| نظرسنجی: رای میدهم؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 200 رأی | 100% | |
|
و اما انتخابات !!
|
|
۱۰:۱۱, ۵/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان گل بیداری اندیشه
قرار نبود سیاسی کار نکنیم اما دیگه انتخابات ریاست جمهوری چیزی نیست که بشه ازش گذشت . و تیم مدیریتی بعد از بحث و بررسی تصمیم گرفت به صورت زیر چنین بحثی ایجاد شود چند شب پیش داشتم درس میخوندم و تلوزیون رو روشن کردم . فکر کنم ساعت 3 بود . ایت الله ناصری از اساتید بزرگ اخلاق داشتند در مورد ماه رجب خیلی زیبا صحبت میکردند . اخرش در مورد انتخابات میگفتن : رای بدین و شرکت کنید ... ولی به هیچ عنوان بد کسی رو نگید ... تخریب نکنید ... ایشون خیلی زیبا و اخلاقی بیان کردند که الان من یادم نمونده . به هر حال ما 2 ساله داریم حرف از اسلام میزنم . اخلاق میخونیم . حدیث میگیم . ختم قران و دعا . شاید وقتشه با رعایت اصل اسلامی نشون بدیم ببینیم ایا چیزی یاد گرفتیم؟ سعه صدر داریم . میتونیم اخلاق نیکو در گفتار و افکار داشته باشیم . میتونیم برادرمون رو نرنجونیم . با عصبانیت ننویسیم و اگر کسی ما رو رنجوند مقابله به مثل نکنیم ؟!! تهمت نزنیم . چیزی رو که نمیدونیم نگیم . غیبت . بد گویی . طعنه ... در این تاپیک در مورد نامزد ها صحبت میکنیم و برنامه هاشون . منتها با دلیل و مدرک . بدون تخریب . اگر هم انتقادیه مستند و خیلی اخلاقی . مثلا فلانی تجربه اجرایی نداره ... . در برنامه انتخاباتی داره خارج از وظایف رئیس جمهور صحبت میکنه و فلان وعده به فلان دلیل عملی نیست . میتونید از اخبار بی طرفانه سایتهای معتبر شناسنامه دار هم استفاده کنید . تبلیغ مشکلی نداره ولی مجدد تاکید میکنم . تخریب و بی اخلاقی نباشد ... . ان شاالله که دلخوری پیش نمیاد و ... گزینه گزارش هم بهتر از جواب هست . اگر لازم شد تاپیک های دیگه ای مثل اهمیت انتخابات هم باز میکنیم و صحبت میکنیم . البته واقعا در این شرایط امتحان کار سختیه . لطفا مراعات برادران و خواهران ناظر رو هم بکنید . مشروط شدم یقه همه رو میگیرم اون دنیا . میشه این رو ملاکی برای برنامه های تالار در اینده هم قرار داد یا علی (علیه السلام) ============================ (۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۱۴)بیداری اندیشه نوشته است: بزرگواران عزیز حالا که چنین تاپیکی ایجاد شده چند توصیه برادرانه: ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------- فاطمه خانم : 1-ما می خواهیم این موضوع حتی الامکان باز بماند و دوستان گرامی در این موضوع شرکت بفرمایند . مسئولیت اداره این موضوع بر عهده چند نفر قرار گرفته اما باز هم مشکلاتی برای ما پدید آمده . لطف بفرمایید به نقد دولت کنونی نپردازید . و اخبار را فقط از منابع مورد وثوق قرار بدهید . دوستان توجه داشته باشید . با نقض قوانین توسط شما و بسته شدن این تاپیک (که ما حتی الامکان نمی خواهیم همچین اتفاقی بیافتد ) حق باقی کاربرانی که به قوانین پایند می مانند ، به گردن شماست ! تشکر از همکاری مفید شما 2- دوستان گرامی اگر فردی واقعا آدم خوبی باشد ، لایق باشد ، او را پیش دیگران ضایع کنیم ، در نزد خداوند متعال گناهی نابخشودنی برای خودمان ایجاد کردیم . این انتخابات هم تمام میشود ولی اعمال ما محفوظ خواهد بود . باید جواب بدهیم. بنر های تبلیغاتی هم حذف می شود ! . |
|||
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۴۱, ۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۲ ۱:۴۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
|
|
۳:۲۱, ۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۲ ۳:۳۳ توسط علی امینی.)
