کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا امام سیگار را ترک کردند؟
۱۵:۰۴, ۱۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط مهرومه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
آخرین سیگاری که امام کشید
خاطره ترک سیگار امام خمینی را فاطمه طباطبایی، عروس امام در کتاب «اقلیم خاطرات» نقل کرده است. او می گوید: «یک شب امام گفتند: در جوانی سیگار می‌کشیدم. تا این که یک شب سرد زمستان که پشت کرسی مشغول مطالعه بودم، به مطلب مهمی رسیدم و فکرم بشدت در گیر فهم آن شد. در همین حال برای آوردن سیگار از اتاق بیرون رفتم. پس از بازگشت همین که نگاهم به کتاب افتاد که آن را بر زمین گذاشته و به دنبال سیگار رفته ‌بودم، احساس شرمندگی کردم و باخود عهد کردم که دیگر سیگار نکشم. آن را خاموش کردم و دیگر سیگار نکشیدم.»
اما به جز امام خمینی(رحمة الله علیه) چهره های معروف دیگری هم بودند که یک شبه یا بر حسب یک اتفاق سیگار را ترک کردند و به دنیای دود و دم پشت پا زدند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، fiftynine ، hesam110 ، مهسا110 ، سجاد313 ، انصارالمهدی ، دل خسته ، میلاد.م ، ali0077 ، یاســین ، خیبر110 ، شهیدطیبه واعظی ، درست پسند ، azade ، ســــــاقی ، مجتبی110 ، بیداری اندیشه ، rezamohammadi ، ندا دهنده ، Patriot ، Agha sayyed ، m.hossein
۱۵:۱۷, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
البته یه نکته مهم رو نباید فراموش کرد

در اسلام چیزی که به بدن ضرر بزنه حرام است . الانم بعضی اقان مجتهد سیگار را حرام میدانند .

ولی کشف ضرر سیگار مدت زیادی نیست . یعنی قبل از این سیگار رو جزو سبد خانوار میدونستند . بعد ها کم کم کشف شد مضرات سیگار .

بنابرین ممکنه تا قبل این خیلی از حتی انسان های خاص هم سیگار میکشیدند .

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، مهرومه ، hesam110 ، مهسا110 ، سجاد313 ، joseffist ، دل خسته ، میلاد.م ، یاســین ، خیبر110 ، درست پسند ، ELENOR ، mahdy30na ، azade ، ســــــاقی ، بیداری اندیشه ، rezamohammadi ، آیات ، MOHSEN-Z ، Agha sayyed ، m.hossein
۱۵:۵۱, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
شهید همت هم 14 سال سیگار می کشیدند تا این که شب خواستگاریشان ، عروس خانم از ایشان می خواهند که آن را کنار بگذارند و ایشان خیلی راحت ، دیگر تا شهید آخر عمر پربرکتشان سیگار نمی کشند. حتی یک بار خانمشان از ایشان می خواهد که در گوش بچه که عفونت کرده، سیگار فوت کنند و ایشان می گویند که نه من عهد کردم که دیگر سیگار نکشم، به همسایه بگویید این کار را بکند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهرومه ، مهسا110 ، مهدی2012 ، hesam110 ، سجاد313 ، دل خسته ، خیبر110 ، درست پسند ، ELENOR ، azade ، ســــــاقی ، بیداری اندیشه ، rezamohammadi ، آیات ، MOHSEN-Z ، m.hossein
۱۷:۱۵, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
با سلام و عرض ادب و احترام
خیلی این بحث برام نو بود.
ممنون
یا علی
التماس 2آ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، ali0077 ، سجاد313 ، فدايي ولايت ، مهرومه ، خیبر110 ، بیداری اندیشه ، rezamohammadi ، آیات
۱۹:۰۵, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

با تشکر از دوستان،بحث جالبی بود.

اما دخانیات فکر نمی کنم حرام باشد...!!!

