|
یه جوان خوب = یه برنامه خوب
|
|
۲۳:۱۲, ۳۰/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۲۵ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک جوان خوب نیم ساعت قبل از اذان صبح بیدار می شود و نماز شب می خواند. یک جوان خوب هنگام اذان نماز صبح را می خواند و قبل یا بعد از نماز دقایقی قرآن با معنیش می خواند. یک جوان خوب بعد از نماز صبح چند دقیقه ورزش می کند. یک جوان خوب بعد از ورزش صبحگاهی یک دوش می گیرد. یک جوان خوب بعد از دوش گرفتن مشغول به مطالعه و یا هر کار مفید دیگر می شود. یک جوان خوب یک صبحانه مفید و سالم میخورد و قبل از سیر شدن از خوردن دست می کشد. یک جوان خوب بعد از صبحانه به سر کارش یا تحصیلش می رود. یک جوان خوب تا ظهر مسولیتهایش را به خوبی انجام می دهد و در این مدت مرتکب گناه نمی شود. یک جوان خوب نماز ظهرش را اول وقت می خواند. یک جوان خوب بعد یا قبل از نماز ظهر دقایقی قرآن با معنیش می خواند. یک جوان خوب نهارش را نصفه می خورد. یک جوان خوب حدود یک ساعت می خوابد. یک جوان خوب بعد از بیدار شدن تا وقت غروب آفتاب مشغول به مطالعه و یا کار های مفید دیگر می شود. یک جوان خوب هنگام غروب آفتاب دقایقی مشغول به راز و نیاز و عبادت پروردگارش می شود. یک جوان خوب هنگام اذان مغرب نماز اول وقتش را می خواند و دقایقی قرآن می خواند. یک جوان خوب بعد از اذان مغرب و عشاء یک شام سبک مانند نان و پنیر و سبزی می خورد قبل از سیری دست می کشد. یک جوان خوب بعد از شام حدود یک یا دو ساعت به کارهای مورد علاقه اش می رسد. یک جوان خوب شب زود می خوابد. این برنامه ایست که من همیشه دوست دارم در طول شبانه روز اجرایش کنم ولی هیچوقت نتوانستم... =======>![]() لطفا شما هم یک برنامه ی شبانه روزی که مورد تاییدتون هست را بفرستید و همچنین مشکلات این برنامه را به من بگویید .تا انشاءالله بتوانیم یک برنامه ی سالم انتخاب کنیم. (ببخشید من کتابی صحبت میکنم(بنا به دلایلی)). اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فردا ولادت امام محمد جواد (علیه السلام) است و به شما تبریک میگم. و همچنین فردا من میشم 19 ساله و روز تولد منه که شما باید به من تبریک بگین .
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۰۳, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۲:۱۵ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
جدیدا میگن شبا غذا نخورید میدونین واسه چی؟ چون:
از حـضـرت صادق عليه السلام منقولستکه هر که ترک کند طعام خوردن را در شب شنبه و شـب يـکـشـنـبـه پـى هـم قـوت از او بـر طـرف شـود کـه تـا چهل روز باو برنگردد و فرمود که طعام شب نافع تر از طعام روز است . از حـضـرت امـام رضا عليه السلام منقولستکه در بدن رگى هست که آن عشا نام دارد و هر که در طرف شب چيزى نميخورد آن رگ او را نفرين ميکند تا صبح ميگويد خدا ترا گرسنه بـدارد چـنـانـچـه مـرا گـرسـنـه داشتى خدا ترا تشنه بدارد چنانچه مرا تشنه داشتى پس البته ترک مکنيد عشا را اگر چه به لقمه نان باشد و اگر چه به دمى آب باشد. در حـديـث مـعـتـبـر از حـضـرت امـيـرالمؤ منين عليه السلام منقولست که طعام خوردن آخر روز پيغمبران بعد از نماز خفتن است پس آنرا ترک مکنيد آه ترکش موجب خرابى بدن است. حلیت المتقین
|
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۱۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من عادت کرده بودم ساعت ده میخوابیدم ولی از موقعی که تبلیغ کاندیدا و گفت و گوی ویژه خبری کاندیدا شروع شد من دیر میخوابم. حتی یک شب تا ساعت دو هم بیدار بودم