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
استقبال معنادار علامه مصباح از دکتر جلیلی
دکتر سعید جلیلی کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری دقایقی پیش با علامه مصباح دیدار کردند که از نکات بارز این دیدار، استقبال ویژه علامه مصباح یزدی از دکتر جلیلی بود.به گزارش بی باک، علامه مصباح یزدی برخلاف سایر دیدارهایش که ابتدا میهمانان به سالن تشریفات می روند و بعد ایشان برای دیدار وارد محل جلسه می شوند، اینبار نه تنها این رویه را تکرار نکرد بلکه در اقدامی قابل توجه و معنادار از همان طبقه همکف و درب موسسه امام خمینی (رحمة الله علیه) به استقبال دکتر جلیلی رفت و هر دو با هم به طبقه دوم و اتاق جلسات رفتند. در این دیدار نه تنها استقبال خاص علامه مصباح یزدی تماشایی و بسیار ویژه بود بلکه اشتیاق دکتر جلیلی برای در آغوش گرفتن علامه مصباح یزدی نیز نظر خبرنگاران بی شمار حاضر را به خود جلب کرد. بسیاری از خبرنگاران داخلی و خارجی امروز در موسسه امام خمینی اجتماع کرده بودند تا از این دیدار گزارش تهیه کنند. هنوز جلسه خصوصی علامه مصباح یزدی با دکتر جلیلی شروع نشده بود و اهالی رسانه حضور داشتند که علامه تعمدا در حضور خبرنگاران خطاب به آقای جلیلی فرمودند: این که گفتند ما به شما وقت ندادیم، شیطنت رسانه ها بود و چنین چیزی واقعیت نداشت.
کد خبر:158719 - rajanews دكترجلیلی پس از دیدار دو ساعته با علامه مصباح يزدي: از حضرت استاد متشکریم که بهما لطفکردند/آیتالله مصباحیزدی ستارهای درخشان در آسمان انقلاب اسلامی است دكتر سعيد جليلي، عصر امروز(سه شنبه) به منظور ديدار با علامه مصباح يزدي و شركت در دومين همايش بزرگ استقامت رمز پيشرفت به شهر مقدس قم سفر كرد. به گزارش رجانيوز، دكتر جليلي در سفر يك روزه خود به شهر مقدس قم، با حضور در موسسه آموزشي، پژوهشي امام خميني(رحمة الله علیه) با علامه مصباح يزدي ديدار كرد. اين ديدار كه نزديك به دو ساعت به طول انجاميد به صورت خصوصي و در دفتر شخصي علامه مصباح يزدي برگزار شد. پيش از اين ديدار، علامه مصباح يزدي اعلام كردند: این که گفتند ما به شما وقت ندادیم، شیطنت رسانه ها بود و چنین چیزی نبوده است. ![]() پس از برگزاري اين ديدار نيز نماز جماعت به امامت علامه مصباح يزدي در محل دفتر ايشان برگزار شد. دكتر سعيد جليلي پس از پايان ديدار با علامه مصباح يزدي در جمع خبرنگاران گفت: از حضرت استاد متشکریم که به ما لطف کردند و امروز از نصایح ایشان استفاده کردیم. وي با اشاره به ديدار خود با علامه مصباح يزدي افزود: توفیق بسیار بزرگی بود که امروز خدمت آیت الله مصباح شرف یاب شدم، شخصیتی که ستاره درخشان انقلاب است و وجود پربرکت ایشان موجب خیر و برکت برای نظام اسلامی می باشد؛ آرزو می کنم سایه ایشان در جهت تقویت انقلاب که مقام معظم رهبری علمدار آن هستند مستدام باشد. کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه خوشحال هستم که شخصیت هایی همچون آیت الله مصباح در این مسیر نورافشانی می کنند خاطرنشان كرد: گفتمان انقلاب یک حیات جدید را برای کشور به ارمغان آورده، انشاءالله در مسیری که انقلاب دنبال می کند، این گفتمان روز به روز به برکت فقاهت و ارزشهای واقعی انقلاب که از حوزه علمیه سیراب می شود این مسیر را پرشتاب تر ادامه دهد. ![]() دكتر جليلي ادامه داد: باور من این است که آنچه می تواند پیشرفت دنیا و آخرت را برای مردم ما بدنبال داشته باشد تکیه بر ارزشهای اسلامی است که باید از ظرفیت های حوزه، فقاهت و مرجعیت در سایه ولایت فقیه و مسیری که برای ما باید در آن ادامه راه دهیم شکل پیدا کند. جلیلی در پايان گفت: انشاءالله همه ما بتوانیم فارغ از نتیجه انتخابات این گفتمان را با قوت که مورد رضای خداست ترویج کنیم، از حضرت استاد متشکریم که به ما لطف کردند و ما امروز از نصایح ایشان استفاده کردیم. کد خبر:158712 -rajanews علامه مصباح پس از دیدار با دكتر جلیلی: اصلح آقای جلیلی است/ امیدواریم که احیای ارزشهای اسلامی به دست ایشان اتفاق بیفتد و ایشان بهترین یاور رهبری باشند رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی گفت: بعد از آقای باقری لنکرانی همه دوستان ما تشخیص دادند که اصلح آقای جلیلی است و امیدواریم که احیای ارزشهای اسلامی به دست ایشان اتفاق بیفتد و ایشان بهترین یاور رهبری باشند.
