:من وابسته به ستاد انتخاباتی اون بنده خدا که گفته سربازی رو بر میداره نیستم ها
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۲, ۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۲ ۲۱:۲۶ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
در آینده ای نه چندان دور تغییراتی انجام می شه؛
صرفا طی یک دوره نهایتا 3 ماهه، پسرها آموزش های نظامی لازمو می بینن و دیگه سربازی تموم می شه. ارتش و سپاه و جاهای دیگه که سرباز می گیرن تا حقوق آبدارچی و راننده و ... ندن (به قیمت تلف شدن عمر و حقوق انسانی جوونا)، هم فکری برای خودشون می کنن. جوونا هم جای دیگه مرد می شن و باعرضه می شن. قبول دارم که الانا جوونا در سربازی تا حدی مردتر می شن. اما این دلیل نمی شه که سربازی ادامه داشته باشه. خانواده ها و جامعه و سیستم آموزشی مرد بار می آره پسرارو و دیگه از این دلایل غیرمعقول برای تلف کردن عمر جوونا که باعث تاخیر در پیشرفت و شکوفایی فرد و ساختن زندگی می شه نمی شنویم. از مزایاشم اینه که پسرا زودتر آمادگی ازدواج پیدا می کنن و فساد کمتر می شه. چیزی که الان برعکسه. خودِ سربازی این روزا، باعث تاخیر در ازدواج و شاغل شدن و پیشرفت جوونا می شه و همین زمینه ساز فساد شده. الانم که بیشترش کردن. |
|||
|
|
۱:۵۴, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
این حرفایی که میزنید درست ، چه کاری از دست ما بر میاد؟
|
|||
|
|
۳:۴۹, ۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۱۷:۲۴ توسط rastin.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۲ ۱۸:۰۳)فاطمه خانم نوشته است: البته هر کس می تواند نظر شخصی خودش رو داشته باشد . خانوم اگه پسر بودین و دغدغه سربازی باعث میشد خیلی چیزا رو اسکیپ کنید این حرفا رو نمیزدید. دو سال ازدواج عقب میفته. دو سال دیر کار پیدا میکنیم. دو سال پیر میشیم دو سال زمان طلا رو از دست میدیم. اینا همش هست دیگه و هنوز کسی گندی که جناب رضا خان زده رو پاک نمیکنه و اسم مقدس هم روش میزارن. |
|||
|
|
۵:۳۹, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
سلام .
هر کسی نظر شخصی خودش رو داره اما به نظر من سربازی توی وضعیت کنونی ما کاری بیهودست .
امیدوارم برسه روزی که از ظرفیت جوانان ایران به نحو شایسته استفاده بشه و عمر با ارزش جوانها صرف تصمیم گیری های نادرست نشه . اگر این پست حذف نشه هر سوالی باشه شخصا پاسخگو هستم تو این زمینه . ممنون . |
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
سلام
اجباری فقط برای اینه که نیروهای کادر کار نکنند و کسی را داشته باشند تا عقده هایشان را سرشان خالی کنند.فقط همین من موقعی اجباری رفتم که معافی دو برادری و خرید اجباری وجود داشت و خودم هم دیسک کمر و ساییدگی زانو داشتم.نامه اداری من برای معافی دو برادری اشتباها به جای دیگه ارسال شد و تا برگردوندن اون نامه سه ماه طول کشید و گفتند چون توی زمان قانونی نامه به دستمان نرسیده غایب محسوب میشی و به خاطر اشتباه یکی دیگه سه ماه اضافه دفترچه ای خوردم.برای خرید اجباری هم پول نداشتم (دو میلیون تومان سال هفتاد و نه) و مشکل دیسک کمر و زانو که توی عکس ها واضح بود را هم تایید نکردند. اونی که پول و پارتی داشت نرفت و من با اون وضعیت جسمی چون پول و پارتی نداشتم رفتم.از اموزشی تنها چیزی که یادم هست دویدن و نظام جمعی بود که نمیتونستم و به خاطرش تنبیه می شدم.بعدش هم ستاد فرماندهی بودم.توی اتاقی که ده تا افسر کادری بود من باید نه تا پرونده را اماده می کردم و اون ها یکی .بعدش هم مهندسی بودم مثل یک کارگر ساده از تیر برق برم بالا و بدون ابزار ترانس وصل کنم.چیلر فرسوده بازسازی کنم و غرغر بشنوم.همون موقع استخدامی ها بود که چون پایان اجباری نداشتم از دستم رفت. یازده ماه حقوقم را هم خوردند و ندادند.و به خاطر استفاده از پوتین وضعیت جسمیم بدتر شد و مدت ها تحت درمان بودم من 24 ماه اجباری رفتم و اونی که پول داشت نرفت.نه تنها نرفت بلکه شغل خوب هم پیدا کرد. هیچ چیزی از اجباری یاد نگرفتم و به خاطرش هم مرد نشدم . دیدم سرباز هایی که سیگاری یا معتاد و یا خلاف شدند.دیدم سرباز مهندسی که از نردبان متحرک خراب افتاد و مرد.دیدم سربازی که برق اونو گرفت و پرت کرد به دیوار مقابل و مدت ها قلبش درست کار نمی کرد و سوختگی داخلی داشت.دیدم سربازی که شش ماه به او مرخصی ندادند و با اسلحه خودکشی کرد.دیدم سربازی که به خاطر یک پیچ خوردن ساده پا و چون نگذاشتند درمان بشه و باز هم مجبور بود بار سنگین جا به جا کنه پایش از مچ قطع شد.توی اموزشی هم دوره ای ما ناراحتی تنفسی داشت و نگذاشتند بره درمان تا اینکه جلوی چشم ما جان داد و......... هر قسمت که می رفتیم کار بر دوش نیروی وظیفه بود و نیروی کادر در زمستان کنار شوفاز بود و در تابستان کنار کولر و امثال من فقط حمالی می کردیم تا ان ها راحت باشند. |
|||
|
|
۱۷:۳۰, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
(۴/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۴)110 نوشته است: نفست از جای گرم بلند می شه!!.... نریم که بهمون گواهینامه نمی دن! استخداممون نمی کنن! پاسپورت و ویزا نمی دن! زن نمی دن! یکی بیاد خواستگاری امثال شما که سربازی نرفته باشه می گید: واه واه پسره بی عرضه از سربازی در رفته! نرفته مرد بشه ایکبیری!! کسیو میشناسم بدون اینکه پایان خدمت داشته باشه هم گواهینامه شو گرفته و هم استخدامه ،هم ازدواج کرده ... ![]() منظورم درمان با قرص مسکن نیست ... مشکل باید اساسی حل بشه ... مردونگی از خودتون نشون یدید نذارید حرف زور بهتون بزنن ... بالاخره این اجباری باید یه روزی اختیاری بشه یا نه ؟؟؟ |
|||
|
۱۷:۴۸, ۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۲ ۱۷:۵۱ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۲ ۱۰:۴۵)mohammadhadi نوشته است: سلامسلام شما پادگان خدمت کردین یا در زندان گوانتانامو اسیر بودین!؟ (۵/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۰)mary نوشته است: کسیو میشناسم بدون اینکه پایان خدمت داشته باشه هم گواهینامه شو گرفته و هم استخدامه ،هم ازدواج کرده ...احساس نمی کنید دارید آقایون رو به تمرد از قانون تشویق می کنید؟!! |
|||
|
|
۱۸:۱۵, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
این دخترا برن سربازی و بعد برن جنگ همه جا صلح میشه میدونی چرا!؟
جواب : چون مث رانندگیشونه یا باید جنگ کنن یا آرایش دوتا کار همزمان سخته خخخخخخخخ |
|||
|
۱۹:۰۶, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
[quote='فرشته مهربون' pid='207021' dateline='1374931129']
سلام شما پادگان خدمت کردین یا در زندان گوانتانامو اسیر بودین!؟ حیف نبودین کاش بودین جوونی رو که بخاطر مرگ مادرش مرخصی میخواست وبهش ندادندو خودکشی کرد ما پسرا انقدر بدبختیم اونوقت این خانمها هستند که هر چند وقت یکبار پلاکارد دست میگیرن و حقشونو میخوان
|
|||
|
۱۹:۳۵, ۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
به نظر من اصلش که لازمه بخصوص که ما دختریم و نمیریم پس آقا پسرای عزیز باید برن و افتخار بیافرینند یعنی از مملکت و ناموسشون و ... دفاع کنن دیگه ولی چقدرشو اینا رو میشه تغییر داد.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی | دل خسته | 57 | 18,513 |