. نکته ای که میخوام بگم این که دوستان خوب بیداری اندیشه که خیلی هم به برنامه های سبک زندگی عمل میکنن و شب ها زود میخوابن تا ساعت دو توی تالا ر بودن .خوب این خیلی بده به قول بعضی ها سحر خیز باش تا کامروا شوی.... فکر نمیکنید باید یه تغییری توی اوقات خواب و بیداریمون بدیم؟ امروز ساعت پنج و نیم صبح اومدم تالار (الته من سحرخیز نیستم امروز دو تا امتحان داشتم مجبور شدم کم بخوابم.) گفتم ببینم این دوستان معتقد به سبک زندگی اسلامی سحرخیز هم هستن؟؟؟؟ بله دیدم جناب آقای امینی و درست پسند آنلاین هستن. منم خوشحال شدم چه بچه های خوبی!!! ![]() پیام دادم به آقای امینی.... ایشون گفتند که مثل من از روی کنجکاوی اومدن ببینن کسی آنلاینه یا نه!!! ![]() با خودم گفتم فقط آقای درست پسند به این چیزها عمل میکنند... به ایشون پیام دادم... ایشون گفتند که از دیشب تا به صبح نخوابیدن و تازه میخوان بخوابن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آقای درست پسند شما دیگه چرا؟شما که اسم کاربریتون فارسی هست و کاربر فعال علم و عقل در اسلام هستین دیگه چرا؟ البته با دید خوش بینانه حتما این روزا سرشون شلوغه و یا شاید کاری داشتن بیدار موندن.... دوستان اینجا اهل عمل هستن انشاءالله... به هر حال امیدوارم سبک زندگیمون اسلامی بشه... (آقای درست پسند و امینی هم انشاءالله از دست من ناراحت نیستن). |
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۱۱/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۴۸ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
قابل توجه من و اونایی که اضافه وزن دارن
:امام علی (علیه السلام) می فرمایند: _ خوراکی را کم کن تا بیماری را کم کنی. _ کم خوری از پارسایی و پرهیزکاری است و پرخوری از اسراف و زیاده روی. _ کسی که خوراکش کم باشد درد هایش کم است و فکر و اندیشه اش پاک گردد. _ پرخوری بدن را بد بو می کند. _ پرخوری از حرص پیدا شود و حرص بدترین عیبهاست. غرر الحکم انشاءلله ادامه دارد... |
|||
|
|
۱۰:۴۳, ۱۲/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۲ ۱۰:۴۵ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
پر خوری:
امام علی (علیه السلام) می فرمایند: _ پرخوری از زیرکی جلوگیری کند _ پرخوری حکمت و فرزانگی را تباه سازد. _ سیر غذا خوردن پارسایی رو تباه سازد و بیماریها را زیاد کند. _ مبغوض ترین بندگان در پیشگاه خدای سبحان کسی است که اندوهش شکم و عورت اوست. _ شکم آدمی دشمن اوست. _ کسی که همتش به خوراک ورودی شکمش باشد ارزشش نیز همان است که از آن خارج می شود. ![]() غررالحکم ![]() |
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۱۲/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۲ ۲۳:۱۷ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
گفتم ساعت دوازدست ، چشمات قرمزی رنگه!___گفتا تالار قشنگه، خیلی رنگا به رنگه
گفتم سبک زندگی، شده تاپیک تالار__________نمیخوای درس بگیری؟ بازم، و اما انتخابات؟ گفتا رئیس جمهور، باید باشه باسواد_________تو هیچی نمیدونی، تو که نداری سواد! گفتم آهای شکلات به من نگو بی سواد_______چرا همش چسبیدی، به اما انتخابات؟ گفتا اینقدر گیر نده ، نگو اینقدر برو بخواب!_____گفتم خودت خواستیا، آخر چشات در میاد! گفتا شدی شیخ ما، گیر نده حاجی آقا_________گفتم شدی غرب زده، ببین چشات چیز زده! گفتم سحرخیز هستی؟،گفتا برو تو مستی_______گفتم شدی خیلی بد، واقعا خودت هستی؟ گفتا همش شوخی بود، الان میرم میخوابم______گفتم چه بد شوخی بود، منم رفتم بخوابم |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
يکى از حکيمان فرزانه
، همواره به پسرش نصيحست مى کرد که : ((غذاى زياد نخور، زيرا سيرى موجب رنجورى است .))پسرش در جواب او مى گفت : اى پدر! گرنگى گشته شدن (يا يک نوع مرگ ) است . مگر نشنيده اى که لطيفه گوها گفته اند: ((با سيرى مردن بهتر از گرسنگى کشيدن است . ))![]() حکيم گفت : اندازه نگهدار، که خداوند مى فرمايد: کلوا واشربو و لا تسرفوا: (اعراف / 30 ) بخوريد و بنوشيد، ولى اسراف و زياده روى نکنيد. ![]() نه چندان بخور کز دهانت برآيد:happy:______________نه چندان که از ضعف ، جانت برآيد ![]() با آنکه در وجود، طعام است عيش نفس______رنج آورد طعام که بيش از قدر بود گر گلشکر خورى به تکلف ، زيان کند_________ور نان خشک دير خورى گلشکر بود . . از رنجور و ناتوانى پرسيدند: دلت چه مى خواهد؟ در پاسخ گفت : ((آن را خواهم که دلم چيزى را نخواهد. ))معده چو کج گشت و شکم درد خاست ![]() سود ندارد همه اسباب راست ![]() . . . حکایت های گلستان سعدی |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۱۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
همینه دیگه بعد میگی چرا من نمیتونم نمازم رو با تمرکز و حواس بخونم؟ چرا نمیتونم نماز شب بخونم؟ چرا فلانه چرا فلونه؟
خیلی سخته، چیکار کنم؟ . امام علی (علیه السلام) در غررالحکم فرموده اند: بپرهیزید از پرخوری که دل را سخت کند و سبب بی حالی و سستی در نماز و موجب تباهی بدن گردد. وقتی پرخوری میکنی اون موقع نه حال عبادت داری و نه حال نماز شب ![]() بازم پرخوری میکنی؟ ها؟
|
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۳/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۰:۵۲ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
ساعت 10 و 46 دقیقه:
42نفر در 10 دقیقه گذشته در تالار حضور داشتند یا هم اکنون در تالار حضور دارند hooman-za ، mahdi2012 ، MaTeY ، pari74bala ، termeh ، TINCHY ، yek Montazer ، حسن.س. ، مجید املشی ، مهدی 313 . . . به امبد اینکه همه ی بچه ها، مخصوصا مخصوصا خود من ساعت ده بخوابیم!!!
|
|||
|
|
۴:۵۸, ۲۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
امروزززز همچییییییییی به حال خودم تاسف خوردم که نگو!!!
![]() همیشه با وجود اینکه گوشیم رو میذاشتم زنگ بخوره هر کار میکردم صبح نماز اول وقت بیدار شم نمیتونستم ولی امروز بدون اینکه گوشیم زنگ بخوره به خاطر انتخابات بیدار شدم ببینم کی رای آورده با وجود اینکه دیشب دیر خوابیدم!!!!هییییییییی روزگار! عصاب مارو خورد کردن نتایج رو هم که نمیزنن
|
|||
|
|
۰:۲۷, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام (۲۳/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۹)mahdi2012 نوشته است: من که از این به بعد ساعت 10 میخوابم الان ساعت خونمون تقریبا 25 دقیقه بامداده البته با ساعت پستم دقیق تر میشه شما چرا آنید مگه قرار نیست 10 بخوابید؟؟؟ راستی هدف کلی این تاپیک پرهیز از پرخوریه یا درست خوابیدن و یا سبک زندگی؟؟؟ کمک نمی خواید؟؟؟ فقط حدیث را داره؟ در پناه حق موفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

. نکته ای که میخوام بگم این که دوستان خوب بیداری اندیشه که خیلی هم به برنامه های سبک زندگی عمل میکنن و شب ها زود میخوابن تا ساعت دو توی تالا ر بودن
.
، همواره به پسرش نصيحست مى کرد که : ((غذاى زياد نخور، زيرا سيرى موجب رنجورى است
.))
در جواب او مى گفت : اى پدر! گرنگى گشته شدن (يا يک نوع مرگ ) است . مگر نشنيده اى که لطيفه گوها گفته اند: ((با سيرى مردن بهتر از گرسنگى کشيدن است . ))

پرسيدند: دلت چه مى خواهد؟ در پاسخ گفت : ((آن را خواهم که دلم چيزى را نخواهد.
))
ولی امروز بدون اینکه گوشیم زنگ بخوره به خاطر انتخابات بیدار شدم
ببینم کی رای آورده با وجود اینکه دیشب دیر خوابیدم!!!!