به گزارش رجانيوز از قم، دكتر جليلي در سفر يك روزه خود به شهر مقدس قم، با حضور در موسسه آموزشي، پژوهشي امام خميني(رحمة الله علیه) با علامه مصباح يزدي ديدار كرد. اين ديدار كه نزديك به دو ساعت به طول انجاميد به صورت خصوصي و در دفتر شخصي علامه مصباح يزدي برگزار شد. پيش از اين ديدار، علامه مصباح يزدي اعلام كردند: این که گفتند ما به شما وقت ندادیم، شیطنت رسانه ها بود و چنین چیزی نبوده است.
![]() پس از برگزاري اين ديدار نيز نماز جماعت به امامت علامه مصباح يزدي در محل دفتر ايشان برگزار شد. آیتالله محمدتقی مصباحیزدی بعد از دیدار با سعید جلیلی اظهار کرد: خدای متعال را شکر میکنیم که توفیقی عنایت فرموده که در سایه نظامی زندگی کنیم که با رهبریهای امام خمینی(رحمة الله علیه) و جانشین ایشان مقام معظم رهبری به مسیر خود ادامه میدهد.ايشان با بیان اینکه گفتمان عمومی جامعه گفتمان انقلاب و احیای ارزشهای اسلامی است بیان کرد: کسانی که شایسته تصدی پستهای مهم کشور هستند زیاد بوده و هرکدام ویژگیهایی قابل تحسین دارند ولی وظیفه داریم که از میان آنها اصلح را بشناسیم. رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ادامه داد: در این راستا دوستان ما تلاشهایی کردند و بیشتر توجه ایشان به احیای ارزشهای اسلامی بوده است، البته ممکن است افراد دیگر دارای معیارهای دیگر باشند ولی توجه دوستان ما بیشتر به مسئله احیای گفتمان انقلاب اسلامی معطوف بوده است. ![]() ايشان بیان کرد: بعد از آقای باقری لنکرانی همه دوستان ما تشخیص دادند که اصلح آقای جلیلی است و امیدواریم که احیای ارزشهای اسلامی به دست ایشان اتفاق بیفتد و ایشان بهترین یاور رهبری باشند. آیتالله مصباحیزدی خاطرنشان کرد: ما در شعاع وجودی خود به نظام خدمت کرده و در این راستا به دولت گفتمان انقلاب اسلامی خدمت میکنیم، دولتی که در راس آن فردی باشد که دغدغه اسلام و گفتمان انقلاب را داشته باشد. ايشان در پایان اظهار کرد: از افرادی مثل آقای جلیلی قدردانی و استفاده کرده و امیدواریم قدمهای استواری در راه پیشرفت نظام بردارند.
کد خبر:158713 - rajanews |
|||
|
|
۷:۵۱, ۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۲ ۰:۳۹)mahdyshr نوشته است: نمی دونم نظر دوستان در این موردی که من می گم چی هست ولی من فکر می کنم هیچ کدام از کاندیدا نه تنها یک مدل اقتصادی جدید ندارند که بتواند جایگزین مدل های اقتصادی موجود بشود، بلکه اصلا دنبالش هم نبودند و نیازی هم بهش احساس نکرده اند.مشکل اساسی تر از این حرفاست. اصلا شما باید بگی مدل اقتصادی کشور را چه کسی می تواند مشخص کند؟ دولت؟ مجلس؟ مجمع تشخیص؟ شورای رقابت؟ شورای عالی اقتصاد؟ یک سندی به اسم برنامه ۲۰ ساله مجمع تعیین می کند که اصلا به دولت کنونی ربطی ندارد. در تمام زمینه های اقتصادی سیاسی فرهنگی یک برنامه ۵ ساله در دولت فعلی تدوین شده. در مجلس ۱۰۰٪ تغییر کرده و تبدیل به آش شله قلم کار شدهحال کسی که بر فرض ۲۵ میلیون رای می آورد اصلا کار اساسی نمی تواند بکند. اما کسانی که اصلا منتخب ملت نیستند می نشینند و تصمیم می گیرند. یا کسانی که ۱۰-۱۲ هزار رای آوردند سرنوشت میلیونها رقم را با دید بخشی رقم می زنند با این وضعیت موسوم به آش شله قلم کار، تنها شاخص مهم را باید گرفت توانایی کار اجرایی و سوابق خوبی در اجرا. البته علاوه بر اعتقادات و مواضع محکم و روحیه مردمی و دلسوزانه که بله بازم در این ۸ تا یافت می نشود!
|
|||
|
|
۹:۰۷, ۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۲ ۷:۵۱)علائم ظهور نوشته است: مشکل اساسی تر از این حرفاست. اصلا شما باید بگی مدل اقتصادی کشور را چه کسی می تواند مشخص کند؟ بله شما درست می فرمایید ولی من و شما هم کاره ای نیستیم ولی حداقل احساس نیاز به یک مدل جایگزین رو احساس می کنیم . ولی من احساس می کنم این کاندیدا ها در همین حد هم احساس نیاز نمی کنند
|
|||
|
|
۹:۴۴, ۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۲ ۹:۵۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
فقط میدونم اوضاع خیلی پیچیده تر از اون چیزی میباشد که فکر میکنیم: از یک طرف به نظر میرسد در صورت مقاومت بیشتر در برابر خواسته غربیها بوی جنگ به مشام میرسد هرچند احتمالش به علت شرایط امروز دنیا و مقاومت جانانه سوریه، کم به نظر میرسد از یک طرف میبینم به هر حال برای انرژی هسته ای چه زحمتهایی کشیده شده و چه خونهایی ریخته شده و چقدر کشور بخاطر دستیابی به این فن آوری دچار مشکل و بحران شده،حالا به همین راحتی تمام این سختیهایی را که کشیدیم و به اینجا رسیدیم کنار بگذاریم و تسلیم شویم؟ از طرفی باز هم از جنگ نگران هستم نه بخاطر ترس از مرگ و دلهره آن، بلکه از آسیب شدیدی که ممکن است به کشور وارد شود و دوباره سالها به عقب برگردیم و مهمتر احتمال تجزیه ایران که اصل نقشه همین است. از آنطرف همین الان هم خیلی از مشکلات اقتصادی بخاطر وجود همین تحریمهای شدید به علت فعالیتهای هسته ای بر علیه ایران و ضربات اقتصادی بعضی افراد داخلی و سواستفاده از تحریمها متاسفانه میباشد ولی همه آنرا به گردن رئیس جمهور میاندازند و در آخر....... به جز دشمنان بیرونی، به نظر با توجه به اتفاقات سال 88 و تصمیمات شورای نگهابان در انتخابات امسال، به نظر میرسد کشور دو قطبی شده و شکاف برداشته و از این هم غافل نشویم که تهاجم تصویری ماهواره ای، چقدر فکر مردم را عوض کرده و دیگر خیلیها نه با شخص مثلا احمدی نژاد بلکه با اصل نظام جمهوری اسلامی و اصل اسلام در واقع مخالف هستند و به دنبال جدایی دین و سیاست که اصل قضیه و تمامی این دشمنیها در واقع نه انرژی هسته ای بلکه همان مذهب شیعه و دین اسلام میباشد. خوب در این شرایط اگر جنگ شود آیا مخالفان هم به صفوف مدافعان میپیوندند یا مانند مجاهدین خلق به دشمنان خدمت خواهند کرد؟؟؟؟؟؟ این نکته خیلی مهمه واقعا چکار کنیم شرایط بحرانیست: به شخصی رای دهیم که به دنبال مقاومت بیشتر و نهایتا احتمال جنگ یا به شخصی رای دهیم که نرمش نشان دهد و خطر جنگ را کم کند، خدایا کمکمان کن |
|||
|
|
۹:۵۸, ۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۲ ۹:۵۹ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۲ ۹:۴۴)عدالت نوشته است: به نام خدانگید تورو خدا ![]() ۲ قطبی کجا بود؟! این ترفند مال سال ۸۴ و ۸۸ بود که هاشمی و موسوی واقعا وزنه ای بودند در برابر احمدی نژاد یعنی قالیباف و رضایی و ولایتی و حداد عادل همه سازشکار شدن؟ پس جمع کنیم مملکت رو که همه سازشکارند جز یکنفر! این یک نفر هم الان مثل کودکی معصوم است!!! که آینده اش اشرافی یا فتنه گر یا انحرافیست... چقدر اسلامی به نوع صحبتهای شما عموما گفته می شود: عوام ف.... یعنی ما انقدر عوام هستیم؟ وظیفه اول رئیس جمهور حل مشکلات کشور است... باید با عقلانیت و منطق خبره ترین فرد را در جمیع جهات انتخاب کرد محدود کردن انتخاب رئیس جمهور به بحث هسته ای که اتفاقا جلیلی در آن هم هیچ توفیقی نداشته، خیلی بچه گانه است
|