بله درسته که لا ضرر و لا ضرار فی الاسلام اما خوب دخانیات نمی دونم والا چی بگم.

من خودم نمی کشم اما خوب این ضرر سیگار ها مربوط به توتون نامرغوبی که درش استفاده میشه هم میشه.

مثلا مثل این میمونه که بگیم چایی نخوریم شکلات نخوریم که کم خونی میگیریم..!!!قند نخوریم قند می گیریم و ...

این چیز ها زمان های قدیم مصرف میشده و هیچکس طوریش نمی شده،فقط اونایی که ریه های خرابی دارند خوب نمیکشیدند.

نمی دونم شاید من اشتباه می کنم اما سیگار کشیدن بزرگانی چون امام خمینی(رحمة الله علیه)در ایام جوانی چیز بدی نبوده،چون اون موقع جامعه فرق می کرده.

اصلا سیگار یه همچین جایگاهی که امروز داره نداشته.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، مهرومه ، بیداری اندیشه ، rezamohammadi ، مجتبی110
۱۹:۰۸, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
منم نمی دونستم
جالب بود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، مهرومه ، بیداری اندیشه ، rezamohammadi
۶:۰۵, ۲۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۵:۰۴)مهرومه نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
آخرین سیگاری که امام کشید
خاطره ترک سیگار امام خمینی را فاطمه طباطبایی، عروس امام در کتاب «اقلیم خاطرات» نقل کرده است. او می گوید: «یک شب امام گفتند: در جوانی سیگار می‌کشیدم. تا این که یک شب سرد زمستان که پشت کرسی مشغول مطالعه بودم، به مطلب مهمی رسیدم و فکرم بشدت در گیر فهم آن شد. در همین حال برای آوردن سیگار از اتاق بیرون رفتم. پس از بازگشت همین که نگاهم به کتاب افتاد که آن را بر زمین گذاشته و به دنبال سیگار رفته ‌بودم، احساس شرمندگی کردم و باخود عهد کردم که دیگر سیگار نکشم. آن را خاموش کردم و دیگر سیگار نکشیدم.»
اما به جز امام خمینی(رحمة الله علیه) چهره های معروف دیگری هم بودند که یک شبه یا بر حسب یک اتفاق سیگار را ترک کردند و به دنیای دود و دم پشت پا زدند.

لازم به ذکر است کل این خبر روی هواست

ناقل این مطلب به همراه بعضی دیگر از خانواده امام صلاحیت گفتگو در مورد گذشته امام را ندارند.

مانند یکی از افراد که خاطرات سفارشی از امام تولید می کند.

و نیز خبرگزاری های مغرض

یادم هست چه افرادی این خبرها را منتشر کردند

هدف این خبرها تقدس زدایی از چهره این بزرگ مرد است

تمام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، یوسف خان ، mohamad ، ســــــاقی ، rezamohammadi ، Reza2035 ، مهرومه
۶:۵۷, ۲۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
در مورد اینکه ایا خاطره درست همست یا نه نظری ندارم اما
امامی که سیگار کشیده و ترک کرده به نظرم مقدس تر هم هست،واسه جوانان قابل لمس تره
نه اینکه حالا سیگار خوب باشه
منظور اینکه این چیزا خدشه ای به این چهره بزرگوار وارد نمیکنه
علامه طباطبایی هم سیگار میکشیدن
اما ترک کردن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، درست پسند ، در جستجوی سختی ، Havbb 110 ، ســــــاقی ، بیداری اندیشه ، rezamohammadi ، مهرومه
۸:۴۱, ۲۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
خداییش واقعیت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای من که غیر قابل باوره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، مهرومه
۹:۰۲, ۲۱/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۲ ۹:۰۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #10

اینجا خوندم که مرحوم محقق داماد هم سیگار می‌کشیده‌اند!
هنوز مضراتش براشون روشن نشده بوده.
زمانهای قدیم بوده دیگه!Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Havbb 110 ، بیداری اندیشه ، rezamohammadi ، مهرومه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا