کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا امام سیگار را ترک کردند؟
۱۵:۰۴, ۱۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط مهرومه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
آخرین سیگاری که امام کشید
خاطره ترک سیگار امام خمینی را فاطمه طباطبایی، عروس امام در کتاب «اقلیم خاطرات» نقل کرده است. او می گوید: «یک شب امام گفتند: در جوانی سیگار می‌کشیدم. تا این که یک شب سرد زمستان که پشت کرسی مشغول مطالعه بودم، به مطلب مهمی رسیدم و فکرم بشدت در گیر فهم آن شد. در همین حال برای آوردن سیگار از اتاق بیرون رفتم. پس از بازگشت همین که نگاهم به کتاب افتاد که آن را بر زمین گذاشته و به دنبال سیگار رفته ‌بودم، احساس شرمندگی کردم و باخود عهد کردم که دیگر سیگار نکشم. آن را خاموش کردم و دیگر سیگار نکشیدم.»
اما به جز امام خمینی(رحمة الله علیه) چهره های معروف دیگری هم بودند که یک شبه یا بر حسب یک اتفاق سیگار را ترک کردند و به دنیای دود و دم پشت پا زدند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، fiftynine ، hesam110 ، مهسا110 ، سجاد313 ، انصارالمهدی ، دل خسته ، میلاد.م ، ali0077 ، یاســین ، خیبر110 ، شهیدطیبه واعظی ، درست پسند ، azade ، ســــــاقی ، مجتبی110 ، بیداری اندیشه ، rezamohammadi ، ندا دهنده ، Patriot ، Agha sayyed ، m.hossein

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۲۳, ۲۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۱/آبان/۹۲ ۶:۰۵)تلمیخا نوشته است:  لازم به ذکر است کل این خبر روی هواست

ناقل این مطلب به همراه بعضی دیگر از خانواده امام صلاحیت گفتگو در مورد گذشته امام را ندارند.

مانند یکی از افراد که خاطرات سفارشی از امام تولید می کند.

و نیز خبرگزاری های مغرض

یادم هست چه افرادی این خبرها را منتشر کردند

هدف این خبرها تقدس زدایی از چهره این بزرگ مرد است

تمام

ربطش به تقدس زدایی چیه ؟ ایت الله خامنه ای هم سیگار میکشیدند تقدس زدایی نداره دیگه Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، rezamohammadi
۱۵:۰۳, ۲۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
تعداد قابل توجهی از بزرگان و عرفا مثل شهید دستغیب و امام خامنه ای و ... اهل سیگار بودن به عنوان عملی مباح. دقیقا از وقتی امام خامنه ای به عنوان رهبر انتخاب شدن سیگار رو ترک کردن و گفتن من دیگه اعمال و رفتارم و وقتم مال خودم نیست بخوام هر طوری خواستم عمل کنم و سیگار رو ترک می کنن. اونموقع ضرر سیگار مشخص نبود حتی یکی از دوستان می گفت اگر سیگار می کشیدن قدیمی ها از اونور حجامت می کردن حل میشد... شهید دستغیب هم به خاطر بیماری دکتر میرن و از وقتی دکتر بهشون میگن سیگار برای بیماری ایشون مضره دیگه یه نخ هم نکشیدن.

این عیب نیست که این بزرگان کاری مباح انجام می دادن. اتفاقا ارزش کارشون به اینه که هیچ اعتیادی نداشتن و هر موقع اراده کردن ترک کنن به خاطر ایمان قوی سریعا ترک کردن. این خودش یعنی اصل تقدس چنین افرادی.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، rezamohammadi ، رضوانه ، درست پسند ، keyvan-rostamy ، یاســین ، خیبر110
۱۵:۲۳, ۲۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۲ ۱۵:۲۴ توسط boghz.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۲/آبان/۹۲ ۱۵:۰۳)بیداری اندیشه نوشته است:  تعداد قابل توجهی از بزرگان و عرفا مثل شهید دستغیب و امام خامنه ای و ... اهل سیگار بودن به عنوان عملی مباح. دقیقا از وقتی امام خامنه ای به عنوان رهبر انتخاب شدن سیگار رو ترک کردن و گفتن من دیگه اعمال و رفتارم و وقتم مال خودم نیست بخوام هر طوری خواستم عمل کنم و سیگار رو ترک می کنن. اونموقع ضرر سیگار مشخص نبود حتی یکی از دوستان می گفت اگر سیگار می کشیدن قدیمی ها از اونور حجامت می کردن حل میشد... شهید دستغیب هم به خاطر بیماری دکتر میرن و از وقتی دکتر بهشون میگن سیگار برای بیماری ایشون مضره دیگه یه نخ هم نکشیدن.

این عیب نیست که این بزرگان کاری مباح انجام می دادن. اتفاقا ارزش کارشون به اینه که هیچ اعتیادی نداشتن و هر موقع اراده کردن ترک کنن به خاطر ایمان قوی سریعا ترک کردن. این خودش یعنی اصل تقدس چنین افرادی.

آقای مدیر واقعا از شما بعیده یعنی چی هیچ اعتیادی نداشتن ؟ این یک اعتقاد کاملا غلط در بین مردم هست که مواد اعتیاد آور رو کنار گزاشتن به اراده ی فرد مربوط میشه نخیر به هیچ وجه اینطور نیست
اعتیاد چیزیه که جسم انسان رو درگیر میکنه و یه سری مواد طبیعی که در بدن تولید میشدن به خاطر اینکه توسط ماده مخدر وارد بدن میشن دیگه تولید نمیشن و راه افتادن دوباره اونها زمان میبره....
البته سرزنش مومن کاره غیر اخلاقی هست و به ما هم ربطی نداره هر کاری کردن
اما چطور تا دیروز میگفتن علما کارشون از واجبات گذشته بوده دیگه همه کار مستحب میکردنو خیلی اهل احتیاط بودن حالا میرن کار مباح انجام میدن ؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر.
۱۵:۲۴, ۲۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
الان سوال من اینه کسی باهاشون بوده دیده یه روزه ترک کردن؟؟؟
خو اونا هم انسانن نمیشه انسان به چیزی مثل سیگار اعتیاد پیدا نکنه مگر اینکه از اول هم تفننی بوده باشه و سالی یبار میکشیدن مثلا!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، مجتبی110
۱۵:۳۹, ۲۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۲ ۱۶:۴۰ توسط boghz.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۲/آبان/۹۲ ۱۵:۲۴)M912 نوشته است:  الان سوال من اینه کسی باهاشون بوده دیده یه روزه ترک کردن؟؟؟
خو اونا هم انسانن نمیشه انسان به چیزی مثل سیگار اعتیاد پیدا نکنه مگر اینکه از اول هم تفننی بوده باشه و سالی یبار میکشیدن مثلا!!!
البته لازمه که به شما بگم این کار غیر ممکن نیست پدر بزرگ من به یه وضعی سیگار میکشیدن که یعنی من از تعجب شاخ در میاوردم
دو سه تا سیگار و همزمان زوشن میکردن و میکشیدن با این اوضاع یه روزه سیگار رو کنار گذاشتن و دیگه نکشیدن

طبق مطالبی که تو ویکیپدیا نوشته شده حدود 50 سال قبل مضرات سیگار مشخص شد با این اوصاف آیه الله خامنه ای با علم به اینکه سیگار مضره هنوز میکشیدند ؟؟؟!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sakineh110 ، رهگذر. ، M912
۱۷:۱۸, ۲۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #16

ضرر به بدن حرام است! سيگار كشيدن هم حرام است حتى خيليها موقع حج رفتن ترك مى كنند
وليكن من واقعا تصورش هم نداشتم كه رهبرم سيگار بكشند
ناراحت شدم Confused
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهگذر.
۱۷:۳۴, ۲۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۲ ۱۷:۴۰ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #17

(۲۲/آبان/۹۲ ۱۵:۳۹)boghz نوشته است:  طبق مطالبی که تو ویکیپدیا نوشته شده حدود 50 سال قبل مضرات سیگار مشخص شد با این اوصاف آیه الله خامنه ای با علم به اینکه سیگار مضره هنوز میکشیدند ؟؟؟!!!!!!!!
سیگار تو اون زمان ها خیلی مباح و عادی محسوب می شده ! از سیگار حتی تو مجالس عروسی هم به عنوان پذیرایی ازش استفاده می کردند

مثلا شبیه نوشابه خوردن تو زمان فعلی با اینکه ضررش معلوم شده اما هیچ قبحی نداره!
مثلا شما فرض کنید 30 سال دیگه نوشابه خوردن یک امری بسیار قبیح باشه! آیا می شه 30 سال بعد کسی رو به خاطر نوشابه خوردن در زمان حال ملامت کرد؟

نکته مثبت بزرگان دقیقا همینه که خیلی با ما تفاوت نداشتند (البته در ظاهر زندگی) ، ورزش می کردند، سیگار می کشیدند و کارهایی که خیلی موقع ها ما ها انجام می دیم. ما یجورایی از بزرگان تصویر سازی می کنیم که انگار از مریخ اومدند! اگر شما خاطرات زندگی شخصی امام رو بخونید درک بهتری ازش خواهید داشت. تنها چیزی که بزرگان نسبت به دیگران برتری داشتند نه علم بوده نه تقوا (ی ظاهری) نه چیز دیگه ، فقط و فقط اراده قوی بوده!