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم اشتباه یا درستش را باید مطالعه نمود. من قبول دارم که اصلاحات اشتباهاتی داشته،اما نباید فقط اشتباهات را دید. حرف من این است عزیزان. بهتر است بحث را از اتخابات به حاشیه ها نکشیم و در مورد کاندیدا ها و برنامه هایشان صحبت کنیم. من نواقص دولت اصلاحات را قبول دارم. اما چیز های دیگر را هم باید دید. گمان می کنم این موضوع دارد باعث اختلاف می شود. به همین دلیل بهتر است به خود انتخابات بپردازیم نه گذشته. بالاخره گذشته دیگه گذشته. هرچی هم که ما بگیم بازم گذشته. در مورذ آینده باید گفت. فی امان الله |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۲ ۱۰:۳۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۲ ۹:۵۸)علائم ظهور نوشته است: نگید تورو خدا به نام خدا کجای صحبتهای من عوام فریبی میباشد ؟؟؟؟؟؟؟؟ چیزی که گفتم عینه حقیقته حالا میخواهید باور کنید میخواهید باور نکنید،اما حقیقت را نمیشه انکار کرد در ضمن خیلی از مشکلات کنونی جامعه از نظر اقتصادی و اجتماعی که مد نظر شما میباشد ارتباط مستقیم با مسئله هسته ای دارد. |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
|
دکتر میرکاظمی وزیر سابق بازرگانی و نفت:
دکتر جلیلی به مسائل اقتصادی اشراف دارد/ وزرا با اشتیاق در جلساتی که دکترجلیلی اداره می کرد شرکت می کردند به گزارش سایت حیات طیبه، وزیر نفت و صنایع و معادن دولت نهم میگوید: دکتر جلیلی بر مباحث اقتصادی اشراف کافی دارد. مهندس میرکاظمی در پاسخ به سؤال خبرنگار حیات طیبه گفت: معمولاً وزیران در بسیاری از جلسات معاونین و مدیران کل وزارتخانهها را میفرستند؛ اما در جلسات شورای عالی امنیت ملی که دکتر جلیلی آنها را اداره میکرد، وزرا خودشان بااشتیاق حاضر میشوند؛ چون میدانند که دکتر جلیلی بهخوبی جلسات را اداره میکند و بر موضوعات مختلف از جمله مسائل اقتصادی اشراف کافی دارد. میرکاظمی اصرار و پایداری بر گفتمان انقلاب اسلامی را از ویژگیهای دکتر جلیلی خواند که بهگفتۀ وی، برخلاف رویۀ کسانی است که گذشت زمان آنها را از گفتمان انقلاب دور کرده است. نمایندۀ مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: تأکید بر این گفتمان، بهترین راهکار اصلاح امور کشور است؛ چنان که در دورۀ دفاع مقدس، یا در پیشرفتهای علمی نظیر حوزۀ هوافضا و سلولهای بنیادین نیز، رد پای همین گفتمان و افراد خالصی دیده میشود که به خدا اعتماد و توکل کردند. وزیر دولت نهم در واکنش به کسانی که جلیلی را کاندیدای پنهان دولت میخوانند گفت: جریان انحراف به کسانی که نزدیک و پایبند به ولایتند، علاقه نشان نمیدهد. میرکاظمی تأکید کرد: جلیلی نمایندۀ رهبری در شورای عالی امنیت ملی و نزدیک به ایشان است؛ پس نمیتواند نمایندۀ جریان انحراف و مورد تأیید آنها باشد.
کد خبر:158715 - rajanews |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #200
|
|||
|
|||
|
آقا کمتر برای دکتر جلیلی تبلیغ کن،ای بابا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 13920306_0122710.jpg]](http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22710/C/13920306_0122710.jpg)

دکتر سعید جلیلی کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری دقایقی پیش با علامه مصباح دیدار کردند که از نکات بارز این دیدار، استقبال ویژه علامه مصباح یزدی از دکتر جلیلی بود.![[تصویر: 91992.jpg]](http://rajanews.com/Files_Upload/91992.jpg)
![[تصویر: 91994.jpg]](http://rajanews.com/Files_Upload/91994.jpg)
![[تصویر: 91993.jpg]](http://rajanews.com/Files_Upload/91993.jpg)

و تبدیل به آش شله قلم کار شده