کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: کدام دختر را برای ازدواج انتخاب می کنید؟
چادری
با حجاب (بدون چادر)
بی حجاب
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا پسران دخترچادری را نمی پسندند؟!
۲۲:۱۳, ۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۴۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1

بسمه الله الرحمن الرحیم

سلام
من یه سوال واسم پیش اومده که فکر کنم خود آقایون بهتر میتونن جواب منو بدهند و منو آگاه کنند.
ممنون میشم شرکت کنید.
من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست.
والان بیشتر داره به چنین دخترهایی اهمیت داده میشه و مورد پسند پسرها قرار میگیره.(مخصوصأ داخل دانشگاه)
الان من خودم سه پسر سراغ دارم که به والدینشون میگن برن خواستگاری چنین دخترهایی واسشون!!!من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی و شیک و باکلاس و به خود رسیده ،بد هستن یا خوب،چون بحثم این نیست.
سوالم اینه واقعأ اینطور شده؟؟آیا سلیقه پسرها تغییر کرده؟؟آیا بیشتر گرایش به ظاهر پیدا کردن؟؟و گرایش به دخترهای چادری،محجبه یا با حیا دیگه ندارن؟؟اگه تمام جوابها مثبته،لطفأ دلیلشو بگید. چرا اینطور شده؟؟
(میدونم این سایته بیداری اندیشه هست و بیشتر بچه مذهبی داخلش،که شاید اصلأ سلیقشون اینطور نباشه ولی از دوستان اطرافشون حتمأ چیزهایی میدونند و درضمن اگر قبلنها در این مورد بحث شده،زودتر اطلاع دهید تا این بحث بسته بشه و آدرس بدهید که برم بخونم )

(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۳۵)mary20 نوشته است:  سلام من به تازگی تصمیم گرفتم که چادر بپوشم چند باری سرم کردم خیلی احساس خوبی داشتم احساس آرامش و امنیت
اما چیزی که منو نگران کرده اینکه از خیلی های از جمله پدرم شنیدم که پسرا برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب نمی کنند!!!!!!!
خوب واقعیت اینکه من تو سن ازدواج هستم و این نیازو درون خودم احساس می کنم . این موضوع به شدت منو نگران آیندم کرده . من از این میترسم که با انتخاب چادر موقعیت های ازدواجمو از دست بدم .
چند باری تو همین تالار خوندم که دخترای چادری خواستگار کم دارند .
من الان تو دو راهی گیر کردم از طرفی به چادر علاقه دارم و از طرف دیگه واقعا نگران ازدواجم هستم .
از آقایون این تالار می پرسم که شما برای ازدواج دختر چادری رو انتخاب می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرباز سید علی ، Havbb 110 ، vahrakan ، عبدالرحیم ، ترنم ، faateme-313 ، Reza2035 ، كارمند پيمانی ، mohaddese ، Fatemeee ، مهدی2012 ، سدرة المنتهی ، رضوانه ، ساقی ، Aryha ، meisamtiger ، ztb ، blue.blood ، لبخند خدا ، ضحی ، fafa* ، soheyl68 ، صبا ، آیات ، zahra11 ، soora ، میرزا احمد ، Banoo ، حسن عزتي ، مجنون الحسین ، sakineh110 ، nader008 ، Mitsonary ، علی املشی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۵, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:قدرت جذب اونجور دخترها بیشتره.

افتخاری نیست !
بهتره اگر قراره کسی جذب بشه جنش مرغوب باشه . نه مگسان دور شیرینی

قدر زر زرگر شناسد ٫٫٫٫
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Bahar ، Reza2035 ، میثاق ، لبخند خدا ، sakineh110 ، nader008 ، fafa*
۰:۳۷, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
من پسری هستم که تقریبا با همه جور پسر همسنم رفت و آمد داشتم تا همین چند ماه قبل.
مطالبی که می گم به درصدی از جامعه مربوط می شه.
امروز خیلی از زوج هارو می بینیم که خانم با لباس واقعا نامناسب و کاملا نمایشگر اندازه پستی ها و بلندی هاشه، دست همسرشو گرفته و دارن با هم راه می رن.
امروز دخترها و خانم ها روز به روز اندازه پارچه مصرفی البسه شون کمتر می شه. و چنان آرایش می کنن که من فکر می کنم که این موقعی که از خونه می اومده بیرون، پدر، برادر یا هر عضو خانواده با هر جنسیتی، اینو ندیده که گذاشته این جوری بیاد بیرون؟!
متاسفانه خانم ها تاثیرپذیری شون از هم و برنامه های تلویزیونی زیاده.
این از طرف خانم ها

اما آقایون؛
پسرهایی که بالغ نیستن، یه موقع هایی برای این که مثلا همکلاسی شون یا همه پسرا دوست دختر دارن، اونا هم می خوان داشته باشن و ببخشید ژیگول ترین دختری که می تونن باهاش ارتباط برقرار کنن رو انتخاب می کنن چرا که هدف، با اون بودن نیست، بلکه رو کم کنیه. این ها هست و من دیدم.
اما پسرهایی که به ثبات شخصیت رسیدن، بسته به شخصیتی که دارن، فرد مورد نظرشونو انتخاب می کنن.

پاسخ بهتر برای سوال شما اینه که تعدادی بله و تعدادی نه. ببینید همه دوست دارن که پیشرفت کنن. بعضی ها می دونن که با چادر می شه پیشرفت کرد و دختر چادری هم می تونه فرد مدرنی باشه با افکار روز و زندگی پیشرفته. اما به خدا قسم خیلی ها هستن که پیشرفتو شبیه غربی ها شدن می دونن. یعنی فکر می کنن شبیه اونا بشن، پیشرفت کردن. فردا غربی ها برهنه بشن، اونا به خانم هایی که مانتوی کوتاه می پوشن هم می گن عقب افتاده. و چون دوست دارن همسرشون، مدرن و به روز باشه، فکر می کنن باید غربی تر باشه.
اما مطلبی که قبلا خوندم این بود که خانم های چادری باید فعالیتشونو در جامعه بیشتر کنن تا هم تبلیغ این حجب و حیا و پوشش مناسب و خداپسندانه باشه و هم برای ازدواج، مورد پسند آقایون قرار بگیرن. یعنی دیده بشن.
پیشنهاد می کنم این موضوع رو بخونید : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25422.html
اما این رو هم بدونید برای همه کارها؛ در پایان فقط تو می مانی و خدا.
یعنی فکر رضای خدای باش. فکر کن موقعی که داری پاسخ می دی، چی برای گفتن داری.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، faateme-313 ، Bahar ، مفقود الاثر ، Reza2035 ، لبخند خدا ، MohammadSadra ، رهگذر. ، sakineh110 ، fafa*
۱:۱۷, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
(۴/خرداد/۹۲ ۲۲:۱۳)asal.m نوشته است:  
بسمه الله الرحمن الرحیم
سلام

من یه سوال واسم پیش اومده که فکر کنم خود آقایون بهتر میتونن جواب منو بدهند و منو آگاه کنند.
ممنون میشم شرکت کنید.
من خیلی از اطراف تازگیها دارم میشنوم یا گاهی شده دیدم که پسرها(البته نمیگم همه ها.مخصوصأ پسرهای مذهبی منظورم نیس) بیشتر گرایششون به دخترهای مانتویی و گاهی بدحجاب و هم باکلاس و با ظاهر آراسته و برو رو دار برای ازدواج هست.
والان بیشتر داره به چنین دخترهایی اهمیت داده میشه و مورد پسند پسرها قرار میگیره.(مخصوصأ داخل دانشگاه)
الان من خودم سه پسر سراغ دارم که به والدینشون میگن برن خواستگاری چنین دخترهایی واسشون!!!من نمیخوام بگم دخترهای مانتویی و شیک و باکلاس و به خود رسیده ،بد هستن یا خوب،چون بحثم این نیست.سوالم اینه واقعأ اینطور شده؟؟آیا سلیقه پسرها تغییر کرده؟؟آیا بیشتر گرایش به ظاهر پیدا کردن؟؟و گرایش به دخترهای چادری،محجبه یا با حیا دیگه ندارن؟؟اگه تمام جوابها مثبته،لطفأ دلیلشو بگید. چرا اینطور شده؟؟

(میدونم این سایته بیداری اندیشه هست و بیشتر بچه مذهبی داخلش،که شاید اصلأ سلیقشون اینطور نباشه ولی از دوستان اطرافشون حتمأ چیزهایی میدونند و درضمن اگر قبلنها در این مورد بحث شده،زودتر اطلاع دهید تا این بحث بسته بشه و آدرس بدهید که برم بخونم )

بسم الله الرحمن الرحیم

خیلی رک میگم با اجازه همه!!!

از ما که گذشت ولی اگه هزار بار هم بخوام ازدواج کنم حتما با یک خانم چادری ازدواج میکنم

اما

این نه فقط ربط به شرع و اعتقادات داره بلکه به نظر بنده عقل حکم میکنه همسرت چادری باشه

اون پسرهایی که میگید

از نعمت عقل به کلی بی بهره هستند چون نمیدادند چه چیزی را از دست میدهند

خدا شفاشون بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، ترنم ، مفقود الاثر ، عبدالرحیم ، Reza2035 ، وحید110 ، DRiVeR ، میثاق ، Behnam-Az ، ilidin ، meisamtiger ، لبخند خدا ، MohammadSadra ، nader008 ، fafa*
۱:۱۹, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۱:۳۱ توسط Scimitar.)
شماره ارسال: #14
آواتار
به نظرم انتخاب آدم ناشی از شخصیت و تعالی روحش هست (اگه اجبار نباشه ! )
کسی که فروع ازدواج رو به اصولش مقدم کنه ، به نظرم فردا حق گلگی از زندگی و دنیا و زمین و زمان رو نداره Blush

در مورد ذائقه هم باید بگم همیشه تعداد دختر و پسر هایی که اعتقادات و اخلاقیات طرف مقابل به معنای کلمه اصول انتخابشون رو تشکیل میده (نه فلان شغل ، مدرک ، خونه ، ماشین ، صورت آنچنانی و ...) نسبت به سایرین خیلی کمتره !

حتی در گذشته هم اگه می دیدید بیشتر به سراغ خانم های محجبه و چادری میرفتن دلیلش اعتقادات نبوده از نظر من ، بیشتر سنت بوده ! محیط اطراف بوده ! و برخورد و واکنش محیط !

اونایی که هم که طرفدار این توجیه هستند که "دخترهای مذهبی و با حجاب چون تو دید نیستند کمتر انتخاب می شن"
باید بگم چرا در گذشته اینطور نبوده ؟! اون موقع که به مراتب خانم ها حضورشون کمرنگ تر بود تو اجتماع !

اما به عنوان یک پسر اعتقاد خودم رو میگم :

"گاها قبطه می خورم به خانم های با عفت و حیا (نمودش میشه حجاب) که تو این عصر خودشون رو بالاتر از اینی می دونن که به خاطر جذب یک بنده ی ناچیز خدا ، امر خداشون رو زمین بگذارند. و اشکالی نداشته باشه باید بگم که از نظر قشر قابل توجهی از پسر ها هم این تیپ از خانم ها گزینه بسیار مناسبتری برای ازدواج هستند."

البته اون قشر قابل توجهی که گفتم اکثرا شون توسط خانواده دختر خانم و بعضا خود دختر خانم به دلیل نداشتن امکانات درجه یک ، پس زده می شن !

نقل قول: متاسفانه حرف شما درسته و پسرا اینجورین دیگه
قابل توجه دوستان که دخترا هم همینجورن Big Grin این بازار عرضه و تقاضاست Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Reza2035 ، لبخند خدا ، رهگذر.
۱:۴۵, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
نکته دیگر

اون آقایونی که میبینید مثلا به ظاهر مذهبی هستند ولی دنبال دختر غیر چادری هستند باید ریشه این قضیه رو در باطنشون جستجو کنید

نمیدونم ولی شاید خدا اجازه نده یه خانم چادری با یه آدم ......* ازدواج کنه

*جای خالی را با عبارت نامناسب پر کنید

ادامه دارد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، ترنم ، میثاق ، meisamtiger ، لبخند خدا ، MohammadSadra ، fafa*
۱:۴۸, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۱:۵۰ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #16

با سلام

یه سری شهوات غالب میشن بر این آقایون و گاهی هم نداشتن بلوغ فکری که بیشتر زن رو فقط در زیبایی خلاصه میکنن ...در صورت ازدواج و فروکش شهوات هم معمولا پشیمون میشن و کار به طلاق میکشه !
اما اکثرا این تیپ دختر ها در بین اقایون بیشتر برای رفع نیاز چه از نوع جنسی و یا برای چشم چرونی استفاده میشن !
هر چند پسرانی که با این دخترها ازدواج میکنن کم هم نیستند ولی خب اخرش پشیمونیه ...دختری که همه چیزش رو برای فروش توی محیط بیرون از خانه عرضه میکنه دیگه چه نیازیه باهاش ازدواج کرد و خرجش رو داد ؟
اصلا میشه کسی رو که نه صرفا بد حجابه بلکه برای تحریک جنسی اقایون بیرون میره رو بهش اعتماد کرد ؟
پسری که این مسائل براش مهم نیست خب میره با این دخترها هم ازدواج میکنه نتیجه میشه :

1.مرد دیوث( کسی که به ناموسش غیرت نداره)
2.زن هرزه

همون کبوتر با کبوتر !!!

به شخصه خودم برای خانم هایی که چادر سرشون هست به خاطر حیا و عفت احترام خاصی قائل هستم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Havbb 110 ، وحید110 ، ترنم ، میثاق ، لبخند خدا ، MohammadSadra ، sakineh110 ، nader008 ، fafa*
۱:۵۳, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #17

الان متأسفانه اعتقادات خیلی ضعیف شده.و بعضی دخترها احساس تنهایی که میکنند و میبینند مورد توجه قرار نمیگیرند، دیگه خدا و گناه و ثواب رو فراموش میکنند.چون تنهاند.(میدونم دلیله قابل قبولی نیست) ولی جامعه اینطور داره پیش میره.ظاهر بینی ، فقط ظاهربینی.(حتی خانوادها)میدونم هم مقصرهای اصلی،هم جنس های من هستن.(برخی دخترخانمها)Sad بازم دوست دارم شاهده نظرات بیشتر از شما باشم. و تا اینجا از همتون تشکر میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، لبخند خدا ، MohammadSadra ، sakineh110 ، fafa*
۱:۵۴, ۵/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۲ ۲:۰۸ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۵/خرداد/۹۲ ۱:۴۸)Reza2035 نوشته است:  به شخصه خودم برای خانم هایی که چادر سرشون هست به خاطر حیا و عفت احترام خاصی قائل هستم !
من و خیلی های دیگه هم همین طور
و این نتیجه احترامیه که خود اون خانم برای خودش قائل شده.

(۵/خرداد/۹۲ ۱:۵۳)asal.m نوشته است:  الان متأسفانه اعتقادات خیلی ضعیف شده.و بعضی دخترها احساس تنهایی که میکنند و میبینند مورد توجه قرار نمیگیرند، دیگه خدا و گناه و ثواب رو فراموش میکنند.چون تنهاند.(میدونم دلیله قابل قبولی نیست) ولی جامعه اینطور داره پیش میره.ظاهر بینی ، فقط ظاهربینی.(حتی خانوادها)میدونم هم مقصرهای اصلی،هم جنس های من هستن.(برخی دخترخانمها)Sad بازم دوست دارم شاهده نظرات بیشتر از شما باشم. و تا اینجا از همتون تشکر میکنم.

اگر ازدواج آسون باشه برای پسر و شرایطشو داشته باشه و خوب رشد کرده باشه و بالغ و مستقل شده باشه، به دنبال همسری مناسب می گرده. پس به دخترهای نجیب و با حجب و حیا دقت می کنه و احتمالا انتخابش از میون اون هاست.

اما وقتی ازدواج سخته (به هر دلیلی)، نیاز جنسی در پسرها هست و تمایل به ارضای این نیاز. این یک نیاز طبیعی و خدادادیه که چه بخوایم و چه نخوایم هست. راه هایی برای کنترل و کاهشش هست، اما به هر حال نمی شه انکار یا سرکوبش کرد.
خوب وقتی نیاز ارضا نشه، باعث ناهنجاری می شه. و این ناهنجاری به طرق مختلف بروز می کنه.
در جامعه امروز ما که ازدواج ها دیر صورت می گیره، با توجه به این که خانم ها هم سنشون بالاتر می ره و تمایل به ازدواج و مورد محبت قرار گرفتن توسط همسر هستن، بسته به ارزش ها و عقایدشون، خودشونو در معرض دید پسرها قرار می دن. حالا یه خانمی، مذهبیه و این کارو نمی کنه یا شاید فقط شاغل بشه. که هم کاری کنه و هم شناخته بشه. و یه دختری که زیاد دین و ایمون نداره و شاید فشار زندگی و وضعیت خانوادگیش هم دخیل باشه، پوششو نامناسب کنه، آرایش کنه و دست به هر کاری بزنه که مورد توجه آقا پسرا باشه.

و چون اون خانم مذهبی و چادری، فقط به قصد ازدواج با کسی رابطه برقرار می کنه، و پسرا اوضاع و شرایط برای ازدواج ندارن، پس پسرا به سمت دخترای با ارزش های پایین تر که احتمالا پوشش نامناسب تری دارن کشیده می شن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، Bahar ، لبخند خدا ، kh-MAHDI ، ضحی رحمانی ، fafa* ، nafas
۲:۱۲, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #19

نقل قول:اما وقتی ازدواج سخته (به هر دلیلی)، نیاز جنسی در پسرها هست و تمایل به ارضای این نیاز. این یک نیاز طبیعی و خدادادیه که چه بخوایم و چه نخوایم هست. راه هایی برای کنترل و کاهشش هست، اما به هر حال نمی شه انکار یا سرکوبش کرد.
خوب وقتی نیاز ارضا نشه، باعث ناهنجاری می شه. و این ناهنجاری به طرق مختلف بروز می کنه.
در جامعه امروز ما که ازدواج ها دیر صورت می گیره، با توجه به این که خانم ها هم سنشون بالاتر می ره و تمایل به ازدواج و مورد محبت قرار گرفتن توسط همسر هستن، بسته به ارزش ها و عقایدشون، خودشونو در معرض دید پسرها قرار می دن. حالا یه خانمی، مذهبیه و این کارو نمی کنه یا شاید فقط شاغل بشه. که هم کاری کنه و هم شناخته بشه. و یه دختری که زیاد دین و ایمون نداره و شاید فشار زندگی و وضعیت خانوادگیش هم دخیل باشه، پوششو نامناسب کنه، آرایش کنه و دست به هر کاری بزنه که مورد توجه آقا پسرا باشه.

بسیار عالی ! حیفم امد که تنها اعتبار تقدیم کنم Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، لبخند خدا ، fafa*
۲:۱۵, ۵/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #20

نقل قول:و چون اون خانم مذهبی و چادری، فقط به قصد ازدواج با کسی رابطه برقرار می کنه، و پسرا اوضاع و شرایط برای ازدواج ندارن، پس پسرا به سمت دخترای با ارزش های پایین تر که احتمالا پوشش نامناسب تری دارن کشیده می شن.
ببخشید اینو متوجه نمیشم!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]