کمی باید از فضای رسانه ای فعلی دور شد تا بهتر اشخاص رو شناخت...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، boghz ، sakineh110 ، هادی... ، درست پسند ، یاســین
۱۷:۴۶, ۲۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۲/آبان/۹۲ ۱۷:۳۴)110 نوشته است:  سیگار تو اون زمان ها خیلی مباح و عادی محسوب می شده ! از سیگار حتی تو مجالس عروسی هم به عنوان پذیرایی ازش استفاده می کردند

مثلا شبیه نوشابه خوردن تو زمان فعلی با اینکه ضررش معلوم شده اما هیچ قبحی نداره!
مثلا شما فرض کنید 30 سال دیگه نوشابه خوردن یک امری بسیار قبیح باشه! آیا می شه 30 سال بعد کسی رو به خاطر نوشابه خوردن در زمان حال ملامت کرد؟

نکته مثبت بزرگان دقیقا همینه که خیلی با ما تفاوت نداشتند (البته در ظاهر زندگی) ، ورزش می کردند، سیگار می کشیدند و کارهایی که خیلی موقع ها ما ها انجام می دیم. ما یجورایی از بزرگان تصویر سازی می کنیم که انگار از مریخ اومدند! اگر شما خاطرات زندگی شخصی امام رو بخونید درک بهتری ازش خواهید داشت. تنها چیزی که بزرگان نسبت به دیگران برتری داشتند نه علم بوده نه تقوا (ی ظاهری) نه چیز دیگه ، فقط و فقط اراده قوی بوده!

ببخشید ااین نشد جواب من ..من میگم 50 سال پیش مضرات سیگار مشخص شده ایه الله خامنه ای چن ساله که به رهبری رسیدن ؟
۱۷:۵۵, ۲۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۲ ۱۷:۵۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #19

خب حرفتون درسته !

راستش من نمی دونسم آقا سیگار می کشیدن فقط عکسی از پیپ کشیدنشون دیده بودم! اما باید ببینیم آیا اعتیاد به سیگار داشتند یا از روی تفنن بوده! و این هم درنظر بگیریم که سیگار اون زمان قبح الان رو نداشته! مثل همون نوشابه خوردن که همه می دونن ضرر داره اما قبح نداره!

در ضمن ایشون معصوم که نیستند هرکسی ممکن الخطاست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz
۱۸:۰۴, ۲۲/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۲ ۱۸:۱۰ توسط boghz.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲۲/آبان/۹۲ ۱۷:۵۵)110 نوشته است:  خب حرفتون درسته !

راستش من نمی دونسم آقا سیگار می کشیدن فقط عکسی از پیپ کشیدنشون دیده بودم! اما باید ببینیم آیا اعتیاد به سیگار داشتند یا از روی تفنن بوده! و این هم درنظر بگیریم که سیگار اون زمان قبح الان رو نداشته! مثل همون نوشابه خوردن که همه می دونن ضرر داره اما قبح نداره!

در ضمن ایشون معصوم که نیستند هرکسی ممکن الخطاست!
خدایااااا یعنی پیپ هم میکشیدین؟
یکیبیاد منو حلق آویز کنه !
یکی از اقواممون همیشه میگفتن آیه الله خامنه ای پیپ میکشن و پیپ و سیگار برگشون هم شونصد تومنه( استعاره از گرون بودن)میگفتم نه بابا ایشون اهل دود و دم نیستن اونم پیپ و برگ اونم شونصد تومنی !!!!!!!
یکی هم فردا میاد اینو تایید میکنه !!!!
میدونید ضررش چیه ؟
داداش من چن سال پیش شروع کردن سیگار کشیدن مامانم گفت نکش گفت مامان شهریار هم سیگار میکشیده مگه تو فیلمش ندیدی !!!!!!!!!!!
حالا بفهمه امام خمینی و حضرت آقا هم بعله....که دیگه ما حرفی برا گفتن نداریم بیا بکش برادر جان خودمم برات روشن کنم !!!
وقتی یک مرجع تقلید با علم به اینکه ماده ای مضره ازش استفاده میکنه و به بدنش ضرر میرسونه ...........
من ترجیح میدم تا ثابت شدنش به تکذیب این خبر بپردازم امید که خدا حقیقت روبرام روشن بکنه !!!!
خب دیگه حرف همینه اگه معصوم نیستن پس انقدر تعصب بعضی ها چیه ؟ انقدر بزرگ کردن اشخاص برا چیه ؟که کسی مثه من هم با شنیدن این حرفا از 5 طبقه بیوفته !!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sakineh110 ، رهگذر.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا